Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι ε?:tongue:

εμεις λεμε τους κατω απο Λαμία...

Αρα θα λεω Πανωλαμιώτισσες και Κατωλαμιώτισσες :cool::cool:

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ.....ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ.....ΝΑ ΛΕΣ: ΠΑΝΩΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΕΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...???????????????????????? ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...???????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Ανιτάκι μου τρελό λάδι δεν βάζεις μόνο στα όσπρια!!!!!Στα υπόλοιπα φαγητά βάζεις απ'ότι είπε η Δημητρούλα!!!!Ανιτάκι μου εγώ μπορώ Κυριακή πρωί.Παρασκευή και Σάββατο έχω μαθήματα.Μην αγχώνεσαι,όποτε μπορούν οι περισσότερες.Θα δεις όσες πιο πολλές μπορείς και τις υπόλοιπες κάποια άλλη στιγμη.Έλα να οργανωθούμε κορίτσια μου!!!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα κουκλίτσες μου γλυκες! Εγω μπορω Κυριακή πρωι καλήτερα γιατι Σαββατο βραδυ εχω κανονίσει αντε να βρεθουμε επιτελους.

Η μικρή βήχει παρα πολύ και περασα δυσκολη νύχτα παμε παλι παιδιατρο και ειδα και μια καφε κηλίδα στο εσωρουχο μου ελπίζω να μην ειναι κατι αν συνεχίσει θα ανησυχήσω αλλα προς το παρον το ειδα μονο μια φορα. Μακαρι παναγιτσα μου να μην ειναι κατι, μαλλον κουραστηκα με τη μικρή.

Φιλια σε ολες!!!!:)

Δεν γραφω ξεχωριστα γιατι ειμαι πολύ κουρασμενη.

Καλημέρα κούκλα.Πολύ λυπάμαι που τόσο εσύ όσο και το κοριτσάκι σου κουράζεστε τόσο πολύ με τις παλιοιώσεις.Πρόσεχε τον εαυτό σου κούκλα μου και εύχομαι και πιστεύω και εγώ πως όλα θα πάνε μια χαρά.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ.....ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ.....ΝΑ ΛΕΣ: ΠΑΝΩΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΕΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είσαι παλαβιάρα και μ'αρέσεις!!!!!Χαίρομαι πολύ που θα τα πούμε και από κοντά.Άντε να οργανωθούμε!!!!!!Τι ωραία!!!!!!

Διαφημίσεις

Εμάς μας έδωσε ο Μαντούδης τις wellman conception.Καλό αυτό με τα γένια του σπανού.Πάντως τουλάχιστον σκεπτόμενη ότι έχω λίγες πιθανότητες δεν έχω άγχος.Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ πολύ άγχος,μόνο απογοήτευση κάθε φορά που έβλεπα την περίοδο.Αλλά άγχος κατά τη διάρκεια του μήνα δεν είχα.

kale μου μιλάς για μαθήματα,τι δουλειά κάνεις?Παίζει να είμαστε συνάδελφοι?

O άντρας μου παιρνει wellman conception και eviol και γω pregnacare conception και eviol.

Απο μονοι μας τα παιρνουμε...το εψαξα πολύ και κατέληξα σε αυτα...;)

Εχεις δίκιο και γω που ξέρω οτι οι πιθανότητες ειναι λιγες δεν αγχώνομαι, δεν ψάχνω καν ωορρηξία...Κανουμε σχεδον μέρα παρα μέρα...οχι απο προγραμμα αλλα λογω δουλειας πολλα βραδια ειμαστε κομμάτια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

O άντρας μου παιρνει wellman conception και eviol και γω pregnacare conception και eviol.

Απο μονοι μας τα παιρνουμε...το εψαξα πολύ και κατέληξα σε αυτα...;)

Εχεις δίκιο και γω που ξέρω οτι οι πιθανότητες ειναι λιγες δεν αγχώνομαι, δεν ψάχνω καν ωορρηξία...Κανουμε σχεδον μέρα παρα μέρα...οχι απο προγραμμα αλλα λογω δουλειας πολλα βραδια ειμαστε κομμάτια...

Ναι και εμείς πια δεν έχουμε πρόγραμμα.Μέρα παρά μέρα.Εγώ μπορώ σχετικά εύκολα να βρω τις γόνιμες μέρες γιατί έχω σχετικά σταθερή περίοδο κάθε 29 μέρες.Οπότε τότε του δίνω και καταλαβαίνει.

Εμάς μας έδωσε ο Μαντούδης τις wellman conception.Καλό αυτό με τα γένια του σπανού.Πάντως τουλάχιστον σκεπτόμενη ότι έχω λίγες πιθανότητες δεν έχω άγχος.Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ πολύ άγχος,μόνο απογοήτευση κάθε φορά που έβλεπα την περίοδο.Αλλά άγχος κατά τη διάρκεια του μήνα δεν είχα.

kale μου μιλάς για μαθήματα,τι δουλειά κάνεις?Παίζει να είμαστε συνάδελφοι?

ναι βρε παιδάκι μου κι εγώ σαν κι εσένα...τι πράγμα αυτό μια φορά το μήνα που περνάμε? ένα σκούπισμα, ένα βλέμμα στο χαρτί, μια απογοήτευση... αν το καλοσκεφτούμε, αν δεν ήταν στενάχωρο θα ήταν γραφικό.... εμείς με το βλέμμα απλανές, καθισμένες πριγκήπισσες στο λευκό μας θρόνο να ατενίζουμε το λερωμένο μας χαρτί.... και φτου πάλι το ίδιο τον άλλο μήνα...

όχι δεν είμαστε συνάδελφοι, δε διδάσκω.... εγώ κάνω σπουδές στο ΕΑΠ :tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Εγώ θα αφαιρούσα απο ενα γράμμα....:P:p:p:p:p

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΡΘΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΝΩΛΑΜΙΩΤΙΣΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12/04? ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ? ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΣ EYMORFIAS? Που ειναι το ζαχαροπλαστειο? Μακρια απο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ναι βρε παιδάκι μου κι εγώ σαν κι εσένα...τι πράγμα αυτό μια φορά το μήνα που περνάμε? ένα σκούπισμα, ένα βλέμμα στο χαρτί, μια απογοήτευση... αν το καλοσκεφτούμε, αν δεν ήταν στενάχωρο θα ήταν γραφικό.... εμείς με το βλέμμα απλανές, καθισμένες πριγκήπισσες στο λευκό μας θρόνο να ατενίζουμε το λερωμένο μας χαρτί.... και φτου πάλι το ίδιο τον άλλο μήνα...

Τι σπουδαζεις στο Εαπ? Οεο?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Όπως ακριβώς το περιγράφεις!!!!!Αλήθεια τι σπουδάζεις?????Μπράβο σου πάντως.Ξέρω πως το ΕΑΠ θέλει αρκετό διάβασμα!!!!!

Πότε πότε? :-)

Καλά μη σας πιέζω θα δούμε.

Εξαλλου μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή οσες μενουμε Αθήνα! :-)

Καλέ δεν μας πιέζεις.Ρίξε μια ημερομηνία που μπορείς και βλέπουμε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...