Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

3+ ο κούκος είμαστε σήμερα ........

δεν μας βλέπω να συντονιζόμαστε .....

βρέχει πάλι απόψε ....

χαχαχαχαχ ναι οντως.Εγω ακομα τραγουδακια κατεβαζω παντως:tongue:

Εφαγα και παγωτο(οχι λαιτ).Τσαντιστηκα χθες γιατι εφαγα στη μαμα μου πατατες τηγανιτες και πηγε 176:shock: στο 3ωρο και ειπα να φαω και το παγωτο που ειχα κρατησει σπιτι σημερα να φευγει.Και μετραω μια ωρα μετα το παγωτο και ηταν 134 :shock::shock:.Καποιος με δουλευει μου φαινεται!Αντε!!!:evil:Λετε να ανεβαινει τοσο πολυ απο ψυχολογικους παραγοντες;Γιατι οσο να ναι χθες φτιαγμενη ημουνα απο την προηγουμενη μερα.Τι να πω...Τουλαχιστον οταν τρωω παγωτα και σοκολατες μου φτιαχνει η διαθεση.Μπορει να μου φτιαχνει και το σακχαρο ετσι:lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

χαχαχαχαχ ναι οντως.Εγω ακομα τραγουδακια κατεβαζω παντως:tongue:

Εφαγα και παγωτο(οχι λαιτ).Τσαντιστηκα χθες γιατι εφαγα στη μαμα μου πατατες τηγανιτες και πηγε 176:shock: στο 3ωρο και ειπα να φαω και το παγωτο που ειχα κρατησει σπιτι σημερα να φευγει.Και μετραω μια ωρα μετα το παγωτο και ηταν 134 :shock::shock:.Καποιος με δουλευει μου φαινεται!Αντε!!!:evil:Λετε να ανεβαινει τοσο πολυ απο ψυχολογικους παραγοντες;Γιατι οσο να ναι χθες φτιαγμενη ημουνα απο την προηγουμενη μερα.Τι να πω...Τουλαχιστον οταν τρωω παγωτα και σοκολατες μου φτιαχνει η διαθεση.Μπορει να μου φτιαχνει και το σακχαρο ετσι:lol::lol::lol:

Γειά σου κοριτσάκι. ...

Πολύ ανεβαίνει ... μήπως πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω ?

Ετοιμάζεσαι και εσύ για διακοπουλες ε?

url]

Διαφημίσεις

5+ σημερα!!!!!!!:P ΑΛλα δεν ξερω αν πιανεται σε εμενα γιατι εχω ξαναφυγει αλλες 2-3 φορες χαχα

Και εγώ είχα φύγει στο ενδιάμεσο άλλα ήταν μόνο 3ημερα... ενω τώρα θα φύγουμε για ΠΟΛΎ

url]

Γειά σου κοριτσάκι. ...

Πολύ ανεβαίνει ... μήπως πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω ?

Ετοιμάζεσαι και εσύ για διακοπουλες ε?

Αυτο υποτηθεται οτι κανω.Το παγωτο σημερα ηταν εξαιρεση:tongue:

Μα πως γινεται με σκετες πατατες να φτανει 170 και με μισο Ben and Gerrys να φτανει 130 στη μια ωρα οχι στις 2 ή 3.Πλακα μου κανουν;;;;;Και δεν ηταν λαθος γιατι επιτηδες μετρησα μετα το παγωτο ανα μισαωρο για να δω τι θα παιξει και χθες το μεσημερι 2 φορες παλι...

3231580x15ta1yz3w.gif

Αυτο υποτηθεται οτι κανω.Το παγωτο σημερα ηταν εξαιρεση:tongue:

Μα πως γινεται με σκετες πατατες να φτανει 170 και με μισο Ben and Gerrys να φτανει 130 στη μια ωρα οχι στις 2 ή 3.Πλακα μου κανουν;;;;;Και δεν ηταν λαθος γιατι επιτηδες μετρησα μετα το παγωτο ανα μισαωρο για να δω τι θα παιξει και χθες το μεσημερι 2 φορες παλι...

Νομίζω (δεν είμαι σίγουρη) πως τα τηγανιτά είναι το χειρότερο απο όλα και το ανεβάζουν αμέσως. .. τι να πω :confused:

url]

Και εγώ είχα φύγει στο ενδιάμεσο άλλα ήταν μόνο 3ημερα... ενω τώρα θα φύγουμε για ΠΟΛΎ

Μπα εμεις τωρα θα κανουμε λαιτ διακοπες.Μια βδομαδα θα φυγουμε.Τις αλλες φορες λειψαμε 2 βδομαδες τη μια και 1 την αλλη.

