Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Den ksero vre koritsia ...

Egw dokimasa kai ta paratisa. Einai poli diskoloi oi fisikoi !!!!

Apo tin stigmi pou exo kalh antapokrisi sta farmaka (kai den einai kai epikindina) giatti na taleporoume kathe mina ???

Alo oi kopeles pou den vgazoun pola me farmaka. Tote ok. Den iparxei logos.

Nai apla egw ayto pou lew eiani oti twra pou kai ta farmaka ta pairnei kaneis pio dyskola me thn epitroph pou sou kleinei radevou meta apo 10 mines e xwris douleia tha meinoune??

Sou lene vour gia fysiko.

Edaxei mhn xehname oti eiani kai ligo thema marketing ta panta sth zwh.

Ayto ennow oti to xoun gyrisei stous fysikous. Siga mhn perimenoune na perasei h kathemia epitropes.

Eidika an den exesi kana fovero provlima giati na mhn to proteinei kai na dei pws tha paei.

Den lew proswpika gia sena. KAtalaves. Ennow eiani to kainourgio trend kapws.

Διαφημίσεις

Symfwnw gia ton emvryologo.

Padws ki o giatros na nai ligo anthrwpinos. Kai o Mastrominas exei kalo emvryologo kai eiani kai kalos giatros alla eiani poly xepetas.

Ax auto to ksepeta den to mporo me tipota !!!!!!!!!

Emena o dikos mou einai mia xara se auta, kai kali kouventa kai na mou ta eksigisi kai ola. Mia xara !!!!

Yv7Sp2.png

Ο φυσικός δε σημαίνει ότι δεν κάνεις δίδυμα.

Σου μαζεύουν κάθε μήνα το αυγό σου, το γονιμοποιουν, το βάζουν κατάψυξη και μετά στα βάζουν όλα μαζί (όταν μαζευτούν πολλά και έχουν καλές διαιρεσεις κλπ).

Οπότε σου βάζουν 2-3-4.. ανάλογα.

Παω για νανάκια!

Σι γιου λειτερ!

Den sta vazoune thn katapsyxi aparaithta.

Mporei to ena kai monadiko an gonimpoiithei kai proxwrhsei na sto valoun.

H lia sto meta thn emvryometafora pou thn xereis etsi epiase.

Ade kalh xekourasiiiiiii

Ax auto to ksepeta den to mporo me tipota !!!!!!!!!

Emena o dikos mou einai mia xara se auta, kai kali kouventa kai na mou ta eksigisi kai ola. Mia xara !!!!

Nai eiani tragiko. Sto gyaanei stis statistikes.

Typou e me thn prwth mono to tade pososto pianei opote dont worry thelei kana dyo prospatheies akoma kata meso oro.

Ti mas les. OUST.

Διαφημίσεις

Einai risko omos ...

Prepei na einai para poli kalo to emvrio na proxorisis.

Nai trelo risko!

Apla sou lew twra pou xoun dyskolepsei kai ta farmaka isws kai oi giatroi einai pio poly yper tou fysikou apo prin.

Edaxei pada exartatai apo ton organismo alla kapws prepei ki aytoi na vgaloun to pswmi tous. Sou leei ok mexri na peraseis epitroph den xanoume kai tpt na prospathisoume fysiko. Katalaves pws to lew?

Nai trelo risko!

Apla sou lew twra pou xoun dyskolepsei kai ta farmaka isws kai oi giatroi einai pio poly yper tou fysikou apo prin.

Edaxei pada exartatai apo ton organismo alla kapws prepei ki aytoi na vgaloun to pswmi tous. Sou leei ok mexri na peraseis epitroph den xanoume kai tpt na prospathisoume fysiko. Katalaves pws to lew?

Nai to katalava ...

Auto isxei stris periptoseis san ti diki mou pou apokliete i fisiologiki silipsi. Alios prospatheis kai moni sou.

