Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

42??? Τόϊνγκ!

Αργά αργά κυλάει το ποταμάκι. ...

Καλύτερα είμαι, προσπαθώ να μη σκέφτομαι ανθρώπους και καταστάσεις που θα βλάψουν το μωρό μου και όλα καλά. .

Θα τους διαγράψω τους αρνητικούς ανθρώπους, άστους στη μοίρα τους.

Θα κατεβασω το two and a half men, που είναι δέκα σεζόν, να λιώσω λέμε!

Κωμωδία, χαλαρά, όλη μέρα κρεβάτι κλπ.

Έχω κι ενα ωραίο βιβλίο να ξεκινήσω συν ένα υπέροχο δώρο που μου έκανε η Αναστασία, πάλι βιβλίο κι αυτό.

Οπότε έχω δύο βιβλία να διαβάσω.

Αυτά είναι!

E nai pio arga pethaineis!!

E mia xara re xekourasi kai ase oti se xalaei sthn akri!!

Διαφημίσεις

Σήμερα θα ανταμωσουμε με τον κουμπαρο μου και πρώτα ο Θεός, νονό του παιδιού μου!

Σήμερα θα μάθει τα ευχάριστα, δεν τον έχουμε δει να του τα πούμε!

Θα πάμε για φαγητό να γλεντησουμε την πανσέληνο!

Η γυναίκα του και τα τρία του παιδιά είναι εκτός Αθηνών οπότε θα περάσουμε μια ήσυχη βραδιά !

Ρε συ?

Ξέρεις που πήγαμε και ήπιαμε ωραίο κοκτέιλ?

Στο Μουστάκι!

Πολύ μου αρεσε.

Εγώ ήπια vigin βέβαια αλλά καλό ήταν.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σήμερα θα ανταμωσουμε με τον κουμπαρο μου και πρώτα ο Θεός, νονό του παιδιού μου!

Σήμερα θα μάθει τα ευχάριστα, δεν τον έχουμε δει να του τα πούμε!

Θα πάμε για φαγητό να γλεντησουμε την πανσέληνο!

Η γυναίκα του και τα τρία του παιδιά είναι εκτός Αθηνών οπότε θα περάσουμε μια ήσυχη βραδιά !

Ρε συ?

Ξέρεις που πήγαμε και ήπιαμε ωραίο κοκτέιλ?

Στο Μουστάκι!

Πολύ μου αρεσε.

Εγώ ήπια vigin βέβαια αλλά καλό ήταν.

Ela re teleia!!

Simera eiani h panselhnos??

Nai to exw akousei to Moustaki alla den exw paei. Sthn kifisia den einai? Ena mikrouli?

Καλησπέρα κοριτσάκια.Γύρισα πριν λίγο και είπα να δω τα νεάκια σας.

Δημητρούλα μου,κοριτσάκι μου άσε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που σε στεναχωρούν και επικεντρώσου στο υπέροχο θαυματάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου.Όλα θα πάνε τέλεια αγαπούλα μου και η νέα χρονιά θα σε βρει με το κουκλάκι σου αγκαλιά.Άσε που θα είναι φοβερό παιδί αφού θα είναι παιδί του Γενάρη(έχω γενέθλια στις 15/1,θα είμαι κοντά με τον μπεμπούκο σου,χιχιχιχιχι).

Αθανασία μου σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.Είμαι καλά,πέρασα χαλαρά και όμορφα και τώρα πάλι πίσω στη βάση μου!!!

Αννούλα μου αφού η περίοδός σου κάνει τέτοια χουνέρια ας περιμένουμε λίγο ακόμα.Δεν φτάνει που δεν θέλουμε να την βλέπουμε μας κάνει και πλάκα.Πάντως και εγώ ξέρω ότι τα καφέ είναι καλό σημάδι,δεν θέλω όμως να σου φουσκώνω τα μυαλά.Ας έχουμε λίγη υπομονή.

Μορφάκι μου περνάς επιτροπή αύριο???Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου!!!Όλα θα πάνε καλά.

