Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου, τι μου κάνετε σήμερα?

Kale κοριτσάκι μου πάντα μες την τρελή χαρά είσαι, μπράβο κοριτσάρα συνέχισε έτσι...

Λετάκι μη σκας για την διαιτα εγώ το πιασα το νόημα.Τρως για μεσημεριανό ότι έχεις(εκτός από όσπρια, γιατί εγώ χωρίς λάδι δεν τα πάω κάτω), συνδιάζονται όλες οι τροφές με λαχανικά, άρα αν έχεις κρεας, θα το φτιάξεις μαζί με μια φασολάκια ή το κοτοπουλο με μπάμιες, θα φας και το ανθότυρο αλλά δεν θα φας καθόλου ψωμι.Μετά από 4 ώρες θα πιεις χυμό ή θα φας φρούτα.Πρωινό θα φας αυτό που είπε η μίμιτρα μαυρο ψωμί με ανθότυρο και ντομάτα ή δυο αυγά(χωρίς ψωμί) και για βράδυ σαλάτα ή ένα γιαούρτι.Αν αφήνεις το διάστημα που λέει κάθε ομάδα να περάσει δεν είναι δύσκολη.

Christine29 μην μας ξεχνάς ρε μπέμπα σε αγαπάμε...

Μιμιτρούλα ήρθε μωρό μου η μεγάλη μέρα...αγωνία...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ.....ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ, Ο ΤΣΙΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.....ΠΑΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...!!!!!!!!:(:(:(

ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....!!!!!!!!!:confused::confused:

ΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..?????:oops::oops:

1) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ (ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ, ΝΚ ΕΠΑΝ/ΚΗ).

2) ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΤΟ ΕΜΒΡΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ.

3) ΔΕΝ ΕΧΩ DVD ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΟΠΟΤΕ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Γ@ΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ (ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ DVD), NA MOY ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..!!!!!!!;);););)

ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ, ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ LOCUS ΣΙΓΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΚ, AΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΜΙΣΗ DNA ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.;);););)

ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ: ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ LOCUS Ή ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΛΙΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ..???????:confused::confused::confused::confused:

Ανιτάκι θα σε πάρω τηλέφωνο...μην στεναχωριέσαι όμως δεν χάθηκε ο κόσμος.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 14/04 ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ! ΠΕΙΤΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ!!!!!

labrinibo μου γλυκια ποσο υπεροχα νεα!!!!!!!!!!! Με συγκινησε πολυ η περιγραφη σου σα να το ζουσα εγω!! Μπραβο καρδια μου!

christine1012 μπραβο!!!!!!!!!! Αγορομανα μας εσυ!

pinkhat πως εισαι?

mimitra ο αντρας σου ειναι καλυτερα? εσυ?

anitakiiii πολλα φιλακια!!!!!!

kelly μου σαγαπω πολυ!

Οι υπολοιπες τσουπρες μου τι νεα????

Φιλακια σε ολες μια μια!!!!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ.....ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.....ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 17/4 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΤΙΣ 21/4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ....ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ:

ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ, Ή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ FREE), Ή ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, Ή ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ..!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

εκεί στο εξοχικό εκτός από τα γούτσου γούτσου, θα πάρεις μια σέξυ ποδιά και θα φτιάχνεις και τα της εβδομάδας! :)

εξάλλου αν έχωνες τη μανούλα σου δε θα ανταποκρινόταν? :tongue::tongue::tongue:

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...?????????????????????:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Καλυτερα ειμαι kale μου! Το παλευω δε μπορω να κανω και αλλιως!

Ελπιζω οτι καποια στιγμη θα αποκτησω και εγω το νινι μου! Θελημα θεου ειναι! Εσυ τι κανεις κουκλα μου?

ναι βρε Χριστινάκι μου να το αποκτήσεις! να φουσκώσουν οι κοιλίτσες, να γεμίσουν οι αγκαλιές να μεγαλώσουν οι οικογένειές μας!

εγώ θυμήθηκα μια φευγαλέα σκέψη που είχα κάνει την ημέρα του γάμου μου και είμαι πολύ καλά... είναι προσωπική αλλά θα τη μοιραστώ μαζί σας... θυμήθηκα λοιπόν ότι είπα στον εαυτό μου, κοιτώντας κάποια στιγμή τον άντρα μου να χαμογελά, ότι ακόμα και παιδί να κάνω δεν υπάρχει περίπτωση να το αγαπώ περισσότερο από αυτόν... ο άντρας μου θα είναι πάνω από όλους π ά ν τ α! και το ξέρω ότι οι αγάπες είναι διαφορετικές, αλλά εγώ αυτόν θα νοιάζομαι πιο πολύ και το ξέρω μέσα μου ότι έτσι θα είναι... οπότε μετά από αυτό ήταν πιο εύκολο να χαλαρώσω και να ευχαριστηθώ τη ζωή μου, γιατί πολύ απλά έχω τον άνθρωπό μου, τα πάντα μου.... ίσως γίνω μητέρα φυσικά ίσως όχι, θα βρω τρόπο να το πράξω και αυτό. απλώς η προτεραιότητά μου είναι να είμαι καλά με την αγάπη μου:tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Σας αγαπώ όλες.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.....ΑΛΛΑ.....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ..???????? ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ..?????????

ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ..?????????

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...?????????????????????:(:(:(:(:(

έχω μάθημα βρε ΑΝΙΤΑΚΙ μου.... όλο το Σάββατο και την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι στις 3.... αλλά το απόγευμα της Κυριακής φεύγεις εσύ σωστά?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

έχω μάθημα βρε ΑΝΙΤΑΚΙ μου.... όλο το Σάββατο και την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι στις 3.... αλλά το απόγευμα της Κυριακής φεύγεις εσύ σωστά?

ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε φιλενάδες?

Καλά πως μπορείτε να ξενυχτάτε και μετά να είστε πρωινές πρωινές?Ε mimitra??? :eek:

leutaki μου πάντα πρωινή εσύ! Τί θα κάνεις το σκ???

ANITAKIIIIIIIIIII τι νέα βρε τρελλο? Μας έφαγε η αγωνία.

Κορίτσια έστειλα και μνμ στο ζαμπονελακι στο φβ αλλά δεν μου απάντησε ακόμη τουλάχιστο... Και στη Κελλυ έστειλά πιο παλιά αλλά δεν.

Ελπίζω μια μέρα να μας γράψουν όλες τα νέα τους και να είναι καλά.... Εμείς πάντως δεν τις ξεχάσαμε.

ΧΧΧ

Θα πάμε στο εξοχικό ελπίζω...

Θέλω να κάνω χοιρινο στη νέα μου γάστρα, να φυτέψω τους βολβούς μου, να πιω κρασι και ...οτι άλλο προκύψει....:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ναι βρε Χριστινάκι μου να το αποκτήσεις! να φουσκώσουν οι κοιλίτσες, να γεμίσουν οι αγκαλιές να μεγαλώσουν οι οικογένειές μας!

εγώ θυμήθηκα μια φευγαλέα σκέψη που είχα κάνει την ημέρα του γάμου μου και είμαι πολύ καλά... είναι προσωπική αλλά θα τη μοιραστώ μαζί σας... θυμήθηκα λοιπόν ότι είπα στον εαυτό μου, κοιτώντας κάποια στιγμή τον άντρα μου να χαμογελά, ότι ακόμα και παιδί να κάνω δεν υπάρχει περίπτωση να το αγαπώ περισσότερο από αυτόν... ο άντρας μου θα είναι πάνω από όλους π ά ν τ α! και το ξέρω ότι οι αγάπες είναι διαφορετικές, αλλά εγώ αυτόν θα νοιάζομαι πιο πολύ και το ξέρω μέσα μου ότι έτσι θα είναι... οπότε μετά από αυτό ήταν πιο εύκολο να χαλαρώσω και να ευχαριστηθώ τη ζωή μου, γιατί πολύ απλά έχω τον άνθρωπό μου, τα πάντα μου.... ίσως γίνω μητέρα φυσικά ίσως όχι, θα βρω τρόπο να το πράξω και αυτό. απλώς η προτεραιότητά μου είναι να είμαι καλά με την αγάπη μου:tongue:

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.....ΑΛΛΑ.....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ..???????? ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ..?????????

ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ..?????????

κι εμείς σε αγαπάμε "αλλά"?!?!?!?!

αχχχχαχαχχαχαχαχαχαχχαααα αφού απαγορεύεται το λάδι sorry mimitroula πάρε το "αλλά" σου

αχχχχχααχχαχαχαχααα

α ρε μουρλοζακυνθινιά :tongue::tongue::tongue::tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Θα πάμε στο εξοχικό ελπίζω...

Θέλω να κάνω χοιρινο στη νέα μου γάστρα, να φυτέψω τους βολβούς μου, να πιω κρασι και ...οτι άλλο προκύψει....:tongue::tongue::tongue:

Α ΡΕ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!

Επιλογές πρωινού:

Ομελέτα ζαμπόν τυρι και γάλα ή καφέ

Ή

Φρούτα και χυμός

Ή

βραστά αυγα

Μπλιαχ...

Καλό...

Μπλιαχ...Αν και διάβασα οτι τα αυγα εχουν λεκιθίνη που βοηθούν να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗ :rolleyes:

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε εχω πρήξει :oops::oops::oops:

μια τελευταία ερώτηση.......

Ας πούμε οτι για πρωϊνο φάω ενα φρούτο..Καφε μπορώ να πιω στο καπάκι να ξυπνήσω????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...