Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ....ΑΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....??

1) ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..????

2) ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΙΜΑ ΣΤΟ LOCUS ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΡΙΑΚΩΝ.???

3) ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..???

Νομιζω οτι πολλοι αιματολογοι το ιδιο κανουν.Δλδ παιρνουν ιστορικο και κανουν καποιες εξετασεις που κρινουν εκεινοι οτι πρεπει να γινουν και μετα αναλογα κανεις και αλλες.Απλα αρμοδιος για να σου πει ειναι ο αιματολογος.Αν εχεις βρει οικονονικο αιματολογο στην αθηνα γιατι δεν ρωτας;Εγω εδωσα 320 ευρω πριν εναμιση χρονο περιπου.Μεσα και η επισκεψη που μου πηρε ιστορικο.Επειδη ολη η οικογενεια ειναι με πολλα προβληματα μου τις εκανε ολες.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

παντως τελευταια στιγμη πριν ξεκινησεις δε λεει Καπου διαβαζα οτι τα φαρμακα εξωσωματικης αυξανουν τις πιθανοτητες για θρομβους οπως και η εγκυμοσυνη οπιτε αν εχεις θεμα θα πρεπει να παρεις απο οταν ξεκινησεις κατι

3231580x15ta1yz3w.gif

Νομιζω οτι πολλοι αιματολογοι το ιδιο κανουν.Δλδ παιρνουν ιστορικο και κανουν καποιες εξετασεις που κρινουν εκεινοι οτι πρεπει να γινουν και μετα αναλογα κανεις και αλλες.Απλα αρμοδιος για να σου πει ειναι ο αιματολογος.Αν εχεις βρει οικονονικο αιματολογο στην αθηνα γιατι δεν ρωτας;Εγω εδωσα 320 ευρω πριν εναμιση χρονο περιπου.Μεσα και η επισκεψη που μου πηρε ιστορικο.Επειδη ολη η οικογενεια ειναι με πολλα προβληματα μου τις εκανε ολες.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::D:D

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

κορίτσια καλησπέρα..είμαι εντελώς καινούρια στην παρέα ως μέλος αν κ σας παρακολλουθώ πολύ πριν μείνω έγκυος.θα ήθελα να αναρτήσω μία ερώτηση σχετικά με αναρρωτική άδεια αλλά δεν ξέρω που..ψάχνω εδω..ψάχνω εκεί...μήπως μπορεί κάποια να με προσδιορίσει...?ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλυτερα μπες στο φορουμ του παρεντς και οχι εδω.Δες μηπως εχει παρομοιο θεμα αλλιως ανοιξε δικο σου.Για να ανοιξεις δικο αου θεμα θα μπεις σε αχετικη ενοτητα και νομιζω πανω αριστερα λεει νεο θεμα.Ειμαι απο το κιν τωρα και δεν μπορω να δω για να σου πω ακριβως.Δεν ειναι δυσκολο θα το βρεις.

3231580x15ta1yz3w.gif

Χαχαχαχ..Δεν πειράζει..:wink:Ξέρεις μήπως πως μπορώ να αναρτήσω καινούριο θέμα?

γεια σου Δεσποινα...καλα ηρθες εδω, με την αναρρωτική ιδρωσα να το ψαχνω και μετά απο καιρό βρηκα άκρη. Εισαι ιδιωτικη ή δημόσια υπάλληλος; γιατί ειδους αναρρωτικη ψάχνεις; επαπειλούμενη ή καμια 15 αρια μερες για την εξωσωματική; πες μου και θα σου εξηγησω για ιδιωτικο τομέα...εχω κάνει διατριβή

kOZcp3.png

τι καλά, εκτός από λίγες εξαιρέσεις είστε όλες διακοπές...Μπραβο κορίτσια μου να το ευχαριστηθείτε γιατι σας περιμένει 1δυσκολος χειμώνας. Εγώ εδώ στις επάλξεις... ζέστη και βαρεμάρα αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη η Αθήνα είναι λιγότερα άδεια από ότι περίμενα. Σημερα με πηγε ο συζυγος μεχρι τα Public και δεν βρηκαμε να παρκάρουμε, χώρια τον κόσμο που είχε μεσα..δεν χωρούσα στο ανσανσερ...! Τουλαχιστον ειναι παρήγορο το οτι δεν ειμαι απόλυτα μόνη εδω στο καμινι...!

