Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Loipon eimai sto grafeio apo thn deytera alla epeidh eleipa 2 evdomades den prolavaina oute na katourhsw kai simera eimai kapws pio xalara!!

Perasa T E L E I A!

Piga sto nhsi 1 evdomada kai meta 1 evdomada Antiparo hipissa oleo mexri ki o skylos mou egine hippis xwris louri toso kairo ekana amhn na ton symazepsw eixe pathei katathlipsi proxtes kai xtes pou gyrisame!! Xesalwsa oute 5hmerh na xa paei hmastan terastia parea kai ok to kapsame to konter!! Oute sta 20 mou den ekana tetoia!!

Avrio feygw gia Italia mexri thn Kyriakh meta omws edw stis epalxeis.

Anastaswww egw mporw gia kafedaki stis 20 alla mono an pate meta tis 7 pou sxolaw!!

Oles oi alles sas skeftomai den anaferomai se mia mia giati eimai kai grafeio alla na xerete oti eiste oles thees kai kouklares kai gamates kai klaste tous olous tous allous!!

Διαφημίσεις

Loipon eimai sto grafeio apo thn deytera alla epeidh eleipa 2 evdomades den prolavaina oute na katourhsw kai simera eimai kapws pio xalara!!

Perasa T E L E I A!

Piga sto nhsi 1 evdomada kai meta 1 evdomada Antiparo hipissa oleo mexri ki o skylos mou egine hippis xwris louri toso kairo ekana amhn na ton symazepsw eixe pathei katathlipsi proxtes kai xtes pou gyrisame!! Xesalwsa oute 5hmerh na xa paei hmastan terastia parea kai ok to kapsame to konter!! Oute sta 20 mou den ekana tetoia!!

Avrio feygw gia Italia mexri thn Kyriakh meta omws edw stis epalxeis.

Anastaswww egw mporw gia kafedaki stis 20 alla mono an pate meta tis 7 pou sxolaw!!

Oles oi alles sas skeftomai den anaferomai se mia mia giati eimai kai grafeio alla na xerete oti eiste oles thees kai kouklares kai gamates kai klaste tous olous tous allous!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΑΝΝΟΥΛΑ!!!

Ελπίζω να σε γνωρίσω από κοντά να τα πούμε και ως σκυλομάνες!!!!!!!!

KORITSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SAS AGAPWWWWWWWWWW

Α ΝΝΟΥ ΛΑ!

Α ΝΝΟΥ ΛΑ!

Α ΝΝΟΥ ΛΑ!

Που είσαι βρε hippy girl?

Πέρασες τέλεια ε?

Μπράβο ρε κοπελαρα μου!

Σε είδα στον ύπνο μου.

Λέει έκανες χοριακή και βγήκε 345!

Τούμπανο!

Τι λέει το νησί σου? Είχε πολύ αέρα φαντάζομαι ε?

Εδώ φύγανε καρέκλες στον αέρα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημητρούλι μου ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!

Άντε ρε παιδιά μας ανησυχήσατε.. Αφού εσείς είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον,μην ακούτε τους άλλους...όποιοι και αν είναι αυτοί ακόμα και αν είναι οι γονείς. Εσείς τώρα έχετε τη δική σας οικογένεια, μετά από πολύ κόπο, δάκρυα και αγώνα και αυτό έχει σημασία. Μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει νομίζω ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας χωρίσει.

Αλλά νομίζω ότι το έβαλε το χεράκι και η Υπεραγία διότι χθές ο πάτερ μας έψαλε τα ονόματα της παράκλησης(εννοείται και τα ονοματά μας) και σε ευχέλαιο οπότε η ευλογία είναι διπλή!!!!!

Αναστασούλα, Ζέττα καλά να περάσετε, να ξεκουραστείτε και να κάνετε πολλές πολλές βουτιές!!!!!

Ανιτάκι ανυπομονώ να σε γνωρίσω ζουζούνα μου!!!

Καλορίζικοι στο νέο σπίτι και χωρις άλλες περιπέτειες!!

Ειρήνη Πατρίδα επέστρεψες?????!!!!!!!!!!! Δεν θα σε πετύχω κάτω.

Θα κατέβω αύριο στους γονείς γιατί γιορτάζει ο μπαμπάς και ο ανηψιός.

Λαμπρινούλα μου χαίρομαι που είστε όλοι καλά και η μανούλα σου έχει καλά αποτελέσματα. Μην με μαλώσεις αλλά ακόμα τίποτα δεν έχω κάνει. Εκτός από την σαλπιγγογραφία , κάνενα άλλο δικαιολογητικό δεν έχω μαζέψει.:oops: Να περάσει αυτή η βδομάδα και θα κλείσω ραντεβού με γιατρό του Εοππυ για τις εξετάσεις.

