Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι να κάνω τώρα την άλλη φέτα?

Να την πετάξω?

και στα δυο άρθρα μιλανε για το θεμα του υδραγυρου αν και φυσικα στο tlife θεωρησαν οτι ψευδαργυρος και υδργαρυγος ειναι το ιδιο ...! εγω εχω σαν γενικό κανόνα 1 φορά την εβδομάδα...μην πεταξεις τον σολωμο ειναι κριμα απλως βαλε κι εσυ μετρο...

kOZcp3.png

και στα δυο άρθρα μιλανε για το θεμα του υδραγυρου αν και φυσικα στο tlife θεωρησαν οτι ψευδαργυρος και υδργαρυγος ειναι το ιδιο ...! εγω εχω σαν γενικό κανόνα 1 φορά την εβδομάδα...μην πεταξεις τον σολωμο ειναι κριμα απλως βαλε κι εσυ μετρο...

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι ο γιατρός δε μου είπε τίποτα για τα ψάρια .

Και σολωμο έφαγα και στη Ζάκυνθο.

Δηλαδή πριν απο 15 μέρες περίπου.

Ενώ δεν πρέπει.

Τι να πω ρε γμτ.

Ανευθυνότητα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι ο γιατρός δε μου είπε τίποτα για τα ψάρια .

Και σολωμο έφαγα και στη Ζάκυνθο.

Δηλαδή πριν απο 15 μέρες περίπου.

Ενώ δεν πρέπει.

Τι να πω ρε γμτ.

Ανευθυνότητα.

καλα μην υπερβάλεις. Για να παθεις κατι θα πρέπει να τρως συστηματικά ψαρι μολυσμενο. Απαιτεί μεγαλη συσωρευση, μην αγχωνεσαι δεν ειναι θεμα για μια φορα παραπάνω την εβδομάδα. Κι εμενα δεν μου το είχε πει, θεωρητικά οι ελληνικές θαλασσες ειναι σχετικά ασφαλεις...Ασε που υπαρχουν 1002 άλλα που ειναι επικινδυνα, πχ μαλακά τυρια, αψητος κροκος αυγού, συκώτι, το μαρουλι που πρέπει να πλενουμε παρα πολύ καλα....κ.α..δεν γινεται να εισαι με ενα μετρο για καθε τι που κάνεις και τρως. Μην ανησυχεις,δεν εγινε και τιποτα

kOZcp3.png

KALHSPERA SE OLH THN PAREA! SYNXWRESTEME POU DEN ANAFEROMAI STHN KATHE MIA KSEXWRISTA ALLA DEN EXW DIAVASI TA NEA SAS EINAI POU DEN MPENW KAI KATHIMERINA ALLA NA KSERETE OTI SAS SKEYTWME!

EGW EXW POLLA NEYRA DEN EIXA EIMOUN MIA XARA HREMH PRIN MILHSW ME TO GIATRO POU PHRA NA RWTISO GIA TA APOTELESMAT OPOS MOU EIXE PEI TELIKA PHRA THLEFWNO KAI MOU LEEI DEN EIMAI STO IATRIO PAREME DEUYTERA TRITH ALLA MEXRI TOTE MPORI NA EXW ADIATHETISH KAI AN DEN EXW TA APOTELESMATA DEN MPORW NA KSEKINISO ALLA APO THN ALLH AMA EINAI OK KAI DEN KSEKINISO KAI XASO AUTO TO MHNA TI NA PW..META THA PREPEI NA KSEKINISO SEPTEMVRI TA FARMAKA KAI LOGIKA MA EINAI OKROMVRI SIGA SIGA OPWS PAEI THA PESO PALI SE GIORTES K DEN TO THELW ME TIPOTA EXW POLI POLI ASXIMH EMPEIRIA TELIKA TRAVAO TOUS VLAKIES GIA NA MHN PW TIPOTA ALLO.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Καλημερα κούκλες! ειμαι παραλια και βρήκα wifi γινεται ενας χαμος δεν μπήκα γιατι ταλαιπωρούμαι λίγο με το εντερο μου απο τις πολλες πρωτεινες, σταματησα τώρα δυο μερες και εφαγα κανονικα και γλυκακια και πήρα λίγο μπροστα πολυ πονος τα ειδα ολα. Λινακι μου γιατι δεν αλλαζεις κεντρο βρε κούκλα αφου βλέπεις εκει δεν σου κάθεται ειναι οικονομικος? φυγε να αλλαξει το γουρι βρε Χιωτισσα αν θες παρε και τον Αρκουλη και ζήτα καλήτερη τιμη αν του εξηγησεις ποσο πολυ ταλαιπωρήθηκες θα σε καταλαβει αντε και εγω θα γίνω κουμπαρα μετα. Παρε το Μαντουδη το Σφακιανουδη καποιον αλλο που λειτουργει τώρα.

