Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Προσπάθησα να μπω χθες το βραδύ από το σπίτι αλλά δεν είχα καθόλου δίκτυο....σήμερα θα παραλάβω τον καινούργιο εξοπλισμό...

Πέρασα πολύ καλά και ξεκουράστηκα.

Χθες πέρασα πολύ όμορφα με την Δήμητρα και την Πηνελόπη....είναι και οι δυό τους γλυκήτατες....με τις ολοστρόγγυλες κοιλίτσες τους(μάκια-μάκια και φτου-φτου)....

Θα διαβάσω σιγά σιγά να νεάκια σας και θα τα ξαναπούμε αργότερα....

Φιλάρες σε όλες...

Εκτός απο τον δικό σου εξοπλισμό δεν θα εκαναν και κατι επισκευες στο δίκτυο της περιοχής; Τι να τι κανεις τη Φερραρι σε κακοτραχαλο δρόμο...:tongue:

Μα τι καλά που περάσαμε εχτες! Μακαρι να μπορούσα να καθισω κι εγω μαζί σας όλη τη μερα αλλά που αν αφησω το γιοκα μου....! Μου αρκεί που σας είδα.

Αυτό που δεν σε ρωτησα και με ετρωγε χτες όλο το βραδυ ειναι πότε ξεκινας. Λογικά περιμένεις Αλέκα και βουρ ε;

Α! επισης να πω οτι στην επιστροφή επεσα σε ενα πολύ μεγάλο μα...κα ταξιτζη....! Εκτος του οτι καπινιζε και με το που το ειπα οτι με ενοχλει, δηλωσε οτι το πετάει αμεσως αλλα το μόνο που εκανε ηταν να ανοιξει διπλατα το παραθυρο και να συνεχίσει. Φυσικά με 35 βαθμου έξω δεν εβαλε air condition και κοντεψε να τρακαρει και καποια στιγμη..εφαγε μια αναφορα στην εταιρεία ξεγυρισμενη...

kOZcp3.png

Εκτός απο τον δικό σου εξοπλισμό δεν θα εκαναν και κατι επισκευες στο δίκτυο της περιοχής; Τι να τι κανεις τη Φερραρι σε κακοτραχαλο δρόμο...:tongue:

Μα τι καλά που περάσαμε εχτες! Μακαρι να μπορούσα να καθισω κι εγω μαζί σας όλη τη μερα αλλά που αν αφησω το γιοκα μου....! Μου αρκεί που σας είδα.

Αυτό που δεν σε ρωτησα και με ετρωγε χτες όλο το βραδυ ειναι πότε ξεκινας. Λογικά περιμένεις Αλέκα και βουρ ε;

Α! επισης να πω οτι στην επιστροφή επεσα σε ενα πολύ μεγάλο μα...κα ταξιτζη....! Εκτος του οτι καπινιζε και με το που το ειπα οτι με ενοχλει, δηλωσε οτι το πετάει αμεσως αλλα το μόνο που εκανε ηταν να ανοιξει διπλατα το παραθυρο και να συνεχίσει. Φυσικά με 35 βαθμου έξω δεν εβαλε air condition και κοντεψε να τρακαρει και καποια στιγμη..εφαγε μια αναφορα στην εταιρεία ξεγυρισμενη...

Καλημέρα Πηνελοπάκι μου!

Που έπεσες ρε πουλάκι μου?

Αντι να σεβαστεί την εγκυμοσύνη σου ο βλακας ήθελε και τσιγάρο?

Ουστ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μπέμπα, ριξτο!

Que passa?

Kalimera!!

Loipon egw exw genika megalo kyklo. Ayth th fora sthn 26h mera (pou pada mou rxetai apo 30 mera kai meta) eixa ligo roz kai meta ligo kafe (gia ena apogeyma skepsou) kai meta stamathse!!

Olo to vrady den eixa apolytws tipota kai simera elaxisto kafe sto skoupisma.

Paizei apla na eiani anooriktikos kyklos kai na mhn mou rthei kanonikh periodos? An kai den to xw xanapathei pote ayto.

Kalimera!!

Loipon egw exw genika megalo kyklo. Ayth th fora sthn 26h mera (pou pada mou rxetai apo 30 mera kai meta) eixa ligo roz kai meta ligo kafe (gia ena apogeyma skepsou) kai meta stamathse!!

Olo to vrady den eixa apolytws tipota kai simera elaxisto kafe sto skoupisma.

Paizei apla na eiani anooriktikos kyklos kai na mhn mou rthei kanonikh periodos? An kai den to xw xanapathei pote ayto.

Χμ....

Τα καφέ που έρχονται και σταματάνε, έρχονται και σταματάνε για δυο τρεις μέρες, μπορεί να είναι και εγκυμοσύνη.

Ειχα τρεις μέρες εγώ τέτοια και οταν πήρα το γιατρό να του το πω μετά απο προτροπή των κοριτσιών, μου είπε ότι είναι σημάδι εγκυμοσύνης αυτό.

Βεβαια εγώ είχα και καθυστέρηση 2-3 μέρες.

Μπορεί να είναι και κρύωμα, πράγμα που το απευχομαι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Χμ....

Τα καφέ που έρχονται και σταματάνε, έρχονται και σταματάνε για δυο τρεις μέρες, μπορεί να είναι και εγκυμοσύνη.

Ειχα τρεις μέρες εγώ τέτοια και οταν πήρα το γιατρό να του το πω μετά απι προτροπή των κοριτσιών, μου είπε ότι είναι σημάδι εγκυμοσύνης αυτό.

Βεβαια εγώ είχα και καθυστέρηση 2-3 μέρες.

Μπορεί να είναι και κρύωμα, πράγμα που το απευχομαι.

Emena mou irthe ena apogeyma kai meta tipota. Diladi irthe kai efyge mono mia fora.

Ox paizei les na nai krywma??

Egw den exw kamia kathysterhsh akoma - mporw na sou pw oti eiani kai 6 meres prin thn mera pou perimenw.

Emena mou irthe ena apogeyma kai meta tipota. Diladi irthe kai efyge mono mia fora.

Ox paizei les na nai krywma??

Egw den exw kamia kathysterhsh akoma - mporw na sou pw oti eiani kai 6 meres prin thn mera pou perimenw.

Μπορεί να είναι και εγκυμοσύνη μπουμπου...

Ας περιμένουμε λίγο. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Kalimera eidwlo!!!

Kala esy???????? Pou eisai douleia?

καλά είμαι.....στην δουλειά θα πάω στις 3.........χαθήκαμε.....αντε να έρθει ο χειμώνας να μαζευτούμε..........αυριο περνάω επιτροπή..:twisted::twisted:

καλά είμαι.....στην δουλειά θα πάω στις 3.........χαθήκαμε.....αντε να έρθει ο χειμώνας να μαζευτούμε..........αυριο περνάω επιτροπή..:twisted::twisted:

E nai twra tha mazeytoume siga siga! Ax ti wraia irthe o kairos!!

Exeis mazepsei ola sou ta xartia?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...