Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Που είσαι εσύ??

Πάλι τρέχω με τον πεθερό...βαρέθηκα....:evil::evil::evil::evil:

Το internet όλο διακοπή κάνει....θα δώσω βλάβη πριν φύγω...δεν πάει αλλο αυτή η δουλειά....:evil::evil::evil:

Πάλι συναγερμό έχετε? Τα γνωστά ή κάτι άλλο?

Να το δηλώσεις μπας και στο φτιάξουν επιτέλους. ...

url]

Διαφημίσεις

Που είσαι εσύ??

Πάλι τρέχω με τον πεθερό...βαρέθηκα....:evil::evil::evil::evil:

Το internet όλο διακοπή κάνει....θα δώσω βλάβη πριν φύγω...δεν πάει αλλο αυτή η δουλειά....:evil::evil::evil:

Ο πεθερος σου δεν ειναι που ειπες οτι εχει σακχαρο;Να μου δωσεις το μεηλ του να κανουμε τσατ για τις μετρησεις μας :lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μ εχει πιασει η βαρεμαρα μου.Κατα τ αλλα καλα ειμαι.Χθες κοιμηθηκα στις 5 το πρωι.Εκατσα και ξεψαχνισα οτι adware-spyware και δεν ξερω κι εγω τι αλλη βλακεια ειχε μεινει στα δεδομενα μου.Καινουργιο εγινε το pc :D

Και εγώ μια από τα ίδια. .. πολύ βαρεμάρα. ...

Επίσης και εγώ κοιμήθηκα ξημερώματα γύρω στις 5 παρά αλλά από την ζέστη. ..

url]

Πάλι συναγερμό έχετε? Τα γνωστά ή κάτι άλλο?

Να το δηλώσεις μπας και στο φτιάξουν επιτέλους. ...

Εχει και γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση...ενω του έχουμε πει να μην τρώει ποτέ πριν πάει για ύπνο επιμένει να το κάνει πάντα.....:evil::evil::evil::evil:

Αυτό θα κάνω με το internet....σελίγο θα με πετάξει έξω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Και εγώ μια από τα ίδια. .. πολύ βαρεμάρα. ...

Επίσης και εγώ κοιμήθηκα ξημερώματα γύρω στις 5 παρά αλλά από την ζέστη. ..

Δεν εμπαινες εδω να τα λεγαμε οση ωρα εβγαζα τα ματια μου να βρισκω χαζοαρχεια;;)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ο πεθερος σου δεν ειναι που ειπες οτι εχει σακχαρο;Να μου δωσεις το μεηλ του να κανουμε τσατ για τις μετρησεις μας :lol::lol:

Καλόοοοο...

Για σένα...

http://zouri1.wordpress.com/2010/01/12/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CE%AC%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%BF/

Θα παρατηρήσεις οτι οι πατάτες έχουν μεγαλύτερο ΓΔ απο ότι ένα αναψυκτικό με ζάχαρη...

I81rp3.png

Καλόοοοο...

Για σένα...

http://zouri1.wordpress.com/2010/01/12/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CE%AC%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%BF/

Θα παρατηρήσεις οτι οι πατάτες έχουν μεγαλύτερο ΓΔ απο ότι ένα αναψυκτικό με ζάχαρη...

Thanksss!Θα το τσεκαρω.Οποτε μαυρο στις πατατες μαζι με τα κορν φλεικς.Καλυτερα μια σοκολατινα να το ευχαριστηθω κιολας:lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Thanksss!Θα το τσεκαρω.Οποτε μαυρο στις πατατες μαζι με τα κορν φλεικς.Καλυτερα μια σοκολατινα να το ευχαριστηθω κιολας:lol::lol:

Σωστότατη.....

Κοριτσάρες πάω να κάνω παρέα στο μωρό...τον έχει πιασει μια γκρίνια σήμερα...

Καληνυχτώ σας φιλάκια πολλα....

I81rp3.png

Εχει και γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση...ενω του έχουμε πει να μην τρώει ποτέ πριν πάει για ύπνο επιμένει να το κάνει πάντα.....:evil::evil::evil::evil:

Αυτό θα κάνω με το internet....σελίγο θα με πετάξει έξω...

Αααα ωραία πράγματα. .. έχει και η κολόνα μου γαστρ. Παλινδ. Δράμα. ... παίρνει κάθε πρωί ομεπραζολη αλλιώς χάλια το στομάχι του.

Δεν εμπαινες εδω να τα λεγαμε οση ωρα εβγαζα τα ματια μου να βρισκω χαζοαρχεια;;)

Χιχι άσε δεν παίζει. ... οσες φορές έχω σηκωθεί από το κρεβάτι με πήρε χαμπάρι η κολόνα και με έψαχνε. ... ώρες ώρες νομίζω πως μου έχει βάλει τσιπάκι.

url]

Διαφημίσεις

Σωστότατη.....

Κοριτσάρες πάω να κάνω παρέα στο μωρό...τον έχει πιασει μια γκρίνια σήμερα...

Καληνυχτώ σας φιλάκια πολλα....

καληνύχτα.....να του δώσεις χαιρετίσματα....

Να σε πιστέψω?

Αντε θα σε πιστέψω...

Για πες τι νέα...

ναι ρε χαζό καλά είμαι....εκτος οτι με ταλαιπωρεί η ζέστη....τα νέα είναι τα ίδια...αααα την τετάρτη θα φύγω για κανα δυο μέρες....αυτά ...εσύ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...