Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσια παω να κανω μπανακι να ξυρισω και τα ποδια μου.Αν και βαριεμαι απιστευτα αλλα αυριο το πρωι θα βαριεμαι περισσοτερο γιατι δεν ειμαι καθολου πρωινος τυπος...Καληνυχτα!!Φιλακια πολλα!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μορφω μου επιτέλους...σημερα ελεγα στην Αναστασία ότι μας εχεις ξεχάσει...φευγεις κι εσυ λοιπον για λιγες μερες ή δεν διαβασα σωστα τα ποστ;

ελα κοριτσάρα μου τι κάνεις;ναι θα φύγω για δυο μερούλες...εσύ όλα καλά ε;

Marathin, Anastasia, mimitra k anitaki m euxaristo Gia tis apantiseis sas.

Simera itan poli fronima ta mora k pses meta apo oli tin talaiporia tous thilasa edosa tsai k apo ano mitriko gala me mpimpero k koimithikan 5 1/2 ores! simera anisixisa gia na imai eilikrinis pou einai toso isixa, de vriskete i isia mou tna mou peite...:D tespa eutuxos aurio pame gatro na mas zigisei na doume pos ta pame. exoume k to proto mas emvolio. ;)

pink mou xarika pou ola itan kala ston iperixo. ante na iremiseis ligo tora.

mimitroula pos min afineis tritous na se sigxizoun. tetoious anthropous na tous vgaleis apo ti zoi s k an den ginetai na kratiseis tis sxeseis s mazi tous sto tipiko.

anastasia m omorfia mou pos eisai? epanilthes sti routina meta tis dakopes?

pote tha epistrepsoun k ta alla koritsia ta pethimisame!

Filia se oles .

Xxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε βρε κοριτσάκια???

Δημητρούλι μου πώς είσαι μετά το χθεσινό καυγά???

Καλά κάνεις και τα χώνεις στο μανάρι αλλά όχι και χωρισμό ρε κορίτσι..

Τόσα περάσατε μέχρι να καταφέρετε να έχετε τον μπέμπη και τώρα θα το διαλύσετε????

Μην ασχολείστε ρε παιδιά, αφήστε τους να λένε ότι θέλουν-αν και ώρες ωρες δεν καταλαβαίνω τί έχουν να πούν οι διάφοροι συγγενείς :mad::mad::mad:.

Τελοσπάντων.. Σκέψου το παιδάκι σου και ήρεμα. Αφού είστε αγαπουλίνια -αν και δεν γνώρισα τον άντρα σου στη συνάντηση, σας είδα στο βίντεο του γάμου σας-δεν μπορείτε μακρυά...

Πηνελοπάκι μπράβο κοριτσάκι μου!!! Χάρηκα που τα νινιά σου είναι καλά, όλα θα πάνε καλά ως τέλους θα δεις!!!

Αναστασάκι μου τον Οκτώβρη περνάω από επιτροπή. Αν με περάσουν θα ξεκινήσω Νοεμβρη. Εσύ πέρασες την 1η Αυγούστου-μας είπε η Μόρφω για το θανάσιμο ντεκολτέ:P:p:p. Πότε θα αρχίσεις Σεπτέμβρη???????

Αύριο όμως που θα φύγεις , μην σκέφτεσαι τίποτα και ξεκουράσου, κάνε μπανάκια και ηρέμησε.

Αρτεμούλα είδες μωρε μεγαλώνουν τα αγόρια σου. Να δεις που χωρίς να το καταλάβεις θα έρθει καιρός που θα προσπαθείς να τα ξυπνήσεις για το σχολείο και εκείνα θα ροχαλίζουν:P:p:p. Φιλάκια να τους δώσεις...

Ανιτούλα μπουρμπουλιθράκι γλυκό πότε θα έρθεις πάλι Αθήνα???

Ζεττάκι καλά να περάσεις αγάπη

Μορφάκι τί έγινε με τον πονοκέφαλο?

Δουλεύεις πολύ ρε γαμώτο. Θα φύγεις??

