Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ακούυυυυυυυυυω....ακούυυυυυυυυω....να σας πω ....ενα μυστικό;...εγω νομίζω οτι αυτή την φορά θα το πετύχω το θαυματάκι μου.....έτσι νοιώθω....

Μορφάκι και εγώ το ίδιο νιώθω για σένα.Αυτή τη φορά θα πετύχει!!!!

Πήρατε σαλόνι για το σπίτι????Καλορίζικο!!!Να το χαίρεστε τώρα όσο μπορείτε γιατί μετά θα έρθει το ταλιμπανάκι σου και θα στα κάνει άνω κάτω!!!

Διαφημίσεις

ακούυυυυυυυυυω....ακούυυυυυυυυω....να σας πω ....ενα μυστικό;...εγω νομίζω οτι αυτή την φορά θα το πετύχω το θαυματάκι μου.....έτσι νοιώθω....

μορφάκι μου χαίρομαι πάρα πολύ που το ακούω αυτό!!!μπράβο καρδιά μου!!!είμαι κι εγώ πολύ σίγουρη για σένα.................................όλα θα πάνε καλά!!!έσω έτοιμη!!!!

Θα προσπαθήσω πάντως.Ποτέ δεν έκανα υπερβολές,απλά πάντα ήξερα τις γόνιμες μέρες μου εκτός από τον μηνα που συνέλαβα τελικά.Τώρα δεν θα κάνω ούτε αυτό γιατί είναι κουραστικό πια.Έχω έτσι κι αλλιώς όλα όσα χρειάζομαι για την εξωσωματική,οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνομαι.Θα έρθει σιγά σιγά.

Εσύ κοριτσάκι μου γιατί δεν μπορείς να χαλαρώσεις λίγο????Άστο βρε αγαπούλα και ασχολήσου με την δουλειά σου και τους αγαπημένους σου μαθητές και θα έρθει.Ξέρω δεν είναι εύκολο,άλλα ίσως σε βοηθήσει αυτό!!!

αχ ρε Ρουμπάκι.....................δεν ασχολούμαι εδώ και καιρό με γόνιμες, τεστάκια ωό κλπ...............χαλαρή είμαι όλο το μήνα..............μα όταν πλησιάζει η ώρα της περιόδου..............εκεί είναι το δύσκολο...........αυτό δεν μπορώ να διαχειριστώ ακόμη.....................τεσπα...............ελπίζω ο χρόνος να μου δώσει λίγο από τη σοφία..................και να μην πέφτω τόσο...........

κοριτσάκια σας φιλώ!!!

χάρηκα πολύ που σας πέτυχα σήμερα!!!

φιλάκια πολλά!!!

bhgdp3.png

Μορφάκι και εγώ το ίδιο νιώθω για σένα.Αυτή τη φορά θα πετύχει!!!!

Πήρατε σαλόνι για το σπίτι????Καλορίζικο!!!Να το χαίρεστε τώρα όσο μπορείτε γιατί μετά θα έρθει το ταλιμπανάκι σου και θα στα κάνει άνω κάτω!!!

δεν το πήραμε ακόμα....τον παραγγείλαμε....ήταν το μόνο που μου έλειπε....και είπα τώρα που μπορώ να το πάρω....γιατί μετά δεν θα μπορούμε να πάρουμε τίποτις...

Διαφημίσεις

μορφάκι μου χαίρομαι πάρα πολύ που το ακούω αυτό!!!μπράβο καρδιά μου!!!είμαι κι εγώ πολύ σίγουρη για σένα.................................όλα θα πάνε καλά!!!έσω έτοιμη!!!!

αχ ρε Ρουμπάκι.....................δεν ασχολούμαι εδώ και καιρό με γόνιμες, τεστάκια ωό κλπ...............χαλαρή είμαι όλο το μήνα..............μα όταν πλησιάζει η ώρα της περιόδου..............εκεί είναι το δύσκολο...........αυτό δεν μπορώ να διαχειριστώ ακόμη.....................τεσπα...............ελπίζω ο χρόνος να μου δώσει λίγο από τη σοφία..................και να μην πέφτω τόσο...........

