Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι για να ειμαι ειλικρινής το σκέφτηκα κι αυτό αλλά το μεσημερι ηταν τοσο πολύ γκρινιάρης που του έβαλε τις φωνες και τωρα εχω πολλές τυψεις...δεν τον εβαλα για υπνο, τον εβαλε η μανα μου και γενικά δεν ημουν πολλή καλή μανα σημερα και μου εχει κατσει κάπως όλο αυτο...

Ε Εντάξει αν νιώθεις τύψεις δε θα το ευχαριστηθεις.

Ο άντρας είναι σπίτι?

Μήπως να πάτε κάπου το απόγευμα όλοι μαζί να σου φύγουν οι τύψεις και μετά να πάτε μόνο με τον άντρα?

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ε Εντάξει αν νιώθεις τύψεις δε θα το ευχαριστηθεις.

Ο άντρας είναι σπίτι?

Μήπως να πάτε κάπου το απόγευμα όλοι μαζί να σου φύγουν οι τύψεις και μετά να πάτε μόνο με τον άντρα?

Χεχεχεχε!

ας ερθει το βραδυ με το καλό γιατι δεν ξέρω τι διαθεση θα εχει, δεν ξερω τι τον εχει πιασει..δεν θελει και να φαει ...τρωει μονο φετα και βουτυρο. Τι να πω. Τωρα θα παει την καθιερωμενη του βόλτα με τη γιαγια του και μετα θα δουμε πως θα ειναι. Εχω και το θεμα οτι δεν μπορω να πιω και να φαω οπότε μου χαλαει λίγο κι αυτο τα σχεδια...τελοσπάντων που θα πάει...θα περασει κι αυτη η εβδομάδα

kOZcp3.png

Τώρα με φώτισες!

με λιγα λογια δεν ειναι σταθερο, εξαρταται απο το μισθό σου. Πχ εμενα το ΙΚΑ δεν μου καλύπτει όλο το μισθο οπότε ότι υπολείπεται μου το έδωσε ο ΟΑΕΔ. Αυτο το 2012. Δεν ξέρω αν ισχυει και σημερα αλλά δεν ακουσα κατι περί κατάργησης.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ας ερθει το βραδυ με το καλό γιατι δεν ξέρω τι διαθεση θα εχει, δεν ξερω τι τον εχει πιασει..δεν θελει και να φαει ...τρωει μονο φετα και βουτυρο. Τι να πω. Τωρα θα παει την καθιερωμενη του βόλτα με τη γιαγια του και μετα θα δουμε πως θα ειναι. Εχω και το θεμα οτι δεν μπορω να πιω και να φαω οπότε μου χαλαει λίγο κι αυτο τα σχεδια...τελοσπάντων που θα πάει...θα περασει κι αυτη η εβδομάδα

Θυμάσαι χθες που πρότεινα να πάμε στη μπυραρία?

Τελικά πήγαμε πρώτα για τα φάρμακα και μετά λέμε πάμε σπίτι μου να παραγγειλουμε απο τη συγκεκριμένη μπυραρία που κάνει και ντελιβερι!

Ε αν θες το πιστεύεις, το πιάτο που πήρα ηταν τοσο μα τοσο αναλατο.... σχεδόν νοσοκομειακο!

Σε θυμήθηκα εκείνη την ώρα, λεω που είναι το pinkακι να φάει!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

με λιγα λογια δεν ειναι σταθερο, εξαρταται απο το μισθό σου. Πχ εμενα το ΙΚΑ δεν μου καλύπτει όλο το μισθο οπότε ότι υπολείπεται μου το έδωσε ο ΟΑΕΔ. Αυτο το 2012. Δεν ξέρω αν ισχυει και σημερα αλλά δεν ακουσα κατι περί κατάργησης.

Ααααααα τώρα κατάλαβα η χαζή.

Ναι κι εγώ δε τα παίρνω όλα από το ΙΚΑ.

Παίρνω κάποια.

Οπότε και οταν θα έχω την άδεια εγκυμοσύνης θα παίρνω κάποια απο το ικα και τα άλλα απο τον οαεδ.

Οκ ελήφθη!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Θυμάσαι χθες που πρότεινα να πάμε στη μπυραρία?

Τελικά πήγαμε πρώτα για τα φάρμακα και μετά λέμε πάμε σπίτι μου να παραγγειλουμε απο τη συγκεκριμένη μπυραρία που κάνει και ντελιβερι!

Ε αν θες το πιστεύεις, το πιάτο που πήρα ηταν τοσο μα τοσο αναλατο.... σχεδόν νοσοκομειακο!

Σε θυμήθηκα εκείνη την ώρα, λεω που είναι το pinkακι να φάει!

