Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κι εμείς σε αγαπάμε "αλλά"?!?!?!?!

αχχχχαχαχχαχαχαχαχαχχαααα αφού απαγορεύεται το λάδι sorry mimitroula πάρε το "αλλά" σου

αχχχχχααχχαχαχαχααα

α ρε μουρλοζακυνθινιά :tongue::tongue::tongue::tongue:

ΔΗΛΑΔΗ....ΣΥΓΝΩΜΗ....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Π.Χ. ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ.....ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΔΙ...??????????

ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ..??????????

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ....!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ....ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ...???????????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....!!!!!!!!!!

την κυριακή το απόγευμα μπορώ... το σάββατο έχω μάθημα μέχρι τις 8 :(:(:( παρασκευή απογευματο-βραδάκι ίσως???? ε? ε? να μη σας το χαλάω όμως.... όταν μπορούν οι υπόλοιπες.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

εκεί στο εξοχικό εκτός από τα γούτσου γούτσου, θα πάρεις μια σέξυ ποδιά και θα φτιάχνεις και τα της εβδομάδας! :)

εξάλλου αν έχωνες τη μανούλα σου δε θα ανταποκρινόταν? :tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σωστό!!!!

Αλλα εkει εχει κρασοκατάνυξη και χαλάρωση...θα μπερδέψω το κρέας με το αλεύρι και το καρότο και θα με σκοτώσει η πρόεδρος....:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΔΗΛΑΔΗ....ΣΥΓΝΩΜΗ....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Π.Χ. ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ.....ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΔΙ...??????????

ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ..??????????

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ....!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ....ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ...???????????

για γλυκά έχεις τον αντρούλη σου! φάτον με το κουτάλι αργά και βασανιστικά! :D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ....ΕΤΣΙ....ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.....ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΔΩ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ..!!!!!!!:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια έχει καμία νέα από το Κελλάκι και την rodo?Ανησυχώ πολύ.Το Κελλάκι απ'ότι είπε μια κοπέλα(συγγνώμη δεν θυμάμαι πια)δεν έχει καλά νέα.

Κελλάκι μου αν μας διαβάζεις να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε και σε περιμένουμε όποτε είσαι έτοιμη.

Από την rodo τίποτα ε?Και εσύ κοπέλα μου αν μας διαβάζεις να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε και ανυπομονούμε να σε ξανακούσουμε!!!

Kalhmera !!!!

Egw milisa me tin rodo, distixos ekane apoksesi. Milisa kai me tin kelly ala tote htan ola kala ...

Miliste mas koritsakiaaaa !!!

Yv7Sp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και από μένα!!!!Χθες που διάβασα πιο ενδελεχώς τη δίαιτα δεν είναι τελικά τόσο δύσκολη.Εγώ κάνω από τη Δευτέρα κάτι αντίστοιχο,όχι ακριβώς αυτή τη δίαιατα και έχω χάσει μέχρι στιγμής 1,400.Για να δούμε πως θα συνεχίσω.Ελπίζω από εβδομάδα να τα καταφέρω και με τη γυμναστική για να βοηθηθώ περισσότερο.

Ανιτάκι μου μην στεναχωριέσαι.Κλείσε αν μπορείς ένα νέο ραντεβού με τον Τσίλι.Τώρα όσον αφορά το σπερμοδιάγραμμα θα σου πρότεινα τον Λυμπερόπουλο γιατί ξέρω ότι είναι καλό κέντρο.Θα πάμε και εμείς αλλά λίγο αργότερα γιατί τώρα καθαρίζω από περίοδο και θα αρχίσω γούτσου γούτσου.Δεν είναι καιρός για να κάνω αποχή.Βέβαια είναι δύσκολα τα πράγματα με 3 εκ σπερματαζωάρια και 35% κινητικότητα,αλλά θα το προσπαθήσω όσο πάει.Ρε κορίτσια είμαι άραγε τρελή που προσπαθώ έστω και με τόσο χαμηλά νούμερα?