Ρε Νελάκι δεν το πιστεύω ότι υπήρξε άνθρωπος να φερθεί έτσι σε έγκυο.Αρχικώς για να ανάψει τσιγάρο θα έπρεπε να σε ρωτήσει ακόμα κι αν δεν ήσουν έγκυος.Από τη στιγμή που βλέπει ότι είσαι έγκυος δεν θα έπρεπε καν να το σκεφτεί.Πολύ καλά έκανες και τον ανέφερες.Αν το κάναμε όλοι αυτό κάθε φορά που θα συναντούσαμε ανάλογες καταστάσεις ίσως να ήταν καλύτερα για όλους μας.

Πάλι πολλά είπα....Θα σας αφήσω λίγο να πάω να ξαπλώσω και τα λέμε αργότερα.Σας φιλώ γλυκά!!!

Ela re teleia!!

Simera eiani h panselhnos??

Nai to exw akousei to Moustaki alla den exw paei. Sthn kifisia den einai? Ena mikrouli?

Σήμερα νομίζω!

Είναι ωραία στο Μουστάκι, ενα μικρό χύμα στο κύμα στο πεζόδρομο, ούτε στάντ σχεδόν δεν έχει να κάτσεις!

Έχει ωραία κοκτέιλ και ωραία μουσική! Ροκακια!

Έχει πιτσιρικάδες βέβαια αλλά που και που σκάει και κανένας κωλ*γερος σαν εμας!

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Γύρισα απο το Μητέρα. .

Συστολή της μήτρας είπε ο γιατρός.

Ευτυχώς δεν εχει επηρεαστεί ο τραχηλος και είναι μια χαρά.

Ή ψυχολογικό ή σωματικό αίτιο.

Ή στεναχωρήθηκα ή κουράστηκα δηλαδή.

Εγώ ειχα στεναχωρηθει τη Δευτέρα ( η Αναστασία και η pink ξέρουν).

Τώρα κρεβάτι ουτροτζεσταν και ηρεμία μέχρι τη Δευτέρα που θα με δει ο γιατρός. .

:-( :-( :-(

πηγες τελικά άτιμουλι ε;Τουλάχιστον σου έφυγε το άγχος. Ξεκουρασου ρε παιδί μου κανει πολύ καλή η ξάπλα θα δεις. Σου μέτρησε τραχηλο κολπικά ή απο την κοιλιά; το οτι δεν εχει επηρεαστεί ειναι το σημαντικότερο. Τωρα θα στον μετρησουν παλι λογικά στην β-επιπεδου για να εχεις εικονα...! Μην αγχωνεσαι, συμβαινουν αυτα...τα εχω κι εγω κατα καιρους και η ξαπλα βοηθαει..

Ρε παιδιά αν γεννήσω ΕΞΩ από το Ιασω, στο πάρκινγκ και μετά με βάλουν με καροτσάκι μέσα, τα παίρνω τα 900 ή όχι?

Εσυ που θα γεννησεις σε ιδιωτικό ουτως ή άλλως δεν θα το επαιρνες γιατι παει κατευθείαν στη συμμετοχή του ΕΟΠΠΥ στο κεντρο. Το βοήθημα αυτό το παιρναν μόνο αυτές που γεννησουν σε δημόσια νοσοκομεία. Απλως ειναι λιγο αδικο γιατι μετα αυτο το μετρο τα ιδιωτικά δεν επιβαρυνουν επιπλέον τις λεχώνες με αυτα τα επιπλεον 900 που δεν θα παρουν πια απο τον ΕΟΠΠΥ αλλα τα δημοσια απλως σου λενε σε περιελθαλψα κυρία μου θες και λεφτά απο πάνω; Το γαμ...ω ειναι οτι για τα διδυμα ηταν τα διπλα...τωρα θα παρω τον π...λο

καλά σου λεώ εγω εχω κανει και 70 μερες χωρις...! Και το Εφακι κατι παρομοια θέματα έχει..! Παρεμπιποντως πο υ ειναι το ΕΦΑΚΙ οεο;

kOZcp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια.Γύρισα πριν λίγο και είπα να δω τα νεάκια σας.

Δημητρούλα μου,κοριτσάκι μου άσε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που σε στεναχωρούν και επικεντρώσου στο υπέροχο θαυματάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου.Όλα θα πάνε τέλεια αγαπούλα μου και η νέα χρονιά θα σε βρει με το κουκλάκι σου αγκαλιά.Άσε που θα είναι φοβερό παιδί αφού θα είναι παιδί του Γενάρη(έχω γενέθλια στις 15/1,θα είμαι κοντά με τον μπεμπούκο σου,χιχιχιχιχι).

