Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Νταντακι το ρευμα σας το έκοψαν γιατί δεν εχει πληρωθεί ή για να σας πουν εμέσως ότι δεν ειστε ευπρόσδεκτοι;

Ο λογαριασμός είναι 65.000 ευρ !!!!!

Και είναι 2 εταιρίες μαζί στο ρολοι αυτό, SPRIDER και η μια άλλη πάλι δικη τους. Ο ένας το έκοψε το ρεύμα με το έτσι θέλω.

Και τώρα την πληρώνουμε εμείς που δεν έχουμε καμια σχέση με αυτό.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ο λογαριασμός είναι 65.000 ευρ !!!!!

Και είναι 2 εταιρίες μαζί στο ρολοι αυτό, SPRIDER και η μια άλλη πάλι δικη τους. Ο ένας το έκοψε το ρεύμα με το έτσι θέλω.

Και τώρα την πληρώνουμε εμείς που δεν έχουμε καμια σχέση με αυτό.

α οκ αρα δεν αφορά εσας απλώς ειστε τα θυματα...Ε φανταζομαι θα κανουν κανενα διακανονισμο...εσυ πως εχεις ρευμα, τα γραφεία ηλεκτροδοτουνται από άλλο ρολόι; Ε ρε μπλεξιμο

kOZcp3.png

α οκ αρα δεν αφορά εσας απλώς ειστε τα θυματα...Ε φανταζομαι θα κανουν κανενα διακανονισμο...εσυ πως εχεις ρευμα, τα γραφεία ηλεκτροδοτουνται από άλλο ρολόι; Ε ρε μπλεξιμο

Egw eimai sta kentrika ...

Avrio tha paw stin apothiki ala den ksero ti kai pos tha kanoume !!!!

Yv7Sp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλώς ήρθαν οι απουσες!

Δεν γράφω πολλά τώρα γιατί είμαι εκτός σπιτιού, μίλησα με την Αναστασία και είπε έρχεται αύριο και όποιες μπορούν, να βρεθούμε κατά τις 12.

Απλά δεν ξέρει ακριβώς ώρα γιατί έχει δουλειές πρώτα.

Επίσης καλό είναι να βρεθούμε κάπου που να έχει μετρό κοντά για να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα.

***Φιλάκια***

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Geia sou Linaki !!!!

Pote tha exeis ta apotelesmata?

Geia sou Dadaki ola kala me th douleia?

Ton phra thlefwno to prwi kai mou eipai na ton parw thlefwno ennia mish to vradi oti akoma den eixan vgei.

ma kala poses meres kanoun gia na vgoun ta apotelesmata apo kaliergia kai pap?

egw ekana ths eksetashs thn perasmenh pempth.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Ton phra thlefwno to prwi kai mou eipai na ton parw thlefwno ennia mish to vradi oti akoma den eixan vgei.

Kala xamos ginete pali, tha doume ti tha gini telika.

Egw oti eksetasi ekana stin Bioiatriki evgene se 2 ergasimes to poli.

Opote den argei oute autos.

Yv7Sp2.png

τι κανετε κοριτσαρες μου; ζετακι καλα να περασετε, δημητρουλα μου τι κανει ο μπεμπης; εσυ ολα οκ; κλωτσησε καθολου; φιλια σε ολες .καλα να περνατε. εμεις πολυ μπανιο και ξεκουραση.

Καλη συνέχεια διακοπών καρδιά μου!

Εγώ σήμερα σα να ένιωσα ενα φτερουγισμα ή ενα ψαράκι να παλεται αλλά δεν είμαι και σίγουρη!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Λινάκι 08/08 έκανες την εξέταση?

Σα να άργησε μου φαίνεται. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Geia sas koritsakia mou. Kalimera.

Terma oi diakopes pleon grafeio.

Koritsia asxeto na rwthsw kati. Gia enan giatro pou ton lene Tsirigwth exete akousei tipota?

Καλώς μας ήρθες μπέμπα μου..

Δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο γιατρό.

Εκεί που πάει η pink νομίζω έχει πολλές επιτυχίες.

Ακουσα για ακόμα μια γνωστή μου που πήγε εκεί, δεν ξέρω αν έμεινε, ντρέπομαι να την πάρω τηλέφωνο, ξέρω όμως ότι έψαξε πολύ πριν πάει.

Επίσης τη γνώμη μου για το Μαντούδη την έχω πει ξανά και ξανά, ας μη γίνομαι κουραστική.

Τον θεωρώ top.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλημέρα κουκλες...Καλως ορίσατε. Δεν λέω καλό χειμώνα απλώς μόνο καλή επιστροφή. Μας περιμένουν πολλά μωρά και εγκυμοσύνες οπότε προσδεθείτε...

Αννα μου δεν το ξέρω καν αυτο το όνομα. Δες λιγάκι στο Parents μήπως βρεις καμια πληροφορια

Pink κοπελαρα μου καλά είσαι?

Αύριο μπορείς τελικά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Pink κοπελαρα μου καλά είσαι?

Αύριο μπορείς τελικά?

εξαρτάται απο την ώρα. 12 μου φαινεται οκ αλλα αν παει ακομα αργοτερα εχω μια καποια δυσκολία στην διαχειριση τόσο της μετακινησης όσο και της ζεστης. Μου φαίνεται οτι τωρα αρχίζουν τα γα....σια με την εγκυμοσυνη μου

kOZcp3.png

εξαρτάται απο την ώρα. 12 μου φαινεται οκ αλλα αν παει ακομα αργοτερα εχω μια καποια δυσκολία στην διαχειριση τόσο της μετακινησης όσο και της ζεστης. Μου φαίνεται οτι τωρα αρχίζουν τα γα....σια με την εγκυμοσυνη μου

Εντάξει κοπέλα μου τότε θα επιδιώξουμε να βρεθούμε 12 η ώρα.

Η ζέστη πράγματι είναι πολύ ενοχλητική και με εξαντλεί και εμένα.

Θέλει προσοχή.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...