Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημέρα ... καλησπέρα και ... καληνύχτα ...

όλα μαζί γτ δεν θα μπορέσω να μπω αργότερα.

ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Alter ego μου , δυστυχώς δεν σε πέτυχα και εμένα μου έλειψες μάτια μου, να περνάς όσο μπορείς καλύτερα και τα "συννεφάκια" είναι πάντα μες στο πρόγραμμα. Εξάλλου είσαι "παλιά καραβάνα" στο γάμο και ξέρεις ;)

Πολλά πολλά φιλάκια και στο ταλιμπανάκι μας.

Σασάκι μου, να περάσεις ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και απο εδώ και πέρα έρχονται και τα ευχάριστα. Μάκια μάκια

Δημητρουλάκι μου, σε αγαπώ πολύ, να το ξέρεις, θα σε πάρω τηλ. Να προσέχεις, καλά ????

Μορφάκι καλά να περάσεις και εσύ και να ξεκουραστείς και λιγάκι.

Πηνελοπάκι μου, να προσέχεις και να είσαι ήρεμη και να ξέρεις πως θα γυρίσω εγώ και μετάααααααααα θα γεννήσεις. (36η-37η, έχω feeling στο ξαναείπα)

Ειρηνάκι μου, μου έλειψες βρε, γύρισες εντελώ ή θα ξαναφύγεις ??

Αννουλίτσα, μόλις ήρθες και ξαναφεύγεις ??? Θέλω και εγώ Ιταλία ... πάρε με μαζί σου ... Δεν θα κάνω φασαρία .... :cry::cry:

Λολίτσα μου, που είσαι βρε ??? τι κάνεις, τελειώνεις με το σπιτάκι που θα μεγαλώσει το μπεμπάκι μας /??

Εφάκι μου, πέρασα τις προάλλες έξω απο το εξοχικό σου, (το χωριό)... μην μου αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε, εγώ σε βλέπω πάλι Σέρρες.

Λαμπρινούλα μου, να συνεχίσεις να περνάς καλά και να προσέχεις. Ο άντρακλας μας όλα καλά ??? Η ζουζουνίτσα σου πως πάει, με το ματάκι της ???

Η μανούλα σου πως είναι ???

Νατασούλα μου, κοριτσάρα μου, εύχομαι να μην έρθει η ακατανόμαστη για τους επόμενους 9 μήνες. Καλά να περάσετε.

Ναντιάκι μου, άντε βρε μας έλειψες, "κλέψε" απο πουθενά λίγο νετ να μας πεις πως τα περνάς.

Αθανασακι μου, να είσαι καλά κοριτσάκι μου που μας σκέφτηκες όλες μας. Εύχομαι η Παναγιά μας σύντομα να σου στείλει το θαυματάκι σου.

Cacao μου, καλά να περάσεις και εσύ και μακριά απο τα τηγανιτά και τα γλυκά ... ;) να προτιμάς τα λίγο ... ξινά ... (καταλαβαίνεις :tongue:)

Αρτεμισάκι μου, πως πας κοριτσάκι μου, καταφέρνεις να ξεκλέψεις καμιά ωρίτσα για να κοιμηθείς λιγάκι ???

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, θα μπαίνω όσο μπορώ. Μάκια

url]

Διαφημίσεις

και ένα τελευταίο ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ με πολύ love ....

http://www.youtube.com/watch?v=chpN5_boGh4

Έφτασε η ώρα να χωρίσουμε

την αγάπη που `χαμε να σβήσουμε εγώ κι εσύ

Έφτασε η ώρα να γκρεμίσουμε

όλα αυτά που χρόνια τώρα χτίζαμε εγώ κι εσύ.

Έφτασε η ώρα να ξεχάσουμε

μαζί που λέγαμε πως θα γεράσουμε

μα πες μου ότι είναι ψέματα όλα

πες μου ότι είναι ψέματα

Εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε

εμείς μια ζωή θʼ αγαπιόμαστε

εμείς δεν μπορεί να τελειώσουμε έτσι

κάπως, κάπου, κάποιο λάθος κάνουμε εμείς..

Έφτασε η ώρα να χωρίσουμε,

πίσω μας ότι είχαμε να αφήσουμε εγώ κι εσύ..

Έφτασε η ώρα που φοβόμαστε,

σαν 2 ξένοι πια θα συναντιόμαστε εγώ κι εσύ

Έφτασε η ώρα μας να κλάψουμε,

τέλος στο βιβλίο μας να γράψουμε.

Μα πες μου ότι είναι ψέματα όλα,

πες μου ότι είναι ψέματα..

url]

γειά σας κορίτσια......εγω δεν θα πάω πουθενά...θα μείνω σπίτι....τσακωθήκαμε...και για να του την πω....δεν θα πάμε...θα πηγαίναμε σε κάτι φίλους του....και του την χάλασα...χεχε.....

όσες πάτε διακοπές καλά να περάσετε...και καλό γυρισμό....φιλιά...

Cacao μου, καλά να περάσεις και εσύ και μακριά απο τα τηγανιτά και τα γλυκά ... ;) να προτιμάς τα λίγο ... ξινά ... (καταλαβαίνεις :tongue:)

Γεια σου Ζεττα!!Οπως καταλαβαινεις ολο γλυκα και τηγανιτα θα τρωω τωρα που ειδα οτι δεν με πειραζουν χαχαχαχχαχα

Τι κανετε κοριτσια;Εγω σημερα πηγα κομμωτηριο κι εκοψα τα μαλλια μου.Αυριο για μπανακι και μεθαυριο την κανουμε:D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

MOΡΦΟΥΛΑ τιμωρησε τον με κατι αλλο...πηγαινε διακοπουλες μην εισαι χαζο!

ΖΕΤΤΑΚΙ μου καλα να περασεις ομορφια μου!

ΡΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισα μαρη? ελπιζω ο καυγας να ηταν κατι ασημαντο και να ξεχαστηκε...

ΝΑΣΤΑΖΙΑ αντε να πας και συ διακοπουλες να ξεκουραστεις και να γεμισεις μπαταριες!

CACAO ωραια τα μαλλακια? Με γεια! Και γω μολις γυρισω θα παω να τα βαψω...

ΑΡΤΕΜΙΣ ελπιζω να εφτιαξε λιγο η κατασταση....

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου ερωτα.... θελουμε φωτο που εισαι κοκκινομαλλα!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

CACAO ωραια τα μαλλακια? Με γεια! Και γω μολις γυρισω θα παω να τα βαψω...

Γεια σου Εφη!!Ναι πολυ ωραια ειναι.Ευτυχως καταλαβε τι ηθελα να κανω η κομμωτρια γιατι οταν θελω κατι συγκεκριμενο παντα απογοητευμενη φευγω.Μωρε δεν τα εβαψα κοστιζαν πολυ οι ανταυγιες τελικα και το αφησα.Να τα βαψω ολα δεν θελω τωρα.Ξερει καμια τιποτα φυτικο οπως η χεννα;Ειχα βαλει παλια χεννα αλλα βρωμαγε χαχαχα ειπα ποτε ξανα:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...