Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σου Ζεττάκι; έτοιμη για την αυριανη εξόρμηση; Πατε κατευθείαν Αμμουλιανή;

έλα κοριτσάρα μου, τι κάνετε, μαμά και μπεμπεδάκια ????

Είστε όλοι σας καλά ??? ο μικρός ¨τυμπανιστής¨ ???

έτοιμη δεν είμαι αλλά .... διακοπές είναι ... οτι να ναι θα είμαι ...

Δευτέρα θα πάμε Αμμουλιανή.

url]

Τους πήρα τηλ για το δίκτυο...μου είπανε ότι είναι πρόβλημα της περιόχης...τους είπα να το φτιάξουν γιατί εγώ πληρώνω το πάγιο....:evil::evil::evil:

μπράβο Σασάκι μου, καλά τους ξηγήθηκες ...

δλδ πόσα χρόνια θα έχει η περιοχή προβλημα βρε παλιο μπιμπ μπιμπ ..

url]

μπράβο Σασάκι μου, καλά τους ξηγήθηκες ...

δλδ πόσα χρόνια θα έχει η περιοχή προβλημα βρε παλιο μπιμπ μπιμπ ..

Εμεινε μακακας αυτός που μίλαγα...μου είπε θα το κοιτάξουν άμεσα και ότι έχβ δίκιο....

Για να δούμε....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εμεινε μακακας αυτός που μίλαγα...μου είπε θα το κοιτάξουν άμεσα και ότι έχβ δίκιο....

Για να δούμε....

ε ναι είναι δυνατόν τόσο καιρό το ίδιο βιολί ....

πωπω έχω μια βαρεμάρα ... μια σπαρίλα .... και μια μαυρίλα .... άλλο πράμα ...

url]

ε ναι είναι δυνατόν τόσο καιρό το ίδιο βιολί ....

πωπω έχω μια βαρεμάρα ... μια σπαρίλα .... και μια μαυρίλα .... άλλο πράμα ...

γιατί μαυρίλα ρε ζουζουνα; διακοπές φευγεις κοίτα να το χαρεις...σκεψου και μένα που όχι μονο δεν θα πάω πουθενα αλλά ζω και μεσα σε τρελό άγχος...εχτές κοιμηθηκα στις 3 τη νυχτα και σηκωθηκα 7 μαζι με το τερατακι μου

kOZcp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!:P:p

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ..???:P:p;);)

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ..???

ΠΑΝΤΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..!!!:shock::shock:

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ...ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.:cry::cry:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα γλυκουλες εγκυουλες και πανεμορφες μελλοντικες εγκυουλές!

Ειμαι μια χαρα και ο μπεμπης το ιδιο προσεχω τι τρωω αλλα σταματησα την δίαιτα γιατι καταπιεζόμουν και αφου ειδα οτι το σαχαρο ειναι οκ τσιμπησα και παγωτακι.

Δημητρα τι διαβάζω??? θα σε πλακώσω βρε δεν βλέπεις εγω τι εχω περασει? η φυγή δεν ειναι λύση μην μασας καθόλου κατσε στο σπιτακι σου κι ο αντρουλης σου που σίγουρα σε αγαπαει θα καταλάβει μερικα πραγματα εσυ θα του τα εξηγήσεις μηνα αφήνεις τους τρίτους να διαλύσουν αυτο το ομορφο σπιτικο. Το μωρακι δεν παθαίνει τίποτα μην ανησυχεις μετα παθαίνει αν σε δει να τσακώνεσαι εμεις πλακωθήκαμε πριν 8 μερες κι η μικρή ακόμα με ρωταει μαμα γιατι ο μπαμπας σου φώναζε? γιατι εκλαιγες? δεν θελω να θυμωνετε σας αγαπαω και τους δύο και μου λεει και το κορυφαίο! μην στεναχωριεσαι ο μπαμπας ειναι καλος απλα ειναι αντρας και δεν καταλαβαινει για αυτο φωναζει επεσα κατω. τα ξεχασα ολα!

