Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

είναι ίδια ο αδερφός μου το σκασμένο....αλλά είναι τέλεια...ευχαριστώ νάντι μου...και στα δικά σου....σου εύχομαι...

Ίδια ο αδερφός σου????Και εγώ νόμιζα πως θα είχε πάρει από σένα!!!Χιχιχιχιχιχι!!!!

Έχω καιρό να σε πειράξω και τώρα πρέπει να καλύψω το χαμένο έδαφος!!!!

Θοκάκι μου τι κάνεις????Καλώς σας βρήκα!!!!

Εσύ πως πέρασες???Γέμισες τις μπαταρίες σου????

Εύχομαι και σε σένα σύντομα ένα γερό σποράκι στην κοιλίτσα σου μάτια μου!!!!

Φιλάκια και σε σένα!!!

φέτος το ευχαριστήθηκα το καλοκαιράκι Ρουμπάκι μου.....γυρνάω ανανεωμένη στο σχολείο.....................

σ ευχαριστώ τόσο πολύ κοριτσάκι μου.....................μακάρι να συμβεί και σε μένα το θαυματάκι που τόσο περιμένω.................και να μιλάμε πια για τα σποράκια μας όλες.........................μακάρι!!!

bhgdp3.png

Ίδια ο αδερφός σου????Και εγώ νόμιζα πως θα είχε πάρει από σένα!!!Χιχιχιχιχιχι!!!!

Έχω καιρό να σε πειράξω και τώρα πρέπει να καλύψω το χαμένο έδαφος!!!!

εγώ πάλι γελάω....ο μαργαρίτης...όταν λέω το μωρό ξυνή στον μπαμπά σου έμοιασες....λέει και στην θεία και στην θεία....χαχα:D:D

Διαφημίσεις

Μπράβο Μορφάκι μου να συνεχίσεις τις βολτούλες.

Τώρα που είσαι δουλειά ή σπίτι???

σπίτι είμαι....οι βολτούλες θα τελειώσουν σιγά σιγά...γιατί πρέπει να αρχίσω διατροφή....μέχρι τον φεβρουάριο που θα κάνω εξωσω...πρέπει να χάσω μερικά κιλά...:?:-?:?

φέτος το ευχαριστήθηκα το καλοκαιράκι Ρουμπάκι μου.....γυρνάω ανανεωμένη στο σχολείο.....................

σ ευχαριστώ τόσο πολύ κοριτσάκι μου.....................μακάρι να συμβεί και σε μένα το θαυματάκι που τόσο περιμένω.................και να μιλάμε πια για τα σποράκια μας όλες.........................μακάρι!!!

Θα συμβεί αγαπούλα μου θα δεις!!!!Απλά για κάποιες από εμάς αργεί λίγο παραπάνω.Εγώ θα προσπαθώ τώρα χαλαρά.Δεν θα μετράω ούτε μέρες ούτε τίποτα.Χαλαρά για ένα 6μηνο,χωρίς γιατρούς και εξετάσεις και αν θέλει θα έρθει.Αλλιώς εξωσωματική.Όπως και να έχει θα έρθουν τα μωράκια μας!!!!

σπίτι είμαι....οι βολτούλες θα τελειώσουν σιγά σιγά...γιατί πρέπει να αρχίσω διατροφή....μέχρι τον φεβρουάριο που θα κάνω εξωσω...πρέπει να χάσω μερικά κιλά...:?:-?:?

Καλά και εγώ θα ξεκινήσω διατροφή.Ήπια μπυρίτσες και όλο και κάτι παραπάνω έφαγα,οπότε σιγά σιγά πρέπει να μπω σε πρόγραμμα,αλλά δεν είναι ανάγκη να κόψεις τις βόλτες.Μπορείς να πηγαίνεις για καφέ ή να προσέχεις λίγο όταν βγαίνεις για φαγητό.Δεν είναι ανάγκη να κλειστείς σπίτι.

Για πες τώρα για την εξωσωματική.Τελικά Φλεβάρη???Πως έκατσε αυτό???Νομίζω υπήρχε και η πιθανότητα του Οκτώβρη,τι έγινε με αυτό???Για πες τα νέα.

Διαφημίσεις

Θα συμβεί αγαπούλα μου θα δεις!!!!Απλά για κάποιες από εμάς αργεί λίγο παραπάνω.Εγώ θα προσπαθώ τώρα χαλαρά.Δεν θα μετράω ούτε μέρες ούτε τίποτα.Χαλαρά για ένα 6μηνο,χωρίς γιατρούς και εξετάσεις και αν θέλει θα έρθει.Αλλιώς εξωσωματική.Όπως και να έχει θα έρθουν τα μωράκια μας!!!!