Cacao μου επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, έχεις διαβήτη??

Κοριτσάκια μου γλυκά να ξερετε πως χθες έδωσα τα ονοματάκια σας και διαβάστηκαν υπέρ υγείας και θα τα ξαναδώσω και σήμερα τελευταία μεγάλη παράκληση στην Παναγία.

Διαφημίσεις

ΠΗΝΕΛΟΠΗ χαρηκα πολυ με τον υπερηχο σου! Ελπιζω να εισαι πιο ηρεμη τωρα κοριτσαρα μου! ΑΡΤΕΜΙΣ!!! Δε σε πετυχαινω....ελπιζω να φτιαξει γρηγορα το προγραμμα των μωρων και να ξεκουραστεις! ΜΟΡΦΩ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ μας λειψατε!!!!!!!!! ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ μου να μιλησεις με ο αντρακι σου να βρειτε μια λυση! Στην κατασταση σου μην τσιριζεις και μην εκνευριζεσαι! Αφου τον αγαπας και σε αγαπαει ολα λυνονται και βρισκονται!Η αγαπη λυνει καθε γορδιο δεσμο αρκει να υπαρχει θεληση!!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! ΜΑΡΗ ΑΝΝΙΤΑ τελειωνε με αυτη τη μετακομιση πια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αν είνʼ η αγάπη αληθινή μέχρι βουνά ραγίζει. Γυμνή στον ήλιο στέκεται, νʼ αγωνιστεί δεν ντρέπεται. Aυτή στον κόσμο αξίζει. Η αγάπη τα πάντα νικάει, αυτό το ξέρουμε όλοι στη γη. Μια γλώσσα μονάχα μιλάει μες στην καρδιά, μες στο μυαλό και το κορμί. Αν είνʼ η αγάπη αληθινή ποτέ της δεν τελειώνει. Δεν την κρατάνε τα δεσμά, πάντα ελεύθερη γυρνά κι όλο τον κόσμο ενώνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πάλι μέτρησα τʼαστέρια κι όμως κάποια λείπουνε μόνο τα δικά σου χέρια δε με εγκαταλείπουνε πώς μʼαρέσουν τα μαλλιά σου στη βροχή να βρέχονται τα φεγγάρια στο κορμί σου να πηγαινοέρχονται Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας και στων φιλιών τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας για μια ολόκληρη ζωή να είναι η βραδιά δικιά μας Τα φιλιά σου στο λαιμό μου μοιάζουνε με θαύματα σαν τριαντάφυλλα που ανοίγουν πριν απʼτα χαράματα στων ματιών σου το γαλάζιο έριξα τα δίχτυα μου στις δικές σου παραλίες θέλω τα ξενύχτια μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εφη πού είσαι ρε παιδί????

Μην μου πείς ότι είσαι γραφείο ή φαρμακείο????

Εδώ πάντως γίνεται χαμός -την τρέλα μου μέσα- .

Δεν ησυχάζουν ούτε και παραμονή της Παναγίας.

Είμαι μόνη μου στο γραφείο και το πρήξιμο πάει σύννεφο..

Φιλάκια

Εφη πού είσαι ρε παιδί????

Μην μου πείς ότι είσαι γραφείο ή φαρμακείο????

Εδώ πάντως γίνεται χαμός -την τρέλα μου μέσα- .

Δεν ησυχάζουν ούτε και παραμονή της Παναγίας.

Είμαι μόνη μου στο γραφείο και το πρήξιμο πάει σύννεφο..