3231580x15ta1yz3w.gif

Μπα εμεις τωρα θα κανουμε λαιτ διακοπες.Μια βδομαδα θα φυγουμε.Τις αλλες φορες λειψαμε 2 βδομαδες τη μια και 1 την αλλη.

Αρα εσύ τις έκανες τις διακοπές σου και συνεχίζεις ακόμα. ...!!!! Μπράβο κοριτσάκι πάντα να περνάς καλά.

Ασε το δικό μου το πολύ δεν είναι τίποτα μπροστά στα δικά σου. ...

url]

Διαφημίσεις

Νομίζω (δεν είμαι σίγουρη) πως τα τηγανιτά είναι το χειρότερο απο όλα και το ανεβάζουν αμέσως. .. τι να πω :confused:

Πιο πολυ απο τη ζαχαρη δεν ανεβαζει τιποτα το σακχαρο.Καθαρος υδατανθρακας ειναι.;)Κοιτα για το σακχαρο (ασχετα για την καλη διατροφη) ο πουρες ειναι χειροτερος απο την τηγανιτη πατατα.Και μαλλον και οι βραστες που ειναι πιο μαλακες.Εννοειται κανενας διατροφολογος δεν θα σου πει φαε τηγανιτες αντι για πουρε χαχαχαχ

Δεν ξερω τι εγινε χθες και ανεβηκε τοσο ομως και σημερα εφαγα λιγες μαζι με χοιρινη πανσετα και ειχα 83.Την εστειλα τη μανα μου στο μεταξυ.Οτι πηγαμε να φαμε και δεν ειχε φαγητο και οτι σκετες πατατες δεν ξανατρωω κλπ κλπ:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Πιο πολυ απο τη ζαχαρη δεν ανεβαζει τιποτα το σακχαρο.Καθαρος υδατανθρακας ειναι.;)Κοιτα για το σακχαρο (ασχετα για την καλη διατροφη) ο πουρες ειναι χειροτερος απο την τηγανιτη πατατα.Και μαλλον και οι βραστες που ειναι πιο μαλακες.Εννοειται κανενας διατροφολογος δεν θα σου πει φαε τηγανιτες αντι για πουρε χαχαχαχ

Δεν ξερω τι εγινε χθες και ανεβηκε τοσο ομως και σημερα εφαγα λιγες μαζι με χοιρινη πανσετα και ειχα 83.Την εστειλα τη μανα μου στο μεταξυ.Οτι πηγαμε να φαμε και δεν ειχε φαγητο και οτι σκετες πατατες δεν ξανατρωω κλπ κλπ:rolleyes:

Οπα τωρα που το σκεφτομαι θανατος ειναι τα κορν φλεικς με γαλα.Χτυπουσα κατι 160αρια οταν δεν ειχα ποτε ανεβασμενες τιμες.Οποτε μακρια...

3231580x15ta1yz3w.gif

Xairetizo oles tis kopeles

Oses diakoparoun kali sinexeia kante kamia voutia k gia mas, piete kana ouzaki k gia mas... oi ipoloipes, elpizo na itan omali i epistrofi stin pragmatikotita kmna ekmetalleueeste ta s-k...

emeis edo ta idia ... pigame volta lemeso me ta mora na ta doun kai oi propapoudes na xaroun.. auto itan to savvato. meta pou irthame os ta pses zo ena drama!

O thilasmos einai peripou 24/7 egina opos to zombie k pote den ksero ti ora einai pote ksekinisa na thilazo k pote stamatisa, ta thilazo k ksaploti sto krevati k menun me tis ores mazi mou.... vazo ton ena k met ksipnao k kratao ton allo. ase xalia s leo zombie. exo xasei tin elpida oti tha ftiaksoun ta pragmata... apla xairomai p kapoies meres einai pio kales koimamai ligo parapano k exo dinami na paikso ligo mazi tous na tous po kamia kali kouventa kana tragoudaki... dioti meres san simera, den exo dinami na tous po oute kalimera.... merikes fores dierotamai an aksizei ton kopo h kourasi tou apokleistikou thilasmou... isos me ti formula na imoun kaliteri mana, pio ksekourasti, pio iremi pio xaroumeni.

Anyway, pses apo to poli Klama apofasisa meta pou tous thilaza me tis ores na tous doso kai Tsai prin na tous doso Mitriko gala me mpimpero k koimithikan 5 1/2 ores! Thauma.... k tora vgazo gala k exo para poli! tespa, makari na iremisoun genikotera k na mi mebtheloun gia pipila oli mera....

Sas trellana pali... einai gia na parete mia dosi ton provlimaton pou tha exete meta p tha kanete mora!

filakia

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...