Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπορείς να το έχεις μόνο για τους φίλους σου....δλδ εμάς...:D:D....και να μην μπορούν να σε στείλουν άλλοι μνμ...:roll:

Πως γινεται αυτο;Δεν το εχω ψαξει.Ολοι δεν μπορουν να σε δουν;Παντως εχουμε κανει συμφωνια αν υποψιαστω οτι εχει ανοιξει το φμπ του θα του φερω το pc στο κεφαλι.Ειμαι πολυ ευγενικη ψυχη το ξερω:mrgreen:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Πως γινεται αυτο;Δεν το εχω ψαξει.Ολοι δεν μπορουν να σε δουν;Παντως εχουμε κανει συμφωνια αν υποψιαστω οτι εχει ανοιξει το φμπ του θα του φερω το pc στο κεφαλι.Ειμαι πολυ ευγενικη ψυχη το ξερω:mrgreen:

μου είπανε τα κορίτσια οτι γίνεται...μόλις γυρίσουν θα τις ρωτήσουμε....καλά θα του κάνεις...οι συμφωνίες ειναι συμφωνίες....πάντως εσύ δεν ζηλεύεις εεεεεεεε;

Διαφημίσεις

μου είπανε τα κορίτσια οτι γίνεται...μόλις γυρίσουν θα τις ρωτήσουμε....καλά θα του κάνεις...οι συμφωνίες ειναι συμφωνίες....πάντως εσύ δεν ζηλεύεις εεεεεεεε;

χαχαχ ε ενταξει κατι λιγο ζηλευω αλλα οχι να τον βαλω και σε κοινωνικο αποκλεισμο.Απλα εκεινος λειπει και νομιζει οτι εγω εδω κανω οργια χαχαχχα

3231580x15ta1yz3w.gif

πρέπει γιατί καπνίζω 2 πακέτα...:roll::roll::roll:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σοβαρα;Κοψ το παιδι μου να δεις ασπρη μερα;Ασπρες τριχες εσυ μου ειπες πριν;;Μπορει να ειναι απο το τσιγαρο:-D:-D να σε δω αν δεν θα το κοψεις τωρα χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

χαχαχ ε ενταξει κατι λιγο ζηλευω αλλα οχι να τον βαλω και σε κοινωνικο αποκλεισμο.Απλα εκεινος λειπει και νομιζει οτι εγω εδω κανω οργια χαχαχχα

είναι δύσκολο που λείπει....νοιώθει ανασφάλεια ...λογικό....

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σοβαρα;Κοψ το παιδι μου να δεις ασπρη μερα;Ασπρες τριχες εσυ μου ειπες πριν;;Μπορει να ειναι απο το τσιγαρο:-D:-D να σε δω αν δεν θα το κοψεις τωρα χαχαχαχ

είπα απο σεπτέμβριο να το κόψω....

Διαφημίσεις

:P:p:p:p Ετσι να σε βρει το μωρακι χωρις βρωμοτσιγαρα.Καπνιζει και ο αντρας σου;Γιατι θα σου ειναι δυσκολο στο σπιτι αμα καπνιζει.

μπαααααα.....δεν κάπνισε ποτέ....απο την παρέα μας μόνο εγω και ο αδερφός μου καπνίζουμε....

μπαααααα.....δεν κάπνισε ποτέ....απο την παρέα μας μόνο εγω και ο αδερφός μου καπνίζουμε....

Αληθεια;Παλιοτερα ειχα σχεση με καπνιστη 2-3 φορες αλλα πιστευω δεν θα μπορουσα να ζησω μαζι τους.Εκτος κι αν θα καπνιζαν ελαχιστα μεσα στο σπιτι.Πιστευω θα ηταν ο καθημερινος μας καυγας γιατι αμα εχω τα νευρα μου ξεσπαω σε βλακειες.

3231580x15ta1yz3w.gif

Αληθεια;Παλιοτερα ειχα σχεση με καπνιστη 2-3 φορες αλλα πιστευω δεν θα μπορουσα να ζησω μαζι τους.Εκτος κι αν θα καπνιζαν ελαχιστα μεσα στο σπιτι.Πιστευω θα ηταν ο καθημερινος μας καυγας γιατι αμα εχω τα νευρα μου ξεσπαω σε βλακειες.

είναι κακιά συνήθεια όντως....εγω πρώτη φορά είμαι με μη καπνιστή...

είναι κακιά συνήθεια όντως....εγω πρώτη φορά είμαι με μη καπνιστή...

Κι απο οτι φαινεται τοσο καιρο δεν σε κολλησε.:DΚανενας δεν θελει καπνιστο μωρο οποτε τωρα να το κοψεις.

Η αληθεια ειναι οτι οσες φιλες μου το κοβουν ειναι μονο για λιγο.Μια φιλη μου που το ειχε κοψει οσο ηταν εγκυος το ξαναρχισε κανονικα οπως και πριν την εγκυμοσυνη.Της λεω εισαι χαζο που το ξαναρχιζεις εφοσον καταφερες να το κοψεις και μου απαντησε οτι εγω περιμενα πως και πως να γεννησω να κανω ενα τσιγαρο:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Κι απο οτι φαινεται τοσο καιρο δεν σε κολλησε.:DΚανενας δεν θελει καπνιστο μωρο οποτε τωρα να το κοψεις.

Η αληθεια ειναι οτι οσες φιλες μου το κοβουν ειναι μονο για λιγο.Μια φιλη μου που το ειχε κοψει οσο ηταν εγκυος το ξαναρχισε κανονικα οπως και πριν την εγκυμοσυνη.Της λεω εισαι χαζο που το ξαναρχιζεις εφοσον καταφερες να το κοψεις και μου απαντησε οτι εγω περιμενα πως και πως να γεννησω να κανω ενα τσιγαρο:lol::lol::lol:

εκάνα ενα ντουζάκι....απλωσα και τα ρούχα.....ναι είναι δύσκολο να το κόψεις...ας το κόψω και ενα εξάμηνο...αρκει να το κόψω...:roll::roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...