Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τώρα θα με βρίσεις...

Δεν ξέρω. Θέλω να δώ Αρκ.., τον δικό σου.. και θα δείξει.

Λεφτά δεν παίζουν και πολλά μόνο 2,5 έχω μαζέψει μέχρι τώρα.

καλημέρα......ο φόβος και ο τρόμος η αναστασώ εεεεεε;:D:D

Διαφημίσεις

καλημέρα......ο φόβος και ο τρόμος η αναστασώ εεεεεε;:D:D

Μορφούλα μου μπράβο!!!!

Αντε κουτσουνάκι με το καλό να αρχίσεις!!!

Και μην τυχόν σε πιάσει μαυρίλα και κατήφεια αλλοίμονό σου!!!!:P:p

Κορίτσι να σε ρωτήσω μιάς και λέγαμε χθές για τη ληξιαρχική πράξη γάμου. Οταν παντρευτήκαμε, για την εφορία και τα λοιπά είχα βγάλει καμιά 10αριά αντίγραφα της ληξιαρχικής πράξης, κάνουνε για την επιτροπή???

καλημέρα.....λοιπόν....πήγα στην επιτροπή στις 9 παρά 5...λέω εχω ώρα.....να πιώ ένα καφέ..πίνω λίγο καφέ με ένα τσιγαράκι....ανεβαίνω επάνω....βλέπω το ονομά μου είμαι τρίτη....ρωτάω ποια είναι μέσα...με λένε η έκτη...ωχ πέρασε η σειρά μου....βγαίνει η κοπέλα.....μπαίνω μέσα....λέω άργησα....δίνω τα χαρτιά μου...τα κοιτάνε.....όλα οκ....παίρνω την έγκριση...στις 9 και 20 ήμουν στο αστικό για την επιστροφή....απλούστατο....αυτά...τέλος και αυτό....

Mpravo vre eidwlo!!

Ade xemperdepses!!

Kalimera se ola ta koritsia!!

Μορφούλα μου μπράβο!!!!

Κορίτσι να σε ρωτήσω μιάς και λέγαμε χθές για τη ληξιαρχική πράξη γάμου. Οταν παντρευτήκαμε, για την εφορία και τα λοιπά είχα βγάλει καμιά 10αριά αντίγραφα της ληξιαρχικής πράξης, κάνουνε για την επιτροπή???

θέλει νομίζω τρειμήνου να είναι....δεν θυμάμαι...αλλά δεν θέλει να είναι παλιά...πότε παντρεύτηκες;

Διαφημίσεις

Μορφούλα μου μπράβο!!!!

και να με πιάσει....που θα με πιάσει.....θα με περάσει....:D:D

Ναι θα γίνει αφού άλλη θεραπεία με το σπέρμα δεν παίρνει.

Πήρε αντιβίωση 1.5 μήνα και 2 μήνες βιταμίνες και περιμένουμε βελτίωση.

Ο ουρολόγος ήταν αισιόδοξος ότι από τη μεριά του άντρα δεν θα χρειαστεί εξωσ αλλά έτσι έλεγε και ο άλλος .. κρατάω μικρό καλάθι..

Θα κλείσω ραντεβού αλλά δεν πρέπει να έχω και τις εξετάσεις του Δημήτρη?

Αναστασούλα εσένα ο Μαντ τί σου είπε?

Τι περιμένει από θέμα ανταπόκρισης?

Λοιπόν..δεν θυμάμαι πολύ καλά την περίππτωση σου....θυμάμαι μόνο το θέμα του άντρα σου....

Εγώ έχω χαμηλή ΑΜΗ αλλά και μικρό κύκλο...άρα αποκλείουμε τους φυσικούς...στη συζήτηση που είχαμε κάνει μου είχε πει ότι η ΑΜΗ με αδικεί δεδομένου ότι στον υπέρηχο που μου έκανε υπήρχαν καταβολές στις ωοθήκες μου.Μου πρότεινε Elonva για να κάνω λίγα άλλα ομοιόμορφα ωάρια...

Τι άλλο θα ήθελες να μάθεις?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μορφούλα μου μπράβο!!!!

Εντός τριμήνου...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Mpravo vre eidwlo!!

Ade xemperdepses!!

Kalimera se ola ta koritsia!!

Αννούλα μου τι κάνεις?

Λοιπόν ήθελα να σου πω δυο λόγια γιατί διάβασα τις προάλλες αυτό που έγραφες για τους γιατρούς και τους φυσικούς κύκλους...

Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι άλλα ο Μαντούδης που του είπα εγώ για φυσικούς και ενώ δεν είχα κλείσει ραντεβού για την επιτροπή...μου τους απαγόρευσε...μου είπε ότι με τον κύκλο μου οι φυσικοί θα αποτύχουν γιατί κάνω πολύ νωρίς ωορρηξία...

Γνώμη μου είναι να κάνεις ένα ραντεβού μαζί του και σε αυτόν που πάει η Πηνελόπη και βλέπεις μετά τι θα κάνεις...

σματσ σμουτσ

I81rp3.png

Αννούλα μου τι κάνεις?

Λοιπόν ήθελα να σου πω δυο λόγια γιατί διάβασα τις προάλλες αυτό που έγραφες για τους γιατρούς και τους φυσικούς κύκλους...

Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι άλλα ο Μαντούδης που του είπα εγώ για φυσικούς και ενώ δεν είχα κλείσει ραντεβού για την επιτροπή...μου τους απαγόρευσε...μου είπε ότι με τον κύκλο μου οι φυσικοί θα αποτύχουν γιατί κάνω πολύ νωρίς ωορρηξία...

Γνώμη μου είναι να κάνεις ένα ραντεβού μαζί του και σε αυτόν που πάει η Πηνελόπη και βλέπεις μετά τι θα κάνεις...

σματσ σμουτσ

είπε ο στρατηγός....:D:D

Αννούλα μου τι κάνεις?

σματσ σμουτσ

Kalimera Anastaswwww.

Nai malon tha paw se ayton kai se enan allo pou lene Tsirigwth. Aytos ths Pinelopis den me volevei re gmt eiani poly makria! Ki exw akousei poly kala logia!

Esy pote perimenes na adiathethseis?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...