Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μη λες "αν".. ΘΑ κάνεις μωρό! Όπως όλες μας!

Για περιέγραψε τον. Είναι διθέσιος τριθεσιος χρώμα κλπ.

Ναι πρέπει να γίνουμε γαϊδούρια τελικά. Στο καλό. ..

Ανακατευονται γιατί ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, δε τους κόβει τον αέρα! !!

Γι αυτό! !!!

Φουντώνω λέμε! !!!!:evil:

εντάξει μη φουντώνεις...ηρέμησε...ας την κλείσουμε εδω την συζήτηση.....λοιπόν είναι διθέσιος ...τριθέσιος...η βάση θα είναι με τεχνόδερμα...για να καθαρίζεται...και το χρώμα είναι γκρί καφέ....νομίζω....ετσι κάτι μπερδεμένο είναι....

Διαφημίσεις

Η δύο λείπουν και η άλλη έχει δύο παιδιά και καθόλου χώρο.

Θα κάνω υπομονή.

Απλά θα φροντίσω να λείπω όταν σχολαει για να μη βλεπομαστε.

Για αύριο απόγευμα/βράδυ έχω ήδη κανονίσει.

Μεθαύριο βλέπουμε.

Κάτι θα κανονίσω πάλι.

Τσιγγαναριό..

Καταλαβα.Ενταξει θα περασει.Ειναι φρεσκο ακομα σημερα.Μετα ισως πιο ηρεμοι να το συζητησετε αν και αν ειναι οπως το φανταζομαι η κατασταση ειναι δυσκολο να αλλαξει.Ομως πρεπει να εισαι αισιοδοξη:P

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

εντάξει μη φουντώνεις...ηρέμησε...ας την κλείσουμε εδω την συζήτηση.....λοιπόν είναι διθέσιος ...τριθέσιος...η βάση θα είναι με τεχνόδερμα...για να καθαρίζεται...και το χρώμα είναι γκρί καφέ....νομίζω....ετσι κάτι μπερδεμένο είναι....

:P:p:p Τον φανταζομαι με λεκεδες απο σοκολατιτσα και μαρκαδορους.Τελεια!!:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Αχ ρε μανίτσα τι καλά θα ήταν!

Μου αρέσουν τα μέρη σου παρα πολύ!

Έχετε και ωραίο φαγητό ρε παιδί μου εκει πάνω!

απο φαγητό σίγουρα....εδω που τα λέμε αν έμενα αθήνα....δεν θα έβγαινά εξω για φαγητό...γιατί είναι χάλια....οπότε δεν θα πάχυνα...λες να το σκεφτώ σοβαρα;χιχι

Διαφημίσεις

Πέφτω για νανάκια κορίτσια μου γιατί από την ένταση νιώθω εξάντληση.

Σας φιλώ στα μούτρα.

Καλό βράδυ μπεμπούλες.

Zzzzzzzz. ....

.

.

.

Zzzzzzzzzz. ..

καλό βράδυ ζουζού μου.....φιλάρες

απο φαγητό σίγουρα....εδω που τα λέμε αν έμενα αθήνα....δεν θα έβγαινά εξω για φαγητό...γιατί είναι χάλια....οπότε δεν θα πάχυνα...λες να το σκεφτώ σοβαρα;χιχι

Μμμμμμ Μια χαρα ειναι το φαγητο μας.Τι εχει;;:rolleyes:Και τα θαλασσινα μας εχουμε και τα ψητα μας ολα.Μιαμ μιαμ

3231580x15ta1yz3w.gif

Θα κοιμηθεί στο παιδικό. Πήρε και τα ρούχα του για τη δουλειά, εγώ έκλεισα την πόρτα οπότε δε θα βρεθούμε ξανά σήμερα.

Δε του αξίζει αυτό. Το ξέρω.

Όμως πρέπει να αποφασίσει ΠΟΙΟΣ είναι η οικογένεια του και να βάλει κάποια ΌΡΙΑ.

Αλλιώς ο χωρισμός μας είναι δεδομένος.. αργά ή γρήγορα. .

ρε κορίτσι, από τη μια δεν ξέρω τι ακριβως εγινε οπότε δεν μπορώ να κρίνω και πιστευω πολυ οτι για να γινεις οικογενεια πρεπει ο καθενας στο ζευγαρι να μαθει να προστατευει τον αλλο απο καθε ανθρωπο ή κατάσταση μπορεί να του προκαλέσει θέμα. Από την άλλη μην μιλάς για χωρισμό ιδιως τωρα που περιμένετε και παιδάκι..δεν ειναι ωραίο πραγμα αυτο και πάνω από όλα εχε στο πισω μερος του μυαλού σου οτι μπορεί να εισαι και λιγο περισσότερο νευριασμένη λόγω εγκυμοσύνης. Κι εγω την περασμενη εβδομάδα του ελεγα να φυγει, να παει διακοπές και να με αφήσει ήσυχη...Τωρα τα θυμαμαι και γελάω...εχουμε βάλει και βασικο κανονα συμβίωσης, ό,τι και να γινει όσο και να μαλώσουμε να μην κοιμηθουμε ποτέ μα ποτέ χωριστα..να ξέρεις οτι λειτουργεί...τα βρισκουμε στον υπνο μας τις περισσότερες φορες...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια συγνώμη που χάθηκα απότομα ....

έγραφα απο το κινητό και κόλλησε το μαμημένο ....

Δημητρουλίτσα μου, δεν είναι λύση η φυγή πίστεψε με. Θα μιλήσουμε...

Απλά δεν έχω καθόλου χρόνο στο κινητό να σε πάρω αύριο, στις 16 μηδενίζω και θα σε πάρω να τα πούμε.

Καλό σου βράδυ μωρό μου και ηρέμησε όσο μπορείς.

url]

κοριτσάκια συγνώμη που χάθηκα απότομα ....

έγραφα απο το κινητό και κόλλησε το μαμημένο ....

Δημητρουλίτσα μου, δεν είναι λύση η φυγή πίστεψε με. Θα μιλήσουμε...

Απλά δεν έχω καθόλου χρόνο στο κινητό να σε πάρω αύριο, στις 16 μηδενίζω και θα σε πάρω να τα πούμε.

Καλό σου βράδυ μωρό μου και ηρέμησε όσο μπορείς.

μηδενιζεις:confused::confused::confused:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...