Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

AΘΑΝΑΣΙΑ μου!!! Ειμαι στο εξοχικο με ενα φριχτο ιντερνετ! Θα το κοψω! Θα δοκιμάσω αλλο...Μπαινω ποτε ποτε απο το κινητο ή αν παμε στο ιντερνετ καφε λογω συνταγων καμια μερα.... Επιστρεφω 19/08 στη δουλεια!!! ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ μου πως περασες?

τη Δευτέρα δηλαδή ε; δεν νομιζω να σε παρουν τωρα, αλλωστε αυριο ειναι ατυπη ημιαργία, την Πέμπτη αργία και δεν νομίζω οτι θα σε τρεχουν για μια μονο μερα.... Ξεκουράσου...μόνο αυτό.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου κι ευχαριστώ για τη στήριξη.

Μετά από ένα δύσκολο βράδυ (κοιμήθηκα κατά τις 3:30), αποφάσισα να πάω στη γιαγιά μου για λίγο.

Θα τους αναστατώσω αλλά τι να γίνει. Πρέπει να φύγω από δω.

Το είπα και στον αντρα μου το βράδυ οπότε πρέπει να ετοιμαστώ προς το απόγευμα να φύγω.

Αυτά τα ωραία.

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα τι εγινε αλλα μηπως δεν πρεπει να φυγεις? Ειναι πιο δυσκολο μετα να τα βρειτε....Και αν φυγεις μια φορα μετα γινεται πιο ευκολο για να ξαναγινει...καταλαβαινεις πως στο λεω...Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου....Γιατι δε συζητατε??? Οσες φορες και αν χρεαστει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Το πιστευω κι εγώ ότι δυσκολεύουν τα πράγματα αν προκύψει καβγάς και φύγεις.

Αλλά είναι μια κίνηση που πρέπει να γίνει τώρα. Καλύτερα τώρα παρά με το μπέμπη αγκαλιά.

Αν είναι καλά κι αυτός δηλαδή γιατί χθες με επιασε υστερία και φώναζα σαν τρελή.

Ελπίζω να μην επηρεάζεται εκείνος από αυτά.

Γενικά ξέρεις αν μπορεί να επηρεάσει το μωρό μια τέτοια συμπεριφορά?

κοίτα απλως θα ανεβάσει πάλμους και δεν του χρειάζεται...αυτό όλο κι όλο...! μην σε αγχώνει αυτό, το μωράκι σου είναι μια χαρά... άλλες περνάνε από τραγικές καταστασεις σε εγκυμοσυνες και τα μωράκια βγαίνουν μια χαρά (εχω γνωστη στον 5ο που η κορη της ειναι στην ογκολογική μοναδα.....!).

Ισως να εχεις δίκιο σε αυτό που λες, πραγματι αν ειναι κατι που πρεπει να αλλάξει καλυτερα να δωσεις το μηνυμα τώρα παρά αγκαλιά με το μωρό...

kOZcp3.png

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα τι εγινε αλλα μηπως δεν πρεπει να φυγεις? Ειναι πιο δυσκολο μετα να τα βρειτε....Και αν φυγεις μια φορα μετα γινεται πιο ευκολο για να ξαναγινει...καταλαβαινεις πως στο λεω...Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου....Γιατι δε συζητατε??? Οσες φορες και αν χρεαστει....

ναι κι εγω αυτής της άποψης είμαι αλλά επειδή δεν έχουμε όλα τα στοιχεία δεν μπορουμε να κατανοήσουμε την επιλογή της Δημητρούλας....Κοριτσάκι αν θέλεις να μιλησεις ειμαι στη διαθεσή σου (και φυσικά και οποια άλλη επιλέξεις από εδώ μεσα φαντάζομαι...)

kOZcp3.png

Πηνελοπάκι γλυκό μην λες ευχαριστώ. Θα βάλει το χερι της η Παναγία και γίνει το καλύτερο για σένα και τα μωράκια σου!!!!!!!

Ο μικρός σου πως είναι??? θα τον στείλετε για μπανάκια σε καμιά γιαγιά?

Εφάκι το ξέχασα τώρα πια πώς πέρασα.. και θέλω και άλλες διακοπές:(

Γύρισα μέσα ιούλη -είχαμε πάει για μιά βδομάδα στην Αιδηψό-φαί -ύπνο και διάβασμα. Ωραία ήτανε. Δεν παίρνω άλλη άδεια για να χω μέρες για την εξωσωματική.

Δεν σε ξεχνώ, έχω και το κινητό σου αν μάθω τίποτα για μετάταξη.

Καλά να περνάτε...

Διαφημίσεις

Πηνελοπάκι γλυκό μην λες ευχαριστώ. Θα βάλει το χερι της η Παναγία και γίνει το καλύτερο για σένα και τα μωράκια σου!!!!!!!

Ο μικρός σου πως είναι??? θα τον στείλετε για μπανάκια σε καμιά γιαγιά?