Yv7Sp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε????Επέστρεψα και εγώ στη βάση μου.Μου έκανε πολύ καλό που έφυγα.Στην αρχή βαριόμουνα τραγικά.Δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο,δεν μπορούσα να κάνω ζουζουνιές και είχα μια μελαγχολία.Μετά έστρωσαν κάπως τα πράγματα,είδα και φίλους και ήταν αρκετά καλύτερα.Μόνο χθες με έπιασε μια μελαγχολία γιατί θα έκλεινα το πρώτο τρίμηνο αν είχε προχωρήσει το μωράκι μου.Τέσπα αυτό τελείωσε και προχωράμε.Τώρα και για τους επόμενους μήνες θα κάνω ελέυθερα ζουζουνιές και ό,τι κάτσει.Όπως ακριβώς μου είπε ο γιατρός.Αν δεν κάτσει μέχρι τον Φλεβάρη που θα κλείνω το 6μηνο προσπαθειών θα πάω για εξωσωματική.

'Ερχεται η Αναστασία μας βλέπω και ετοιμάμεστε για συνάντηση.Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω γιατί αυτές τις μέρες λείπουν οι γονείς μου και πάω λίγο και βοηθάω στο μαγαζί τους,οπότε αύριο θα είμαι όλη μέρα εκεί.Να περάσετε όμορφα.

Τι άλλα νεάκια????Διάβασα κάποια,αλλά δεν τα έχω προλάβει όλα.Ελπίζω να περάσατε όλες ωραία στις διακοπούλες σας και όσες ακόμα κάνουν διακοπές να περνούν όμορφα.

Τώρα πάω και εγώ να ξαπλώσω λίγο και τα λέμε αργότερα!!!!

Σας φιλώ όλες και μου λείψατε πολύ!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε????Επέστρεψα και εγώ στη βάση μου.Μου έκανε πολύ καλό που έφυγα.Στην αρχή βαριόμουνα τραγικά.Δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο,δεν μπορούσα να κάνω ζουζουνιές και είχα μια μελαγχολία.Μετά έστρωσαν κάπως τα πράγματα,είδα και φίλους και ήταν αρκετά καλύτερα.Μόνο χθες με έπιασε μια μελαγχολία γιατί θα έκλεινα το πρώτο τρίμηνο αν είχε προχωρήσει το μωράκι μου.Τέσπα αυτό τελείωσε και προχωράμε.Τώρα και για τους επόμενους μήνες θα κάνω ελέυθερα ζουζουνιές και ό,τι κάτσει.Όπως ακριβώς μου είπε ο γιατρός.Αν δεν κάτσει μέχρι τον Φλεβάρη που θα κλείνω το 6μηνο προσπαθειών θα πάω για εξωσωματική.

'Ερχεται η Αναστασία μας βλέπω και ετοιμάμεστε για συνάντηση.Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω γιατί αυτές τις μέρες λείπουν οι γονείς μου και πάω λίγο και βοηθάω στο μαγαζί τους,οπότε αύριο θα είμαι όλη μέρα εκεί.Να περάσετε όμορφα.

Τι άλλα νεάκια????Διάβασα κάποια,αλλά δεν τα έχω προλάβει όλα.Ελπίζω να περάσατε όλες ωραία στις διακοπούλες σας και όσες ακόμα κάνουν διακοπές να περνούν όμορφα.

Καλώς ήρθες Ρουμπίδι μου!

Χαίρομαι που γύρισες, μας έλειψες πολύ...

Οι φίλοι και η καλή παρέα είναι ότι πρέπει όταν δεν είμαστε καλά.

Όλο αυτό που πέρασες, δε θα ξεχαστεί, αλλά σίγουρα θα απαλύνει με το χρόνο.

Κλισέ αλλά ο χρόνος όλα τα γιατρεύει.

Δεν πειράζει που δε θα βρεθούμε αύριο, εξάλλου μόνο η pink μπορεί και εγώ, δε θα είμαστε πολλές.

Αρχές Σεπτεμβρίου θα κανονίσουμε οοοοολες μαζί ένα σουαρε.

Το είχε προτείνει και η Λαμπρινή αυτό.

Σε φιλώ πολύ γλύκα μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια κι άλλο θαυματακι!

Στο "Μετά την εμβρυομεταφορα", εδώ στο parents cafe, έμεινε η Ευαγγελία μόνη της μετά από δυο βιοχημικες εξωσωματικες και μια σπερματεγχυση!