Αννιτακι μου γλυκο δεν σου απαντησα στο μην δεν ειχα καρτα Χρονια Πολλα σε ολες μας η Παναγίτσα μας να μας ευλογήσει ολες να φέρουμε γερα παιδακια και να ειμαστε γερες να τα μεγαλώσουμε. Οσο για το πακετο θρομβοφιλιας εμενα το πρωτο δεν εδειξε τίποτα αλλα εδειξε το γονιδιακο μήπως να παρεις προσφορες για καλήτερη τιμη να τα κανεις ολα.?

Δημητρουλα μου καλη μην αγχωνεσαι με τα ψαρια ειδικα η Ελλαδα δεν εχει τετοιο θεμα εγω τρωω σαρδελες δύο φορες την εβδομαδα και δεν επαθα τίποτα ρωτησα και μου ειπαν να αποφευγω τα εξωτερικου.

Πηνελοπη μου εκανα βουτια για ολες οσες δεν εισαστε διακοπες, ειδες τελικα η ζαχαρη και το αλατι ζημια που κανουν? κι εγω με την διαιτα ξεπρήστηκα, Αληθεια κορτιζόνη πρεπει λες να κανω κι εγω προληπτικα? κατι μου πεταξε ο Αρκουλης γιατι ειπε υπαρχει πιθανοτητα να γεννησω 36η 37η κι επειδη ειναι αγορι αλλα την ψιλοφοβαμαι την κορτιζονη. Τελος η ζαχαρινη απαγορευεται ειπατε? γιατι 3 μέρες τώρα πίνω καφε με ζαχαρίνη. Πολλα φιλια σε ολες!

Καλα να περνατε μου λειψατε, αντε να παμε για καφε Σεπτεμβρη πριν γεννησω. Εγω εκτος απο 7 Σεπτεμβρη που εχω μια βαφτιση μπορω να το οργανώσουμε?

Αρτεμις να δωσεις φιλακια στα μωρακια σου πρεπει να ηρεμησατε λιγακι τώρα ε? συνήθισες σιγα σιγα?

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημερα κούκλες! ειμαι παραλια και βρήκα wifi γινεται ενας χαμος δεν μπήκα γιατι ταλαιπωρούμαι λίγο με το εντερο μου απο τις πολλες πρωτεινες, σταματησα τώρα δυο μερες και εφαγα κανονικα και γλυκακια και πήρα λίγο μπροστα πολυ πονος τα ειδα ολα. Λινακι μου γιατι δεν αλλαζεις κεντρο βρε κούκλα αφου βλέπεις εκει δεν σου κάθεται ειναι οικονομικος? φυγε να αλλαξει το γουρι βρε Χιωτισσα αν θες παρε και τον Αρκουλη και ζήτα καλήτερη τιμη αν του εξηγησεις ποσο πολυ ταλαιπωρήθηκες θα σε καταλαβει αντε και εγω θα γίνω κουμπαρα μετα. Παρε το Μαντουδη το Σφακιανουδη καποιον αλλο που λειτουργει τώρα.

Αννιτακι μου γλυκο δεν σου απαντησα στο μην δεν ειχα καρτα Χρονια Πολλα σε ολες μας η Παναγίτσα μας να μας ευλογήσει ολες να φέρουμε γερα παιδακια και να ειμαστε γερες να τα μεγαλώσουμε. Οσο για το πακετο θρομβοφιλιας εμενα το πρωτο δεν εδειξε τίποτα αλλα εδειξε το γονιδιακο μήπως να παρεις προσφορες για καλήτερη τιμη να τα κανεις ολα.?

