Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μαλλόν δε σε πρόλαβα....Μου έλειψες ρε αγαπούλα, χαλάλι όμως γιατί πέρασες τελικά καλά...Και τα συννεφάκια που εμφανίζονται κάπου κάπου θα φυσήξουμε να τα στείλουμε μακρυα...Μόλις γύρισες έπιασες δουλίτσα εεε??? Να ξεκουραστούν λίγο και οι δικοί σου...Φιλάκια πολλά....

Κοριτσάρες μου, καλά να περάσετε στο καφεδάκι και σε όλες τις φούλες στέλνω πολλά πολλά φιλάκια...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Δημητρα Αναστασία τελικά που θα βρεθουμε; Φανταζομαι οτι επειδη η Αναστασια θα παει προς Χαλανδρι θα σας βολευουν καλυτερα να μερη προς τα εκει...Θελετε να το κανονίσετε και να μου πείτε; Λέω να πάρω ενα ταξακι για να ανεβω..

kOZcp3.png

Δημητρα Αναστασία τελικά που θα βρεθουμε; Φανταζομαι οτι επειδη η Αναστασια θα παει προς Χαλανδρι θα σας βολευουν καλυτερα να μερη προς τα εκει...Θελετε να το κανονίσετε και να μου πείτε; Λέω να πάρω ενα ταξακι για να ανεβω..

Καλημέρα pinkακι, λέμε να βρεθούμε στο σταθμό του τρένου στο Νέο Ηράκλειο, κατά τις 11 το υπολογίζω.

Η Αναστασία έχει ραντεβού στο Μαντούδη 10:30 για να της γράψει τα φάρμακα και μετά θα βρεθούμε αλλά δεν ξέρω ακριβώς ώρα.

11? 11:30? Εκεί περίπου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

KALHSPERA SAS!!!

EPITELOUS PHRA TA APOTELESMATA APO TEST-PAP KAI KOLPIKI KALIERGIA.

TO TEST PAP EINAI KATHARO.

ALLA H KOLPIKH KALIERGIA OXI EXW POLLA CLUE CELLS KAI DIATARAXH THS FUSIOLOGIKHS XLORIDAS.

MOU EDWSE ANTIVIOSH GIA 12 MERES FLAGYL, SAPOUNI XAMOMILH KAI IPOTHETA, TA OPOIA DEN TA THELW, DEN EXW VALI POTE MOU, NOMIZO OTI DEN THA TA KATAFERW, ALLA THA PROSPATHISO GIA TO KALHTERO.

RWTHSA TO GIATRO STO NHSI AN MPORW NA KSEKINHSO EKSOSOMATIKH KAI MOU EIPAI NAI OTI DEN EPIREAZOUN KAI EPISIS TON RWTHSA AN AUTO TO MIKROVIO OFEILETE STHN APOVOLH H' STHS PALINDROMES KAI EIPAI OXI DEN PROKALOUN OUTE TO ENA OUTE TO ALLO.

ALLA EPEIDH HTHELA KAI TH GNWMH TOU PANTOU TOU TON PHRA THLEFWNO STO KINHTO POU EIXA MOU APANTHSE O IDIOS KAI MOU EKSIGISE KAI EKEINOS OTI DEN EPIREAZI TH DIADIKASIA.

AYTA EINAI TA NEA MOU.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

KALHSPERA SAS!!!

ALLA H KOLPIKH KALIERGIA OXI EXW POLLA CLUE CELLS KAI DIATARAXH THS FUSIOLOGIKHS XLORIDAS.

MOU EDWSE ANTIVIOSH GIA 12 MERES FLAGYL, SAPOUNI XAMOMILH KAI IPOTHETA, TA OPOIA DEN TA THELW, DEN EXW VALI POTE MOU, NOMIZO OTI DEN THA TA KATAFERW, ALLA THA PROSPATHISO GIA TO KALHTERO.

RWTHSA TO GIATRO STO NHSI AN MPORW NA KSEKINHSO EKSOSOMATIKH KAI MOU EIPAI NAI OTI DEN EPIREAZOUN KAI EPISIS TON RWTHSA AN AUTO TO MIKROVIO OFEILETE STHN APOVOLH H' STHS PALINDROMES KAI EIPAI OXI DEN PROKALOUN OUTE TO ENA OUTE TO ALLO.

ALLA EPEIDH HTHELA KAI TH GNWMH TOU PANTOU TOU TON PHRA THLEFWNO STO KINHTO POU EIXA MOU APANTHSE O IDIOS KAI MOU EKSIGISE KAI EKEINOS OTI DEN EPIREAZI TH DIADIKASIA.

AYTA EINAI TA NEA MOU.

