Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?Ειμαι αρρωστη χαλια απο χθες ποναω παντου..

Βλεπω τις συζητησεις σας για τα φαγητα και μου ανοιγει η οπρεξη!!Αχ Zettaεχεις απολυτο δικιο για τα σουβλακια και αλλα φαγητα στα πωρροια εχω παει περασα τελεια και στισ Σερρες leuta τι μου θυμησες μπουγατσες μμμ..Βεβαια τωρα δεν εχω καν γευση αλλα τα ονειρευομαι!!

Επισης διαβασα για ουρολοιμωξη mimitra εμενα με σωσανε τα cranberries σε χυμο απο βιολογικο ωκαταστημα πολυ πικρος αλλα θαυματουργος!!Φιλακια!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΖΟΥΖΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Τι να φάω σήμερα...τι να φάω....ευτυχώς ζυγίστηκα και παραμένω 58...με το φαι που εχω ρίξει αυτές τις μέρες με περίμενα να εχω βάλει...Τα χάνω στον ύπνο φαίνεται...καίω εκεί τις θερμίδες γι αυτο δε βάζω....:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αρνι ή κατσίκι στη σούβλα θέλω....που να το βρω όμως...τρελαίνομαι για αρνί και κατσίκι.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ποια προσπάθεια σου ειναι αυτη? Αντισώματα θυροειδή ειναι αυτα?

Εγω ειχα ανεβασμένα πέρυσι τα αντιπυρηνικα αντισωματα ΑΝΑ...

ειναι η πρωτη προσπαθεια ναι τα αντισωματα ειναι ναι. αντιπυρηνικα δεν εχω κανει..

Διαφημίσεις

ειναι η πρωτη προσπαθεια ναι τα αντισωματα ειναι ναι. αντιπυρηνικα δεν εχω κανει..

Και πως ξεκίνησες τις εξετάσεις? Ειχες συμπτώματα?

Πολύ καλά έκανες βεβαια!!!! Απλά συνήθως πάμε όλες ντουγρου στη 1η προσπάθεια και μετα αρχίζουμε και ψάχνουμε.

Εγω μετα την 1η μου προσπάθεια πήγα σε ανοσολογο στη θεσαλονίκη, εκανα θρομβοφιλία και αντισώματα...βρέθηκαν τα αντιπυρηνικά ανεβασμένα...αποτελουν λόγο μη εμφυτευσης καποιοι λένε...καποιοι οχι...

Μου ειχε πει αυτος ότι ή ειχα προδιαθεση για αυτοανοσο ή περασα μεγαλη γρίπη και θα έπεφταν.

Έκανα επαναληψη μονη μου το φθινόπωρο και ειχαν πέσει λίγο κάτω από το όριο..αλλα εχω σκοπό να το παρακολουθώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

anitaki ειναι τα αντισωματα ..τα γραψα οπως τα λενε πανω οι εξετασεις..τι? δεν ειναι σωστα??

ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ.....?????????? ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΑ...!!!!!!!

Και πως ξεκίνησες τις εξετάσεις? Ειχες συμπτώματα?

Πολύ καλά έκανες βεβαια!!!! Απλά συνήθως πάμε όλες ντουγρου στη 1η προσπάθεια και μετα αρχίζουμε και ψάχνουμε.

Εγω μετα την 1η μου προσπάθεια πήγα σε ανοσολογο στη θεσαλονίκη, εκανα θρομβοφιλία και αντισώματα...βρέθηκαν τα αντιπυρηνικά ανεβασμένα...αποτελουν λόγο μη εμφυτευσης καποιοι λένε...καποιοι οχι...

Μου ειχε πει αυτος ότι ή ειχα προδιαθεση για αυτοανοσο ή περασα μεγαλη γρίπη και θα έπεφταν.

Έκανα επαναληψη μονη μου το φθινόπωρο και ειχαν πέσει λίγο κάτω από το όριο..αλλα εχω σκοπό να το παρακολουθώ...

