Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα Καλημέρα!

Ζάχαρη καθόλου!

Λαδι επιτρέπεται βρε!

Αλλά οχι με όσπρια που είναι σε άλλη ομάδα και όχι με το ψωμί το μαυρο που ειναο σε άλλη.

Ολα τα φαγητά ειναι με λαδι εκτοσ τα όσπρια!

ΤΩρα αν φας φρουτο εφόσον η διαρκεια χωνεψης ειναι μια ωρα οπως λεει η δίαιτα, περιμένεις μια ωρα και μετα τρως πχ κρεας.

Αν έχεις φαει ομως κρεας περιμενεις 4 για να φας φρούτο!

Για πρωΙνο τι τρως?

Οι φυτικές ίνες σε ποια ομάδα ειναι? Τετοια δεν ειναι τα κορν φλέικς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αχ φαινεται πολύ καλή δίαιτα..αλλα που λειπω ολη μερα απο το σπίτι πως θα μαγειρεύω? :(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε φιλενάδες?

Καλά πως μπορείτε να ξενυχτάτε και μετά να είστε πρωινές πρωινές?Ε mimitra??? :eek:

leutaki μου πάντα πρωινή εσύ! Τί θα κάνεις το σκ???

ANITAKIIIIIIIIIII τι νέα βρε τρελλο? Μας έφαγε η αγωνία.

Κορίτσια έστειλα και μνμ στο ζαμπονελακι στο φβ αλλά δεν μου απάντησε ακόμη τουλάχιστο... Και στη Κελλυ έστειλά πιο παλιά αλλά δεν.

Ελπίζω μια μέρα να μας γράψουν όλες τα νέα τους και να είναι καλά.... Εμείς πάντως δεν τις ξεχάσαμε.

ΧΧΧ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Για πρωΙνο τι τρως?

Οι φυτικές ίνες σε ποια ομάδα ειναι? Τετοια δεν ειναι τα κορν φλέικς?

Επιλογές πρωινού:

Ομελέτα ζαμπόν τυρι και γάλα ή καφέ

Ή

Φρούτα και χυμός

Ή

βραστά αυγα

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μήπως πρέπει να κάνουμε αλλαγή στην «ταμπέλα» του καφενέ μας και να το αλλάξουμε σε η «μαγική δίαιτα της φανταστικής μίμιτρας»???? μιμιτρούλα κι εγώ τη θέλω θα σου στείλω σε πμ το e-mail μου…. Εμ τι? Μου την κάνετε οι ξερακιανές κι εγώ η μπαμπατσέλα όχι? J

Αλήθεια βρε κορίτσια βλέπει και ο τσίλι τις φωτογραφίες των εμβρύων?

Mimitrouli καλά αποτελέσματαααααααααα!!!

Ανιτάκι τρελλό κι ανακατώστρικο δεν μπορώ ούτε εγώ το ΣΚ 20-21 μόνο τετ-πεμ-παρ….

Χριστινάκι διδυμο-εγγυούλα μας…. με έπιασες αμέσως άτιμο ότι έχω ανέβει… πώς γίνεται βρε κορίτσια να μην έχουμε συναντηθεί και όμως να καταλαβαίνει τόσο η μία την άλλη? Δεν είναι οι κοινές εμπειρίες ή αγωνίες… νομίζω είναι η καλή διάθεση και προαίρεση… Χριστινάκι μου δεν μπορείς να φανταστείς πόση αγωνία είχα περάσει μαζί σου από την αρχή της εγκυμοσύνης σου και τι προσευχή είχα ρίξει…. Με εκείνο το extreme boy που είχε καβατζώσει γωνία και είχε τρελλάνει γιατρό, μανούλα, αλλά και τις διαδικτυακές φιλενάδες της….. δε θα βγει? Θα του δείξουμε εμείς!!!!!

Επ σ'επιασα πρόεδρε το μαυρο ψωμί είναι σε άλλη κατηγορία από το ανθότυρο...γι'αυτό το αφεντικό σου έχασε παραπάνω κιλά γιατι δεν κάνει ατασθαλίες όπως εσύ...χιχιχι

Είναι υποχρεωτικό να τρως 4 φορές την ημέρα?

Χχχαχαχαχχαχαχα είσαι φοβερή! Ρουφ στη θέση του ρουφ???? Άξιααααα

Λαμπρινή καλά κουράγια με την πείνα και μην ακούς την κακία του κόσμου… αμάν για όλα να έχουν κάτι να πουν βρε παιδί μου! Δεν έχω γραφτεί ακόμα αλλά θα το πράξω το σκ…πρόμις!

ρε μιμιτρουλα στειλε και σε μενα τη διαιτα. Θελω να δω πως ειναι τουλαχιστον γιατι εχει σηκωσει μεγαλες συζητησεις.

Λαμπρινη μου κι εγω πειναω και επισης λογω ναυτιας αναγκαζομαι να μασουλαω ολη την ωρα για να μπορω να δουλεψω κιολας... ασε θα γινω τερας παχους αν προχωρησει η εγκυμοσυνη

προχωράει μια χαρά και μόνο η μανούλα δεν το βλέπει μου φαίνεται!!!! Μα γιατί βρε παιδάκι μου δε μένεις στις ιστορίες γυναικών με προωρότητα που δεν επαναλήφθηκε σε επόμενες εγκυμοσύνες? Εμένα ο πρώην γιατρός μου, επειδή συμπτωματικά είχε τύχει να το συζητήσουμε μου είχε πει πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!!! Για περίδεση τραχήλου έχεις συζητήσει με τον δικό σου????

