Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ρικάκι ομορφιά μου τι κάνεις? θα σε δούμε τελικά σε κανά μηνάκι πώς το βλέπεις?

Καλά είμαι κούκλα...Ελπίζω να τα καταφέρω...Το λέω γιατί τύχαν κάτι ανάποδα και δεν έχω προγραμματίσει ακόμα...:(:(:(

Το παλεύω πάντως....

Εσένα πως θα σε δω καλέ έτσι που σε τυραννάνεεεεεεεε.............

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάρες μου????

Δημητρούλα ξεκουράσου και γράψτους όλους...Το Δημητράκη μας και τα μάτια σου...

Αννούλα μακάρι αυτη η ελάχιστη ελπίδα να είναι αληθινή...

Ειρηνάκι μου τι κάνεις??? Σε έχουν ξεπατώσει??? Καλά έκανες και την έκανες να πάρεις καμιά ανάσα...

Πηνελοπάκι το πείραξε το θηρίο σου η πανσέληνος εεε????

Rikaki mou!!!!!!!!! Ti kaneis???????

Mpa malon ki emena selhniasmo exei pathei. xaxaxa

είχα κρατήσει ένα κοκκινέλι και καλά παλαίωση κι έτσι (μου είχαν πει ότι θα γίνει καλύτερο) και όταν το άνοιξα....... βρώμαγε ποδαρίλα! χαχχαχαχαα

Χαχαχα! Τι μου θύμισες τώρα!

Παίρνουμε μια moet με τον άντρα για να γιορτάσουμε την αγάπη μας, έτσι στο ξεκάρφωτο και αγανακτισαμε να την πιούμε!

Ποδαρίλα τρελή λέμε!

Χεχεχεχε!

Ενώ ενα αστι μαρτίνι φρουτωδες τσιπικο τελείως με δεκαπέντε ευρώ, το πίνουμε σα νερό!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

εγώ το πήρα απόφαση πως έτοιμη δε θα ξαναείμαι ποτέ! κι ας μην έχω περάσει όσα εσύ... οπότε? θα προσπαθήσω ανέτοιμη σο γουάτ? είδαμε κι όταν το είχα για σιγουράκι....

Mou areseis!!

Τι κάνετε κοριτσάρες μου????

Δημητρούλα ξεκουράσου και γράψτους όλους...Το Δημητράκη μας και τα μάτια σου...

Αννούλα μακάρι αυτη η ελάχιστη ελπίδα να είναι αληθινή...

Ειρηνάκι μου τι κάνεις??? Σε έχουν ξεπατώσει??? Καλά έκανες και την έκανες να πάρεις καμιά ανάσα...

Πηνελοπάκι το πείραξε το θηρίο σου η πανσέληνος εεε????

Θα μρ σκάσουν και θα ησυχασουν Ρίκα μου..

Αλλά δε θα τους περάσει.

Απο σήμερα όλοι στα μύδια μου.

Πάνω απ όλα ο γιος μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

εγώ το πήρα απόφαση πως έτοιμη δε θα ξαναείμαι ποτέ! κι ας μην έχω περάσει όσα εσύ... οπότε? θα προσπαθήσω ανέτοιμη σο γουάτ? είδαμε κι όταν το είχα για σιγουράκι....

Δυστυχώς ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα είναι η τυχερή φορά...Το έτοιμη δεν λέει και τίποτα, ποτέ δεν είσαι σε τέτοιες δοκιμασίες, αλλά τουλάχιστον με καλή διάθεση και όχι αρνητισμούς....

cOiVp2.png

KALHSPERA SE OLO TO PAREAKI!

KSEKINHSA APO XTHES THN ANTIVIOSH K TA UPOTHETO ADIKA EIMOUN ARNHTIKH TELIKA DEN EINAI TIPOTA

TELIKA THA KSEKINISO THN PROSPATHIA SE AUTO TON KUKLO AFOU MOU LENE OI GIATROI OTI DEN UPARXEI PROVLIMA.

καλή αρχή βρε Λινάκι!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Παίρνουμε μια moet με τον άντρα για να γιορτάσουμε την αγάπη μας, έτσι στο ξεκάρφωτο και αγανακτισαμε να την πιούμε!

Ποδαρίλα τρελή λέμε!

Χεχεχεχε!

Ενώ ενα αστι μαρτίνι φρουτωδες τσιπικο τελείως με δεκαπέντε ευρώ, το πίνουμε σα νερό!

Paidia me exei piasei trelo nevriko!!

Διαφημίσεις

Σωστή όπως πάντα. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ωραία η τάσκανυ? πρέπει να είναι φανταστικά.... και φιρέντσε θέλω να πάω.... και σένα μεσαιωνικό χωριό δε θυμάμαι πως το λένε.... και σίσιλι....και στο φεγγάρι αν μπορούσα!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Θα μρ σκάσουν και θα ησυχασουν Ρίκα μου..

Αλλά δε θα τους περάσει.

Απο σήμερα όλοι στα μύδια μου.

Πάνω απ όλα ο γιος μου.

Ετσι μπράβο αγαπούλα...Κοιτάω το τικεράκι και λέω πως πέρασαν οι εβδομάδες...19η Δημητρούλα μου, έχεις αγγίξει σχεδόν τα μίσα....Πόσο χαίρομαι...

cOiVp2.png

Ποδαρίλα τρελή λέμε!

Χεχεχεχε!

χχαχαχχαχαααα

τι τρελή μπόχα έχουν όταν είναι σάπια!!! χαχχαχχαααα

ωραίο αυτό το τσίπικο! πως κατεβαίνει το άτιμο....!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ωραία η τάσκανυ? πρέπει να είναι φανταστικά.... και φιρέντσε θέλω να πάω.... και σένα μεσαιωνικό χωριό δε θυμάμαι πως το λένε.... και σίσιλι....και στο φεγγάρι αν μπορούσα!

Ξεκίνα να βλέπεις once upon a time και θα μεταφέρεσαι σε μεσαιωνικές και βάλε εποχές......Για φεγγάρι πιάσε σταρ τρεκ...:wink::wink::wink::wink:

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...