ααααα τώρα που το θυμήθηκα...... λετάκιιιιι καταυλακιώτες είναι οι πελοποννήσιοι όχι οι αθηναίοι....!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: -ε δε θα μας βάλεις ίσα κι όμοια με τους πρωτευουσιάνους όλα κι όλα!!!!!-

Ναι ε?:tongue:

εμεις λεμε τους κατω απο Λαμία...

Αρα θα λεω Πανωλαμιώτισσες και Κατωλαμιώτισσες :cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Kalhmera !!!!

Egw milisa me tin rodo, distixos ekane apoksesi. Milisa kai me tin kelly ala tote htan ola kala ...

Miliste mas koritsakiaaaa !!!

Ευχαριστούμε νταντάκι για την ενημέρωση.Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη αυτή.Αν ξαναμιλήσετε πες της ότι την αγαπάμε και την σκεφτόμαστε πολύ.

Διαφημίσεις

Ναι ε?:tongue:

εμεις λεμε τους κατω απο Λαμία...

Αρα θα λεω Πανωλαμιώτισσες και Κατωλαμιώτισσες :cool::cool:

χαχχαχαχχαχαχαχααα ναι βρε λετάκι αφού αυλάκι=ισθμός!!!!!!!!!:tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ανιτάκι μου τρελό λάδι δεν βάζεις μόνο στα όσπρια!!!!!Στα υπόλοιπα φαγητά βάζεις απ'ότι είπε η Δημητρούλα!!!!Ανιτάκι μου εγώ μπορώ Κυριακή πρωί.Παρασκευή και Σάββατο έχω μαθήματα.Μην αγχώνεσαι,όποτε μπορούν οι περισσότερες.Θα δεις όσες πιο πολλές μπορείς και τις υπόλοιπες κάποια άλλη στιγμη.Έλα να οργανωθούμε κορίτσια μου!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια και από μένα!!!!Χθες που διάβασα πιο ενδελεχώς τη δίαιτα δεν είναι τελικά τόσο δύσκολη.Εγώ κάνω από τη Δευτέρα κάτι αντίστοιχο,όχι ακριβώς αυτή τη δίαιατα και έχω χάσει μέχρι στιγμής 1,400.Για να δούμε πως θα συνεχίσω.Ελπίζω από εβδομάδα να τα καταφέρω και με τη γυμναστική για να βοηθηθώ περισσότερο.

Ανιτάκι μου μην στεναχωριέσαι.Κλείσε αν μπορείς ένα νέο ραντεβού με τον Τσίλι.Τώρα όσον αφορά το σπερμοδιάγραμμα θα σου πρότεινα τον Λυμπερόπουλο γιατί ξέρω ότι είναι καλό κέντρο.Θα πάμε και εμείς αλλά λίγο αργότερα γιατί τώρα καθαρίζω από περίοδο και θα αρχίσω γούτσου γούτσου.Δεν είναι καιρός για να κάνω αποχή.Βέβαια είναι δύσκολα τα πράγματα με 3 εκ σπερματαζωάρια και 35% κινητικότητα,αλλά θα το προσπαθήσω όσο πάει.Ρε κορίτσια είμαι άραγε τρελή που προσπαθώ έστω και με τόσο χαμηλά νούμερα?

Καλά κάνεις! Εγώ προσπαθώ με λιγότερα.....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ....ΕΤΣΙ....ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.....ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΔΩ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ..!!!!!!!:shock::shock::shock:

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελα να εξηγήσεις στο Ανιτάκι και σε μένα?

Με τον καφέ τι γίνεται....με τα γλυκά???????????

ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

για γλυκά έχεις τον αντρούλη σου! φάτον με το κουτάλι αργά και βασανιστικά! :D

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ....ΤΖΟΥ-ΤΖΟΥ-ΤΖΟΥ!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ....Η ΛΕΤΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ....ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ....ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ..?????????

ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ..???????

Ή ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ......ΚΑΙ ΚΑΦΕ..??????

Ή ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΤΥΡΙ ΝΟΥΝΟΥ LIGHT ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ CRETA LIGHT..?????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...