Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Akoma tipota agaph mou ... Perimenoume ta xartia apo tin Kipro !!!

Egw tha pao Servia 3/5/2013 - 12/5/2013 kai elpizo otan giriso tha ta exoume.

Άντε κοριτσάκι μου να τελειώνετε και εσείς!!!!Όχι τίποτε άλλο,αλλά έχουμε και ένα μπάτσελορ να κανονίσουμε!!!!!!

Διαφημίσεις

Το ψάξαμε..μας είπαν μονο με εξωσωματική..παιρνουμε και κατι βιταμίνες τώρα μόνοι μας...

Αλλά ποτε δεν ξέρεις ;););)

Βεβαια με το λιγο σπέρμα + τη στενωση τραχήλου μου λίγο δύσκολο να μπει σπέρμα μέσα να κανει δουλεια αλλα εγω ξέρω οτι ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ολα τα αλλα γίνονται! ;););)

πες τα λετάκι! έτσι σε θέλω! :tongue: τι παίρνετε? εμάς ο ουρολόγος μας έδωσε Ε, Q10 και L-καρνιτίνη. Κι ο καλός μου παίρνει από μόνος του και βασιλικό πολτό και του φτιάχνω πορτοκαλαδίτσες και χυμο-ροδάκια

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ελάτεεεεεεεεεεε μη νυχτεριδιάσετε μια φορά το σαββατόβραδο να ξυπνήσετε νωρίς την Κυριακούλα.... να έτσι απλά.... όπως στα μικρά μας που μας σήκωνε η γιαγιά με το ζόρι για την εκκλησία... :tongue::tongue:

Χαχαχαχα πλάκα έχεις!!!!!!Εγώ είμαι μέσα!!!!!Έχεις καμιά καλή ιδέα για το που?

Διαφημίσεις

πες τα λετάκι! έτσι σε θέλω! :tongue: τι παίρνετε? εμάς ο ουρολόγος μας έδωσε Ε, Q10 και L-καρνιτίνη. Κι ο καλός μου παίρνει από μόνος του και βασιλικό πολτό και του φτιάχνω πορτοκαλαδίτσες και χυμο-ροδάκια

Εμάς μας έδωσε ο Μαντούδης τις wellman conception.Καλό αυτό με τα γένια του σπανού.Πάντως τουλάχιστον σκεπτόμενη ότι έχω λίγες πιθανότητες δεν έχω άγχος.Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ πολύ άγχος,μόνο απογοήτευση κάθε φορά που έβλεπα την περίοδο.Αλλά άγχος κατά τη διάρκεια του μήνα δεν είχα.

kale μου μιλάς για μαθήματα,τι δουλειά κάνεις?Παίζει να είμαστε συνάδελφοι?

Εγω δε μπορώ, δε με λυποσαστε ΚΑΘΌΛΟΥ!?

Ουγκ.

Πρόεδρε η αλήθεια είναι ότι λυπάμαι πολύ που δεν μπορείς!!!!!!:(

Θα κανονίσουμε και άλλη φορά που θα είσαι και εσύ.Θέλω πολύ να σε γνωρίσω!!!!!

ααααααα όλο για τη δίαιτα λέτε κι εμένα δε μου την έχει στείλει ακόμα η πρόεδρος...... :(:(:(

μα καλά τι απώλειες είναι αυτες???? αχχχχχ δε γινόταν να είναι χοριακές? :tongue:

Αχχχχχ σε ξέχασα ειχα δουλειά.

Τη στέλνω αμέσως!

(Ουγκ)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγω δε μπορώ, δε με λυποσαστε ΚΑΘΌΛΟΥ!?

Ουγκ.

ε είναι να μη γίνει η αρχή!!!! αφού έχουμε την ξανθιά από το εξωτερικό (βλ. ζάκυνθο) να μην την προϋπαντήσουν κάποιες?

roubies εγώ παίρνω αυτής της εταιρείας που είπες που είναι για τις γυναίκες... κάτσε να συμφωνήσουν και οι άλλες για πρωί και βλέπουμε...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Πρόεδρε η αλήθεια είναι ότι λυπάμαι πολύ που δεν μπορείς!!!!!!:(

Θα κανονίσουμε και άλλη φορά που θα είσαι και εσύ.Θέλω πολύ να σε γνωρίσω!!!!!

:-(

Κι εγώ θέλω πολύ.

Αλλά είναι τα σαράντα του πεθερουλη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα κουκλίτσες μου γλυκες! Εγω μπορω Κυριακή πρωι καλήτερα γιατι Σαββατο βραδυ εχω κανονίσει αντε να βρεθουμε επιτελους.

Η μικρή βήχει παρα πολύ και περασα δυσκολη νύχτα παμε παλι παιδιατρο και ειδα και μια καφε κηλίδα στο εσωρουχο μου ελπίζω να μην ειναι κατι αν συνεχίσει θα ανησυχήσω αλλα προς το παρον το ειδα μονο μια φορα. Μακαρι παναγιτσα μου να μην ειναι κατι, μαλλον κουραστηκα με τη μικρή.

Φιλια σε ολες!!!!:)

Δεν γραφω ξεχωριστα γιατι ειμαι πολύ κουρασμενη.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημέρα κοριτσάκια και από μένα!!!!Χθες που διάβασα πιο ενδελεχώς τη δίαιτα δεν είναι τελικά τόσο δύσκολη.Εγώ κάνω από τη Δευτέρα κάτι αντίστοιχο,όχι ακριβώς αυτή τη δίαιατα και έχω χάσει μέχρι στιγμής 1,400.Για να δούμε πως θα συνεχίσω.Ελπίζω από εβδομάδα να τα καταφέρω και με τη γυμναστική για να βοηθηθώ περισσότερο.

Ανιτάκι μου μην στεναχωριέσαι.Κλείσε αν μπορείς ένα νέο ραντεβού με τον Τσίλι.Τώρα όσον αφορά το σπερμοδιάγραμμα θα σου πρότεινα τον Λυμπερόπουλο γιατί ξέρω ότι είναι καλό κέντρο.Θα πάμε και εμείς αλλά λίγο αργότερα γιατί τώρα καθαρίζω από περίοδο και θα αρχίσω γούτσου γούτσου.Δεν είναι καιρός για να κάνω αποχή.Βέβαια είναι δύσκολα τα πράγματα με 3 εκ σπερματαζωάρια και 35% κινητικότητα,αλλά θα το προσπαθήσω όσο πάει.Ρε κορίτσια είμαι άραγε τρελή που προσπαθώ έστω και με τόσο χαμηλά νούμερα?

ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ......ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......!!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ, ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ....ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ..!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ε είναι να μη γίνει η αρχή!!!! αφού έχουμε την ξανθιά από το εξωτερικό (βλ. ζάκυνθο) να μην την προϋπαντήσουν κάποιες?

roubies εγώ παίρνω αυτής της εταιρείας που είπες που είναι για τις γυναίκες... κάτσε να συμφωνήσουν και οι άλλες για πρωί και βλέπουμε...

Otan lete proi ti ora enoite ;;;; Oeeooooo !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...