κοριτσάκια σας φιλώ!!!

χάρηκα πολύ που σας πέτυχα σήμερα!!!

φιλάκια πολλά!!!

Η αλήθεια είναι πως όταν πλησιάζει η ώρα της περιόδου είναι δύσκολο να το διαχειριστείς.Το τελευταίο διάστημα δεν είχα τέτοιο θέμα μάλλον επειδή είχα δρομολογίσει την εξωσωματική.Ελπίζω έτσι να συνεχίσω.Θα δούμε.Ελπίζω να καταφέρεις να διαχειριστείς αυτό το συναίσθημα.Είναι τόσο δύσκολο.Προσπάθησε κούκλα μου και εύχομαι ακόμα κι αν δεν καταφέρεις αυτό να έρθει το μωράκι σου και να ησυχάσεις.

Χάρηκα πολύ που τα είπαμε.Εδώ θα μαζευτούμε όλες σιγά σιγά και θα τα λέμε πιο συχνά!!!!!

δεν το πήραμε ακόμα....τον παραγγείλαμε....ήταν το μόνο που μου έλειπε....και είπα τώρα που μπορώ να το πάρω....γιατί μετά δεν θα μπορούμε να πάρουμε τίποτις...

Καλά έκανες Μορφάκι μου.Μετά έρχεται το μωράκι μας και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο.

Τοκ τοκ....

Έμεινε καμιά εδώ να μιλήσουμε ????

Είμαι Αμμουλιανη... σουπερ....

Ζεττάκι μου εδώ είμαι!!!!Γύρισα!!!!!

Είσαι διακοπούλες κούκλα????Να περνάς πολύ πολύ όμορφα αν και στην Χαλκιδική δεν χρειάζονται τέτοιες ευχές.Η διασκέδαση είναι σίγουρη!!!!

Ζεττάκι μου εδώ είμαι!!!!Γύρισα!!!!!

Είσαι διακοπούλες κούκλα????Να περνάς πολύ πολύ όμορφα αν και στην Χαλκιδική δεν χρειάζονται τέτοιες ευχές.Η διασκέδαση είναι σίγουρη!!!!

Καλώς ήρθες πίσω γλυκό μου κοριτσάκι. Πέρασες ωραία? Πως είσαι? Μας έλειψες.

Ήρθαμε σήμερα αμμουλιανη και γίνεται πανικός. ... πολύ κόσμο. Τώρα η κολόνα βλέπει μπάλα και εγώ σερφαρω... ευτυχώς έχει wifi το καφέ. ...

url]

Καλώς ήρθες πίσω γλυκό μου κοριτσάκι. Πέρασες ωραία? Πως είσαι? Μας έλειψες.

Ήρθαμε σήμερα αμμουλιανη και γίνεται πανικός. ... πολύ κόσμο. Τώρα η κολόνα βλέπει μπάλα και εγώ σερφαρω... ευτυχώς έχει wifi το καφέ. ...

Καλά πέρασα Ζεττάκι μου.Και εσείς μου λείψατε πολύ.Πόσο θα μείνεις???

Διαφημίσεις

Καλά πέρασα Ζεττάκι μου.Και εσείς μου λείψατε πολύ.Πόσο θα μείνεις???

Μπράβο Ναντιακι μου, διακοπές τέλος ή έχει και συνέχεια? θα γυρίσουμε Κυριακή.

Εσύ εκτός από Λουτράκι πηγές και κάπου αλλού? Έκανες μπανακια?

url]

Μπράβο Ναντιακι μου, διακοπές τέλος ή έχει και συνέχεια? θα γυρίσουμε Κυριακή.

Εσύ εκτός από Λουτράκι πηγές και κάπου αλλού? Έκανες μπανακια?

