Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   9 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ANASTASIA1976 είπε:
Καληνύχτα κοριτσάκι...καλά να περάσετε αυριο...

καλό ταξίδι να εχετε και κοίτα να ξεκουραστείς και να το απολαύσεις...Το χειμώνα που θα εισαι γκαστρωμένη θα αναπολεις τις ωραίες στιγμές του καλοκαιριού..Χαιρομαι που θα εχεις ιντερνετ να λεμε που και που στα πεταχτά καμια κουβέντα.

Μόρφω εσυ τι ώρα φευγεις; εκει που θα πας θα μπορείς να μπαινεις λιγάκι ή να σε ξεχάσουμε μεχρι την άλλη εβδομάδα;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καληνυχτα και σε οσες ειναι ετοιμες για αναχωρηση, καλό ταξιδι και να περάσετε καλα.....Σας περιμένουμε ...κρατάμε το οχυρο...(τωρα αληθεια δεν στελνω αλλο ποστ εχω πει καληνυχτα δεκα φορες)...

kOZcp3.png

καλημερούδιαααααααααα φιλεναδίτσες μου!

καφεδάκι??????20 του μήνα??????? ο γιεεεεεε!!!!!!!!! ο γιεεεεεεεεεεεε!!!!!!!:D:D:D:D

μιμιτρούλι μου χαίρομαι που καθίσατε και συνεννοηθήκατε και φυσικά.....για τον αραχτούλη σας!!!! εσείς το νεύρο τσατάλι κι αυτός....τζαμάικα μαν!!!:tongue::tongue:

μορφάκι, αναστασία, ναστάζια και όσες θα μου κάνετε διακοπούλες να περάσετε σούπερ!!!

ρικάκι πάλι με την κολλητοκουμπαρούλα σουρτουκεύεις???? ζηλεύωωωωωω

λινάκι μου ελπίζω να είστε καλά με το αντράκι σου....διάβασα τα του τοπικού σου γυναικολόγου και πιστεύω καλύτερα να φύγεις.....ήμαρτον! και θέλουν να λέγονται και γιατροι!:evil::evil::evil:

σοκολατένια δεν είχα συγκρατήσει ότι έπαιρνες γκλουκοφαζ....εγώ το σταμάτησα από μόνη μου αλλά θα το ξαναρχίσω γιατί διαπίστωσα ότι με βοηθάει πολύ και στην απώλεια βάρους....

λαμπρινούλα καλά έκανες και σταμάτησες να ζορίζεσαι.... έκανες σοβαρή προσπάθεια κι ένα διαλειμματάκι δε βλάπτει....

εφάκι μου γλυκό στενοχωρήθηκα με τα νεάκια σου....ίσως κάτι αλλάξει τελευταία στιγμή κι έχει μείνει κανα θεσάκι που δεν έχεις εντοπίσει... τι να πω.... καλά κάνεις και προγραμματίζεσαι με εισητήρια κλπ και μη χαλάσεις και το άλλο πρόγραμμα των επισκέψεων... μπορεί συμβεί και σε σας όπως στο ρικάκι που έμεινε αμέσως και είναι τώρα με τον αντρούλη και το γιοκαρίνι της.....

καλά να περνάτε όλεεεεςςςςς

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

pink hat είπε:
παω κι εγω αν ειναι ...λεμε αυριο να πάμε τον μικρό μας για κανενα μπανακι οπότε εχει πρωινό ξυπνημα (δεν θέλω να το εκθετω στον ηλιο μετα τις 11 οπότε λιγο η διαδρομη, λιγο η παραμονη στην παραλία καταλαβαίνετε..). Να ξελαμπικαρω κι εγω λίγο γιατι ο εγκλεισμός με εχει βαρέσει κατακούτελα...

αλήθεια βρε νελλάκι...προς τα πού πάτε στα πέριξ? γιατί μόνο προς κερατέα μου αρέσει εμένα και μου φαίνεται πιο καθαρά......

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

kale είπε:
καλημερούδιαααααααααα φιλεναδίτσες μου!

