Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν έχω κληρονομικότητα εγώ αλλά μάλλον θα είχε η δοτρια..😁

Δε ξέρω η αλήθεια είναι ποια έμειναν γιατί δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε ποιο ηταν ποιο...νομιζω ια δουμε όταν γεννηθούν αν μοιάζουν πολύ η όχι ξέρω κ εγω?χαχαχαχχα

Από πείσμα και εγώ ξεπέρασα τις 15 ωοληψιες και σε φυσικους κύκλους και με ενέσεις και με χαπια όλα τα χρόνια που πάλευα...και εξάντλησα και τον οργανισμό μου μέχρι που μπήκα κλιμακτήριο για τα καλά και δεν είχα ωάρια και πήγα στη δωρεα...και ξέρεις κάτι?ηταν απόφαση μου και δεν το μετανιώνω ουτε σκεφτομαι αχ γιατί δεν πήγα νωρίτερα στη δωρεα..ήθελα να το παλέψω και το έκανα....

Κάνε το όσο αντέχεις εσυ...γιατί μόνο εσύ ξέρεις τα όρια σου!!!!είναι πολύ οκ να συνεχίσεις και το ίδιο οκ να πεις δεν αντέχω άλλο και σταματάω...και εννοείται όσο περνάει ο καιρός τόσο απογοητευεσαι...αλλά και πάντα υπάρχει αυτή η κρυφή ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού...και αν η επόμενη φορα είναι η τυχερή??

Πόσο καιρό προσπάθησες στις 15 αυτές ωοληψιες ; Εννοώ σε τι χρονικό διάστημα ;  Φαντάζομαι είχες κάποιες ενδείξεις όταν σταμάτησες σιγά σιγά να έχεις ωάρια; Δεν ήταν από τη μια μέρα στην άλλη. Έδωσες μεγάλη μάχη. Ακριβώς αυτό θέλω να σκέφτομαι κ εγώ, πως δε θέλω να αμφιβάλλω πως δε προσπάθησα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σουσουραδίτσες μου, τι κάνετε????

Alter ego μου περνάς καλά καρδιά μου???

Αναστασούλα εφοδιάστηκες και ετοιμάζεσαι ψυχή μου εεε???? Ερχεται το μπεμπεδινι λέμεεεεε....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Αναστασούλα εφοδιάστηκες και ετοιμάζεσαι ψυχή μου εεε???? Ερχεται το μπεμπεδινι λέμεεεεε....

Alter egooooooo μουυυυυ που είσαι μωρό μου ?

Τι κάνεις, το ταλιμπανακι μας?

Εγώ μια χαρουλα... πολύ ωραία. .. ξεκούραση. .. θάλασσα. . Βολτιτσες... σούπερ.

url]

Alter egooooooo μουυυυυ που είσαι μωρό μου ?

Τι κάνεις, το ταλιμπανακι μας?

Εγώ μια χαρουλα... πολύ ωραία. .. ξεκούραση. .. θάλασσα. . Βολτιτσες... σούπερ.

Μια χαρά, ζωηρεύει και πάει αυτό, κάνει ότι δε μπορείς να φανταστεις...:P:p:p

Ετσι να περνάς καλά και να ξεκουράζεσαι ψυχη μου, να γεμίσεις μπαταρίες και να γυρίσεις ορεξάτη...Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά να αρχίζουν τα ευχάριστα...

cOiVp2.png

Εγώ είχα κάνει και τα 3.

Πρώτα elonva μετά orgalutran και puregon.

Πάντως η elonva βοηθάει να κάνουμε πιο πολλά ωάρια.

Οπως σου είπα το πρωί.

Το τσορελο νετ έρχεται και φεύγει. .. αν χαθω απότομα θα εχω χάσει εντελώς το σήμα.

Διαβάζω και τα προηγούμενα σιγά σιγά γι'αυτό αργώ...

Θα δούμε ρε Ζεττάκι...ότι πει ο Ντοκ...εγώ ανάσα...

Που χάθηκες εσύ βρε τσούπρα?

Ξέρεις πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε?

Ξεκινάω με την περίοδο του Σεπτέμβρη...τώρα θα κάνω κανα μπανακί ακόμα...

Τι κάνει το αντράκι σου?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Τι κάνει το αντράκι σου?

Χαθήκαμε λίγο...Μας πήρε παραμάζωμα το καλοκαιράκι...Σιγά σιγά θα μαζευτούμε να πάρει ζωή το καφέ μας...Αντε κουκλάρα μου, κάνε όσα μπανάκια προλαβαίνεις και με το καλό να ξεκινήσεις να χαρούμε με τα ευχάριστα...Είδες και τις εγκυούλες μας εεε και περάσατε ζάχαρη...Ε δε μπορεί θα σε κολλήσανε μπόλικη μπεμπεδόσκονη....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά, ζωηρεύει και πάει αυτό, κάνει ότι δε μπορείς να φανταστεις...:P:p:p

Ετσι να περνάς καλά και να ξεκουράζεσαι ψυχη μου, να γεμίσεις μπαταρίες και να γυρίσεις ορεξάτη...Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά να αρχίζουν τα ευχάριστα...