Εφάκι το ξέχασα τώρα πια πώς πέρασα.. και θέλω και άλλες διακοπές:(

Γύρισα μέσα ιούλη -είχαμε πάει για μιά βδομάδα στην Αιδηψό-φαί -ύπνο και διάβασμα. Ωραία ήτανε. Δεν παίρνω άλλη άδεια για να χω μέρες για την εξωσωματική.

Δεν σε ξεχνώ, έχω και το κινητό σου αν μάθω τίποτα για μετάταξη.

Καλά να περνάτε...

οχι ρε κοριτσάκι μου εδω τον εχουμε γιατι δεν εχει μεινει ποτέ εκτός σπιτιού χωρίς εμας και δεν θα καθίσει...ασε που δυσκολα μπορω να τον αποχωριστω. Θα παμε οι τρεις μας για ενα μπανακι αυριο καπου εδω τριγύρω ...τιποτα σπουδαίο. Οσο για τις διακοπες σε καταλαβαίνω, οταν φευγεις νωρίς τον Ιουλιο μετά ειναι σαν να μην έφυγες...δεν πειράζει όμως, να υπάρχουν και χειρότερα, οπως εγώ πχ που όχι μόνο ειμαι εδω αλλά ζω και μια συνεχη αγωνία που δεν εχει τέλος...ισως να ειναι απο τα δυσκολότερα καλοκαίρια που έχω περάσει

kOZcp3.png

Δημητρούλα μου σκέψου πριν κάνεις αυτή την κίνηση.

Αν πιστεύεις ότι με αυτό θα ξυπνήσει και αυτός λίγο, κάνε το.

Αλλά να είσαι σίγουρη για να είσαι και ήρεμη και μην αναστατώνεται

και το παιδί.

οχι ρε κοριτσάκι μου εδω τον εχουμε γιατι δεν εχει μεινει ποτέ εκτός σπιτιού χωρίς εμας και δεν θα καθίσει...ασε που δυσκολα μπορω να τον αποχωριστω. Θα παμε οι τρεις μας για ενα μπανακι αυριο καπου εδω τριγύρω ...τιποτα σπουδαίο. Οσο για τις διακοπες σε καταλαβαίνω, οταν φευγεις νωρίς τον Ιουλιο μετά ειναι σαν να μην έφυγες...δεν πειράζει όμως, να υπάρχουν και χειρότερα, οπως εγώ πχ που όχι μόνο ειμαι εδω αλλά ζω και μια συνεχη αγωνία που δεν εχει τέλος...ισως να ειναι απο τα δυσκολότερα καλοκαίρια που έχω περάσει

Οχι βρε Νελλάκι δεν έχω και παράπονο!!

Αλλοίμονο υπάρχουν πολύ χειρότερα .

Δόξα τω Θεώ που φέτος πήγαμε για μιά βδομάδα κάπου.

Αλλωστε δεν πήρα άλλη άδεια για να έχω για την εξωσωματική το χειμώνα.

Εχω φύγει ξανά από εδώ αλλά τελικά ποτέ δεν έμεινα εκτός σπιτιού νύχτα.

Πάντα τα βρίσκαμε πριν τιν ύπνο.

Τώρα όμως είμαι αποφασισμένη.

Δε θέλω να γυρίσω πίσω έτσι.

Μόνο με όρους. Αλλά ξέρω ότι οι όροι μου θα τον κάνουν δυστυχισμένο οπότε..

Πάλι η κατάσταση δε θα είναι αυτή που πρέπει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

κοίτα απλως θα ανεβάσει πάλμους και δεν του χρειάζεται...αυτό όλο κι όλο...! μην σε αγχώνει αυτό, το μωράκι σου είναι μια χαρά... άλλες περνάνε από τραγικές καταστασεις σε εγκυμοσυνες και τα μωράκια βγαίνουν μια χαρά (εχω γνωστη στον 5ο που η κορη της ειναι στην ογκολογική μοναδα.....!).

Ισως να εχεις δίκιο σε αυτό που λες, πραγματι αν ειναι κατι που πρεπει να αλλάξει καλυτερα να δωσεις το μηνυμα τώρα παρά αγκαλιά με το μωρό...

Δηλαδή δεν κινδυνεύει από μια τέτοια κατάσταση το εμβρυο ε?

ναι κι εγω αυτής της άποψης είμαι αλλά επειδή δεν έχουμε όλα τα στοιχεία δεν μπορουμε να κατανοήσουμε την επιλογή της Δημητρούλας....Κοριτσάκι αν θέλεις να μιλησεις ειμαι στη διαθεσή σου (και φυσικά και οποια άλλη επιλέξεις από εδώ μεσα φαντάζομαι...)

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου. Τώρα με είχε πάρει η Αναστασία και τα λέγαμε.

Θα φύγω κορίτσια.

Να τον αφήσω λίγο να ηρεμήσει και να σκεφτεί ποιος είναι η οικογένεια του..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Δημητρούλα μου σκέψου πριν κάνεις αυτή την κίνηση.

Αν πιστεύεις ότι με αυτό θα ξυπνήσει και αυτός λίγο, κάνε το.

Αλλά να είσαι σίγουρη για να είσαι και ήρεμη και μην αναστατώνεται

και το παιδί.