Πηνελοπακι μου ειπαμε εσυ θα γεννησεις μετα τις 33 εβδομαδες δεν σάφηνω εγω νωριτερα, αν θες ελα την αλλη εβδομαδα κιατο θα λειπουν ολοι θα ειμαι μονη με την μικρη και την μαμα μου εχουμε δυο σπίτια και φυσικα οποια αλλη θελει.

Κι ενα ευχαριστο μια φιλη που πήγε Αρκουλη μετα απο ψυχολογικη πίεση που της ασκησα και μαλιστα εφυγε απο Μαστομηννα ειναι τώρα εγκυος σε διδυμακια και μαλιστα με την πρωτη, ειμαι πολυ χαρουμενη αληθεια.

Λινακι μου εσυ ξεκινας σιγα σιγα ε? πηγες ομως να παρεις κι αλλη γνώμη?

Carousel συγχαρητηρια με το καλο!

Maranth εσυ ποτε λες? μακαρι να μην προλαβεις και να μεινεις πριν.

Αναστασια μου της τα ειπες της Δημητρουλας μας? εσυ πως εισαι μου φαινεται θα περνεις χοριακη κι εγω θα περνω εξιτηριο απο το μαιευτηριο.

Εφακι μου κουραζεσαι ζουζουνακι μου ε?

Πολλα φιλια σε ολες!!! δεν εχει καλο ιντερνετ για αυτο δε μπαινω συχνα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Μικρές μου τσουκνιδούλες τι μου κάνετε?

Πότε θα με πάτε για κανά καφεδάκι οι νότιες?

Εγώ ήμουν διακοπούλες άνευ συζύγου και μοίρασα το χρόνο ανάμεσα σε αθήνα, μανούλα και πεθερά! Καλά ήταν-δεδομένων των συνθηκών- ξεκουράστηκα αρκετά και τώρα πίσω στην κόλαση......

Μιμιτρούλι μου καρδούλα μου δε γίνεται να ήσαστε αγκαλίτσα στις διακοπούλες σας και με το που γυρίσατε να να σκοτώνεστε.... σε έχω για θεοπάλαβο ταμπεραμεντόζικο πλάσμα αλλά σίγουρα δεν πιστεύω ότι είσαι τρελή....αιτία θα υπάρχει σίγουρα για το ξέσπασμά σου... αλλά μην αφήσεις το «αγκάθι το τρίτο» να νικήσει και να σε βγάλει κι από το σπιτικό σου... να κάτσετε να τα βρείτε... είμαι σίγουρη ότι ο άντρας σου φέρεται έτσι επειδή απλά είναι πολύ καλό παιδί... και τα καλά παιδιά δε θέλουν να κακοκαρδίζουν τους δικούς τους... βέβαια πληγώνει εσένα... θα βρείτε τη χρυσή τομή... μη φύγεις όμως... κι εμείς το έχουμε αυτό κανόνα.... ακόμα κι αν σκοτωθούμε κοιμόμαστε μαζί... και αποδίδει...

Νελλάκι σούπερ τα νεάκια σου με τον υπέρηχο! Κάνε κουράγιο και θα έρθουν και οι περιβόητες 28 να ησυχάσεις λιγάκι....και μετά οι 30....και οι 32..... και.... και.... και τα όμορφα ζουζούνια σου! Τι περνάει άραγε και η φίλη σου.... τι γογλγοθάς Θεέ μου.... μακάρι να βγουν νικητές και με το αδελφάκι αγκαλιά...

Ζεττάκι μου που μου είσαι πεσμένο τόοοοοοοοσο καιρό ελπίζω να ανέβει η διάθεση στις διακοπούλες σου!ναι? ΝΑΙΙΙΙΙ!