αν το τηρήσεις αυτό και το πας πράγματι χαλαρά θα έρθει μέσα στο 6μηνο σίγουρα Ρουμπάκι μου...........................εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό...................μακάρι να μπορούσα....................εύχομαι να μου είσαι ήρεμη, γιατί δεν υπάρχει λόγος να μην είσαι και γιατί έτσι κάνεις τεράστιο καλό στον εαυτό σου ............. και όλα θα γίνουν.....................όλες θα γίνουμε μανούλες..................αυτό είναι βέβαιο................ακούς Μορφάκι μου..................όλες......................εύχομαι να είναι λίγη η διαδρομή που μας έχει απομείνει.......................

bhgdp3.png

Καλά και εγώ θα ξεκινήσω διατροφή.Ήπια μπυρίτσες και όλο και κάτι παραπάνω έφαγα,οπότε σιγά σιγά πρέπει να μπω σε πρόγραμμα,αλλά δεν είναι ανάγκη να κόψεις τις βόλτες.Μπορείς να πηγαίνεις για καφέ ή να προσέχεις λίγο όταν βγαίνεις για φαγητό.Δεν είναι ανάγκη να κλειστείς σπίτι.

Για πες τώρα για την εξωσωματική.Τελικά Φλεβάρη???Πως έκατσε αυτό???Νομίζω υπήρχε και η πιθανότητα του Οκτώβρη,τι έγινε με αυτό???Για πες τα νέα.

κοίτα είπα σεπτέμβριο....μέχρι νοέμβριο.μετά παραγγείλαμε σαλόνι ....οπότε το πήγαμε για φλεβάρη....να δουλέψω και λίγο παραπάνω...να μαζέψω χρηματάκια....γιατί μετά δεν ξέρω αν τα βγάλουμε πέρα...

αν το τηρήσεις αυτό και το πας πράγματι χαλαρά θα έρθει μέσα στο 6μηνο σίγουρα Ρουμπάκι μου...........................εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό...................μακάρι να μπορούσα....................εύχομαι να μου είσαι ήρεμη, γιατί δεν υπάρχει λόγος να μην είσαι και γιατί έτσι κάνεις τεράστιο καλό στον εαυτό σου ............. και όλα θα γίνουν.....................όλες θα γίνουμε μανούλες..................αυτό είναι βέβαιο................ακούς Μορφάκι μου..................όλες......................εύχομαι να είναι λίγη η διαδρομή που μας έχει απομείνει.......................

ακούυυυυυυυυυω....ακούυυυυυυυυω....να σας πω ....ενα μυστικό;...εγω νομίζω οτι αυτή την φορά θα το πετύχω το θαυματάκι μου.....έτσι νοιώθω....

Θα προσπαθήσω πάντως.Ποτέ δεν έκανα υπερβολές,απλά πάντα ήξερα τις γόνιμες μέρες μου εκτός από τον μηνα που συνέλαβα τελικά.Τώρα δεν θα κάνω ούτε αυτό γιατί είναι κουραστικό πια.Έχω έτσι κι αλλιώς όλα όσα χρειάζομαι για την εξωσωματική,οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνομαι.Θα έρθει σιγά σιγά.

Εσύ κοριτσάκι μου γιατί δεν μπορείς να χαλαρώσεις λίγο????Άστο βρε αγαπούλα και ασχολήσου με την δουλειά σου και τους αγαπημένους σου μαθητές και θα έρθει.Ξέρω δεν είναι εύκολο,άλλα ίσως σε βοηθήσει αυτό!!!

θωκάκι τώρα πίνω καφέ...ρε κορίτσια...να σας πω μια παραξενιά μου;το σάββατο φιλοξένησα κάτι κορίτσια... η μία κοιμήθηκε στον καναπέ του σαλονιού....ρε κορίτσια μου μυρίζει ο καναπές......είχα στρωμένο και σεντόνι....και το κάλυμμα ήταν φρεσκοπλυμένο.....τι μύτη έχω ρε γαμώτο....αν πω τον μαργαρίτη να το ξαναπλύνω....θα με βρίσει γιατί αυτός τα περνάει.....αλλά μου μυρίζει ρε μαμώτο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...