Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλά μαρή περνάς αυριο επιτροπη και το αναφέρεις τωρα; Σιγουρα είναι και η δική μου χαζομαρα λόγω εγκυμοσύνης και ξεχναω αλλά πες κατι ρε κουκλα να το θυμισεις και σε μας τις ολιγο-μυαλες...! Να ευχηθω τουλάχιστον μια καλή επιτυχία...!!!

το είχα πει και πιο παλιά....αλλά που να θυμάσαι τι λέω εγω....αφού δεν μου δίνεις σημασία......:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D....ευχαριστώ.....:D:D:D:D:D:D:D

Δημητρούλα γυριστρούλα μου γλυκιά, μήπως πρέπει να ξεκουραστείς λίγο???

Αναστασούλα δυστυχώς δεν σε είδα χθές λόγω δουλειάς.

Εντάξει με φάρμακα?? Πότε ξεκινάς με το καλό???

Πηνελοπάκι τί να πώ?? Η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!

Αννούλα άκου τη Δημητρα και κάνε υπομονή!!

Μπορεί να μας προκύψει κανά μπεμπέ . Αντε να έχουμε καλά νέα!!!

Νάντια μου καλωσόρισες!!!!! Καλή αρχή με τα μαθήματά σου.

Ολα θα πάνε καλά και πριν το 6μηνο περάσει θα ακούσουμε τα ευχάριστα..

καλημέρα πηνελοπάκι...τι κάνεις;ξέρεις αν έκοψαν το επίδομα τοκετού;

Τα 900 λές??

Πάνε τα κόψανε. Μόνο αν γεννήσεις στο σπίτι σου ή οπουδήποτε εκτός νοσοκομείου τα παίρνεις.

Διορθώστε με αν λέω λάθος.

καλημέρα πηνελοπάκι...τι κάνεις;ξέρεις αν έκοψαν το επίδομα τοκετού;

εχουν κόψει το βοηθημα τοκετου εκτος και αν γεννησεις εκτος νοσοκομειου, πχ ταξί, φύση, σκαλοπατια κ.α. Ηταν περιπου 1000 ευρω

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

αυτα τα ποναλάκια ειναι φυσιολογικά. Ισως να θελεις λίγη ξεκούραση. Αν ειναι κάτι κακό νιωθεις και συσπασεις στην κοιλια που συνοδευονται με σουβλιες απο κάτω και κυρίως το νιωθεις στο κοκκαλο...Μην το παρακάνεις με τη δουλειά. Εισαι δια νομου σε αναρρωτικη...

Τελος να σου πω οτι σε λιγοτερο απο 5 μέρες εχεις επισκεψη στο γιατρό σου. Κανε μια υπομονη. Καλυτερα να ξεκουράζεσαι παρά να τρέχεις μεσα στη ζεστη για υπέρηχους....

Ακριβώς αυτό που είπες νιώθω. .

Σουβλιες απο κατω.

Οχι συσπάσεις αλλα σουβλιες σίγουρα.

Θα παω στο Μητέρα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ακριβώς αυτό που είπες νιώθω. .

Σουβλιες απο κατω.

Οχι συσπάσεις αλλα σουβλιες σίγουρα.

Θα παω στο Μητέρα.

μα αν δεν εχεις συσπάσεις τοτε δεν υπάρχει προβλημα...!!! Κι εγώ τα ενιωθα πολυ τα σουβλισματα...και εχω και κατα καιρους συσπασεις οι οποίες τελικά ειναι απλώς τεντωματα της κοιλιας...μην αγχωνεσαι για το τιποτα. Θελεις ξεκουραση...

kOZcp3.png

εχουν κόψει το βοηθημα τοκετου εκτος και αν γεννησεις εκτος νοσοκομειου, πχ ταξί, φύση, σκαλοπατια κ.α. Ηταν περιπου 1000 ευρω

ωραία θα ήταν στην φύση....μήπως να το σκεφτούμε;.....Α τα γομάρια.....ουστ...

Αννα μου κι εγω που εχω κύκλο οπως να 'ναι, τα καλοκαίριο πάντα παθαινα κατι τετοια. Ειτε δεν ειχα καθολου περιοδο για ενα μηνα είτε ειχα αυτο που περιγραφεις...αυτο σχεδόν καθε καλοκαίρι. Δεν θα πειράξει να κανεις και ενα τεστακι αφου θα εχεις και επισήμως καθυστερηση...

Οσο για την προσπάθεια οταν νιωσεις καλά να την κανεις και φυσικά οταν νιωσεις ανετα και με το γιατρο που θα διαλέξεις....

Ekana xoriakh simera kai vgike arnhtikh.

Einai nwris h les eiani axiopisto?

Διαφημίσεις

ούτε τόοοοοοοοοοοση ιδέα δεν έχεις;:D:D:D

Koita lew na klesiw radevou me 2 giatrous pros septemvrio na dw ti tha mou poune ki aytoi.

Exw hdh paei kai sth germanida ton maio opote thn exw ypopsi. Kai exw kai ton idi giatro mou.

Tha dw kai allous 2 malon toulaxiston an xekinhsw na exw apofasisei ton giatro.

Alla akoma den exw kleisei radevou.

