Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον Σεπτέμβριο που τον είδα δεν θυμάμαι να είχε μούσι.....είχε το μαλλί όμως καπελάκι στιλ σαν τον Ντι Καπριο

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

Στο παπαγ... ησουν;;;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ωραία η τάσκανυ? πρέπει να είναι φανταστικά.... και φιρέντσε θέλω να πάω.... και σένα μεσαιωνικό χωριό δε θυμάμαι πως το λένε.... και σίσιλι....και στο φεγγάρι αν μπορούσα!

Nai koryfaia. Apo to pio wria merh pou exw paei!!

San Gimignano to lene to mesaiwniko xwrio pou les!!

Tromero!!

Διαφημίσεις

μιμιτρούλι πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη που ευχαριστήθηκες την ξανθουλίνα εχθές! ε? πώς την είδες την ψηλή με τα "ψώνια" παραμάσχαλα? πανέτοιμη?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Nai koryfaia. Apo to pio wria merh pou exw paei!!

San Gimignano to lene to mesaiwniko xwrio pou les!!

Tromero!!

αχ ναι βρε άννα αυτό!!!! είχε πάει ένας κολλητός με τα προγράμματα της ΕΕ που πηγαίνουν νέοι και φιλοξενούνται βγάζοντας τα έξοδά τους κάνοντας δουλειές... είχε μείνει κανά τετράμηνο και παρόλο που κάναν οικοδομικές εργασίες κάποιες βαριές....δεν ξεκόλλαγε... είχα πάθει σοκ από το πόσο μαγικό μπορεί να είναι ένα μέρος....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Ξεκίνα να βλέπεις once upon a time και θα μεταφέρεσαι σε μεσαιωνικές και βάλε εποχές......Για φεγγάρι πιάσε σταρ τρεκ...:wink::wink::wink::wink:

ρικάκι με έχεις πιάσει ακριβώς! τα οικονομικά μας πλέον ακριβώς γι αυτές τις λύσεις είναι!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ρικάκι με έχεις πιάσει ακριβώς! τα οικονομικά μας πλέον ακριβώς γι αυτές τις λύσεις είναι!!!!

Ε κάπως έτσι είμαστε και εμείς Ειρηνάκι...Οπότε βολευόμαστε με ότι έχουμε εύκαιρο...Τα καλύτερα έρχονται και κάποια στιγμή θα τα χαρούμε...:wink::wink::wink:

cOiVp2.png

μιμιτρούλι πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη που ευχαριστήθηκες την ξανθουλίνα εχθές! ε? πώς την είδες την ψηλή με τα "ψώνια" παραμάσχαλα? πανέτοιμη?

Πιο έτοιμη και πιο ήρεμη από ποτέ την είδα την ξανθιά καλλονή!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Πιο έτοιμη και πιο ήρεμη από ποτέ την είδα την ξανθιά καλλονή!

αχ τι όμορφα! μπράβο η αναστασώ μας....

και το μορφάκι κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι πολύ αισιόδοξο.... σούπερ!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ε Εντάξει αν νιώθεις τύψεις δε θα το ευχαριστηθεις.

Ο άντρας είναι σπίτι?

Μήπως να πάτε κάπου το απόγευμα όλοι μαζί να σου φύγουν οι τύψεις και μετά να πάτε μόνο με τον άντρα?

Χεχεχεχε!

απ του δε πόιντ δημητρούλι! συμφωνώ πάραυτα! καλά υπήρξε ταξιτζής που άναψε τσιγάρο στο νελλάκι??? ΖΩΟ! απλά παλιοτόμαρο! ουστ!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

αχ τι όμορφα! μπράβο η αναστασώ μας....

και το μορφάκι κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι πολύ αισιόδοξο.... σούπερ!

Ναι και αύριο έχει και επιτροπή, να τελειώνει και με αυτό...Ελπίζω να πρόλαβε να πάρει τη ληξιαρχική γάμου που της έλειπε....Αν και θα περιμένουμε ακόμα, έτσι που το άφησε το Φεβρουάριο...

Να ρωτήσω κάτι από την μέρα που περνας επιτροπή πρέπει να κάνεις προσπάθεια μέσα σε 4 μήνες???? Η' το λέω λάθος???

cOiVp2.png

σπίτι είμαι....οι βολτούλες θα τελειώσουν σιγά σιγά...γιατί πρέπει να αρχίσω διατροφή....μέχρι τον φεβρουάριο που θα κάνω εξωσω...πρέπει να χάσω μερικά κιλά...:?:-?:?

καλά εσύ γιατί να πας φεβρουάριο? για νοέμβρη δεν ήταν?:confused::confused::confused::confused:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ναι και αύριο έχει και επιτροπή, να τελειώνει και με αυτό...Ελπίζω να πρόλαβε να πάρει τη ληξιαρχική γάμου που της έλειπε....Αν και θα περιμένουμε ακόμα, έτσι που το άφησε το Φεβρουάριο...

Να ρωτήσω κάτι από την μέρα που περνας επιτροπή πρέπει να κάνεις προσπάθεια μέσα σε 4 μήνες???? Η' το λέω λάθος???

πρέπει να κάνεις την πρώτη προσπάθεια μέσα σε ένα τετράμηνο από την έγκριση για να πάρεις τα 350?. αν την κάνεις αργότερα απλώς χάνεις αυτό το επίδομα.

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...