Mary χαίρομαι που αποκομίσαμε το ίδιο για τον μαντ… μακάρι να έχουμε και αποτέλεσμα!

Λετάκο κρασοκανάτα τι κάνεις? Καλό προγραμματισμό έχεις κάνει με τα ντοκτόρια…. Έτοιμη για τρελό σκ με το αγόρι σου? J

Roubies μου μακάρι η αντιοξειδωτική να βοηθήσει κι εσάς κι εμάς και να μην τον χρειαστούμε τον ντόκτορ τελικά! Εγώ προμηθεύτηκα και το τσουβάλι των φαρμάκων και το έχω και το καμαρώνω……

Ευμορφία μου δεν είναι τίποτε η επιτροπή αρκεί να έχεις λίγη οργανωτικότητα στη συγκέντρωση των χαρτιών τα οποία οκ δεν είναι δύσκολα, αλλά θα πρέπει από τώρα να τα ξέρεις για να δεις ποια έχεις και ποια όχι…για το πλέγμα δεν ξέρω….

Ρικάκιιιιιιι!!!! Πώς είσαι βρε ψυχή? Το ταλιμπανάκι σου?

ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???? RODO, KELLY, ZAMPONELAKI, TITAKI…. μας ξεχάσατε…..

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 14/04 ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ! ΠΕΙΤΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ!!!!!

labrinibo μου γλυκια ποσο υπεροχα νεα!!!!!!!!!!! Με συγκινησε πολυ η περιγραφη σου σα να το ζουσα εγω!! Μπραβο καρδια μου!

christine1012 μπραβο!!!!!!!!!! Αγορομανα μας εσυ!

pinkhat πως εισαι?

mimitra ο αντρας σου ειναι καλυτερα? εσυ?

anitakiiii πολλα φιλακια!!!!!!

kelly μου σαγαπω πολυ!

Οι υπολοιπες τσουπρες μου τι νεα????

Φιλακια σε ολες μια μια!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ φαινεται πολύ καλή δίαιτα..αλλα που λειπω ολη μερα απο το σπίτι πως θα μαγειρεύω? :(:(

εκεί στο εξοχικό εκτός από τα γούτσου γούτσου, θα πάρεις μια σέξυ ποδιά και θα φτιάχνεις και τα της εβδομάδας! :)

εξάλλου αν έχωνες τη μανούλα σου δε θα ανταποκρινόταν? :tongue::tongue::tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 14/04 ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ! ΠΕΙΤΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ!!!!!

χριστινάκιιιιιιι πώς είσαι ψυχούλα μου? είσαι καλύτερα βρε κοριτσάκι???

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

ααααα τώρα που το θυμήθηκα...... λετάκιιιιι καταυλακιώτες είναι οι πελοποννήσιοι όχι οι αθηναίοι....!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: -ε δε θα μας βάλεις ίσα κι όμοια με τους πρωτευουσιάνους όλα κι όλα!!!!!-

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Kale μου πολύ με συγκίνησες!!! :) Θυμάσαι τι αγωνία περάσαμε?? Αχχ, μακάρι να πάνε καλά όλα ως το τέλος και μακάρι και όλες οι κοπέλες να καταφέρουν το σκοπό τους! Οι προσευχές είναι όντως πολύτιμες και ευχαριστώ πάρα πολύ! Σίγουρα σε νοιώθω kale μου δεν έχει σημασία πως δεν βρεθήκαμε ποτέ, o τρόπος που μιλάμε, και αυτά που μοιραζόμαστε εδώ στο φόρουμ είναι τόσο αληθινά δεν έχουν προσποίηση, και μας φέρνουν πολύ πιο κοντά ακόμα και από μια προσωπική συνάντηση! Σ΄αγαπάω πολύ κοριτσάκι!

leutaki τώρα πρόσεξα για το συμπεθέριασμα! Τώρα να δούμε περιμένω κάποια από σας να κάνει τα δίδυμα κοριτσάκια πρώτα, εσείς έχετε προτεραιοτητα! Αν μου κάνετε όλες αγοράκια όμως θα το σκεφτώ για τη ξαδέρφη σου! χιχιχι

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ.....ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ, Ο ΤΣΙΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.....ΠΑΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...!!!!!!!!:(:(:(

ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....!!!!!!!!!:confused::confused:

ΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..?????:oops::oops:

1) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ (ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ, ΝΚ ΕΠΑΝ/ΚΗ).

2) ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΤΟ ΕΜΒΡΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ.

3) ΔΕΝ ΕΧΩ DVD ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΟΠΟΤΕ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Γ@ΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ (ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ DVD), NA MOY ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..!!!!!!!;);););)

ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ, ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ LOCUS ΣΙΓΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΚ, AΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΜΙΣΗ DNA ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.;);););)

ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ: ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ LOCUS Ή ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΛΙΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ..???????:confused::confused::confused::confused:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλυτερα ειμαι kale μου! Το παλευω δε μπορω να κανω και αλλιως!

Ελπιζω οτι καποια στιγμη θα αποκτησω και εγω το νινι μου! Θελημα θεου ειναι! Εσυ τι κανεις κουκλα μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χριστινάκι μου κι εγώ σε αγαπάω πολύ... κι όταν με το καλό φέρεις τα αγορινάκια σου σε αυτόν τον περίεργο, ενίοτε ταραχώδη αλλά πανέμορφο κόσμο θα χαρώ και θα συγκινηθώ και θα κλάψω από ευτυχία σαν να έχει γεννήσει η αδελφή μου γιατί έτσι θα αισθάνομαι... ακριβώς έτσι...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...