κοιτα να δεις...συνηθως τα φαγητα έξω όσο να ειναι εχουν το αλατακι τους...ας ειναι, την επομενη φορά θα το ριξουμε εξω, θα μπορω να φαω...εκτος βεβαια και αν η καμπύλη ζαχαρου μου βγει εκτος ορίων...ποσο πολύ βαριέμαι να παω να την κάνω δεν λέγεται...μια αηδία σκέτη ειναι

kOZcp3.png

Ααααααα τώρα κατάλαβα η χαζή.

Ναι κι εγώ δε τα παίρνω όλα από το ΙΚΑ.

Παίρνω κάποια.

Οπότε και οταν θα έχω την άδεια εγκυμοσύνης θα παίρνω κάποια απο το ικα και τα άλλα απο τον οαεδ.

Οκ ελήφθη!

τα επιδόματα μητροτητας και λοχείας εχουν καλυτερες απολαβες απο τις αναρρωτικές που ειμαστε τωρα αλλά και πάλι δεν καλπτουν το συνολο του μισθου, υπολειπεται κατι. Οπότε αυτό το κάτι το συμπληρωνει ο ΟΑΕΔ για όλες τις 119 ημέρες..!

kOZcp3.png

κουκλίτσα σε αφηνω λίγο. Παω να δω τι γινεται με το γιο μου, αν θα φαει εστω κρεμα...σε φιλω θα τα πουμε αργότερα αν σε πετυχω μεσα, Αν οχι να περασετε καλά με το μελλοντικό νονό...!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα να δεις...συνηθως τα φαγητα έξω όσο να ειναι εχουν το αλατακι τους...ας ειναι, την επομενη φορά θα το ριξουμε εξω, θα μπορω να φαω...εκτος βεβαια και αν η καμπύλη ζαχαρου μου βγει εκτος ορίων...ποσο πολύ βαριέμαι να παω να την κάνω δεν λέγεται...μια αηδία σκέτη ειναι

Ναι συνήθως έτσι είναι όπως τα λες.

Πότε θα κάνεις καμπύλη?

τα επιδόματα μητροτητας και λοχείας εχουν καλυτερες απολαβες απο τις αναρρωτικές που ειμαστε τωρα αλλά και πάλι δεν καλπτουν το συνολο του μισθου, υπολειπεται κατι. Οπότε αυτό το κάτι το συμπληρωνει ο ΟΑΕΔ για όλες τις 119 ημέρες..!

Τουλάχιστον κάτι παίρνουμε.

Πάλι καλά.

Εγώ σήμερα πέτυχα έναν καλό ταξιτζη που μόλις είδε την κοιλιά μου και του λέω παω στο Μητέρα, όπου πετύχαινε λακουβα φρέναρε ο άνθρωπος. ..

Να είναι καλά.

Και αυτός που με γύρισε ακουσε στο τηλέφωνο τι έπαθα και μετα πήγαινε αργά και προσεχτικά και μου έλεγε να μη στεναχωριεμαι. .

Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι.

Να ναι καλά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

κουκλίτσα σε αφηνω λίγο. Παω να δω τι γινεται με το γιο μου, αν θα φαει εστω κρεμα...σε φιλω θα τα πουμε αργότερα αν σε πετυχω μεσα, Αν οχι να περασετε καλά με το μελλοντικό νονό...!

Εντάξει καλό μου πάω κι εγώ να δω τηλεόραση.

Δηλαδή εδώ που είμαι θα δω δεν αλλάζω δωμάτιο τρόπος του λέγειν.

Μάκια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ααααα και κάτι ακόμα!

Αννουλα ακου κι εσύ!

Θυμάσαι που ελεγα για μια κοπέλα που πήγε στο κέντρο που είναι η pink για πρώτη εξωσωματική και περίμενε αποτελέσματα χοριακής αλλά δεν την πήρα τηλέφωνο επειδή δεν έχω το θάρρος?

Χθες άκουσε καρδιά! !!

Με την πρώτη προσπάθεια όπως το pinkακι μας!

Αννουλα. ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ααααα και κάτι ακόμα!

Αννουλα ακου κι εσύ!

Θυμάσαι που ελεγα για μια κοπέλα που πήγε στο κέντρο που είναι η pink για πρώτη εξωσωματική και περίμενε αποτελέσματα χοριακής αλλά δεν την πήρα τηλέφωνο επειδή δεν έχω το θάρρος?

Χθες άκουσε καρδιά! !!

Με την πρώτη προσπάθεια όπως το pinkακι μας!

Αννουλα. ...

Re sy den xerw mou fainontai poly makrina ola ayta!!

Nomizw tha symvoun se olous ektos apo mena!

Re sy den xerw mou fainontai poly makrina ola ayta!!

Nomizw tha symvoun se olous ektos apo mena!

Ελα τώρα. ...

Κι εγώ τα έλεγα αυτά ..

Ήμουν σίγουρη ότι δε θα μείνω έγκυος, όχι φυσιολογικά, ούτε με εξωσωματική!

Αλλά δεν είναι έτσι.

Άμυνες του οργανισμού είναι αυτές οι σκέψεις.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...