Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κορίτσια παω να δω γιατι δεν τρωει ο γιος μου και να τον βάλω για υπνο...Αυτο το παιδί τρωει ισα ισα να κρατίεται στη ζωή... Και λίγο λαιμαργία δεν θα εβλαπτε...!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Επανήλθα για να ρωτήσω κάτι.

Pink σωλομο κάνει να τρώμε?

Αν μπορείς απαντα μου με μήνυμα γιατί φεύγω.

Αναστασία εξήγησε της για την κουμπαρα.

απο ψάρια αυτα που πρέπει να αποφεύγεις ειναι αυτα με το λίπος όπως ο σωλομός..Βεβαια δεν πειράζει αν φας μια δυο φορές, το συχνα βλάπτει

kOZcp3.png

Θέμα:KOYMΠΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Ο άντρας της Δημητρούλας έχει βαφτίσει ένα κοριτσάκι με την πρώην του...το λοιπόν...στην αρχή της σχέσης της δήμητρας με τον Στ... η κουμπάρα έκανε πόλεμο στο κορίτσι μας γιατί και καλά χώρισε το ζευγάρι συν του ότι δεν αφήνει την μικρή να λέει την δημητρα νονά...να μην τα πολυλογώ...όταν η πρωην του Στ...παντρευτηκε η κουμπάρα έβαλε μια φωτογραφιά της πρωην του Στ...νύφη στο σαλόνι της και όταν η Δημητρούλα πάει στο σπίτι τους η κουμπάρα αλλάζει θέσεις στην κορνίζα για να την βλέπει η Δήμητρα...

Μιλάμε για πολύ όργιο η κοπέλα....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Θέμα:KOYMΠΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Ο άντρας της Δημητρούλας έχει βαφτίσει ένα κοριτσάκι με την πρώην του...το λοιπόν...στην αρχή της σχέσης της δήμητρας με τον Στ... η κουμπάρα έκανε πόλεμο στο κορίτσι μας γιατί και καλά χώρισε το ζευγάρι συν του ότι δεν αφήνει την μικρή να λέει την δημητρα νονά...να μην τα πολυλογώ...όταν η πρωην του Στ...παντρευτηκε η κουμπάρα έβαλε μια φωτογραφιά της πρωην του Στ...νύφη στο σαλόνι της και όταν η Δημητρούλα πάει στο σπίτι τους η κουμπάρα αλλάζει θέσεις στην κορνίζα για να την βλέπει η Δήμητρα...

Μιλάμε για πολύ όργιο η κοπέλα....

πολύ γέλιο μιλάμε...το διαβαζω, το ξαναδιαβάζω, κλαίω απο τα γέλια..καλά οκ για την αρχή της σχέσης αλλά ακόμα και σήμερα αυτό κάνει;;;; Γέλιο έχει, αυτη θέλει δουλεμα...

kOZcp3.png

πολύ γέλιο μιλάμε...το διαβαζω, το ξαναδιαβάζω, κλαίω απο τα γέλια..καλά οκ για την αρχή της σχέσης αλλά ακόμα και σήμερα αυτό κάνει;;;; Γέλιο έχει, αυτη θέλει δουλεμα...

Ρώτα την Δήμητρα την επόμενη φορά να γελάσεις....μιλάμε ότι η κοπέλα έχει σκαλώσει...και εμένα χθες που μου τα έλεγε είχα πεθάνει στο γέλιο..

εφαγε ο μικρός σου?

Σας αφήνω και εγώ εφτασε η ώρα να πάω στην εργασία μου...το κεφάλι μου θα σπάσει...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

διαβαζω τα νεα σας απο το κινητο και εχω φρικαρει. ΛΙΝΑΚΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ! Ουτε να το σκεφτεις να ξαναπας. Ο αντρας σου τα ξερει αυτα που εγιναν? Ο δικος μου θα του εδινε πολυ ξυλο!:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΠΗΝΕΛΟΠΗ μου ολα θα πανε καλα! Ειδα σε φωτο τα διδυμακια της ξαδερφης μου. Ειναι γλύκα! Ετσι θα ναι και τα δικα σου! ΑΡΤΕΜΙΣ σε φιλω! Φιλα μου τα αγορια σου! ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ δε σε πετυχαινω ποτε! ΑΝΝΙΤΑΚΙ ελπιζω να τελειωνετε να ξεκουραστεις! ΜΟΡΦΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΝΑΝΤΙΟΥΛΑ ελπιζω να περνας καλα, να ηρεμησει η ψυχουλα σου και να γεμισεις μπαταριες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ κατινουλα η κουμπαρα ε? Μη της δινεις καθολου σημασια! Εισαι καλα με το αντρακι σου και περιμενετε το μωρο σας! Αστην να κουναει κορνιζες!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Γειά σας μπεμπουλες επέστρεψα από τα ψώνια αλλά λείπετε όλες ..

Κουβαλησαμε ενα πορτ παγκαζ πράγματα, ειχανε ξεμείνει εντελώς.

Χασαπη, μαναβη, ψαρα και μάρκετ. ..

Πολύ ταλαιπωρία.

Καλό μεσημέρι σε όλες σας φιλώ πολύ.

Σματς!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ κατινουλα η κουμπαρα ε? Μη της δινεις καθολου σημασια! Εισαι καλα με το αντρακι σου και περιμενετε το μωρο σας! Αστην να κουναει κορνιζες!:P

Χεχεχεχε! ΚΑ τίνα.... σαλαμακι!

Πολύ πλάκα! :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΘΕΜΑ AΠΟΥΣΙΕΣ:

Μόρφω

Ρικα

Αννα

Ναντια

Miou miou

Κάποιες είναι δικαιολογημένες....όπως π.χ Η Ναντια...οι υπόλοιπες που είστε?

ε ρε καμπάνες που έχουν να πέσουνε....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...