Εφη είπαμε ήρεμα. Έτσι όπως τα έχουν κάνει φέτος όλα πήγαν πίσω, θα δούμε για τις μετατάξεις. Αλλά μάλλον θα χρειαστεί να παρουσιαστείς στην οργανική σου:cry::cry:.

Για την συνάντηση στις 20-8 είμαι μέσα. Μόνο την ώρα να δούμε γιατί δουλεύω και τελειώνω 15.30.

Φιλιά σε όλες.

Αθανασία μου κοπελαρα μου όλοι ανησύχησαν χθες!

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, όλα τα κοριτσάκια!

Εντάξει πικραθηκαμε λίγο αλλά πέρασε. .

Σήμερα είμαστε μέλι γάλα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Α ΝΝΟΥ ΛΑ!

Α ΝΝΟΥ ΛΑ!

Α ΝΝΟΥ ΛΑ!

Που είσαι βρε hippy girl?

Πέρασες τέλεια ε?

Μπράβο ρε κοπελαρα μου!

Σε είδα στον ύπνο μου.

Λέει έκανες χοριακή και βγήκε 345!

Τούμπανο!

Τι λέει το νησί σου? Είχε πολύ αέρα φαντάζομαι ε?

Εδώ φύγανε καρέκλες στον αέρα!

Dimitouliiiiiiiiiiii!!!

Nai eixe arketo aera mporw na pw kai arketo kosmo pou den to perimena. Alla edaxei egw paw se ligo pio xekarfwta merh pou den exei toso poly kosmo eytyxws!

Xaxaxa kalo to oneiro sou!!

Diavasa kai ta dika sou elpizw na einai kalytera ta pragmata kai opotedhpote thes na vgeis mia volta na xeskaseis pare me ena til egw edw eimai menoume kai koda!!

Tha se paw opou goustareis manara!

Dimitouliiiiiiiiiiii!!!

Nai eixe arketo aera mporw na pw kai arketo kosmo pou den to perimena. Alla edaxei egw paw se ligo pio xekarfwta merh pou den exei toso poly kosmo eytyxws!

Xaxaxa kalo to oneiro sou!!

Diavasa kai ta dika sou elpizw na einai kalytera ta pragmata kai opotedhpote thes na vgeis mia volta na xeskaseis pare me ena til egw edw eimai menoume kai koda!!

Tha se paw opou goustareis manara!

Ωωωωωωωω ευχαριστώωωωωωωω!

Θα σε πάρω κανένα απόγευμα μάλλον από βδομάδα που θα μαζευτούμε!

Σας το είπα?

Τελικά θα πάμε στο εξοχικό.

Δεν ξέρω αν σήμερα ή αύριο αλλά θα πάμε.

Την Παρασκευή δουλεύει ο άντρας οπότε ίσως για να μη μείνω μόνη με τους δικούς του εκεί, μπορεί να γυρίσω και να πάω ξανά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΑΝΝΟΥΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ! Καλα σε λεω ΑΜΑΖΟΝΑ! Εγω γυρισα πριν λιγο απο τη θαλασσα, εφαγα μισο κιλο παγωτο η μοσχαρα και τωρα διαβαζω βιβλιο "πενηντα αποχρωσεις του γκρι" ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ! Καλη ξεκουραση! ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπερα κουκλάρες μου!!!

Τρεχω, τρεχω, τρεχω για να προλαβουμε να φυγουμε την Παρασκευή τελικα!!

Δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα...

Δημητρουλα ολα οκ τωρα.... διαβασα λιγο βιαστηκα οτι ειχατε ενα θεματακι..

Γραψτους ολους κανονικα.... κοιτα τον μπεμπη και το αντρακι και ασε τους αλλους να χτυπιουντε!!

Αναστασακι καλα να περασετε κουκλαρα μου, δυστυχως για τις 20-8 τελικα με την αλλαγη σχεδιων δεν θα μπορεσω αλλα Σεπτεμβρη σιγουρα!!!

Αννουλα καλωσορισες χιπακι.... καλα να περασεις στην Ιταλυ...

Ζετακι, κακαο, Μορφακι καλα να περασετε και καλη μας επιστροφή ολων εδώ!!!

Σας φιλώ ολες.....

Αν δεν καταφερω να μπω αυριο σας ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!

ΜΟΥΑΤΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΦΕΤΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..!!!!!!!!!:P:p

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ..!!!!!!;);)

ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΕΕΕΕ.????????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p:p:p

ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ..!!!!!!!!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΝΤΑ.!!!!:evil::evil::evil::evil:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΟΡΦΑΚΙ, ΝΑΤΑΣΑ, ΖΕΤΤΑΚΙ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..!!!!!!!!!!!!:P:p

ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΠΙΣΩ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ Ε...??????

ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..!!!!!!!!!;);)

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.....ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ....ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΝΟ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ....ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ.......

ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ...!!!!!!!!;);)

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.....

ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ...!!!!!!!!!:P:p:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Κοριτσάρες μου τι κάνετε....

Ναι ναι ξέρω ότι έχω πάρει απουσίες που έχω μέρες να δώσω σημεία ζωής, αλλά δεν πέρασε μέρα χωρίς να σας διαβάσω και όποτε έμπαινα είχε και ερημιές...Γλυκόπικρη γεύση έχω από αυτές τις μέρες, αλλά τι είναι η ζωή χωρίς αλατοπίπερο??? Όπως καταλάβατε έχει έρθει η κολλητοκουμπαρούλα μου, και είμαι χαρούμενη, αλλά παράλληλα έπαιξέ και ένας τσακωμός με το αντράκι και χαλάστηκα...Αχ Δημητρούλα πως σε καταλαβαίνω...Ευτυχώς είχα κάπου να πω τον πόνο μου, αλλά δεν ήμουν και στα καλύτερα μου...Ηρθε και ένα φιλαράκι της και έχει παρέα για να βολτάρει ακατάπαυστα και να μη την περιορίζω στο πρόγραμμα του μωρού...Σήμερα πήγανε Τουρκία και θα γυρίσει αύριο που γιορτάζει κιόλας για να το κάψουμε...

Χαίρομαι που είστε όλες καλά αν εξαιρέσουμε τα μικρά συννεφάκια που εμφανίζονται και οι περισσότερες έχετε ακόμα μερικές μέρες διακοπούλές...

Αναστασάκι παρούσα...Miss you...Καλά να περάσεις...

Μορφάκι μου πάρε ανάσες όσο μπορείς...Αυτός ο καναπές θα σε διαλύσει...

Alter ego μου, μου έλειψες τόσο και εύχομαι να ηρεμήσεις στις διακοπούλες σου και να ανέβει και η διαθεσούλα σου...

Δημητρούλα το μωράκι μας και τα μάτια σου...Οι μεγάλοι έρωτες έχουν και τις εντάσεις τους...

Πηνελοπάκι μου όλα καλά λοιπόν τα μωράκια σου και ακόμα πιο κοντά το τέλος του μήνα, για να πάρεις την ανάσα που λαχταράς...

Ειρηνάκι μου, που είσαι κοριτσάρα μου...Μου έλειψες...Μεγάλη απουσία αλλά εύχομαι να γέμισες μπαταρίες...

Ανιτάκι λίγο ακόμα έμεινε και το παλατάκι σας θα είναι έτοιμο...Τουλάχιστον αδυνατίζεις παραλληλα και είναι ευχάριστο...

Εφάκι μου μακάρι τα νέα της Αθανασίας να είναι αυτά που περιμένεις και να αποφύγεις την ταλαιπωρία...

Ναντιάκι μου εύχομαι να περνάς καλά και να ηρέμησε η ψυχούλα σου...

Αθανάσια ευχαριστώ που μας θυμάσαι όλες στις παρακλήσεις σου...Σίγουρα η Παναγία θα σε ανταμείψει και γρήγορα θα περιμένεις τα ευχάριστα...

Σοκολατένια μου μακάρι να ρυθμιστεί το μαρτύριο σου και να χαλαρώσεις κάποια στιγμή από αυτό...

Αννούλα βαρέθηκες τα εσωτερικά και είπες να το παίξεις και Ιταλίδα έτσι...Να περάσεις σούπερ...

Νατασούλα μου να περάσετε τέλεια και να ξεκουραστει και το αντράκι σου...

Dadaki φορτώθηκαν οι μπαταρίες...Ελπίζω η επιστροφή να σε βρεί με λιγότερα ζόρια και όλα στη δουλειά να έχουν στρώσει...

Λαμπρινούλα να ξεκουράζεσαι...Οι μέρες περνάνε σαν νεράκι...Φιλιά στη κοράκλα σου...

Αρτεμάκι τα έχεις δει όλα με τα μωρά εεε??? Υπομονή, όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο και σύντομα θα απολαμβάνεις όλα τα καινούργια που θα κάνουν...

Λογικά κάποια θα ξέχασα και ζητω συγνώμη και στέλνω πολλά πολλά φιλάκια...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...