Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οκ.....πείνασα....η χοντρή.....εσυ είσαι αδύνατη ε;

Καλα μη τρελενεσαι κι εγω πειναω χαχαχα ασε που τους πατσαδες μου τους εχω:roll: πολυ αγυμναστη εχω μεινει με ολη αυτη την ιστορια σαν χλαπατσα εχω γινει

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα μη τρελενεσαι κι εγω πειναω χαχαχα ασε που τους πατσαδες μου τους εχω:roll: πολυ αγυμναστη εχω μεινει με ολη αυτη την ιστορια σαν χλαπατσα εχω γινει

νομίζω διάβασα οτι είσαι 47 κιλά

νομίζω διάβασα οτι είσαι 47 κιλά

ναι με πατσαδες ομως :twisted: Οχι μωρε δεν το λεω και καλα οτι ειμαι χοντρη απλα ειμαι αγυμναστη και εχω χαλαρωσει.Αυτο εννοω εγω Εχω γινει μαλακια σαν πλαστελινη χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ναι με πατσαδες ομως :twisted: Οχι μωρε δεν το λεω και καλα οτι ειμαι χοντρη απλα ειμαι αγυμναστη και εχω χαλαρωσει.Αυτο εννοω εγω Εχω γινει μαλακια σαν πλαστελινη χαχαχα

αη μαρή 47 κιλά με πατσάδες...μας δουλεύεις...ξέχασα πότε ήμουν σε αυτά τα κιλά.....

αη μαρή 47 κιλά με πατσάδες...μας δουλεύεις...ξέχασα πότε ήμουν σε αυτά τα κιλά.....

:lol::lol::lol:Μη γελας εχω κανει κοιλια, μπρατσα και μπουτια.Τουλαχιστον αν ειχα κανει και κωλο θα φαινοτανε καλυτερα:mrgreen:.Εσυ αν με δεις δεν το καταλαβαινεις εγω το βλεπω ομως.Αλλα χοντρη δεν ειμαι μη τρελαθουμε κιολας ενταξει...Κανενας δεν ειναι ευχαριστημενος απολυτα με το πως ειναι ή μαλλον καποτε εγω ημουν.Μεχρι που χλαπαδιασα χαχαχα Που θα παει.Κατσε να γκαστρωθω να γεννησω και μετα θα ξαναγινω φιτ.Αν σου πω οτι δεν ξεκιναω τιποτα γιατι μετα θα φοβαμαι;

3231580x15ta1yz3w.gif

:lol::lol::lol:Μη γελας εχω κανει κοιλια, μπρατσα και μπουτια.Τουλαχιστον αν ειχα κανει και κωλο θα φαινοτανε καλυτερα:mrgreen:.Εσυ αν με δεις δεν το καταλαβαινεις εγω το βλεπω ομως.Αλλα χοντρη δεν ειμαι μη τρελαθουμε κιολας ενταξει...Κανενας δεν ειναι ευχαριστημενος απολυτα με το πως ειναι ή μαλλον καποτε εγω ημουν.Μεχρι που χλαπαδιασα χαχαχα Που θα παει.Κατσε να γκαστρωθω να γεννησω και μετα θα ξαναγινω φιτ.Αν σου πω οτι δεν ξεκιναω τιποτα γιατι μετα θα φοβαμαι;

τι θα φοβάσαι καλέ;

Διαφημίσεις

τι θα φοβάσαι καλέ;

Εχω καει απο αυτοματη αποβολη.Αμα μεινω εγκυος θα κατσω να κλωσσησω τ αυγα μου σαν καλη κοτα.Και δεν θελω να ξεκινησω κατι τωρα και μετα να το παρατησω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εχω καει απο αυτοματη αποβολη.Αμα μεινω εγκυος θα κατσω να κλωσσησω τ αυγα μου σαν καλη κοτα.Και δεν θελω να ξεκινησω κατι τωρα και μετα να το παρατησω.

όλα θα γίνουν στην ώρα τους....κότα....:D

όλα θα γίνουν στην ώρα τους....κότα....:D

Ειμαι και μ αρεσει χαχαχα Αν και θα θελα να ημουν φαλαινα.Εβλεπα σ ενα ντοκυμαντερ οτι μια πενηνταχρονη φαλαινα εψαχνε για ταιρι να ζευγαρωσει χαχαχα ωραια θα ηταν στα πενηντα μου να ξεκινουσα να κανω παιδια χαχχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

πρέπει γιατί καπνίζω 2 πακέτα...:roll::roll::roll:

Ιιιιιιι μαρηηηηηη και μου είχες υποσχεθεί πως την ημέρα των γενεθλίων σου θα ήταν η τελευταία μέρα και μετά θα το εκοβες.....

Ιιιιιιι με κοροϊδεψες.....

Γειααααα ηπια 3-4 μπορεί και 5 βοτκες... αλλού πατώ κι αλλού βρίσκομαι. .. χικ... χικ...

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...