Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γειά σας κοπέλες μου!

Η βλάβη στο ίντερνετ δυστυχώς δε φτιάχτηκε και τώρα σας μιλάω από μια καφετέρια κοντά σπίτι μου.

Ναστάζια τι έγινε καλέ και δεν έφυγες? Επαγγελματικο πρόβλημα του άντρα? Εύχομαι σύντομα να φύγετε και να περάσετε τέλεια.

Pink καλή επιτυχία στον υπέρηχο μωρό μου. Αντε... το τέλος Αυγούστου πλησιάζει. . Μετά θα ηρεμήσεις ματια μου.

Ανιτάκι είδες τι γίνεται στον κόσμο? Άστα να πάνε!

Αθανασία μου τώρα ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά.

Νταντακι μου καλή συνέχεια διακοπών!

Αρτεμάκι Κύπριο υπομονή καλό μου. Μήπως να βγάζεις γάλα να το βάζεις σε μπιμπερό και να τους το δίνει κανένας άλλος για να κοιμάσαι λίγο?

Αναστασία έρωτα μου αύριο μιλάμε στο τηλέφωνο ματια μου.. το πρωί θα πάω κομμωτήριο και μετά στο μαγαζί που δουλεύω αλλα οταν γυρίσω θα σου κάνω κλήση.

Μάκια σε όλες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα...

Dadaki μου μας έληψες...αντε να επιστρέψεις να τα λέμε πιο συχνά.

Πενελοπε τι έγινε με τον γιατρό?

Μορφάκι που είσαι?Γιατί δεν μπαίνεις?Συμβαίνει κάτι?

Δημητρούλα αυριο έχω και εγώ beaute αλλά θα κάνω μόνη μου...κάνε κλήση να σε πάρω..

Ζεττα που είσαι μαρή?Με ξέχασες?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

γεια σας κοριτσακια μου! Παλι απο το κινητο μπαινω, το ιντερντε σερνεται, θα το κοψω, πηγαμε ρωτησαμε αν υπαρχει καλυψη δικτυου απο forthnet να βαλουμε αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ακομ. Αρα θα δοκιμασω με στικακι παλι αλλα απο αλλη εταιρεια. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ? Θα μας σκασεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο Πηνελοπάκι μου....γιουπι...να δεις που θα πάνε όλα καλά και μετά να δω τι θα βρεις να γκρινιάζεις....;););)

Cacao κάνε κανα μπανάκι τώρα γιατί ο χειμώνας είναι προ των πυλών και μετά θα σε τρέχουν και τα μωρά σου...

I81rp3.png

νομίζω ότι είναι λογικό αυτο. Το αμυλο ειναι πιο περίπλοκος υδατανθρακας απο ότι η ζαχαρη στο παγωτό οπότε καθυστερεί και περισσότερο ο μεταβολισμός του σε γλυκόζη... Νομίζω οτι για να εχεις σωστές εκτιμήσεις θα πρέπει να μετράς βασει της ποιότητας υδατάνθρακα που θα καταναλώσεις.

Χμμ εγω ξερω οτι καλυτερα ειναι να τρως πολυσακχαριτες πχ αμυλουχα απο μονοσακχαριτες πχ γλυκοζη ή ζαχαρη.Οτιδηποτε επεξεργαζεται και απορροφαται πιο ευκολα απο τον οργανισμο ανεβαζει και το σακχαρο γρηγοροτερα και αρα περισσοτερο.Οποτε δε νομιζω οτι οι πατατες ειναι χειροτερες απο μισο λιτρο παγωτο:? Γι αυτο και σου λενε να φας φρουτο και οχι χυμο φρουτων ή μακαρονια ολικης αντι για τα κανονικα.Παντως δεν μπορω να βγαλω ακρη με τις μετρησεις για να ξερω τι μου ανεβαζει το σακχαρο και να το αποφυγω.Οκ αποφευγω γλυκα, ζημαρικα, ρυζι και πατατες αλλα περα απο αυτο οι μετρησεις μου ειναι μια καλες μια χαλια με τα ιδια φαγητα και με μπερδευουν.Περα απο δημητριακα με γαλα ή οτιδηποτε αλλο μαζι με γαλα δεν μπορω να πω σιγουρα οτι κατι μου ανεβαζει σταθερα το σακχαρο.Εχει καμια να με διαφωτισει τι γινεται με τις μετρησεις της;:confused:

Συμφωνα με το γλυκαιμικο δεικτη τα γλυκα-παγωτα κλπ ειναι πιο ψηλα απο τις πατατες και τα μακαρονια:?:confused::confused:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μπράβο Πηνελοπάκι μου....γιουπι...να δεις που θα πάνε όλα καλά και μετά να δω τι θα βρεις να γκρινιάζεις....;););)

Cacao κάνε κανα μπανάκι τώρα γιατί ο χειμώνας είναι προ των πυλών και μετά θα σε τρέχουν και τα μωρά σου...

Βαριεμαι να κουνηθω:lol: Καλα εγω μολις γυρισω θα περιμενω και περιοδο οποτε τερμα και η θαλασσα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Πηνελοπακι μου μπράβο κοριτσάκι μου.

Να δεις βρε μωρό μου όλα καλά θα πάνε. Έχω feeling σου λέω.

Σασακι μου δεν σε ξέχασα. .. Απλά όταν γύρισα ξεράθηκα. ... νυσταζα πολύ ... και όταν σηκώθηκα βγήκαμε. .. θα τα πούμε όμως, καλά?

url]

Τοκ τοκ...

Είναι κανείς εδώ?

Που είσαι εσύ??

Πάλι τρέχω με τον πεθερό...βαρέθηκα....:evil::evil::evil::evil:

Το internet όλο διακοπή κάνει....θα δώσω βλάβη πριν φύγω...δεν πάει αλλο αυτή η δουλειά....:evil::evil::evil:

I81rp3.png

Έλα βρε κοριτσάκι μου, τι κάνεις?

Πως είσαι σήμερα?

Μ εχει πιασει η βαρεμαρα μου.Κατα τ αλλα καλα ειμαι.Χθες κοιμηθηκα στις 5 το πρωι.Εκατσα και ξεψαχνισα οτι adware-spyware και δεν ξερω κι εγω τι αλλη βλακεια ειχε μεινει στα δεδομενα μου.Καινουργιο εγινε το pc :D

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...