Αυτό πιστεύω Αθανασία μου. Ότι έτσι θα καταλάβει μερικά πράγματα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Που θα πάς μαρη τρελοδήμητρα.....

Μη βάζεις το αντράκι σου σε αυτή τη διαδικασία...τα έχουμε ξαναπεί...η θέση σου είναι στο σπίτι σου δίπλά στον άντρα σου και αυριο μεθαυριο στα παιδιά σου....

Τι πράγματα είναι αυτά που διαβάζω είχα προλάβει να διαβάσω τα μισά πριν σε πάρω....

Λοιπόν εσύ δεν έχεις να πας πουθενά η φυγή δεν λύνει κανένα πρόβλημα...θα κάτσεις εκεί που είσαι και θα βγάλεις τα εσώψυχα σου στον άντρα σου...θα απαιτήσεις να δει τα πράγματα από την δική σου σκοπιά...αν παρόλα αυτά δεν σε καταλάβει(που δεν νομίζω)....θα κλείσεις εξω από την οικογενεία σου αυτους που σε στεναχωρούν και θα συνεχίσεις τη ζωή σου....

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΑ...

Καλημέρα δεν είπα...

Καλημέρα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Που θα πάς μαρη τρελοδήμητρα.....

Μη βάζεις το αντράκι σου σε αυτή τη διαδικασία...τα έχουμε ξαναπεί...η θέση σου είναι στο σπίτι σου δίπλά στον άντρα σου και αυριο μεθαυριο στα παιδιά σου....

Τι πράγματα είναι αυτά που διαβάζω είχα προλάβει να διαβάσω τα μισά πριν σε πάρω....

Λοιπόν εσύ δεν έχεις να πας πουθενά η φυγή δεν λύνει κανένα πρόβλημα...θα κάτσεις εκεί που είσαι και θα βγάλεις τα εσώψυχα σου στον άντρα σου...θα απαιτήσεις να δει τα πράγματα από την δική σου σκοπιά...αν παρόλα αυτά δεν σε καταλάβει(που δεν νομίζω)....θα κλείσεις εξω από την οικογενεία σου αυτους που σε στεναχωρούν και θα συνεχίσεις τη ζωή σου....

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΑ...

Καλημέρα δεν είπα...

Καλημέρα...

κι εγώ συμφωνω με την Αναστασία. Η φυγή δεν βοηθάει κανενα και αν πότε δεν εχεις καταληξει να κοιμηθείς εκτός σπιτιού μη κάνεις τώρα την αρχή , δεν ειναι η κατάλληλη στιγμή. Νομίζω οτι πρέπει με ηρεμία όση γινεται δηλαδη να μιλησετε και να του πεις τι θέλεις. Αυτό που λες περί προτεραιοτητων ειναι σημαντικό για να φτιαξεις μια οικογένεια. και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου απλώς τι θα λύσει το να φύγεις απο το σπίτι; στην καλυτερη περίπτωση θα λειψει ο ενας στον αλλο και θα τα βρειτε χωρίς να γινει αλλη κουβέντα- που και αυτό ειναι λάθος .... μην το κάνεις, μονο μιλα...αυτο και μόνο αυτο θα λύσει την κατάσταση.

kOZcp3.png

κι εγώ συμφωνω με την Αναστασία. Η φυγή δεν βοηθάει κανενα και αν πότε δεν εχεις καταληξει να κοιμηθείς εκτός σπιτιού μη κάνεις τώρα την αρχή , δεν ειναι η κατάλληλη στιγμή. Νομίζω οτι πρέπει με ηρεμία όση γινεται δηλαδη να μιλησετε και να του πεις τι θέλεις. Αυτό που λες περί προτεραιοτητων ειναι σημαντικό για να φτιαξεις μια οικογένεια. και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου απλώς τι θα λύσει το να φύγεις απο το σπίτι; στην καλυτερη περίπτωση θα λειψει ο ενας στον αλλο και θα τα βρειτε χωρίς να γινει αλλη κουβέντα- που και αυτό ειναι λάθος .... μην το κάνεις, μονο μιλα...αυτο και μόνο αυτο θα λύσει την κατάσταση.

Πεστα και εσύ ρε κοριτσάκι μου...με συγχισε...την ξαναπήρα τηλ.

Και εγώ με τον δικό μου και να σκοτωθούμε δεν κοιμόμαστε ποτέ χώρια...νομος απαράβατος...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

βασικά καλημέρα ... καλησπέρα ..........

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ μου, μικρή μου και αγαπημένη ξαναλέω πως η φυγή δεν είναι λύση, είναι ... υποχώρηση ... ξανασκέψου, όσο πιο ήρεμα μπορείς.

Πρέπει να σταθείς δίπλα στον άντρα σου και πατέρα του παιδιού που έχεις στην κοιλίτσα σου. Μείνε "πάλεψε" και "διεκδίκησε" τη θέση που σου αξίζει.

Σε αγαπώ πολύ πολύ και σε παρακαλώ να μη φύγεις απο το ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, μην αφήνεις την οικογένεια σου.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...