Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλά κάνεις! Εγώ προσπαθώ με λιγότερα.....;)

Σε ευχαριστώ leutaki μου που μου δίνεις θάρρος.Εσείς γιατί έχετε τόσο χαμηλά νούμερα?Το έχετε ψάξει καθόλου?Συγγνώμη μπορεί να το έχεις αναφέρει,αλλά δεν το θυμάμαι κοριτσάκι μου.

Διαφημίσεις

ανιτάκι να πας λυμπερόπουλο για το σπερμοδιάγραμμα. όσον αφορά στο ραντεβού σου με μαντ..... οι εξετάσεις που σου λείπουν δε λένε και πολλά. το σημαντικότερο θέμα το εντοπίζω στο dvd και στις φωτο των εμβρύων.... το ραντεβού που σου βρίσκουν είναι πρίν την υστεροσκόπηση?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

χαχχαχαχχαχαχαχααα ναι βρε λετάκι αφού αυλάκι=ισθμός!!!!!!!!!:tongue:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Βαμμένη ξανθιά + Πολλή δουλειά + Έλλειψη γνώσεων γεωγραφίας + Καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα +......

:P:p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Χριστινάκι μου κι εγώ σε αγαπάω πολύ... κι όταν με το καλό φέρεις τα αγορινάκια σου σε αυτόν τον περίεργο, ενίοτε ταραχώδη αλλά πανέμορφο κόσμο θα χαρώ και θα συγκινηθώ και θα κλάψω από ευτυχία σαν να έχει γεννήσει η αδελφή μου γιατί έτσι θα αισθάνομαι... ακριβώς έτσι...

Εγώ θα αρχίσω να κλαίω από τώρα με αυτά που μου λες! :) Κουκλίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ και εννοείται ότι και γω το ίδιο νοιώθω για σένα!

Είναι το πιο σημαντικό να έχεις καλή σχέση με τον άντρα σου. Αυτό είναι που δένει την οικογένεια διότι με τα μωρά έρχονται και πολλές εντάσεις και προβλήματα. Αν η σχέση σου είναι γερή και βασίσμένη στην αγάπη όλα θα πάνε καλά! Είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε και σεις ένα παιδάκι και σύντομα!

Christine29, χαίρομαι τόσο που σε ακούω και είσαι καλύτερα! Μπράβο κοριτσάκι μου! Έτσι με υπομονή και επιμονή θα αποκτήσεις το νινάκι σου. χχ

ΑΝΙΤΑΚΙ μη στεναχωριέσαι... Κάνε αυτό που λες και κλείσε ραντεβού και στον τσιλι μόλις μπορείτε και οι 2. Σε πεθυμήσαμε χθες που ξαφανίστηκες!

dada μου, αν μιλας ακόμη και με τη rodo πες της ότι λυπάμαι πολύ και ελπίζω σύντομα να μας γράψει τα νέα της. Να μην τα παραιτήσει και μεις τη σκεφτόμαστε και είμαστε δίπλα της. Πως πάνε οι προετοιμασίες του γάμου???

roubies μου, καλή επιτυχία/καλό βόλι στα γουτσου γούτσου! χιχιχι Θα το διασκεδασετε καλά το σ-κ! Αχ και γω είμαι μια μπαλίτσα και το γουτσου γουτσου είναι περασμένα μεγαλεία! χαχαχα

Πάντως και μας ήταν χάλια και ποσοτητα και κινητικότητα και η μορφολογία αλλά δεν μας το απόκλεισαν εντελώς. Ποτέ δεν΄ξέρεις... Αυτό το ένα χρειαζόμαστε που είναι καλό. Βέβαια οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές όχι όμως ανύπαρκτες. Εσύ να προσπαθείς αλλά πάνω απ όλα να το διασκεδάζεις!

όμως ψάξε και με το γιατρό σου όλες σου τις επιλογές. χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ααααααα όλο για τη δίαιτα λέτε κι εμένα δε μου την έχει στείλει ακόμα η πρόεδρος...... :(:(:(

μα καλά τι απώλειες είναι αυτες???? αχχχχχ δε γινόταν να είναι χοριακές? :tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ....ΤΖΟΥ-ΤΖΟΥ-ΤΖΟΥ!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ....Η ΛΕΤΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ....ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ....ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ..?????????

ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ..???????

Ή ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ......ΚΑΙ ΚΑΦΕ..??????

Ή ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΤΥΡΙ ΝΟΥΝΟΥ LIGHT ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ CRETA LIGHT..?????????????

Μπορείς να τρως ζελέ και μαύρη σοκολάτα.Νομίζω και κάτι άλλο,αλλά δεν το θυμάμαι τώρα.

Εγώ θα αρχίσω να κλαίω από τώρα με αυτά που μου λες! :) Κουκλίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ και εννοείται ότι και γω το ίδιο νοιώθω για σένα!

Είναι το πιο σημαντικό να έχεις καλή σχέση με τον άντρα σου. Αυτό είναι που δένει την οικογένεια διότι με τα μωρά έρχονται και πολλές εντάσεις και προβλήματα. Αν η σχέση σου είναι γερή και βασίσμένη στην αγάπη όλα θα πάνε καλά! Είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε και σεις ένα παιδάκι και σύντομα!

