Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσαρες μου ομορφες!!!

Δημητρουλα μου ολα καλα θα πανε μην μου αγχωνεσαι, λιγη υπομονη ακομα και σε λιγες μερουλες θα δεις το αντρακι σου... οσο για την κουμπαρα το αφεινω ασχολίαστο... ΠΟΣΟ ΚΑΤΙΝΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!

Αναστουλα μου τί κανεις; κουνιεστε ακομα;;

Να σημιώσω και αλλη μία απουσία.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;; ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ.... Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΚΟΜΑ;;

Η Μορφω τί κανει;; Μιλησε καμια μαζί της;;; γιατι χαθηκε;;;;

Εμεις τελικα μαλλον θα φυγουμε Δευτερα(αν προλαβουμε) για το εξοχικο, για να ξεκουραστει ο αντρας μου γιατι εχει ξεπετωθει... οκ θα ειμαι αδιαθετη αλλα δεν πειραζει... προκειμενου να ηρεμησει...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Διαφημίσεις

Μαλλον ήμουν ματιασμένη....:shock::shock::shock::shock:

Δεν πιστευα ποτέ στο ματι...και μάλιστα έλεγα ότι δεν ματιάζομαι...

Με ξεμάτιασε μια γνωστη 5 φορές...ηρέμησα...δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου....

ΤΥΧΑΙΟ???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ναστάζια μωρό μου Καλές διακοπές!

Θα περιμένω να γυρίσεις να πάμε βόλτα!

Αναστασια μου εγώ πιστεύω στο μάτι αλλά μερικές φορές λέω καλύτερα να μη του δίνω και τόση σημασία γιατί όσο του δίνεις σημασία τόσο νιώθεις ματιασμενη.

Γιατί το λέω?

Κάποια περίοδο η μαμα μου έλεγε συνέχεια πωπω σε ξεπερασα *εννοεί ξεματιασα* και ήσουν χάλια!

Κάθε μέρα λοιπόν ένιωθα απαίσια.

Κάθε μέρα κάναμε την ίδια συζήτηση. .

Ανακουφιζομουν μόνο όταν με ξεματιαζε!

Μια μέρα λοιπόν ξαφνικά λέω "τέλος! Δε ματιαζομαι πια εγώ! Δε με πιάνει το μάτι!"

Και οι πονοκέφαλοι τελείωσαν. ..

Απο τη μια μερα στην άλλη. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα...

Δημητρούλα συμφωνώ και εγώ προπαθώ να μην επηρεαζομαι από τέτοια αλλά πραγματικά από χθες το απόγευμα είμαι πάρα πολύ καλύτερα και σήμερα τέλεια....

Τι να πω?Μπορεί να με πιάσαν τα παυσίπονα που ήπια(με τις χούφτες)..μπορεί να ήμουν όντως ματιασμένη....

Σημερα πάντως κελαηδάω....χιχιχιχι

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσαρες μου ομορφες!!!

Δημητρουλα μου ολα καλα θα πανε μην μου αγχωνεσαι, λιγη υπομονη ακομα και σε λιγες μερουλες θα δεις το αντρακι σου... οσο για την κουμπαρα το αφεινω ασχολίαστο... ΠΟΣΟ ΚΑΤΙΝΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!

Αναστουλα μου τί κανεις; κουνιεστε ακομα;;

Να σημιώσω και αλλη μία απουσία.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;; ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ.... Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΚΟΜΑ;;

Η Μορφω τί κανει;; Μιλησε καμια μαζί της;;; γιατι χαθηκε;;;;

Εμεις τελικα μαλλον θα φυγουμε Δευτερα(αν προλαβουμε) για το εξοχικο, για να ξεκουραστει ο αντρας μου γιατι εχει ξεπετωθει... οκ θα ειμαι αδιαθετη αλλα δεν πειραζει... προκειμενου να ηρεμησει...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Ναστάζια καλές διακοπές κουκλάρα μου....

Πότε θα επιστρέψεις?

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανεις Ζεττα;;;;:P
κατεβαζω τραγουδακια γιατι παλι τελευταια μερα θα γεμιζω το ipod μου φαινεται.Να εχουμε τιποτα να ακουμε τωρα στο χωριο.
Που είστε?

Εγώ σε λίγο θα βγώ για καφεδάκι....

Το πρωι είχα πάει για μπάνιο...

Λαλαλαλαλα.....

μόνη μου είμαι ξανά....

Λαλαλαλαλα.....

3+ ο κούκος είμαστε σήμερα ........

δεν μας βλέπω να συντονιζόμαστε .....

βρέχει πάλι απόψε ....

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...