Αθανασία μου σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.Είμαι καλά,πέρασα χαλαρά και όμορφα και τώρα πάλι πίσω στη βάση μου!!!

Αννούλα μου αφού η περίοδός σου κάνει τέτοια χουνέρια ας περιμένουμε λίγο ακόμα.Δεν φτάνει που δεν θέλουμε να την βλέπουμε μας κάνει και πλάκα.Πάντως και εγώ ξέρω ότι τα καφέ είναι καλό σημάδι,δεν θέλω όμως να σου φουσκώνω τα μυαλά.Ας έχουμε λίγη υπομονή.

Μορφάκι μου περνάς επιτροπή αύριο???Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου!!!Όλα θα πάνε καλά.

Ρε Νελάκι δεν το πιστεύω ότι υπήρξε άνθρωπος να φερθεί έτσι σε έγκυο.Αρχικώς για να ανάψει τσιγάρο θα έπρεπε να σε ρωτήσει ακόμα κι αν δεν ήσουν έγκυος.Από τη στιγμή που βλέπει ότι είσαι έγκυος δεν θα έπρεπε καν να το σκεφτεί.Πολύ καλά έκανες και τον ανέφερες.Αν το κάναμε όλοι αυτό κάθε φορά που θα συναντούσαμε ανάλογες καταστάσεις ίσως να ήταν καλύτερα για όλους μας.

Πάλι πολλά είπα....Θα σας αφήσω λίγο να πάω να ξαπλώσω και τα λέμε αργότερα.Σας φιλώ γλυκά!!!

Καλησπέρα ματαρες μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη, τη Δευτέρα ήμουν πυρ και μανία, πολύ στενάχωρημενη και τσαντισμενη!

Πάει περασε ελπίζω. .

Απλά αρχισα παλι τα ουτροτζεσταν ενώ τα είχα κόψει.

Τέλος πάντων ότι καλύτερο για το μωρό μου.

Πότε λες να ανταμωσουμε?

Αρχές Σεπτεμβρίου καμιά Κυριακή πρωί θα μπορέσεις?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα ματαρες μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη, τη Δευτέρα ήμουν πυρ και μανία, πολύ στενάχωρημενη και τσαντισμενη!

Πάει περασε ελπίζω. .

Απλά αρχισα παλι τα ουτροτζεσταν ενώ τα είχα κόψει.

Τέλος πάντων ότι καλύτερο για το μωρό μου.

Πότε λες να ανταμωσουμε?

Αρχές Σεπτεμβρίου καμιά Κυριακή πρωί θα μπορέσεις?

Να περάσει και να μην ξανάρθει καμία στεναχώρια!!!!

Εσύ τώρα ξεκούραση και θα θα βρεθούμε μην ανησυχείς.Γενικά για Κυριακές δεν θα έχω θέμα!!!!

Τα λέμε αργότερα κοριτσάρες μου!!!!

πηγες τελικά άτιμουλι ε;Τουλάχιστον σου έφυγε το άγχος. Ξεκουρασου ρε παιδί μου κανει πολύ καλή η ξάπλα θα δεις. Σου μέτρησε τραχηλο κολπικά ή απο την κοιλιά; το οτι δεν εχει επηρεαστεί ειναι το σημαντικότερο. Τωρα θα στον μετρησουν παλι λογικά στην β-επιπεδου για να εχεις εικονα...! Μην αγχωνεσαι, συμβαινουν αυτα...τα εχω κι εγω κατα καιρους και η ξαπλα βοηθαει..

Εσυ που θα γεννησεις σε ιδιωτικό ουτως ή άλλως δεν θα το επαιρνες γιατι παει κατευθείαν στη συμμετοχή του ΕΟΠΠΥ στο κεντρο. Το βοήθημα αυτό το παιρναν μόνο αυτές που γεννησουν σε δημόσια νοσοκομεία. Απλως ειναι λιγο αδικο γιατι μετα αυτο το μετρο τα ιδιωτικά δεν επιβαρυνουν επιπλέον τις λεχώνες με αυτα τα επιπλεον 900 που δεν θα παρουν πια απο τον ΕΟΠΠΥ αλλα τα δημοσια απλως σου λενε σε περιελθαλψα κυρία μου θες και λεφτά απο πάνω; Το γαμ...ω ειναι οτι για τα διδυμα ηταν τα διπλα...τωρα θα παρω τον π...λο

καλά σου λεώ εγω εχω κανει και 70 μερες χωρις...! Και το Εφακι κατι παρομοια θέματα έχει..! Παρεμπιποντως πο υ ειναι το ΕΦΑΚΙ οεο;

Μου τον μέτρησε από την κοιλιά.