Christine29, χαίρομαι τόσο που σε ακούω και είσαι καλύτερα! Μπράβο κοριτσάκι μου! Έτσι με υπομονή και επιμονή θα αποκτήσεις το νινάκι σου. χχ

ΑΝΙΤΑΚΙ μη στεναχωριέσαι... Κάνε αυτό που λες και κλείσε ραντεβού και στον τσιλι μόλις μπορείτε και οι 2. Σε πεθυμήσαμε χθες που ξαφανίστηκες!

dada μου, αν μιλας ακόμη και με τη rodo πες της ότι λυπάμαι πολύ και ελπίζω σύντομα να μας γράψει τα νέα της. Να μην τα παραιτήσει και μεις τη σκεφτόμαστε και είμαστε δίπλα της. Πως πάνε οι προετοιμασίες του γάμου???

roubies μου, καλή επιτυχία/καλό βόλι στα γουτσου γούτσου! χιχιχι Θα το διασκεδασετε καλά το σ-κ! Αχ και γω είμαι μια μπαλίτσα και το γουτσου γουτσου είναι περασμένα μεγαλεία! χαχαχα

Πάντως και μας ήταν χάλια και ποσοτητα και κινητικότητα και η μορφολογία αλλά δεν μας το απόκλεισαν εντελώς. Ποτέ δεν΄ξέρεις... Αυτό το ένα χρειαζόμαστε που είναι καλό. Βέβαια οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές όχι όμως ανύπαρκτες. Εσύ να προσπαθείς αλλά πάνω απ όλα να το διασκεδάζεις!

Akoma tipota agaph mou ... Perimenoume ta xartia apo tin Kipro !!!

Egw tha pao Servia 3/5/2013 - 12/5/2013 kai elpizo otan giriso tha ta exoume.

Yv7Sp2.png

Χριστινάκι μου ο γιατρός μας είπε αυτό που λες και εσύ.Να παίρνουμε τις βιταμίνες μας(για την βελτίωση του σπέρματος),να πάμε στον ουρολόγο μήπως δει αυτός και κάτι άλλο και να συνεχίζουμε να προσπαθούμε γιατί η φύση είναι απρόβλεπτη.Αν δεν πετύχουν αυτά πάμε για εξωσωματική.Θα ήθελα τόσο πολύ να μην χρειαστεί να μπω σ'αυτήν την διαδικασία,αλλά και να χρειαστεί τελικά δεν θα σκάσω,θα το κάνω.Νοιώθω καμιά φορά αχάριστη να ζητάω τόσα πολλά,ενώ από τη μια έχω όλα τα άλλα τα καλά του Θεού και από την άλλη εσείς έχετε περάσει τόσα πιο πολλά από εμένα.Ποιά είμαι δηλαδή εγώ για να κάνω την εξαίρεση?

roubies κι εμείς με λιγότερα απλώς με καλύτερη κινητικότητα 65%. κανείς δε μας το έχει αποκλείσει...απλώς το θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο να τύχει.... εξάλλου όπως θέλουμε ένα καλό ωάριο έτσι θέλουμε κι ένα μόνο καλό σπερματοζωάριο! κι αυτά όπως και να το κάνεις είναι και περισσότερα!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ leutaki μου που μου δίνεις θάρρος.Εσείς γιατί έχετε τόσο χαμηλά νούμερα?Το έχετε ψάξει καθόλου?Συγγνώμη μπορεί να το έχεις αναφέρει,αλλά δεν το θυμάμαι κοριτσάκι μου.

Το ψάξαμε..μας είπαν μονο με εξωσωματική..παιρνουμε και κατι βιταμίνες τώρα μόνοι μας...

Αλλά ποτε δεν ξέρεις ;););)

Βεβαια με το λιγο σπέρμα + τη στενωση τραχήλου μου λίγο δύσκολο να μπει σπέρμα μέσα να κανει δουλεια αλλα εγω ξέρω οτι ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ολα τα αλλα γίνονται! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Akoma tipota agaph mou ... Perimenoume ta xartia apo tin Kipro !!!

Egw tha pao Servia 3/5/2013 - 12/5/2013 kai elpizo otan giriso tha ta exoume.

ποποοοοο θα είναι και υπέροχα στη Σερβία τώρα την άνοιξη ε νταντάκο?

αν επικοινωνήσεις με rodo να μας τη φιλήσεις......

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ναι ναι,Κυριακή πρωί μπορώ και εγώ!!!!!

ελάτεεεεεεεεεεε μη νυχτεριδιάσετε μια φορά το σαββατόβραδο να ξυπνήσετε νωρίς την Κυριακούλα.... να έτσι απλά.... όπως στα μικρά μας που μας σήκωνε η γιαγιά με το ζόρι για την εκκλησία... :tongue::tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Μπλιαχ...

Καλό...

Μπλιαχ...Αν και διάβασα οτι τα αυγα εχουν λεκιθίνη που βοηθούν να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗ :rolleyes:

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε εχω πρήξει :oops::oops::oops:

μια τελευταία ερώτηση.......

Ας πούμε οτι για πρωϊνο φάω ενα φρούτο..Καφε μπορώ να πιω στο καπάκι να ξυπνήσω????

Βέβαια! Αλλά χωρίς γάλα. ...

Αν θες με γάλα περιμένει μια ωρα.

Γραφω μονολεκτικά σαν αναγωγη! Συγγνώμη ειμαι δουλειά!

Ουγκ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...