Πρώτα πήγα στο Γύθειο και μετά Λουτράκι.Την πρώτη εβδομάδα δεν μπορύσα να κάνω μπάνιο γιατί είχα ακόμα λίγο αιματάκι από την απόξεση,οπότε φέτος έκανα λίγα μπάνια.Αν σκεφτείς πως είχα υπολογίσει ότι δεν θα κάνω καθόλου μπάνια και τα λίγα που έκανα καλά ήταν.Διακοπές τέλος για εμάς εκτός αν καταφέρουμε να πάμε πάλι κανένα ΣΚ στο Λουτράκι αν και δεν το βλέπω.Θα δούμε.

Σε αφήνω τώρα Ζεττάκι μου.Πάω να μαγειρέψω και να κάνω μετά και λίγο διάδρομο.Πρέπει να χάσω κανένα κιλό.Ίσως επανέρθω αργότερα.

Να περνάς όμορφα κούκλα!!!!

Πρώτα πήγα στο Γύθειο και μετά Λουτράκι.Την πρώτη εβδομάδα δεν μπορύσα να κάνω μπάνιο γιατί είχα ακόμα λίγο αιματάκι από την απόξεση,οπότε φέτος έκανα λίγα μπάνια.Αν σκεφτείς πως είχα υπολογίσει ότι δεν θα κάνω καθόλου μπάνια και τα λίγα που έκανα καλά ήταν.Διακοπές τέλος για εμάς εκτός αν καταφέρουμε να πάμε πάλι κανένα ΣΚ στο Λουτράκι αν και δεν το βλέπω.Θα δούμε.

Σε αφήνω τώρα Ζεττάκι μου.Πάω να μαγειρέψω και να κάνω μετά και λίγο διάδρομο.Πρέπει να χάσω κανένα κιλό.Ίσως επανέρθω αργότερα.

Να περνάς όμορφα κούκλα!!!!

Φιλάκια μωρό μου, να περνάς καλά και όλα θα πάνε καλά.

Χασε και κανένα για μένα που δεν μπορώ να χάσω με τίποτα.

url]

Φιλάκια μωρό μου, να περνάς καλά και όλα θα πάνε καλά.

Χασε και κανένα για μένα που δεν μπορώ να χάσω με τίποτα.

Αχ Ζεττάκι μου εδώ δεν μπορώ να χάσω τα δικά μου θες να χάσω και για σένα????Άντε βρε επειδή σε αγαπάω θα προσπαθήσω,αλλά δεν εγγυόμαι το αποτέλεσμα.Εσύ τώρα κοίτα να περνάς καλά στις διακοπές σου και άσε τις δίαιτες για τον Σεπτέμβρη.Σε φιλώ γλυκά!!!

Δεν βλέπω τις νυχτεριδούλες μου σήμερα,οπότε σιγά σιγά θα αποχωρήσω και εγώ.Πρέπει να σηκωθώ και νωρίς γιατί αύριο όλη μέρα θα είμαι στο μαγαζί.Θα γυρίσω το βράδυ.Σας ενημερώνω για να ξέρετε ότι θα χαθώ πάλι αύριο.Δημητρούλα,Νελάκι και Αναστασία να περάσετε τέλεια αύριο!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά και σας καληνυχτώ!!!!

Αχ Ζεττάκι μου εδώ δεν μπορώ να χάσω τα δικά μου θες να χάσω και για σένα????Άντε βρε επειδή σε αγαπάω θα προσπαθήσω,αλλά δεν εγγυόμαι το αποτέλεσμα.Εσύ τώρα κοίτα να περνάς καλά στις διακοπές σου και άσε τις δίαιτες για τον Σεπτέμβρη.Σε φιλώ γλυκά!!!

Δεν βλέπω τις νυχτεριδούλες μου σήμερα,οπότε σιγά σιγά θα αποχωρήσω και εγώ.Πρέπει να σηκωθώ και νωρίς γιατί αύριο όλη μέρα θα είμαι στο μαγαζί.Θα γυρίσω το βράδυ.Σας ενημερώνω για να ξέρετε ότι θα χαθώ πάλι αύριο.Δημητρούλα,Νελάκι και Αναστασία να περάσετε τέλεια αύριο!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά και σας καληνυχτώ!!!!

Ναντιάκι μου????? Καλωσήρθες αγαπούλααααα....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...