Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ανιτάκι καλημερα κοπέλα μου!

Δεν ξέρω για όλες τις ορμονολογικές εξετάσεις, ξέρω μόνο για FSH / LH και οιστραδιόλη που γίνονται 2η- 3η μέρα περιόδου.

Υπάρχουν κι άλλες όμως αλλά δε ξέρω να σου πω λεπτομέρειες.

Οπως η ΑΜΗ ας πούμε.

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΥΦΟ?:roll::roll::roll:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ..

ΤΟΙΝΓΚ..:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Σιγα μην ειχατε.Ουτε και στο ικα δεν εχει πρεπει να πας σε ιδιωτη.Σπανια ειδικοτητα φαινεται

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Τι? Ούτε στο Ικα ούτε ιδιώτη?

Μα πως γίνεται αυτό?

Τότε πρέπει να κανονίσεις όταν έρθεις Αθήνα, να κάνεις ραντεβού με έναν εδώ για να σου γράψει τις εξετάσεις.

Αν θες πας και στη δικιά μου, είναι καλή και πολύ προσεκτική.

Ναι καρδιά μου?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Σιγα μην ειχατε.Ουτε και στο ικα δεν εχει πρεπει να πας σε ιδιωτη.Σπανια ειδικοτητα φαινεται

Συμφωνώ, πας σε συνεργαζομενο ιδιώτη και δεν πληρώνεις επίσκεψη.

Εγώ έτσι πάω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγω ως ζαχαρουχα εχω να σου προτεινω να τρως που και που αμυλουχα αλλα πολυ μικρη ποσοτητα.Ε κριμα να μην μπορεις να φας καθολου.Λογικα θα πρεπει να κοψεις και τα παγωτα χαχχαχα και εισαι και ατυχη γιατι δεν επιτρεπονται τα υποκαταστατα ζαχαρης στην εγκυμοσυνη.

Ναι τρωω μια φορά στις δέκα μέρες κάτι με άμυλο.

Αλλά πρώτα έτρωγα πολύ συχνά γιατί δε μαγειρευα εγώ οπότε την πάτησα. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλημερα κοριτσαρες μου. ειμαστε στο καραβι με προορισμο την εξωτικη ευβοια. σας φιλω ολες και καλα να περνατε.

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ..... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

ΝΑΙ, ΕΙΔΕΣ..??????:(:(

Τι? Ούτε στο Ικα ούτε ιδιώτη?

Μα πως γίνεται αυτό?

Τότε πρέπει να κανονίσεις όταν έρθεις Αθήνα, να κάνεις ραντεβού με έναν εδώ για να σου γράψει τις εξετάσεις.

Αν θες πας και στη δικιά μου, είναι καλή και πολύ προσεκτική.

Ναι καρδιά μου?

ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ:P:p:p

Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ..:roll::roll::roll:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..???? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..???

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.??? ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ.???

ΝΑΙ, ΕΙΔΕΣ..??????:(:(

ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ:P:p:p

Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ..:roll::roll::roll:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..???? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..???

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.??? ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ.???

Γιατι να μην τις κανεις ολες να εισαι σιγουρη;Αυτες που σου λεει ποιες ειναι;Αν ειναι να μγν κανεις τις γονιδιακες δε λεει.Εμενα μαζι μου εκαναν και κατι αλλες αντικαρδιολιπινες κατι αλλες Ανα νομιζω που μου τις ζητησε ο γυναικολογις μετα τη παλλινδρομη αλλα τις ειχα κανει με τις θρομβοφιλιας.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατι να μην τις κανεις ολες να εισαι σιγουρη;Αυτες που σου λεει ποιες ειναι;Αν ειναι να μγν κανεις τις γονιδιακες δε λεει.Εμενα μαζι μου εκαναν και κατι αλλες αντικαρδιολιπινες κατι αλλες Ανα νομιζω που μου τις ζητησε ο γυναικολογις μετα τη παλλινδρομη αλλα τις ειχα κανει με τις θρομβοφιλιας.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ....ΑΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....??

1) ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..????

2) ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΙΜΑ ΣΤΟ LOCUS ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΡΙΑΚΩΝ.???

3) ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...