Λινάκι Καλησπέρα καλό μου,

Όλα καλά λοιπόν άρα θα ξεκινήσεις τώρα σωστά?

Αδιαθετησες?

Τι είναι τα clue cells?

Οσο για τα υποθετα, δεν είναι τίποτα ρε κοπελαρα μου.

Σιγά το πράμα, το πιο εύκολο πράγμα είναι αυτό, με το δάχτυλο τα βάζεις οσο πιο μέσα γίνεται.

Είναι εύκολο και αν είναι να βοηθήσει το θέμα αυτό, καντο μη το συζητάς.

Φιλάκια από εμένα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

.Δημητρούλα,Νελάκι και Αναστασία να περάσετε τέλεια αύριο!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά και σας καληνυχτώ!!!!

Κοπελουδα μου ευχαριστούμε πολύ, έστω και αργά που είδα το μήνυμα σου.

Όλη μέρα με την Αναστασία ήμουν σήμερα, ήπιαμε καφε με τη Νελη και μετά πήγαμε να πάρουμε τα φάρμακα της Αναστασίας και μετά ηρθαμε σπιτάκι μου και φάγαμε.

Ωραία ήταν σήμερα, ήταν γεμάτη η μέρα μου..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λινάκι Καλησπέρα καλό μου,

Όλα καλά λοιπόν άρα θα ξεκινήσεις τώρα σωστά?

Αδιαθετησες?

Τι είναι τα clue cells?

Οσο για τα υποθετα, δεν είναι τίποτα ρε κοπελαρα μου.

Σιγά το πράμα, το πιο εύκολο πράγμα είναι αυτό, με το δάχτυλο τα βάζεις οσο πιο μέσα γίνεται.

Είναι εύκολο και αν είναι να βοηθήσει το θέμα αυτό, καντο μη το συζητάς.

Φιλάκια από εμένα!

KALHSPERA MIMITROULA, DEN KSERW AN KSEKINHSO MPOREI NA LENE KAI OI 2 GIATROI OTI DEN EPIREAZI THN OLOI DIADIKASIA ALLA EGW DEN TO RISKARO FOVAME ME TETOIO ISTORIKO APOTIXION EXW GINEI POLI FOVITSIARA K POLI ARNITIKA KAXIPOPTI.

OXI DEN EXW AKOMA ADIATHETISH ALLA OPOU NA'NAI THA ERTHEI GIATI EXEI PRISTI TO STITHOS.

TA Clue cells: είναι επιθηλιακά κύτταρα επικαλυμμένα με μικρούς κοκκοβάκιλους, οι οποίοι προσδίδουν κοκκιώδη εμφάνιση.

OSO GIA TA IPOTHETA THA TO PROSPATHISO GIATI THA VOITHISOUN PERISSOTERO MAZI ME ANTIVIOSH KAI PLISIS ME XAMOMILH.

KAI APO MENA POLLA FILAKIA!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.Βλέπω δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση σήμερα.Εγώ γύρισα κατά τις 9.30 έκανα κάτι δουλίτσες και μπανάκι και τώρα βλέπω ένα εργάκι στο σταρ.

Λινάκι μου μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα τα υπόθετα.Μην αγχώνεσαι καθόλου.Όλα καλά θα πάνε και θα κάνεις και την προσπάθειά σου.

Δημητρούλα μου βλέπω περάσατε μια όμορφη μέρα σήμερα.Πολύ χαίρομαι.

Αναστασία μου απ'ότι κατάλαβα ξεκινάς και εσύ σιγά σιγά.Καλή επιτυχία λοιπόν.Εύχομαι σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα από σένα.

Ρικάκι μου δυστυχώς δεν με πρόλαβες χθες.Δεν πειράζει εδώ θα είμαστε τώρα και θα τα λέμε.Τι κάνει το ταλιμπανάκι σου???

Εγώ αύριο θα ξαναπάω στο μαγαζί,αλλά όχι όλη την ημέρα.Κατά τη μια θα φύγω γιατί μετά έχω μάθημα και μετά ευτυχώς θα γυρίσω σπίτι.Οπότε το απογευματάκι θα εμφανιστώ ξανά και ελπίζω να έχω παρεούλα για καφεδάκι.

Μέχρι τότε σας φιλώ γλυκά.

ΥΓ.Όταν τελειώσει το έργο και αν ακόμα δεν έχουν κλείσει τα μάτια μου μπορεί να ξαναμπώ να δω αν υπάρχει καμία από τις νυχτεριδούλες μου,αλλιώς τα λέμε αύριο!!!