καφεδάκι??????20 του μήνα??????? ο γιεεεεεε!!!!!!!!! ο γιεεεεεεεεεεεε!!!!!!!:D:D:D:D

μιμιτρούλι μου χαίρομαι που καθίσατε και συνεννοηθήκατε και φυσικά.....για τον αραχτούλη σας!!!! εσείς το νεύρο τσατάλι κι αυτός....τζαμάικα μαν!!!:tongue::tongue

Καλημέρα κοριτσάρα μου!

Είδες ο αραχτούλης ?

Άστα πολύ γέλιο κάναμε!

Όσο για τις παραλίες που λες , εγώ μέχρι τώρα δεν έχω βρει καμία καθαρή εδώ γύρω.

Μακάρι να υπάρχει πάντως.

Ίσως Ψάθα είναι κάπως πιο καθαρά αλλά έχει δρόμο αρκετό για να πας και συνήθως έχει και πολύ κίνηση.

Εγώ κορίτσια ξύπνησα 6 η ώρα για πιπί και έκτοτε κόβω βόλτες. .

Έβαλα πλυντήριο ρούχων και πιάτων και μετά έφαγα ένα τοστ.

Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ λίγο. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημητρούλι μου ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!

Άντε ρε παιδιά μας ανησυχήσατε.. Αφού εσείς είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον,μην ακούτε τους άλλους...όποιοι και αν είναι αυτοί ακόμα και αν είναι οι γονείς. Εσείς τώρα έχετε τη δική σας οικογένεια, μετά από πολύ κόπο, δάκρυα και αγώνα και αυτό έχει σημασία. Μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει νομίζω ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας χωρίσει.

Αλλά νομίζω ότι το έβαλε το χεράκι και η Υπεραγία διότι χθές ο πάτερ μας έψαλε τα ονόματα της παράκλησης(εννοείται και τα ονοματά μας) και σε ευχέλαιο οπότε η ευλογία είναι διπλή!!!!!

Αναστασούλα, Ζέττα καλά να περάσετε, να ξεκουραστείτε και να κάνετε πολλές πολλές βουτιές!!!!!

Ανιτάκι ανυπομονώ να σε γνωρίσω ζουζούνα μου!!!

Καλορίζικοι στο νέο σπίτι και χωρις άλλες περιπέτειες!!

Ειρήνη Πατρίδα επέστρεψες?????!!!!!!!!!!! Δεν θα σε πετύχω κάτω.

Θα κατέβω αύριο στους γονείς γιατί γιορτάζει ο μπαμπάς και ο ανηψιός.

Λαμπρινούλα μου χαίρομαι που είστε όλοι καλά και η μανούλα σου έχει καλά αποτελέσματα. Μην με μαλώσεις αλλά ακόμα τίποτα δεν έχω κάνει. Εκτός από την σαλπιγγογραφία , κάνενα άλλο δικαιολογητικό δεν έχω μαζέψει.:oops: Να περάσει αυτή η βδομάδα και θα κλείσω ραντεβού με γιατρό του Εοππυ για τις εξετάσεις.

Εφη είπαμε ήρεμα. Έτσι όπως τα έχουν κάνει φέτος όλα πήγαν πίσω, θα δούμε για τις μετατάξεις. Αλλά μάλλον θα χρειαστεί να παρουσιαστείς στην οργανική σου:cry::cry:.

Για την συνάντηση στις 20-8 είμαι μέσα. Μόνο την ώρα να δούμε γιατί δουλεύω και τελειώνω 15.30.

Φιλιά σε όλες.

marathn είπε:
ΕΦΗ βγηκε εγκύκλιος για μετατάξεις σε Πρωτοβάθμια και για τις Περιφέρειες. Ρίξε μιά ματιά ίσως να σε αφορά .

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥ!

Εκεινο που με εξαγριωνει ειναι οτι απο οτι καταλαβα οι αιτησεις μεταταξεις με εγκυκλιο που ειχαμε κανει για ΠΕ δεν ισχυουν ε? Τζαμπα τοση βαβουρα κια τοσα χαρτια που στειλαμε...ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! Να βγαζουν 15 Αυγουστου τετοιες εγκυκλιους....που να αναιρουν αλλες με τις οποιες εγιναν αιτησεις και σταλθηκαν δικαιολογητικα πριν 2 μηνες και να τρεχει ο κοσμος σαν τον μακακα...λες και εχουμε χρηματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...