εχω ξεκινησει να εξεταζομαι για το θυροειδη πολλα χρονια πριν μιας και υπαρχει στην οικογενεια θεμα..ετσι πριν 3 χρονια διαγνωστηκα με χασιμοτο και απο τοτε το παρακολουθω καθε 6μηνο..πριν ξεκινησω την εξωσωματικη μιλησα με τον ενδοκρινολογο μου και μου ειπε παλι να μετραω θυροξινη και αν δειξει 2.5 τοτε πρεπει να παρω χαπι οποτε αυριο παλι θα τη μετρησω αλλα θα κανω και τα αντιπυρινικα που ειπες δεν εχω να χασω τιποτα ε?

Τι να φάω σήμερα...τι να φάω....ευτυχώς ζυγίστηκα και παραμένω 58...με το φαι που εχω ρίξει αυτές τις μέρες με περίμενα να εχω βάλει...Τα χάνω στον ύπνο φαίνεται...καίω εκεί τις θερμίδες γι αυτο δε βάζω....:P:p

ΤΥΧΕΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ............,

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ??????????????????

Διαφημίσεις

εχω ξεκινησει να εξεταζομαι για το θυροειδη πολλα χρονια πριν μιας και υπαρχει στην οικογενεια θεμα..ετσι πριν 3 χρονια διαγνωστηκα με χασιμοτο και απο τοτε το παρακολουθω καθε 6μηνο..πριν ξεκινησω την εξωσωματικη μιλησα με τον ενδοκρινολογο μου και μου ειπε παλι να μετραω θυροξινη και αν δειξει 2.5 τοτε πρεπει να παρω χαπι οποτε αυριο παλι θα τη μετρησω αλλα θα κανω και τα αντιπυρινικα που ειπες δεν εχω να χασω τιποτα ε?

Μη σε αγχώσω..μπορεί να μην πρέπει να τα κάνεις...ρώτα τον γιατρό σου...

Εμάς ο ανοσολόγος μας εκανε γενικό έλεγχο απο πολλά...

Εκεί ανακάλυψα τα ανεβασμένα αντιπυρηνικα...δεν τα παραδεχονται ολοι όμως ως λογο μη εμφύτευσης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Zetta τι ώρα εχεις ραντεβού????

στις 16.30-17.00, αλλά τίποτα δεν είναι fix σε αυτά. Συνήθως πάω εκεί και περιμένω.

Για να δούμε σήμερα τι θα γίνει.

Αχ μακάρι να είναι όλα καλά σήμερα.

Θα σας ενεμερώσω το απογευματάκι.

url]

ΤΥΧΕΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ............,

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ??????????????????

Πόσο είσαι βρε ΑΝΙΤΑΚΙ? Και τι σημασία εχει αν εχεις παραπάνω? Τα κιλά δεν κάνουν την ομορφιά...Τώρα άλλωστε που θα εισαι έγκυος θα βάλεις και άλλα...

Εγώ αν ειμαι εγκυος θα προσεξω λιγο μεν αλλα θα του δώσω να καταλάβει..

Αν δεν ειμαι θα παρωτο shape Μαρτίου που λέει πως να κάνετε επιπεδη κοιλιά σε 1 μηνά...:P:p:p:p Γιατι η κοιλιά μου μετα τα 32 εχει γινει φουσκωτούλα...Ατιμα γηρατεια και μεταβολισμέ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

στις 16.30-17.00, αλλά τίποτα δεν είναι fix σε αυτά. Συνήθως πάω εκεί και περιμένω.

Για να δούμε σήμερα τι θα γίνει.

Αχ μακάρι να είναι όλα καλά σήμερα.

Θα σας ενεμερώσω το απογευματάκι.

Ολα καλα θα πανε...καταλαβαίνω την αγωνία σου!!!!θα εχει 8-12...μακάρι και παραπάνω και θα ναι καλής ποιότητας γιατι αυτο εχει σημασία

Θα περιμένω νεά σου!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ποια κοπελιά εχει καλά αρνιά και κατσίκια στην περιοχή της να μου στειλει 1 και 1 παρακαλω?

Αν γινεται ψημένα...:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...