Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΣΕΣ ΛΕΙΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ

ΟΣΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!!!

Δημητρούλα-Νελλάκι καλό κουράγιο κοριτσάρες!!!

Του χρόνου θα πλατσουρίζετε με τα πιπινάκια σας στις παραλίες.

Δημητρούλα τί να πώ για την κουμπάρα????

Εμείς ζήσαμε το αντίθετο με τον άντρα. Χώρισαν οι κουμπάροι μας-μετά από 2 χρόνια γάμου χωρίς παιδιά. Τους δηλώσαμε ξεχωριστά πως αγαπάμε και τους δυό και θέλουμε να τους βλέπουμε και μετα χαράς να γνωρίσουμε τους νέους συντρόφους τους. Εε! όσο τους είδες εσύ άλλο τόσο τους είδαμε εμείς. Μας στεφάνωσαν πριν 5 χρόνια και δεν έχουμε επικοινωνία τα 3 χρονια. Εχουμε πικραθεί πάρα πολύ!!!! Τελοσπάντων !! Να είναι καλά και ευτυχισμένοι και ας μην μας μιλάνε.

Νελλάκι όλα καλά ελπίζω με τα μωρά σου!!!

Christine ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! Είναι σκότωμα αλλά είναι καλό που έχεις αρκετό γάλα να ταίσεις τα παιδάκια σου. Κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνουν και σύντομα θα κοιμάσαι λίγο περισσότερο. Και το λέω αυτό γιατί πιστεύω πως από τη στιγμή που κάνεις παιδί δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθείς ποτέ ξανά ξέγνοιαστη. Πάντα θα έχεις το ένα μάτι ανοικτό.

Λιν κοριτσάκι μου τί να πώ???

Ολοι οι βαρεμένοι σε σενα πέσανε???? Μην στενοχωριέσαι αλλά μίλα με τον Π... και άλλαξε γιατρό...

Ζεττάκι , Αννα , τί κάνετε??? Δεν θα φύγετε εσείς????

Φιλάκια σε όλες και καλά μπάνια!!!

ΥΓ. Ο κέρβερος βγήκε σε άδεια και μέχρι το τέλος του μήνα είμαι άνετη.

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ ναι οντως.Εγω ακομα τραγουδακια κατεβαζω παντως:tongue:

Εφαγα και παγωτο(οχι λαιτ).Τσαντιστηκα χθες γιατι εφαγα στη μαμα μου πατατες τηγανιτες και πηγε 176:shock: στο 3ωρο και ειπα να φαω και το παγωτο που ειχα κρατησει σπιτι σημερα να φευγει.Και μετραω μια ωρα μετα το παγωτο και ηταν 134 :shock::shock:.Καποιος με δουλευει μου φαινεται!Αντε!!!:evil:Λετε να ανεβαινει τοσο πολυ απο ψυχολογικους παραγοντες;Γιατι οσο να ναι χθες φτιαγμενη ημουνα απο την προηγουμενη μερα.Τι να πω...Τουλαχιστον οταν τρωω παγωτα και σοκολατες μου φτιαχνει η διαθεση.Μπορει να μου φτιαχνει και το σακχαρο ετσι:lol::lol::lol:

νομίζω ότι είναι λογικό αυτο. Το αμυλο ειναι πιο περίπλοκος υδατανθρακας απο ότι η ζαχαρη στο παγωτό οπότε καθυστερεί και περισσότερο ο μεταβολισμός του σε γλυκόζη... Νομίζω οτι για να εχεις σωστές εκτιμήσεις θα πρέπει να μετράς βασει της ποιότητας υδατάνθρακα που θα καταναλώσεις.

kOZcp3.png

Καλημερα κοριτσάρες.... ελπιζω να ειστε ολες καλα...

Δυστυχως εμεις ειχαμε ανατροπη σχεδίων.... φροντισαν γι αυτό "αλλοι"...

Τεσπα, τρεχουμε να κανουμε κατι δουλειες που προεκυψαν και θα φυγουμε το συντομοτερο....

Χθες εγω και το αντρακι μου ειχαμε κατι νευρα.... και ευτυχώς φροντισε να τους στολισει καταλληλως....

Δεν ξερω ποτε θα καταφερω να ξαναμπω, σας φιλω ολες.... μουατς

Διαφημίσεις

Αχ ερημιά....

Τι εγινε ρε κορίτσια?Που θα πάει αυτή η κατάσταση?

Ρικα,Μόρφω,Εφη,Αννα?

Νατάσα τι εγινε ποιός σας την χάλασε?

Πηνελόπη είχες υπέρηχο σήμερα?

Αθανασία πότε θα κάνεις προσπάθεια?

Αρτεμις υπομονή και κουράγιο...κάποια στιγμή θα χαλαρώσεις....αντέχεις?