Δημητρουλα μου καλη μην αγχωνεσαι με τα ψαρια ειδικα η Ελλαδα δεν εχει τετοιο θεμα εγω τρωω σαρδελες δύο φορες την εβδομαδα και δεν επαθα τίποτα ρωτησα και μου ειπαν να αποφευγω τα εξωτερικου.

Πηνελοπη μου εκανα βουτια για ολες οσες δεν εισαστε διακοπες, ειδες τελικα η ζαχαρη και το αλατι ζημια που κανουν? κι εγω με την διαιτα ξεπρήστηκα, Αληθεια κορτιζόνη πρεπει λες να κανω κι εγω προληπτικα? κατι μου πεταξε ο Αρκουλης γιατι ειπε υπαρχει πιθανοτητα να γεννησω 36η 37η κι επειδη ειναι αγορι αλλα την ψιλοφοβαμαι την κορτιζονη. Τελος η ζαχαρινη απαγορευεται ειπατε? γιατι 3 μέρες τώρα πίνω καφε με ζαχαρίνη. Πολλα φιλια σε ολες!

Καλα να περνατε μου λειψατε, αντε να παμε για καφε Σεπτεμβρη πριν γεννησω. Εγω εκτος απο 7 Σεπτεμβρη που εχω μια βαφτιση μπορω να το οργανώσουμε?

Αρτεμις να δωσεις φιλακια στα μωρακια σου πρεπει να ηρεμησατε λιγακι τώρα ε? συνήθισες σιγα σιγα?

αχ κοριτσάκι μου πόσο σε χαίρομαι...και τι δεν θα δινα να ειχα κι εγω μια εγκυμοσυνη τόσο καλή όσο η δικη σου..φτου φτου...! Μπραβο γλυκιά μου, ολα καλά...Οσο για το φαγητο, μην ζορίζεσαι πολύ, κοιτα να το απολαύσεις... εγω ειπα μονο σημερα να φαω λιγο παραπανω αλατι γιατι η πίεσή μου έπεσε στο 9 και δεν ενιωθα και πολύ καλα. Απο Δευτέρα πάντως και πάλι τα κεφάλια μεσα, θα κανω τη δευτερη δοση κοριτζονης...εγω κουκλα εκανα τις κορτιζονες λογω ιστορικού. Δεν ξερω αν ειναι απαραίτητο στην δική σου κατάσταση...άσε που νομίζω οτι μετά απο καποια εβδομάδα δεν εχει και πολύ νόημα. Νομίζω οτι πρέπει να γίνουν νωρίς ουτως ή άλλως. Παντως αν χρειαστεί να τις κάνεις δεν ειναι και τίποτα. Απλως θέλει λίγη διατροφή μετά και φυσικά προσοχή για λιγες μερες για καμια λοιμωξη αλλα με σχολαστικη καθαριοτητα δεν νομίζω να υπάρξει θέμα. δυο μερες υποθεση είναι και στην περίπτωσή σου ισως μονο μια...

Πότε με το καλό επιστρέφεις; σιγά σιγά θα αρχίσεις και προετοιμασίες ...πωπω τι ομορφες στιγμές με το καλο σου ευχομαι...

kOZcp3.png

Καλησπέρα σε ολες

Εγώ είμαι στο εξοχικό και γυρίζω σήμερα υο βράδυ.

Λινακι εγώ θα έλεγα γιατί να μην ξεκινήσεις για να μη χάσεις τσάμπα το μήνα και ααααααν βρεθεί μικρόβιο να σταματήσεις.

Ρώτα το γιατρό νομίζω ότι γίνεται αυτό.

Pinkακι καλή συνέχεια στις κορτιζονες σου μωρό μου, θα τα πούμε και τρίτη από κοντά.

Λαμπρινή μου σε φιλω πολύ.