Δημητρα τρως ψάρι κάθε μέρα;;;;; Νομίζω οτι στην εγκυμοσύνη δεν επιτρέπεται τόσο πολύ (γενικά δεν επιτρέπεται αλλά ενας λόγος παραπάνω στην εγκυμοσύνη). Μην το κάνεις, το βασικό που χρειάζεσαι είναι βοδινο....

Εγω εχω κανει το πρωτο σετ κορτιζόνες και ως εκ τουτου μου εκοψαν ζαχαρη και αλατι. Αποτέλεσμα, σε 4 μερες ειμαι μειον 2 κιλα...! Η κοιλιά παραμένει αλλά τα πόδια μου και τα χέρια μου εχουν γίνει καλαμακια απλώς και μόνο κόβοντας αλατι και ζαχαρη..Απίστευτο. Εχω ακόμα μια ολόκληρη εβδομάδα με αυτη τη διατροφή και μετά πραγματικά θα φαω ενα κλαμπ σαντουιτς ολόκληρο και ενα παγωτο...το εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου και τα μωράκια μου...αυτη η ανοστίλα σε όλα μου την έχει βαρέσει...που θα πάει θα περάσει κι αυτό...

Αυτά απο μένα, σας ευχομαι όλες να περνατε καλα, και προτείνα να μην μπείτε στο φορουμ, μεινετε μαρκυα από όλα...από Δευτέρα μου φαίνεται θα τιτιβιζουμε πάλι και θα γραφουμε σεντόνια...

σας φιλώ όλες και για ακόμα μια φορά σας παρακαλώ να κάνετε και μια βουτιά για μένα όπου κι άν είστε ( και σε γουρνα δηλαδη μου αρκεί)....

kOZcp3.png

τι καλά, εκτός από λίγες εξαιρέσεις είστε όλες διακοπές...Μπραβο κορίτσια μου να το ευχαριστηθείτε γιατι σας περιμένει 1δυσκολος χειμώνας. Εγώ εδώ στις επάλξεις... ζέστη και βαρεμάρα αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη η Αθήνα είναι λιγότερα άδεια από ότι περίμενα. Σημερα με πηγε ο συζυγος μεχρι τα Public και δεν βρηκαμε να παρκάρουμε, χώρια τον κόσμο που είχε μεσα..δεν χωρούσα στο ανσανσερ...! Τουλαχιστον ειναι παρήγορο το οτι δεν ειμαι απόλυτα μόνη εδω στο καμινι...!

Δημητρα τρως ψάρι κάθε μέρα;;;;; Νομίζω οτι στην εγκυμοσύνη δεν επιτρέπεται τόσο πολύ (γενικά δεν επιτρέπεται αλλά ενας λόγος παραπάνω στην εγκυμοσύνη). Μην το κάνεις, το βασικό που χρειάζεσαι είναι βοδινο....

Εγω εχω κανει το πρωτο σετ κορτιζόνες και ως εκ τουτου μου εκοψαν ζαχαρη και αλατι. Αποτέλεσμα, σε 4 μερες ειμαι μειον 2 κιλα...! Η κοιλιά παραμένει αλλά τα πόδια μου και τα χέρια μου εχουν γίνει καλαμακια απλώς και μόνο κόβοντας αλατι και ζαχαρη..Απίστευτο. Εχω ακόμα μια ολόκληρη εβδομάδα με αυτη τη διατροφή και μετά πραγματικά θα φαω ενα κλαμπ σαντουιτς ολόκληρο και ενα παγωτο...το εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου και τα μωράκια μου...αυτη η ανοστίλα σε όλα μου την έχει βαρέσει...που θα πάει θα περάσει κι αυτό...

Αυτά απο μένα, σας ευχομαι όλες να περνατε καλα, και προτείνα να μην μπείτε στο φορουμ, μεινετε μαρκυα από όλα...από Δευτέρα μου φαίνεται θα τιτιβιζουμε πάλι και θα γραφουμε σεντόνια...

σας φιλώ όλες και για ακόμα μια φορά σας παρακαλώ να κάνετε και μια βουτιά για μένα όπου κι άν είστε ( και σε γουρνα δηλαδη μου αρκεί)....

Έλα μπουμπού μου!

Οχι δεν τρωω καθε μερα ψάρι! Το "όπως καθε μερα εξάλλου" πήγαινε στα λαχανικά!

Τρωω δηλαδή κρεας με λαχανικά, ψαρι με λαχανικά, κοτόπουλο με λαχανικά. ..

Αυτά!

Σήμερα θα φάω ψάρι ενώ εχω ακριβώς μια βδομάδα από την τελευταία φορά που έφαγα.

