Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημέρα μικρούλι,καλημέρα αμαζόνα.........τι κάνετεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Καλημέρα μπουμπούκι μου!

Είμαι στο μαγαζί σήμερα για λίγες ώρες να βοηθήσω.

Καλή επιτυχία για αύριο. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μπουμπούκι μου!

Είμαι στο μαγαζί σήμερα για λίγες ώρες να βοηθήσω.

Καλή επιτυχία για αύριο. ..

δουλεύεις;:twisted:γιατί δημητρούλα;ευχαριστώ μπουμπού......είσαι καλά ναι;α...δημητρούλα πότε θα γεννήσεις ...με το καλό;

Διαφημίσεις

δουλεύεις;:twisted:γιατί δημητρούλα;ευχαριστώ μπουμπού......είσαι καλά ναι;α...δημητρούλα πότε θα γεννήσεις ...με το καλό;

Γιατί ... χρειάστηκε.

Για λίγες ώρες μην ανησυχείς.

Έχω πόνους από τη Δευτέρα από κάτω κι εχω χ-στεί..

Με βλέπω να πηγαίνω στο Μητέρα σήμερα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γιατί ... χρειάστηκε.

ρε συ δημητρούλα...τότε γιατί πήγες;

Διαφημίσεις

Γιατί ... χρειάστηκε.

αυτα τα ποναλάκια ειναι φυσιολογικά. Ισως να θελεις λίγη ξεκούραση. Αν ειναι κάτι κακό νιωθεις και συσπασεις στην κοιλια που συνοδευονται με σουβλιες απο κάτω και κυρίως το νιωθεις στο κοκκαλο...Μην το παρακάνεις με τη δουλειά. Εισαι δια νομου σε αναρρωτικη...

Τελος να σου πω οτι σε λιγοτερο απο 5 μέρες εχεις επισκεψη στο γιατρό σου. Κανε μια υπομονη. Καλυτερα να ξεκουράζεσαι παρά να τρέχεις μεσα στη ζεστη για υπέρηχους....

kOZcp3.png

ξέρετε τα ΚΕΠ μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά;

Μορφάκι συνήθως μέχρι 20.00. Αλλά εξαρτάται την περιοχή.

Πρέπει να τηλεφωνήσεις πρώτα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ καμάρι μου για αύριο.

Αντε και του χρόνου να είσαι με μιά μπεμπούλα

σαν την νεοφώτιστη Ολγα. Να σας ζήσει!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά

Emena mou irthe ena apogeyma kai meta tipota. Diladi irthe kai efyge mono mia fora.

Ox paizei les na nai krywma??

Egw den exw kamia kathysterhsh akoma - mporw na sou pw oti eiani kai 6 meres prin thn mera pou perimenw.

Αννα μου κι εγω που εχω κύκλο οπως να 'ναι, τα καλοκαίριο πάντα παθαινα κατι τετοια. Ειτε δεν ειχα καθολου περιοδο για ενα μηνα είτε ειχα αυτο που περιγραφεις...αυτο σχεδόν καθε καλοκαίρι. Δεν θα πειράξει να κανεις και ενα τεστακι αφου θα εχεις και επισήμως καθυστερηση...

Οσο για την προσπάθεια οταν νιωσεις καλά να την κανεις και φυσικά οταν νιωσεις ανετα και με το γιατρο που θα διαλέξεις....

kOZcp3.png

Μορφάκι συνήθως μέχρι 20.00. Αλλά εξαρτάται την περιοχή.

Πρέπει να τηλεφωνήσεις πρώτα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ καμάρι μου για αύριο.

Αντε και του χρόνου να είσαι με μιά μπεμπούλα

σαν την νεοφώτιστη Ολγα. Να σας ζήσει!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά

α ναι;γιατί έλεγα να πάω κατά τις 2:30,πριν πάω στη δουλειά.....ευχαριστώ.....και στα δικά σας.....μπεμπούλες...

καλά είμαι.....στην δουλειά θα πάω στις 3.........χαθήκαμε.....αντε να έρθει ο χειμώνας να μαζευτούμε..........αυριο περνάω επιτροπή..:twisted::twisted:

καλά μαρή περνάς αυριο επιτροπη και το αναφέρεις τωρα; Σιγουρα είναι και η δική μου χαζομαρα λόγω εγκυμοσύνης και ξεχναω αλλά πες κατι ρε κουκλα να το θυμισεις και σε μας τις ολιγο-μυαλες...! Να ευχηθω τουλάχιστον μια καλή επιτυχία...!!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...