Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Είναι χρονοβόρα Κ εδώ είναι Κ περίεργα τα πράγματα . Στο εξωτερικό υπάρχει πιο πολύ η νοοτροπία της υιοθεσίας Κ από τους γονείς που δίνουν ένα παιδί Κ από τις υπηρεσίες . Εδώ θα βρεις τραγικές ιστορίες παιδιών με περίεργο κληρονομικό υπόβαθρο με βιώματα κτλ κτλ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΤΣΑΑΑΑΑ

Γύρισα και εγώ ...

και τώρα .... αγώνας δρόμου ...

να πλένω .. να στεγνώσουν ... να σιδερώσω ... να μαζέψω ... να φτιάξω βαλίτσα ....

Ζεττάκι μου πόσο χάρηκα που άκουσα τη φωνούλα σου..

Η πιο ωραία κούραση είναι αυτή που περιγράφεις!

Αγώνας δρόμου αλλά για διακοπές!

Τέλεια μπέμπα μου!

Εύχομαι να περάσεις σούπερ!

Βγάλε και καμιά φωτογραφία για το Facebook!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

τι κανετε κοριτσαρες μου; ζετακι καλα να περασετε, δημητρουλα μου τι κανει ο μπεμπης; εσυ ολα οκ; κλωτσησε καθολου; φιλια σε ολες .καλα να περνατε. εμεις πολυ μπανιο και ξεκουραση.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου !!!

Επιτέλους γύρισα !!! Είμαι γραφείο. Μας έκοψαν το ρεύμα στην αποθήκη και δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά.

Περάσαμε καλά, τίποτα το ιδιαίτερο απλά καλά. Ήμασταν φιλοξενούμενοι 2 εβδομάδες, ούτε μια ώρα μονοι μας οποτε καταλαβαίνετε.

Φιλάκια σε όλες !!!

Yv7Sp2.png

καλημέρα κουκλες...Καλως ορίσατε. Δεν λέω καλό χειμώνα απλώς μόνο καλή επιστροφή. Μας περιμένουν πολλά μωρά και εγκυμοσύνες οπότε προσδεθείτε...

Αννα μου δεν το ξέρω καν αυτο το όνομα. Δες λιγάκι στο Parents μήπως βρεις καμια πληροφορια

kOZcp3.png

καλημέρα κουκλες...Καλως ορίσατε. Δεν λέω καλό χειμώνα απλώς μόνο καλή επιστροφή. Μας περιμένουν πολλά μωρά και εγκυμοσύνες οπότε προσδεθείτε...

Αννα μου δεν το ξέρω καν αυτο το όνομα. Δες λιγάκι στο Parents μήπως βρεις καμια πληροφορια

Kalhmera koritsaki ti ginetai?

Pws pane ta pragmata?

Eida sto thema "kafe exwswmatikhs" pou 4 kopeles exoun meinei ekei me thn prwth. To kentro legetai akesw. Oute egw ton eixa akousei ki elega mhpws ton xerei kamia.

Telika fygate katholou?

Geia sas koritsakia mou. Kalimera.

Terma oi diakopes pleon grafeio.

Koritsia asxeto na rwthsw kati. Gia enan giatro pou ton lene Tsirigwth exete akousei tipota?

Καλημέρα κούκλες !!!!

Δεν έχω ακούσει αυτό το όνομα αλλα στο parents έχει πληροφορίες σίγουρα.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Kalhmera koritsaki ti ginetai?

Pws pane ta pragmata?

Eida sto thema "kafe exwswmatikhs" pou 4 kopeles exoun meinei ekei me thn prwth. To kentro legetai akesw. Oute egw ton eixa akousei ki elega mhpws ton xerei kamia.

Telika fygate katholou?

α! ειδες που τελικά τους καλούς δεν τους ξέρουμε; Πως σου ηρθε; Το σκέφτεσαι να πας σ'αυτον;

Εμείς δεν φυγαμε καθόλου. Λεγαμε να παμε στο χωριό του άντρα μου αλλά συμφωνησαμε οτι φοβομασταν και οι δυο για το δρομο, την διαμονη κλπ και προτιμήσαμε να βρασουμε στο ζουμι μας...Τι να γίνει περασε κι αυτο...οι περισσότερες έχετε επιστρέψει οπότε νιώθω λίγο καλύτερα από σημερα

kOZcp3.png

α! ειδες που τελικά τους καλούς δεν τους ξέρουμε; Πως σου ηρθε; Το σκέφτεσαι να πας σ'αυτον;

Εμείς δεν φυγαμε καθόλου. Λεγαμε να παμε στο χωριό του άντρα μου αλλά συμφωνησαμε οτι φοβομασταν και οι δυο για το δρομο, την διαμονη κλπ και προτιμήσαμε να βρασουμε στο ζουμι μας...Τι να γίνει περασε κι αυτο...οι περισσότερες έχετε επιστρέψει οπότε νιώθω λίγο καλύτερα από σημερα

E nai twra teleiwse to dyskolo kommati. Paei perase ki ayto.

Elega mipws paw se kana dyo giatrous alla den exw apofasisei akoma se poious. Ki an den mou aresei kaneis isws meinw kai se ayton pou idi eimai.

Exw ypopsin mou kai mia germanida pou eida prin to pasha.

Toulaxiston an apofasisw na xanaxekinhsw na exw apofasisei pou.

E nai twra teleiwse to dyskolo kommati. Paei perase ki ayto.

Elega mipws paw se kana dyo giatrous alla den exw apofasisei akoma se poious. Ki an den mou aresei kaneis isws meinw kai se ayton pou idi eimai.

Exw ypopsin mou kai mia germanida pou eida prin to pasha.

Toulaxiston an apofasisw na xanaxekinhsw na exw apofasisei pou.

να πας, το μονο που έχεις να χάσεις είναι λιγα χρηματα και λίγο απο το χρόνο σου. Νομίζω ότι αυτό χρειάζεται να το κάνεις ουτως ή άλλως, να δεις ρε παιδί μου τι έχει η αγορα...

kOZcp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου !!!

Επιτέλους γύρισα !!! Είμαι γραφείο. Μας έκοψαν το ρεύμα στην αποθήκη και δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά.

Περάσαμε καλά, τίποτα το ιδιαίτερο απλά καλά. Ήμασταν φιλοξενούμενοι 2 εβδομάδες, ούτε μια ώρα μονοι μας οποτε καταλαβαίνετε.

Φιλάκια σε όλες !!!

Νταντακι το ρευμα σας το έκοψαν γιατί δεν εχει πληρωθεί ή για να σας πουν εμέσως ότι δεν ειστε ευπρόσδεκτοι;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...