Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Από εχθές πάει να σπάσει....το βράδυ πήρα 2 ντεπόν για να ηρεμήσω να κοιμηθώ και σήμερα ξύπνησα πάλι με πονοκέφαλο...θα πλυθώ με αγιασμό μήπως μου περάσει...

Με το μαλακό τις δουλίτσες Δημητρούλα...

Πως τα περάσατε εχθές?

Περαστικουλια ρε μανίτσα μου...

Ωραία περάσαμε, ενθουσιαστηκαν τα παιδιά με την εγκυμοσύνη μου (χθες το έμαθαν) και είπαν Χίλια μπράβο!

Αυτοί, δεν ήξεραν οτι προσπαθούμε τοοοοσο καιρό.

Ούτε τι εχουμε περάσει.

Ειχαν πλήρη μεσάνυχτα. ..

Νόμιζαν ότι δε θέλουμε ακόμα παιδί.

Λοιπόν μας έλεγαν συνέχεια "καντε κανενα μωρό ρε παιδια...."

Που να ήξεραν οτι εγω μεσα μου έκλαιγα. ..

Χθες λοιπόν το γλεντησαν πάρα πολύ μπορώ να πω!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Από εχθές πάει να σπάσει....το βράδυ πήρα 2 ντεπόν για να ηρεμήσω να κοιμηθώ και σήμερα ξύπνησα πάλι με πονοκέφαλο...θα πλυθώ με αγιασμό μήπως μου περάσει...

Με το μαλακό τις δουλίτσες Δημητρούλα...

Πως τα περάσατε εχθές?

Πάρε κάτι διαφορετικό!!!πονσταν ή νιουροφεν

kOZcp3.png

καλημέρα κορίτσια μου... καλά εχει φρικαρει με αυτά που είπε η Λιν για το γιατρο. Εχω πάει σε πολλούς γυναικολόγους στη ζωή μου και ποτέ μα ποτέ δεν μου ζητησαν κάτι τέτοιο...δεν ειναι δυνατό...και εχω και το ερωτημα, πηρε δειγμα απο τον τραχηλο χωρις διαστολέα; αν ναι τοτε και τα αποτελέσματα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα...

Α να σας πω οτι εχετε όλες χαιρετισμους και φιλιά απο τη Νάντια... περναει καλά και επιστρέφει το άλλο Σαββατο..

Ελα ματάκια μου τι κάνεις μωρό μου?

Πως είναι τα μωρά σου?

Είσαι Αθήνα ή διακοπές?

Πότε θα τα πούμε από κοντά για καφέ?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ελα ματάκια μου τι κάνεις μωρό μου?

Πως είναι τα μωρά σου?

Είσαι Αθήνα ή διακοπές?

Πότε θα τα πούμε από κοντά για καφέ?

Ειμαι Αθηνα και δεν εχω σκοπό να πάω και πουθενά γιατί φοβάμαι...για καφεδάκι είμαι μέσα αν ειναι όλα καλά στον υπέρηχο της Δευτέρας.

Τα μωράκι μου ειναι καλά, με εχουν τρελλάνει στις κλωτσιές.

kOZcp3.png

καλημέρα κορίτσια μου... καλά εχει φρικαρει με αυτά που είπε η Λιν για το γιατρο. Εχω πάει σε πολλούς γυναικολόγους στη ζωή μου και ποτέ μα ποτέ δεν μου ζητησαν κάτι τέτοιο...δεν ειναι δυνατό...και εχω και το ερωτημα, πηρε δειγμα απο τον τραχηλο χωρις διαστολέα; αν ναι τοτε και τα αποτελέσματα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα...

Α να σας πω οτι εχετε όλες χαιρετισμους και φιλιά απο τη Νάντια... περναει καλά και επιστρέφει το άλλο Σαββατο..

Eγώ να δεις...

Εσύ πως είσαι κουκλάρα μου?

Περαστικουλια ρε μανίτσα μου...

Ωραία περάσαμε, ενθουσιαστηκαν τα παιδιά με την εγκυμοσύνη μου (χθες το έμαθαν) και είπαν Χίλια μπράβο!

Αυτοί, δεν ήξεραν οτι προσπαθούμε τοοοοσο καιρό.

Ούτε τι εχουμε περάσει.

Ειχαν πλήρη μεσάνυχτα. ..

Νόμιζαν ότι δε θέλουμε ακόμα παιδί.

Λοιπόν μας έλεγαν συνέχεια "καντε κανενα μωρό ρε παιδια...."

Που να ήξεραν οτι εγω μεσα μου έκλαιγα. ..

Χθες λοιπόν το γλεντησαν πάρα πολύ μπορώ να πω!

Ευχαριστώ μπέμπα...

Χαιρομαι που το γλεντήσατε...;););)

Πάρε κάτι διαφορετικό!!!πονσταν ή νιουροφεν

Δεν έχω....θα πάω μετά να αγοράσω...

Αναστασία τις παντόφλες βάλε στο φεισμπουκ βρε!

Θα τις βάλω όταν αδειάσω την φωτογραφική...αυριο ή μεθαυριο

Όσο αφορά το γιατρό της Λιν, δε θα σχολιάσω. .

Πως και ετσι?:rolleyes::rolleyes:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ειμαι Αθηνα και δεν εχω σκοπό να πάω και πουθενά γιατί φοβάμαι...για καφεδάκι είμαι μέσα αν ειναι όλα καλά στον υπέρηχο της Δευτέρας.

Τα μωράκι μου ειναι καλά, με εχουν τρελλάνει στις κλωτσιές.

Ωραία τότε μιλάμε και με τη Ναστάζια μήπως κάνουμε κάτι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αναστασάκι μου καλά είμαι, μάλιστα σήμερα τόσο καλά που πηγα εγω τον μικρο στη παιδική χαρά. Βέβαια με τη μαμά μου μαζί αλλά καθισα κι εγώ 2 ωρες σχεδόν. Μακάρι να περάσω έτσι κάποιες μέρες γιατί βαρέθηκα με τα διάφορα ποναλάκια ... Περιμένω βέβαια με πολύ αγωνία τον υπέρηχο της Δευτέρας.. αν ειναι καλά τα πραγματα τότε θα αρχίσω να ελπίζω...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα pinkακι πότε άκουσες το πρώτο σου μωρό?

Σε ποιο μήνα?

αν θυμάμαι καλά τον γιο μου τον καταλαβα πραγματικά μετά την 20η εβδομάδα..πριν ειχα αυτες τις μπουρμπουλήθρες αλλά δεν ημουν σιγουρη ότι ήταν το μωρά. Τωρα που εχω δυο μαλλον απο την 17η καταλαβα κάτι. Γενικά μετα τη β-επιπέδου θα το νιωθεις κανονικά και δεν θα χρειαζεσαι υπερήχους για να επιβεβαιώνεσαι...φαντάζομαι οτι θα ησυχάσεις μετα

kOZcp3.png

Αναστασάκι μου καλά είμαι, μάλιστα σήμερα τόσο καλά που πηγα εγω τον μικρο στη παιδική χαρά. Βέβαια με τη μαμά μου μαζί αλλά καθισα κι εγώ 2 ωρες σχεδόν. Μακάρι να περάσω έτσι κάποιες μέρες γιατί βαρέθηκα με τα διάφορα ποναλάκια ... Περιμένω βέβαια με πολύ αγωνία τον υπέρηχο της Δευτέρας.. αν ειναι καλά τα πραγματα τότε θα αρχίσω να ελπίζω...

Mπράβο μπράβο μπράβο...

Ετσι σε θέλω...ζωηρή....;););)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...