Είναι στην 8η βδομάδα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλωσηρθες κοριτσάκι μου. Γεμισες μπαταρίες, θα δεις οτι θα αποδόσει. Μην σε πιανει μελαγχολία κοριτσάκι μου, δεν πρέπει να σκέφτεσαι υποθετικά σενάρια...αν αν αν...αυτο μας τρελάινει και δεν ειναι και ευκολο να το διαχειριστούμε γιατί δεν υπάρχει λογικό σενάριο παρά υποθέσεις...

Για μενα ο Σεπτεμβρης ειναι από τους ωραιότερους μήνες να ειναι κανεις στην Αθηνα. Εχει υπέροχες βραδιές, κόσμο παντου, γενικά αφηνει πάντα μια γλυκια γευση και ειναι ολόκληρος μπροστά μας...Θα δεις που μεχρι το τελος της χρονιάς θα εχεις ενα θαυματακι στην κοιλιά σου....

kOZcp3.png

Καλώς ήρθες Ρουμπίδι μου!

Χαίρομαι που γύρισες, μας έλειψες πολύ...

Οι φίλοι και η καλή παρέα είναι ότι πρέπει όταν δεν είμαστε καλά.

Όλο αυτό που πέρασες, δε θα ξεχαστεί, αλλά σίγουρα θα απαλύνει με το χρόνο.

Κλισέ αλλά ο χρόνος όλα τα γιατρεύει.

Δεν πειράζει που δε θα βρεθούμε αύριο, εξάλλου μόνο η pink μπορεί και εγώ, δε θα είμαστε πολλές.

Αρχές Σεπτεμβρίου θα κανονίσουμε οοοοολες μαζί ένα σουαρε.

Το είχε προτείνει και η Λαμπρινή αυτό.

Σε φιλώ πολύ γλύκα μου.

Δημητρούλα μου και μένα μου λείψατε όλες πάρα πολύ.

Να κανονίσουμε για τον Σεπτέμβρη.Βέβαια αυτός ο μήνας για μένα είναι ο χειρότερος γιατί είμαι σχεδόν από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλειά.Το πρωί σχολείο και το απόγευμα φροντιστήριο στις εγγραφές,όμως για τις αγαπημένες μου φίλες θα βρω χρόνο.

Εσύ τι κάνεις???Πώς είναι ο μικρός Δημητράκης???Να μου τον προσέχεις!!!!

Καλωσηρθες κοριτσάκι μου. Γεμισες μπαταρίες, θα δεις οτι θα αποδόσει. Μην σε πιανει μελαγχολία κοριτσάκι μου, δεν πρέπει να σκέφτεσαι υποθετικά σενάρια...αν αν αν...αυτο μας τρελάινει και δεν ειναι και ευκολο να το διαχειριστούμε γιατί δεν υπάρχει λογικό σενάριο παρά υποθέσεις...

Για μενα ο Σεπτεμβρης ειναι από τους ωραιότερους μήνες να ειναι κανεις στην Αθηνα. Εχει υπέροχες βραδιές, κόσμο παντου, γενικά αφηνει πάντα μια γλυκια γευση και ειναι ολόκληρος μπροστά μας...Θα δεις που μεχρι το τελος της χρονιάς θα εχεις ενα θαυματακι στην κοιλιά σου....

Νελάκι μου χαίρομαι πολύ που είμαι πάλι στην παρέα σας.Ξέρω ότι έχεις δίκιο και με το αν δεν γίνεται τίποτα.Ευτυχώς το καλό με εμένα είναι ότι ακόμη και αν πέφτω συναισθηματικά,σηκώνομαι αρκετά γρήγορα.Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.

Ο Σεπτέμβρης είναι για μένα ο χειρότερος μήνας.'Οπως είπα και στην Δημητρούλα είμαι στη δουλειά όλη μέρα και τα προγράμματα είναι ακόμα ρευστά,πράγμα που όπως έχετε καταλάβει δεν μου αρέσει καθόλου,αλλά κατα τα λοιπά έχεις δίκιο.

Τι κάνουν τα μωράκια σου και ο γιόκας σου???Να μου τους φιλήσεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...