Ουουυυυ απο όρεξη άλλο τπτ... αλλά για φαι... πολύ φαι... βρε κορίτσια. . Και πριν στο χωριό και εδώ τώρα. .. εχω γίνει άλλη τόση. ...

Εσύ τι θα κάνεις τελικά, ποτέ θα πας σε ντοκ?

url]

Ουουυυυ απο όρεξη άλλο τπτ... αλλά για φαι... πολύ φαι... βρε κορίτσια. . Και πριν στο χωριό και εδώ τώρα. .. εχω γίνει άλλη τόση. ...

Εσύ τι θα κάνεις τελικά, ποτέ θα πας σε ντοκ?

Σου άνοιξε η όρεξη στη φύση εεε??? Σε βλέπω να γυρνάς και να το ρίχνεις στα χειροποίητα γιαούρτάκια...:wink::wink::wink:

Δεν έχω κανονίσει ακόμα, τύχανε κάτι αναποδιές και το έχω αφήσει...Αλλά νομίζω θα τα καταφέρω για το Φθινοπωράκι...Ιδωμέν...

cOiVp2.png

Διαβάζω και τα προηγούμενα σιγά σιγά γι'αυτό αργώ...

Θα δούμε ρε Ζεττάκι...ότι πει ο Ντοκ...εγώ ανάσα...

Τι κάνει το αντράκι σου?

Έτσι μπράβο. .. ανάσα. .. εξάλλου έδωσες το λόγο σου στο ντοκ... οτι θα του είσαι πιστη....:tongue:

Απέναντι μας ήρθε και εκατσε μια οικογένεια που έχει διδυμακια 1+1 ... τι ωραία που είναι. ...

Κοριτσάκια μου σας φιλώ. .. έπεσε η μπαταρία στο κινητό.

Καληνύχτα. . Φιλάκια.

url]

Λοιπόν τώρα τελείωσα το διαβασμα...

Μορφω καλή επιτυχία αυριο στην επιτροπή...όλα θα πάνε σούπερ...

Την αγορά σαλονιού και αναβολή της εξω για τον Φλεβάρη....απλά δεν τη σχολιάζω....

Ναντιακι μου ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σου και όταν με το καλό πάρεις το μωράκι σου την αγκαλιά σου θα τα ξεχάσεις όλα...

Ειρήνη τον Σεπτέμβρη έχουμε προσπάθεια μαζί...κόψε τις μακακίες μην τα πάρω...

Αννούλα...λές να το έχεις τσακώσει το μπεμπεδίνι?Πραγματικά στο ευχομαι...

Δημητρούλα μου ο Δημητράκης σου σου έδωσε το σημα για να μην ανησυχείς...με συγκίνησες πάρα πολύ...το είπες στο αντράκι σου?

Αύριο θα πούμε και άλλα...μακάρι να μαζευτούμε σιγά σιγά...

Για την ώρα σας καληνυχτώ πάω να απλώσω κανα ρούχα...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ελα ρε δεν πρόλαβα καμιά;........

Δε πειράζει καλύτερα να μας αποφεύγεις αυτές τις μέρες γιατί έτοιμες είμαστε να στα χώσουμε πάλι για τα γνωστά....:twisted::twisted::twisted:

Τι κάνεις κοριτσάρα??? Τι πήρες τη ληξιαρχική???

cOiVp2.png

Κοριτσάκια είναι επίσημο: ένιωσα το μπεμπούλη για τα καλά! !

Μάλιστα μίλαγα με την Αναστασία στο τηλέφωνο!

(Μεγάλη γουρλού η Αναστασία!)

Αρχικά νιώθω κάτι ελαφρώς και λεω ωχ τι είναι αυτό?

Και βάζω το χέρι στην κοιλίτσα μου και νιώθω ένα πραγματάκι να κινείται σαν τρελό!

Η κοιλίτσα μου πήγε πάνω κάτω!

Είμαι τόσο χαρούμενη. :-)

Αντε έδωσε και το σήμα του ο Δημητράκης...Είδες περίμενε να ξεκουραστεί λίγο η μανούλα για να ξεσαλώσει εκείνος...Μπράβο Δημητρούλα...

cOiVp2.png

Αντε έδωσε και το σήμα του ο Δημητράκης...Είδες περίμενε να ξεκουραστεί λίγο η μανούλα για να ξεσαλώσει εκείνος...Μπράβο Δημητρούλα...

Ρικάκι πάω για νάνι...

Η Μόρφω αργεί να απαντήσει και εγώ έχω πρωινό ξύπνημα και γεμάτη μέρα...

Καληνύχτα μπουμπού...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...