Αυτό που είπες εσύ, το ειπε και ο γιατρός του Μητέρα αλλά και ο δικός μου.

Περι τραχηλου δηλαδή.

Μάλιστα τους άρεσε πολύ η διάσταση του.

Μακάρι να βάλει ο Θεός το χέρι Του.

Αυτό που είπες για τον ΕΟΠΥΥ δε το κατάλαβα. .

Εγω δηλαδή δε θα πάρω τίποτα?

Ούτε από τον ΟΑΕΔ?

ΟΎΤΕ ένα ευρώ?

Από κανένα φούστη?

Αααααα.....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Η πανσέληνος σήμερα ειναι...λεγαμε να πάμε στο Σουνιο οικογενειακώς, ειναι ανοιχτά ολα τα μνημεία σημερα και θα ηταν ωραια...Απλως επειδη σημερα ο μικρός ειναι μεσα στην τρελλη γκρινια, δεν ξερω γιατι, δεν μας βλεπω να ξεκουνιόμαστε γιατι θα τον παρει ο υπνος νωρίς...αλλιως μαυρο φιδι που μας εφαγε..οταν ειναι γκρινιαρης ειναι ανυπόφορος

kOZcp3.png

Μου τον μέτρησε από την κοιλιά.

Αυτό που είπες εσύ, το ειπε και ο γιατρός του Μητέρα αλλά και ο δικός μου.

Περι τραχηλου δηλαδή.

Μάλιστα τους άρεσε πολύ η διάσταση του.

Μακάρι να βάλει ο Θεός το χέρι Του.

Αυτό που είπες για τον ΕΟΠΥΥ δε το κατάλαβα. .

Εγω δηλαδή δε θα πάρω τίποτα?

Ούτε από τον ΟΑΕΔ?

ΟΎΤΕ ένα ευρώ?

Από κανένα φούστη?

Αααααα.....

οχι καλε μονο το βοηθημα δεν θα παρεις τα αλλα όλα κανονικα. Δηλαδη 54 μερες πριν και 63 μετα, και φυσικα το συμπληρωμα μητροτητας ΟΑΕΔ και το 6μηνο αν θελεις...

kOZcp3.png

Η πανσέληνος σήμερα ειναι...λεγαμε να πάμε στο Σουνιο οικογενειακώς, ειναι ανοιχτά ολα τα μνημεία σημερα και θα ηταν ωραια...Απλως επειδη σημερα ο μικρός ειναι μεσα στην τρελλη γκρινια, δεν ξερω γιατι, δεν μας βλεπω να ξεκουνιόμαστε γιατι θα τον παρει ο υπνος νωρίς...αλλιως μαυρο φιδι που μας εφαγε..οταν ειναι γκρινιαρης ειναι ανυπόφορος

Αν κοιμηθεί νωρίς πάρε τον άντρα και βγείτε δυο σας!

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

οχι καλε μονο το βοηθημα δεν θα παρεις τα αλλα όλα κανονικα. Δηλαδη 54 μερες πριν και 63 μετα, και φυσικα το συμπληρωμα μητροτητας ΟΑΕΔ και το 6μηνο αν θελεις...

Το συμπλήρωμα μητρότητας οαεδ πόσα είναι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αν κοιμηθεί νωρίς πάρε τον άντρα και βγείτε δυο σας!

Χεχεχεχε!

ναι για να ειμαι ειλικρινής το σκέφτηκα κι αυτό αλλά το μεσημερι ο μικρός ηταν τοσο πολύ γκρινιάρης που του έβαλα τις φωνες και τωρα εχω πολλές τυψεις...δεν τον εβαλα για υπνο, τον εβαλε η μανα μου και γενικά δεν ημουν πολλή καλή μανα σημερα και μου εχει κατσει κάπως όλο αυτο...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...