Cacao συμφωνώ με την Πηνελοπη...ο πεθερός μου όταν τρώει γλυκό έχει λιγότερο ζάχαρο από όταν τρωει πατάτες....κάτι γίνεται με τους υδατάνθρακες...

Πάω για ύπνο...πάι νυστάζω...

Φιλιά σε όλες...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

καλημέρα ομορφιά μου, πως είσαι ????

Πότε έχουμε meeiting με τα μπεμπέ ????

Τετάρτη απογευματάκι φεύγω ...

Τώρα τελευταία δεν συντονιζόμαστε.....

Η Δημητρούλα μας πάλι δεν έχει internet....

I81rp3.png

Αχ ερημιά....

Τι εγινε ρε κορίτσια?Που θα πάει αυτή η κατάσταση?

Ρικα,Μόρφω,Εφη,Αννα?

Νατάσα τι εγινε ποιός σας την χάλασε?

Πηνελόπη είχες υπέρηχο σήμερα?

Αθανασία πότε θα κάνεις προσπάθεια?

Αρτεμις υπομονή και κουράγιο...κάποια στιγμή θα χαλαρώσεις....αντέχεις?

Cacao συμφωνώ με την Πηνελοπη...ο πεθερός μου όταν τρώει γλυκό έχει λιγότερο ζάχαρο από όταν τρωει πατάτες....κάτι γίνεται με τους υδατάνθρακες...

Πάω για ύπνο...πάι νυστάζω...

Φιλιά σε όλες...

καλή ξεκούραση κουκλα...Ναι εχω υπέρηχο σημερα αλλα αργά, στις 20:00!

προς το παρόν ξαπλώνω...και εσύ Τετάρτη θα φύγεις σωστά; αν φυγεις κι εσυ και η Ζέττα, πάει το καφέ, διαλυθηκε. Θέλω να πιστεύω οτι απο την επόμενη Δευτέρα θα μαζευτουμε γιατι γυρναει η Νταντα, η Νάντια , η Εφη και η Αννα

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

καλή ξεκούραση κουκλα...Ναι εχω υπέρηχο σημερα αλλα αργά, στις 20:00!

προς το παρόν ξαπλώνω...και εσύ Τετάρτη θα φύγεις σωστά; αν φυγεις κι εσυ και η Ζέττα, πάει το καφέ, διαλυθηκε. Θέλω να πιστεύω οτι απο την επόμενη Δευτέρα θα μαζευτουμε γιατι γυρναει η Νταντα, η Νάντια , η Εφη και η Αννα

Kαλά μου είπε η Δημητρούλα ότι έχεις υπέρηχο...θα μπεις το βραδάκι να μας πεις?

Δεν ξέρω τι έγινε....όμως εξαφανιστηκανε όλες...

Την Μόρφω την πήρα εγώ αλλά δεν το σηκωσε...θα την ξαναπάρω το βραδυ να μάθω τι γίνεται.

Εσύ πως είσαι?

I81rp3.png

Kαλά μου είπε η Δημητρούλα ότι έχεις υπέρηχο...θα μπεις το βραδάκι να μας πεις?

Δεν ξέρω τι έγινε....όμως εξαφανιστηκανε όλες...

Την Μόρφω την πήρα εγώ αλλά δεν το σηκωσε...θα την ξαναπάρω το βραδυ να μάθω τι γίνεται.

Εσύ πως είσαι?

σε γενικές γραμμές καλά είμαι αν και εχω αρκετό αγχος και φόβο για τον υπερηχο σήμερα. Ασε που μετά απο αυτον, θα περάσουν 15 μερες για να παω ξανα για ελεγχο..να δω πως θα τα βγάλω περα (αν και πάντα εχω την καβάντζα στα επείγοντα αλλά ευχομαι να μη τα χρειαστώ πραγματικά)

Μήπως πρέπει να ανησυχήσουμε για την Μόρφω; Γιατι δεν μπαινει να πει ενα γεια; ισως βεβαια τωρα λογω 15 Αυγουστου να εχουν λιγη παραπάνω κίνηση...δεν ξέρω..

kOZcp3.png

ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..???????????????

ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..???????????????

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΡΑΜΟΛΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ.:P:p

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙΑ....

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ......

ΕΓΙΝΑ ΜΙΑ ΣΕΞΥ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ...ΣΤΟΚΟΣ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ Ε..??????

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ....ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..!!!!!!!!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ..!!!!!!!

ΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ..!!!!!!!!!!

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..???

ΑΡΤΕΜΙΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ..????

ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ..???

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!:tongue::tongue::tongue::P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

γειά σας κορίτσια...επιτέλους επανήλθα στο κανονικό ωράριο....τι μου κάνετε;.....αναστασώ είχα δουλειά εκείνη την ώρα που με πήρες.....για πες τε τα νέα σας.....εγω σήμερα εχω φοβερό πονοκέφαλο.....αυτά....τα νεα μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...