Kala ayto ti pontio einai? Profanws gia na mhn ta dinoun pote.

Les kai prokeitai kaneis na genhhsei sto parko.

Λινάκι μου κάνε όπως νιώθεις καλύτερα.Άλλωστε δεν πειράζει για ένα μήνα αν είναι να νιώθεις εσύ καλύτερα και πιο ασφαλής.Θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον γιατρό σου(αν δεν το έχεις ήδη κάνει) πότε να αρχίσεις με τα υπόθετα.Αφού περιμένεις περίοδο καλύτερα να τελειώσει πρώτα η περίοδος,ώστε να μην χρειαστεί να διακόψεις τη θεραπεία στη μέση.Επίσης ρώτα αν χρειάζεται να πάρει κάτι και ο άντρας σου.

Σε φιλώ γλυκά.

GEIA SOU ROUBAKI MOU KALA EISAI? MAS ELEIPSES!

APO XTHES TO VRADI KSEKINHSA ME TA UPOTHETA NA PW THN ALLITHIA DEN TO SKEUTIKA OTI OTAN ADIATHTISO PREPW NA DIAKOPSO ALLA TWRA PIA KSEKINHSA. NAI THA PAREI ANTIVIOSH KAI O ANTRAS MOU GIA 4 MERES.

Εχω καιρό να μπω αλλα πήρε το ματι μου το αρνητικό συμβαν με την ΛΙΝ και πολύ στεναχωρήθηκα. ΛΙΝΑΚΙ, έχεις ταλαιπωρηθεί παρα πολύ και από δω και πέρα ελπίζω και εύχομαι να σου έρθουν όλα εύκολα. Είναι πραγματικά πολύ άδικο αυτό που συνεβη.

Αυτά τα εμβολια με το αίμα του συζύγου έχεις σκεφτεί να τα δοκιμασεις; Τα προτείνει ο Τσιλιβακος. Εγω δεν τα πολυ εμπιστευομαι αλλα καποιες έχουν ωφεληθεί μετα από πολλες αποτυχιες. Επίσης ένα άλλο που έχω ακουσει, το intralipid, ορός σόγιας είναι. Βέβαια όλα αυτα ΄προτείνονται για τα ΝΚ τα οποία δεν ξερω αν τα έχεις ανεβασμενα. Οι γυναικολογοι παντως δεν τα πιστευουν.

Σε ο,τι αφορά τα clue cells, δεν νομιζω να βρεις γυναικολογο που να σου πει ότι φταινε αυτά. Δεν τους δίνουν καν σημασια. Και με τις αντιβιώσεις είναι λιγο μπέρδεμα. Ενα καλό κανουν και από την άλλη ριχνουν το ανοσοποιητικό. Βεβαια αν ειναι απαραιτητη, οκ

Αυτός ο Κ@πετανακης που αναφερεις, δυστυχως δεν τον πολυεμπιστευομαι μετα από αυτα που έχω ακουσει και από μια φιλη. Ειχε κανει τοσες προσπαθειες σε αυτόν και τελικά υιοθε΄τησε ένα αγορακι. Καλά δεν μπορούσε να βρει τί έφταιγε και την ταλαιπωρουσε τσαμπα την κοπέλα;

GEIA SOU SWEETY MOU, DEN GNWRIZW GIA TA EMVOLIA, ALLA EXW KANEI TA NK KUTTARA KAI DEN EINAI ANAIVASMENA EINAI FUSIOLOKIKA.

TWRA OSO GIA TA CLUE CELLS KAI OI DIO GIATROI MOU LENE OTI DEN EPIREAZOUN TI NA PW..DEN KSERW.

OSO GIA TON KAPETANAKH EXW NA PW TA XEIROTERA.....:twisted:

Λινακι καλημέρα. Οταν λες υπόθετα εννοείς κολπικα; Στις διαφορες προσπάθειες που έκανες δεν σου εδιναν και προγεστερονη που χορηγείται κολπικα; Συγγνωμη που γινομαι αδιάκριτη αλλα νομίζω οτι ιδιως ο δικος σου γιατρός δίνει ΠΑΡΑ πολλα ουτρο μετα την εμβρυομεταφορα...πως την παλεψες ;

GEIA SOU PINKAKI, NAI ENNOW KOLPIKA UPOTHETA STHS PROIGOUMENES PROSPATHIES EPERNA OUTRO KAI APO TO STOMA K KOLPIKA, ALLA STO GENESIS POU EKANA THS DIO TELEUTAIES PROSPATHIES MOU EDWSAN VASCLOR PROGESTERONH H OPOIA MPENH MONO KOLPIKA.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Γύρισα απο το Μητέρα. .

Συστολή της μήτρας είπε ο γιατρός.

Ευτυχώς δεν εχει επηρεαστεί ο τραχηλος και είναι μια χαρά.

Ή ψυχολογικό ή σωματικό αίτιο.

Ή στεναχωρήθηκα ή κουράστηκα δηλαδή.

Εγώ ειχα στεναχωρηθει τη Δευτέρα ( η Αναστασία και η pink ξέρουν).

Τώρα κρεβάτι ουτροτζεσταν και ηρεμία μέχρι τη Δευτέρα που θα με δει ο γιατρός. .

:-( :-( :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...