Αννιτάκι μισό και νόστιμο ελπίζω να είσαι στα τελειώματα του σπιτιού! Μα τι φτιάχνεις πια παλάτι του σουλτάνου? Αχ αυτά τα τούρκικα!

Αρτεμισάκι μου γλυκό κουράγιοοοοοοοο! Πώς να μη σου φεύγουν τα ζουμιά βρε όμορφη? Και κούραση και η εναπομείνουσα ορμόνη τι τα θες?

Ναστάζια μου ελπίζω να είσαι καλά και ότι και να έχει γίνει να περάσει και να έχετε μόνο καλά από δω και πέρα!

Αννούλα πόσα μπάνια πια? Δε βαρέθηκες? Τς!τς! γύρνα πίσωωωωωω

Νταντάκο να περνάς όμορφαααααααα κι αν πετύχεις το αρτεμισάκι να της σκάσεις δυο φιλιά κι από μένα!

Αθανασία μου σε καταλαβαίνω....και σε μας τα πελατάκια έχουν ξελυσσάξει! Με αυτή την κρίση όλοι έχουν μείνει αθήνα πια! Έλεος! Επιτροπή τον οκτώβρη ε? Φάκελος? Έτοιμος για τα ντοκτόρια?

Μορφάκιιιιιιιιι τον πήρες τον καναπέ μαρή? Δε βολευόταν στου ικέα ο κούλος σου???? Ιιιιιιιιι!!!!! Με γειαααααααααα

Σοκολατένια μου μήπως χρειάζεσαι χαπάκι? Τι λέει ο ενδοκρινολόγος σου? Ποια είναι τα σχεδιάκια σου? Θα είμαστε μαζί στον ντοκ το Σεπτέμβρη?

Λαμπρινούλα έχω χαρεί πολύ με τη μανούλα σου! Να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά και οι θεραπείες και ο ταλιμπανάκος σου!

Ναντιάκι γλυκό ελπίζω η θάλασσα να έχει πάρει λίγο από τη μελαγχολία σου και να γεμίσει το μυαλουδάκι σου με τις πιο χρωματιστές σκέψεις......

Εφάκιιιιιιιιι καλή ξεκούραση βρε όμορφη! Ελπίζω οι αναποδιές να μη σας έχουν γειτονέψει και στο χωριό και να έχετε μόνο αγκαλίτσες και αραλίκια! Και μη «μαγαρίζετε» το θερμοκήπιο (χιχιχιχι) μην έχει ξεφύγει καμιά μέλισσα του δικού σου και σας κάνει καινούργιους!

Αναστασούλα μου καλά έκανες και τους ξεχ...σες! δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από σένα! Αδιαθέτησα στις 11 οπότε για το πρώτο μισό του Σεπτέμβρη με βλέπω! Μαμάκα μουυυυυυυ ή αλλιώς άι άι μάμυυυυυυυυυυυ!!!!! Μπορεί να κάνω ντάιετ αλλά βάλε το λινκ για τη ζύμη της πίτσας ...έτσι να βρίσκεται....χιχιχιχι

μακια σε όλες τις τσουπίτσες:tongue::tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Τελικα 1/9 δε θα εχουν βγει οι αποσπασεις στα Γραφεια...αρα παω Ηρακλειο...και να βγουν δηλαδη δεν προκειται να παρω γιατι σε ολες τις Διευθυνσεις μεταφερθηκαν στις 22/07 οι εκπαιδευτικοι που ηταν ειδικη κατηγορια (π.χ. πολύτεκνοι) και σώθηκαν απο την διαθεσιμοτητα των εκπαιδευτικων που εγινε τον Ιούλιο αρα δεν υπαρχουν πλεον θεσεις....:shock:

Σε σχολειο δε προκειται να παρω αποσπαση γιατι σε ολους τους νομούς ειναι φισκα απο πληροφορικους...σιγα μην παρουν κι αλλους...:cry:

Οι αιτησεις για μεταταξη σε Δημοτικα παγωσαν...αρα τιποτα και απο εκει....:|

Ηρακλειο σημαινει εισητηρια αρα χρηματα που τα χρειαζομαστε για τους γιατρους...στο μαγαζι δεν ξερω τι θα γινει...ουτε τι θα γινει με τα ραντεβου που εχω με τους γιατρους....:confused::confused:

Και αναρρωτικη να παρω δεν ξερω αν την περασουν απο επιτροπη γιατι πλεον κοβουν επειδη ολοι ειναι απελπισμενοι κια κανουν το ιδιο και το πολυ πολυ να κερδισω χρονο 10-15 μερες...:(:(:(

Εχω φαει τρελο αγχος....θα κλεισω εισητηρια να κατεβω για ηρακλειο και βλεπουμε...δεν ξερω καν αν θα παω στους γιατρους Αθηνα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

EIΡΗΝΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!

Λαμπρινουλα φιλα τον κοριτσαρό σου και το αγορακι μας στην κοιλίτσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Τελικα 1/9 δε θα εχουν βγει οι αποσπασεις στα Γραφεια...αρα παω Ηρακλειο...και να βγουν δηλαδη δεν προκειται να παρω γιατι σε ολες τις Διευθυνσεις μεταφερθηκαν στις 22/07 οι εκπαιδευτικοι που ηταν ειδικη κατηγορια (π.χ. πολύτεκνοι) και σώθηκαν απο την διαθεσιμοτητα των εκπαιδευτικων που εγινε τον Ιούλιο αρα δεν υπαρχουν πλεον θεσεις....:shock:

Σε σχολειο δε προκειται να παρω αποσπαση γιατι σε ολους τους νομούς ειναι φισκα απο πληροφορικους...σιγα μην παρουν κι αλλους...:cry:

Οι αιτησεις για μεταταξη σε Δημοτικα παγωσαν...αρα τιποτα και απο εκει....:|

Ηρακλειο σημαινει εισητηρια αρα χρηματα που τα χρειαζομαστε για τους γιατρους...στο μαγαζι δεν ξερω τι θα γινει...ουτε τι θα γινει με τα ραντεβου που εχω με τους γιατρους....:confused::confused:

Και αναρρωτικη να παρω δεν ξερω αν την περασουν απο επιτροπη γιατι πλεον κοβουν επειδη ολοι ειναι απελπισμενοι κια κανουν το ιδιο και το πολυ πολυ να κερδισω χρονο 10-15 μερες...:(:(:(

Εχω φαει τρελο αγχος....θα κλεισω εισητηρια να κατεβω για ηρακλειο και βλεπουμε...δεν ξερω καν αν θα παω στους γιατρους Αθηνα....

Εφάκι μου κάτσε να δεις, δεν ειναι τιποτα ακομα οριστικο...ετσι οπως ειναι τα πραγματα αλλάζουν πολύ γρηγορα. Αλλά οπως τα είπαμε, και στην Κρητη να εισαι μην προεξοφλεις τα πραγματα. Καλά έκανες και εβγαλες εισητηριο, απλως βγαλε και κανενα ακτοπολοικο για να δεις τους γιατρους κοριτσάκι μου. Αυτό μην το αφήσεις, θα βρεθεί τρόπος είμαι σιγουρη...Ακομα και 10-15 ημέρες να κερδίσεις δεν ειναι λιγο...ασε που μπορείς να δεις γιατρους και Σαββατο. Ο δικός μου πχ δεχεται και Σαββατα αν το ζητησεις οπότε φαντάζομαι οτι μπορεί να το κάνουν κι άλλοι αν πεις οτι εισαι από επαρχία. Ούτε η πρωτη ούτε η τελευταί θα είσαι. Ειναι μια αναποδιά που θα σου αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα αλλα θα βρεις τρυπες και διεξόδους, δεν σ'αφηνω να τα παρατήσεις...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...