Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Giati apo katw exei 4 sthles kai leei evdomades kai times analoga me thn teleytaia sou periodo kai dipla stis 2-3 evdomades leei fysikes times 0-50 18-23 4720-80100.

Χμ.... Λοιπόν.

Θεωρητικά η χοριακή από σήμερα έπρεπε να δείξει (συνήθως δείχνει 12 μέρες μετά την πιθανή σύλληψη-στην περίπτωση σου σήμερα).

ΟΜΩΣ επειδή μπορεί να έκανες λιιιιγο μεγαλύτερο κύκλο, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι λάθος. Να είναι πολύ νωρίς δηλαδή.

Επειδή είναι όλα πολύ οριακά, θα έλεγα να κάνεις χοριακή ΑΦΟΥ έχεις μια δυο μέρες καθυστέρηση.

Θεωρητικά, σήμερα είναι εξαιρετικά νωρίς.

Σήμερα θα έπρεπε να κανει χοριακή μια γυναίκα με 27 μέρες κυκλο.

Όχι εσύ κι εγώ που έχουμε μεγάλο κύκλο.

Πάντως εμένα τα καφέ σου πολύ μου αρέσουν που έρχονται και σταματάνε. .

Πότε έκανες βόλτα με το καμάρι σου τελευταία φορά?

Ας μην πας για λίγες μέρες μέχρι να δούμε τι παίζει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Loipon adiathetisa 25/7.

Kanonika prepei na mou rthei MINIMUM stis 25/8.

Proxtes to apogeyma diladi stis 19/8 vgike roz kai meta kafe skouro typou arxes periodou oxi mia dyo stagones alla oute kai poly. Xtes eixa elaxista kafe olh mera to vrady den eixa tipota kai simera kafe sto skoupisma.

Κύκλο εχεις 31 μέρες?

Δηλαδή πόσες μέρες περνάνε απο τότε που αδιαθετεις μέχρι την παραμονή της επόμενης αδιαθεσιας σου?

Nai kyklo pes exw 30-32 meres.

Ti enoeis paramoni? Pote arxizei px na mou prizetai to stithos prin thn periodo?

Χμ.... Λοιπόν.

Θεωρητικά η χοριακή από σήμερα έπρεπε να δείξει (συνήθως δείχνει 12 μέρες μετά την πιθανή σύλληψη-στην περίπτωση σου σήμερα).

ΟΜΩΣ επειδή μπορεί να έκανες λιιιιγο μεγαλύτερο κύκλο, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι λάθος. Να είναι πολύ νωρίς δηλαδή.

Επειδή είναι όλα πολύ οριακά, θα έλεγα να κάνεις χοριακή ΑΦΟΥ έχεις μια δυο μέρες καθυστέρηση.

Θεωρητικά, σήμερα είναι εξαιρετικά νωρίς.

Σήμερα θα έπρεπε να κανει χοριακή μια γυναίκα με 27 μέρες κυκλο.

Όχι εσύ κι εγώ που έχουμε μεγάλο κύκλο.

Πάντως εμένα τα καφέ σου πολύ μου αρέσουν που έρχονται και σταματάνε. .

Πότε έκανες βόλτα με το καμάρι σου τελευταία φορά?

Ας μην πας για λίγες μέρες μέχρι να δούμε τι παίζει.

To kamari htan diakopes den exw paei apo telos iouliou.

twra siga siga xanarxizei douleia alla polyyyy xalara.

Kala ayto den me anyshxei.

Διαφημίσεις

Ρε Αννουλα πολύ μπερδεμένα στα είπα την τρελα μου..

Με λίγα λόγια: σήμερα νωρίς, καφέ ωραία, αν όχι περίοδος ως την Τρίτη ξαναπάμε για χοριακή.

Καλύτερα τώρα?

XAXAXAXAXA. Nai daxi copy that.

An den mou rthei kyriakh - deytera pou eiani kanonika na mou rthei xanapaw thn trith!

Κύκλο εχεις 31 μέρες?

Δηλαδή πόσες μέρες περνάνε απο τότε που αδιαθετεις μέχρι την παραμονή της επόμενης αδιαθεσιας σου?

Nai kyklo pes exw 30-32 meres.

Ti enoeis paramoni? Pote arxizei px na mou prizetai to stithos prin thn periodo?

Οχι εννοώ πόσες μέρες περνάνε απο την μια περίοδο μέχρι την άλλη, χωρίς να μετρήσουμε τη μέρα που έρχεται η άλλη.

Ασε το στήθος ήσυχο καλέ! :tongue:

Δηλαδή αν έχεις περίοδο 25/06 και 25/07 τότε έχεις 30 μέρες. (Την 25/07 δε τη μετράς γιατί είναι η πρώτη μέρα της επόμενης περιόδου)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

XAXAXAXAXA. Nai daxi copy that.

An den mou rthei kyriakh - deytera pou eiani kanonika na mou rthei xanapaw thn trith!

Έτσιιιιιιιι!!

Και καμάρι μόνο χαδακια τίποτα παραπάνω ως την Τρίτη.

Περίμενε να μετρήσω κάτι άλλο και ξαναερχομαι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Χμ.... μέτρησα τη χοριακή μου ΑΝ είχα κάνει εγώ την ημέρα του κύκλου που έκανες εσύ, επειδή έχουμε ίδιο κύκλο περίπου 32 μέρες έχω, και θα μου έβγαινε 32.