Όμως γιατί δεν κάνει?

Βλάπτει το μωρό?

Αν είναι να το κόψω εντελώς.

Εσύ κάνεις τις κορτιζονες για τα πνευμόνια τους?

Την Τρίτη θα βρεθούμε?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ, ΕΙΔΕΣ..??????:(:(

ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ:P:p:p

Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ..:roll::roll::roll:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..???? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..???

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.??? ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ.???

Κοίτα. .. Ετσι είναι αλλά εδώ τις κάνουμε με 150 τις βασικές.

Αν δείξουν κάτι, τότε μας γράφει η αιματολογος μου τις πιο αναλυτικές που είναι δωρεάν.

Για 50 ευρώ πιστεύω ... οκ καντες εκεί.

Ζητα όμως καλύτερη τιμή αν γίνεται.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Έλα μπουμπού μου!

Οχι δεν τρωω καθε μερα ψάρι! Το "όπως καθε μερα εξάλλου" πήγαινε στα λαχανικά!

Τρωω δηλαδή κρεας με λαχανικά, ψαρι με λαχανικά, κοτόπουλο με λαχανικά. ..

Αυτά!

Σήμερα θα φάω ψάρι ενώ εχω ακριβώς μια βδομάδα από την τελευταία φορά που έφαγα.

Όμως γιατί δεν κάνει?

Βλάπτει το μωρό?

Αν είναι να το κόψω εντελώς.

Εσύ κάνεις τις κορτιζονες για τα πνευμόνια τους?

Την Τρίτη θα βρεθούμε?

τι κάνεις ζουζου; Τα λαχανικά βλέπω τα τιμάς δεόντως. Κι εγω με ότι τρωω βαζω και λαχανικα, δεν εχω άλλη επιλογή άλλωστε...Το ψαρι δεν κάνει γενικά για την υψηλη περιεκτικότητα σε υδραργυρο. Ο υδραργυρος ειναι γενικά τοξικός αλλά περισσότερο για τα έμβρυα. Δεν τρως όμως και καθε μερα οπότε εισαι οκ. Δεν χρειάζεται να το κόψεις εντελώς.

Οσο για τις κορτιζόνες, ναι τις εκανα προληπτικά για τα πνευμόνια τους. Θα κανω ενα ακόμα σετ την άλλη εβδομαδα...

την Τρίτη ειμαι μεσα, δεν ξέρω τι ώρα μπορεί και η Αναστασία, φαντάζομαι όμως όχι πολύ αργά... Το κανονίζουμε πάντως...βεβαια εγώ δεν θα μπορω να καταναλώσω σχεδόν τίποτα αλλά αξιζει τον κοπο να έρθω να σας δω..

εσύ πως περνάς στην εξοχη; πότε επιστρέφετε;

kOZcp3.png

τι κάνεις ζουζου; Τα λαχανικά βλέπω τα τιμάς δεόντως. Κι εγω με ότι τρωω βαζω και λαχανικα, δεν εχω άλλη επιλογή άλλωστε...Το ψαρι δεν κάνει γενικά για την υψηλη περιεκτικότητα σε υδραργυρο. Ο υδραργυρος ειναι γενικά τοξικός αλλά περισσότερο για τα έμβρυα. Δεν τρως όμως και καθε μερα οπότε εισαι οκ. Δεν χρειάζεται να το κόψεις εντελώς.

Οσο για τις κορτιζόνες, ναι τις εκανα προληπτικά για τα πνευμόνια τους. Θα κανω ενα ακόμα σετ την άλλη εβδομαδα...

την Τρίτη ειμαι μεσα, δεν ξέρω τι ώρα μπορεί και η Αναστασία, φαντάζομαι όμως όχι πολύ αργά... Το κανονίζουμε πάντως...βεβαια εγώ δεν θα μπορω να καταναλώσω σχεδόν τίποτα αλλά αξιζει τον κοπο να έρθω να σας δω..

εσύ πως περνάς στην εξοχη; πότε επιστρέφετε;

Ελα ρε... δε το ήξερα.

Στεναχωρήθηκα τώρα.

Εγώ έφαγα την περασμένη βδομάδα 2 τσιπούρες και σήμερα μια φέτα σολωμο και έχω κάνει ακόμα μια για το βράδυ.

Εφόσον όμως δεν κάνει γιατί δε μου το είπε ο γιατρός?

Θα μπορούσες να πιεις ενα καφε ντεκαφεινε σκέτο χωρίς ζάχαρη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...