Σε όλες φιλάκια από αύριο θα είμαστε πάλι στις επάλξεις.

Μάκια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Λινακι μου γιατι δεν αλλαζεις κεντρο βρε κούκλα αφου βλέπεις εκει δεν σου κάθεται ειναι οικονομικος? φυγε να αλλαξει το γουρι βρε Χιωτισσα αν θες παρε και τον Αρκουλη και ζήτα καλήτερη τιμη αν του εξηγησεις ποσο πολυ ταλαιπωρήθηκες θα σε καταλαβει αντε και εγω θα γίνω κουμπαρα μετα. Παρε το Μαντουδη το Σφακιανουδη καποιον αλλο που λειτουργει τώρα.

Καλησπέρα σε ολες

Εγώ είμαι στο εξοχικό και γυρίζω σήμερα υο βράδυ.

Λινακι εγώ θα έλεγα γιατί να μην ξεκινήσεις για να μη χάσεις τσάμπα το μήνα και ααααααν βρεθεί μικρόβιο να σταματήσεις.

Ρώτα το γιατρό νομίζω ότι γίνεται αυτό.

ΚALHSPERA SE OLES..!

LAMPRINOULA MOU DEN EXW PROVLHMA ME TO KENTRO ALLA ME TON GIATRO STO NHSI KAI APO THN ALLH DEN MPORW NA ALLAKSW KENTRO GIATI EXW KATEPSIGMENA (DEN EINAI H TIMH GIATI OLOI LIGO POLI TO IDIO EINAI) KAI DEN THELW NA TA AFHSW MPOREI ENA APO AYTA NA GINEI TO PAIDAKI MOU.

OSO GIA TO SFAKIANOUDI EXW AKOUSH KALA SXOLEIA (EINAI XIWTTHS KAI EXEI POLLES EPITIXIES EINAI KOUNIADH ME TON PANTO) OPWS SE KATHE GIATRO ALLA YPARXOUN KAI TA ARNHTIKA.

KALA NA PERNAS! POLLA FILAKIA!

DHMHTROULA MOY THELW PRIN KSEKINHSW NA MATHW PRWTA TA APOTELESMATA GIATI OTAN KSEKINHSW TA FARMAKA EINAI KRIMA META NA STAMATAW SE PERIPTWSH POU YPARXEI KAPOIO MIKROVIO EINAI KRIMA NA EPIVARINO ADIKA TON ORGANISMO MOU XWRIS NA FTASW STO EPITHIMITO APOTELESMA THN EMVRIOMETAFORA.

DEN RWTAW TO GIATRO KALHTERA GIATI OI PROIGOUMEMH ME ELEGAN OTI DEN YPARXEI PROVLHMA KAI ETSI KSEKINOUSA TO PROTOKOLO SE SINDIASMO ME ANTIVIOSH KAI XWRIS NA GINETE EPANEKSETASH GIA NA DOUME AN EIXAN YPOXORISH TA MIKROVIA EIXA MIKITES K OUREOPLASMA GI'AUTO EIMAI POLU EPIFILAKTIKH PROTIMO NA AFISO ENA MINA AKOMA. PISTEYW AYRIO NA KSERO KAI NA EINAI OLA OK.

SOU STELNW FILAKIA!

ΚALHSPERA SE OLES..!

LAMPRINOULA MOU DEN EXW PROVLHMA ME TO KENTRO ALLA ME TON GIATRO STO NHSI KAI APO THN ALLH DEN MPORW NA ALLAKSW KENTRO GIATI EXW KATEPSIGMENA (DEN EINAI H TIMH GIATI OLOI LIGO POLI TO IDIO EINAI) KAI DEN THELW NA TA AFHSW MPOREI ENA APO AYTA NA GINEI TO PAIDAKI MOU.

OSO GIA TO SFAKIANOUDI EXW AKOUSH KALA SXOLEIA (EINAI XIWTTHS KAI EXEI POLLES EPITIXIES EINAI KOUNIADH ME TON PANTO) OPWS SE KATHE GIATRO ALLA YPARXOUN KAI TA ARNHTIKA.

KALA NA PERNAS! POLLA FILAKIA!