Εγώ την έκανα 34η μέρα και βγήκε 126.

Αν την είχα κάνει 28η θα έβγαινε 30κατι οπότε ήδη θα έπρεπε να σου δείξει αν ήταν θετική.

Εκτός αν μιλάμε για καθυστερημενη σύλληψη που παίζει και αυτό.

Είχατε επαφουλες στην ωορηξία σου περίπου?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Χμ.... μέτρησα τη χοριακή μου ΑΝ είχα κάνει εγώ την ημέρα του κύκλου που έκανες εσύ, επειδή έχουμε ίδιο κύκλο περίπου 32 μέρες έχω, και θα μου έβγαινε 32.

Εγώ την έκανα 34η μέρα και βγήκε 126.

Αν την είχα κάνει 28η θα έβγαινε 30κατι οπότε ήδη θα έπρεπε να σου δείξει αν ήταν θετική.

Εκτός αν μιλάμε για καθυστερημενη σύλληψη που παίζει και αυτό.

Είχατε επαφουλες στην ωορηξία σου περίπου?

Nai genika tou dwsame kai katalave ayto to mina logw diakopwn.

Diladi eixame sxedon kathe mera mexri kai to Savato pou mas perase.

Synithws oorixia kanw thn 16h - 17h mera pou thn exw parakolouthisei kana dyo fores.

Ki egw psitevw oti tha prepe na tan pio psili ama htan. Diladi poso kathysterimenh syllipsi pia?

Apla prwth fora mou kanei tetoies konxes. Edaxei mporei na eiani kai logw kalokairiou.

Nai genika tou dwsame kai katalave ayto to mina logw diakopwn.

Diladi eixame sxedon kathe mera mexri kai to Savato pou mas perase.

Synithws oorixia kanw thn 16h - 17h mera pou thn exw parakolouthisei kana dyo fores.

Ki egw psitevw oti tha prepe na tan pio psili ama htan. Diladi poso kathysterimenh syllipsi pia?

Apla prwth fora mou kanei tetoies konxes. Edaxei mporei na eiani kai logw kalokairiou.

Λάθος, 15 θα έπρεπε να μου βγει οχι τριαντακατι.

Λάθος διαιρεσα.

Υπάρχουν ελπίδες. .

Τα καφέ που πάνε κι έρχονται είναι. .. είναι καλό λέει ο γιατρός μου.

Εμένα βέβαια ξεκίνησαν την μέρα που ΘΑ αδιαθετουσα οχι νωρίτερα.

Το νωρίτερα με φρενάρει λίγο.

Τέλος πάντων, τι είχαμε τι χάσαμε!

Fingers crossed, μακάρι να μην έρθει η σιχαμενη και αν πάρουμε κανένα θετικό, θα γλενταμε δέκα μέρες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λάθος, 15 θα έπρεπε να μου βγει οχι τριαντακατι.

Λάθος διαιρεσα.

Υπάρχουν ελπίδες. .

Τα καφέ που πάνε κι έρχονται είναι. .. είναι καλό λέει ο γιατρός μου.

Εμένα βέβαια ξεκίνησαν την μέρα που ΘΑ αδιαθετουσα οχι νωρίτερα.

Το νωρίτερα με φρενάρει λίγο.

Τέλος πάντων, τι είχαμε τι χάσαμε!

Fingers crossed, μακάρι να μην έρθει η σιχαμενη και αν πάρουμε κανένα θετικό, θα γλενταμε δέκα μέρες!

Kala nai profanws ti eixame ti xasame.

Sou lew me doulevei h kyria!! Ton proigoumeno mina irthe me 10 meres kathysterhsh dld stis 42 meres!! kai twra ayto!! Ma otan to eida lew prwth fora adiathetw 1 evdomada prin tis 30 meres. Kai meta stamatise.

Kala nai kodos psalmos allilouia!!

Tha doume se liges meres.

Esy aisthanesai katholou kalytera?

Kala nai profanws ti eixame ti xasame.

Sou lew me doulevei h kyria!! Ton proigoumeno mina irthe me 10 meres kathysterhsh dld stis 42 meres!! kai twra ayto!! Ma otan to eida lew prwth fora adiathetw 1 evdomada prin tis 30 meres. Kai meta stamatise.

Kala nai kodos psalmos allilouia!!

Tha doume se liges meres.

Esy aisthanesai katholou kalytera?

42??? Τόϊνγκ!

Αργά αργά κυλάει το ποταμάκι. ...

Καλύτερα είμαι, προσπαθώ να μη σκέφτομαι ανθρώπους και καταστάσεις που θα βλάψουν το μωρό μου και όλα καλά. .

Θα τους διαγράψω τους αρνητικούς ανθρώπους, άστους στη μοίρα τους.

Θα κατεβασω το two and a half men, που είναι δέκα σεζόν, να λιώσω λέμε!

Κωμωδία, χαλαρά, όλη μέρα κρεβάτι κλπ.

Έχω κι ενα ωραίο βιβλίο να ξεκινήσω συν ένα υπέροχο δώρο που μου έκανε η Αναστασία, πάλι βιβλίο κι αυτό.

Οπότε έχω δύο βιβλία να διαβάσω.

Αυτά είναι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...