Φιλάκια

AΘΑΝΑΣΙΑ μου!!! Ειμαι στο εξοχικο με ενα φριχτο ιντερνετ! Θα το κοψω! Θα δοκιμάσω αλλο...Μπαινω ποτε ποτε απο το κινητο ή αν παμε στο ιντερνετ καφε λογω συνταγων καμια μερα.... Επιστρεφω 19/08 στη δουλεια!!! ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ μου πως περασες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες...δυο ειστε μεσα όλες κι όλες και μια εγω τρεις... Εφακι ξεκουρασου όσο περισσότερο μπορείς και κανε μια βουτιά για μένα. Αθανασία σε ευχαριστώ πολύ που σκεφτεσαι κι εμενα στις παρακλήσεις...μπας και πιασουν και δεν τραβηξω πάλι το γνωστό γολγοθα... ή τουλάχιστον όχι όλο, να κερδίσω καμια βδομάδα παραπάνω...δεν εχω απαιτήσεις για τελειόμηνα παιδιά ούτως ή άλλως, απλώς ελπίζω να περασω τις 28 εβδομάδες..θα δουμε... δεν ειναι προβλημα τα μωρά, αυτα ειναι μια χαρά οπως και ο γιος μου, μεγάλωναν πολύ καλά απλώς το σώμα μου προδωσε κι εμενα κι αυτον ...ευχομαι αυτη τη φορά η προδοσία να ειναι ευκολότερα αντιμετωπισιμη.....

kOZcp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου κι ευχαριστώ για τη στήριξη.

Μετά από ένα δύσκολο βράδυ (κοιμήθηκα κατά τις 3:30), αποφάσισα να πάω στη γιαγιά μου για λίγο.

Θα τους αναστατώσω αλλά τι να γίνει. Πρέπει να φύγω από δω.

Το είπα και στον αντρα μου το βράδυ οπότε πρέπει να ετοιμαστώ προς το απόγευμα να φύγω.

Αυτά τα ωραία.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΠΗΝΕΛΟΠΗ μου ολα καλα θα πανε θα το δεις....................................... :) ΑΘΑΝΑΣΙΑ μου κανε υπομονη...δυσκολο καλοκαιρι φετος απο θεμα δουλειας...και γω ολο τον Ιουλιο ξεπατωθηκα και τρεμω μη με παρουν και κανα τηλ και με γυρισουν πισω λογω εκτακτων...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα κορίτσια μου κι ευχαριστώ για τη στήριξη.

Μετά από ένα δύσκολο βράδυ (κοιμήθηκα κατά τις 3:30), αποφάσισα να πάω στη γιαγιά μου για λίγο.

Θα τους αναστατώσω αλλά τι να γίνει. Πρέπει να φύγω από δω.

Το είπα και στον αντρα μου το βράδυ οπότε πρέπει να ετοιμαστώ προς το απόγευμα να φύγω.

Αυτά τα ωραία.

ρε κορίτσι, τόσο πολύ μαλώσατε; αν φύγεις τόσο δυσκολότερη γίνεται και η επανασύνδεση...Τελοσπαντων, για μένα εσύ είσαι η φιλενάδα μου και θα ειμαι με το μέρος σου no matter what...δεν στα λεω όλα αυτα για να το παιξω δίκαιος Αριστείδης απλώς γιατί ξέρω οτι ενας καυγάς στην φαση που είμαστε πεφτει λιγάκι βαρυς...

kOZcp3.png

ρε κορίτσι, τόσο πολύ μαλώσατε; αν φύγεις τόσο δυσκολότερη γίνεται και η επανασύνδεση...Τελοσπαντων, για μένα εσύ είσαι η φιλενάδα μου και θα ειμαι με το μέρος σου no matter what...δεν στα λεω όλα αυτα για να το παιξω δίκαιος Αριστείδης απλώς γιατί ξέρω οτι ενας καυγάς στην φαση που είμαστε πεφτει λιγάκι βαρυς...

Το πιστευω κι εγώ ότι δυσκολεύουν τα πράγματα αν προκύψει καβγάς και φύγεις.

Αλλά είναι μια κίνηση που πρέπει να γίνει τώρα. Καλύτερα τώρα παρά με το μπέμπη αγκαλιά.

Αν είναι καλά κι αυτός δηλαδή γιατί χθες με επιασε υστερία και φώναζα σαν τρελή.

Ελπίζω να μην επηρεάζεται εκείνος από αυτά.

Γενικά ξέρεις αν μπορεί να επηρεάσει το μωρό μια τέτοια συμπεριφορά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...