DHMHTROULA MOY THELW PRIN KSEKINHSW NA MATHW PRWTA TA APOTELESMATA GIATI OTAN KSEKINHSW TA FARMAKA EINAI KRIMA META NA STAMATAW SE PERIPTWSH POU YPARXEI KAPOIO MIKROVIO EINAI KRIMA NA EPIVARINO ADIKA TON ORGANISMO MOU XWRIS NA FTASW STO EPITHIMITO APOTELESMA THN EMVRIOMETAFORA.

DEN RWTAW TO GIATRO KALHTERA GIATI OI PROIGOUMEMH ME ELEGAN OTI DEN YPARXEI PROVLHMA KAI ETSI KSEKINOUSA TO PROTOKOLO SE SINDIASMO ME ANTIVIOSH KAI XWRIS NA GINETE EPANEKSETASH GIA NA DOUME AN EIXAN YPOXORISH TA MIKROVIA EIXA MIKITES K OUREOPLASMA GI'AUTO EIMAI POLU EPIFILAKTIKH PROTIMO NA AFISO ENA MINA AKOMA. PISTEYW AYRIO NA KSERO KAI NA EINAI OLA OK.

SOU STELNW FILAKIA!

τι κάνεις Λινάκι; καταλαβαίνω οτι δεν θέλεις να ξεκινήσεις για να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου αλλά δεν κατάλαβα γιατι δεν θελεις να ρωτήσεις τον γιατρο...αν στην χειρότερη περίπτωση έχεις κάτι, θα πάρεις αντιβίωση από μόνη σου; δεν πρέπει να σε καθοδηγήσει κάποιος;

kOZcp3.png

τι κάνεις Λινάκι; καταλαβαίνω οτι δεν θέλεις να ξεκινήσεις για να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου αλλά δεν κατάλαβα γιατι δεν θελεις να ρωτήσεις τον γιατρο...αν στην χειρότερη περίπτωση έχεις κάτι, θα πάρεις αντιβίωση από μόνη σου; δεν πρέπει να σε καθοδηγήσει κάποιος;

KALA EIMAI PINKAKI, ESY?

THELW! NA KSEKINHSW, ALLA THELW PRWTA NA PARW TA APOTELESMATA KAI SE PERIPTWSH POU EXW KAPOIO MIKROVIO NA MOU DWSEI THN KATALHLH ANTIVIWSH O GIATROS OXI NA PARW APO MONH MOU.

EIPA OTI DEN THELW NA RWTHSW TO GIATR AN MPORW NA KSEKINHSW GIATI THA MOU PEI SIGOYRA NAI OPWS KAI THS ALLES FORES OPWS EIXE GINEI KAI ME TON PROIGOUMENO GIATRO.

AX KORITSIA SAS EXW KOURASH ME TA IDIA KAI TA IDIA

KALA EIMAI PINKAKI, ESY?

THELW! NA KSEKINHSW, ALLA THELW PRWTA NA PARW TA APOTELESMATA KAI SE PERIPTWSH POU EXW KAPOIO MIKROVIO NA MOU DWSEI THN KATALHLH ANTIVIWSH O GIATROS OXI NA PARW APO MONH MOU.

EIPA OTI DEN THELW NA RWTHSW TO GIATR AN MPORW NA KSEKINHSW GIATI THA MOU PEI SIGOYRA NAI OPWS KAI THS ALLES FORES OPWS EIXE GINEI KAI ME TON PROIGOUMENO GIATRO.

AX KORITSIA SAS EXW KOURASH ME TA IDIA KAI TA IDIA

Δε μας έχεις κουράσει Λινάκι. .

Ως πιο καλή λύση ξέρεις ποια πιστεύω ότι είναι?

Να μην αδιαθετησεις μέχρι την Τρίτη που θα έχεις τα αποτελέσματα!

Πάμε κορίτσια όλες μαζί! Θετική ενέργεια!

ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.....ΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜ!

Πινε λεμονάδα Λινάκι και θα αργήσουν κανα δυο μέρες, είναι στάνταρ κολπάκι, δοκιμασμένο!

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...