KALHSPERA MIMITROULA, DEN KSERW AN KSEKINHSO MPOREI NA LENE KAI OI 2 GIATROI OTI DEN EPIREAZI THN OLOI DIADIKASIA ALLA EGW DEN TO RISKARO FOVAME ME TETOIO ISTORIKO APOTIXION EXW GINEI POLI FOVITSIARA K POLI ARNITIKA KAXIPOPTI.

OXI DEN EXW AKOMA ADIATHETISH ALLA OPOU NA'NAI THA ERTHEI GIATI EXEI PRISTI TO STITHOS.

TA Clue cells: είναι επιθηλιακά κύτταρα επικαλυμμένα με μικρούς κοκκοβάκιλους, οι οποίοι προσδίδουν κοκκιώδη εμφάνιση.

OSO GIA TA IPOTHETA THA TO PROSPATHISO GIATI THA VOITHISOUN PERISSOTERO MAZI ME ANTIVIOSH KAI PLISIS ME XAMOMILH.

KAI APO MENA POLLA FILAKIA!

Λινάκι μου κάνε όπως νιώθεις καλύτερα.Άλλωστε δεν πειράζει για ένα μήνα αν είναι να νιώθεις εσύ καλύτερα και πιο ασφαλής.Θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον γιατρό σου(αν δεν το έχεις ήδη κάνει) πότε να αρχίσεις με τα υπόθετα.Αφού περιμένεις περίοδο καλύτερα να τελειώσει πρώτα η περίοδος,ώστε να μην χρειαστεί να διακόψεις τη θεραπεία στη μέση.Επίσης ρώτα αν χρειάζεται να πάρει κάτι και ο άντρας σου.

Σε φιλώ γλυκά.

Εχω καιρό να μπω αλλα πήρε το ματι μου το αρνητικό συμβαν με την ΛΙΝ και πολύ στεναχωρήθηκα. ΛΙΝΑΚΙ, έχεις ταλαιπωρηθεί παρα πολύ και από δω και πέρα ελπίζω και εύχομαι να σου έρθουν όλα εύκολα. Είναι πραγματικά πολύ άδικο αυτό που συνεβη.

Αυτά τα εμβολια με το αίμα του συζύγου έχεις σκεφτεί να τα δοκιμασεις; Τα προτείνει ο Τσιλιβακος. Εγω δεν τα πολυ εμπιστευομαι αλλα καποιες έχουν ωφεληθεί μετα από πολλες αποτυχιες. Επίσης ένα άλλο που έχω ακουσει, το intralipid, ορός σόγιας είναι. Βέβαια όλα αυτα ΄προτείνονται για τα ΝΚ τα οποία δεν ξερω αν τα έχεις ανεβασμενα. Οι γυναικολογοι παντως δεν τα πιστευουν.

Σε ο,τι αφορά τα clue cells, δεν νομιζω να βρεις γυναικολογο που να σου πει ότι φταινε αυτά. Δεν τους δίνουν καν σημασια. Και με τις αντιβιώσεις είναι λιγο μπέρδεμα. Ενα καλό κανουν και από την άλλη ριχνουν το ανοσοποιητικό. Βεβαια αν ειναι απαραιτητη, οκ

Αυτός ο Κ@πετανακης που αναφερεις, δυστυχως δεν τον πολυεμπιστευομαι μετα από αυτα που έχω ακουσει και από μια φιλη. Ειχε κανει τοσες προσπαθειες σε αυτόν και τελικά υιοθε΄τησε ένα αγορακι. Καλά δεν μπορούσε να βρει τί έφταιγε και την ταλαιπωρουσε τσαμπα την κοπέλα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Προσπάθησα να μπω χθες το βραδύ από το σπίτι αλλά δεν είχα καθόλου δίκτυο....σήμερα θα παραλάβω τον καινούργιο εξοπλισμό...

Πέρασα πολύ καλά και ξεκουράστηκα.

Χθες πέρασα πολύ όμορφα με την Δήμητρα και την Πηνελόπη....είναι και οι δυό τους γλυκήτατες....με τις ολοστρόγγυλες κοιλίτσες τους(μάκια-μάκια και φτου-φτου)....

Θα διαβάσω σιγά σιγά να νεάκια σας και θα τα ξαναπούμε αργότερα....

Φιλάρες σε όλες...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

KALHSPERA SAS!!!

AYTA EINAI TA NEA MOU.

Λινακι καλημέρα. Οταν λες υπόθετα εννοείς κολπικα; Στις διαφορες προσπάθειες που έκανες δεν σου εδιναν και προγεστερονη που χορηγείται κολπικα; Συγγνωμη που γινομαι αδιάκριτη αλλα νομίζω οτι ιδιως ο δικος σου γιατρός δίνει ΠΑΡΑ πολλα ουτρο μετα την εμβρυομεταφορα...πως την παλεψες ;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...