Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 58 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Στο κέντρο που ήμουν  11η ημέρα βάζουν χοριακη τα τριών ημερών.

Expand  

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

Koula - mares

kale

Recommended Posts

PLEON DEN EXW KAMIA MA KAMIA EMPISTOSINI SE KANENA GIATRO.

AKOMA K THN WRA POY TELEIOSE H EKSETASH KAI MOU LEEI NTISOU DEN EVGENENE EKSO NA NTITHO.

ENO SE ENA GIATRO POU PHGAINA MONO GIA IPERIXOUS AKTINOLOGO OTAN TELIONE H EKSETASH MOU LEEI PERIMENE PRWTA NA VGW K NTISOU.

KANONIKA ETSI PREPEI NA IPARXEI SEVASMOS DEN EIMASTE APSIXA SOMATA.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

ΛΙΝ. είπε:
PLEON DEN EXW KAMIA MA KAMIA EMPISTOSINI SE KANENA GIATRO.

AKOMA K THN WRA POY TELEIOSE H EKSETASH KAI MOU LEEI NTISOU DEN EVGENENE EKSO NA NTITHO.

ENO SE ENA GIATRO POU PHGAINA MONO GIA IPERIXOUS AKTINOLOGO OTAN TELIONE H EKSETASH MOU LEEI PERIMENE PRWTA NA VGW K NTISOU.

KANONIKA ETSI PREPEI NA IPARXEI SEVASMOS DEN EIMASTE APSIXA SOMATA.

Πραγματικα αμα μπορεις μη ξαναπας.Γιατι να νιωθεις ετσι μετα απο καθε εξεταση;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao είπε:
Πραγματικα αμα μπορεις μη ξαναπας.Γιατι να νιωθεις ετσι μετα απο καθε εξεταση;

TO KSERW ALLA EINAI POU KSANA KSEKINAO PALI K DEN MPORW TWRA NA PSAXNO APO THN ARXI ALLO GIATRO.

AS ELPISOUME OTI THA EINAI KATHARES OI EKSETASIS XWRIS MIKROVIA

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ΛΙΝ. είπε:
TO KSERW ALLA EINAI POU KSANA KSEKINAO PALI K DEN MPORW TWRA NA PSAXNO APO THN ARXI ALLO GIATRO.

AS ELPISOUME OTI THA EINAI KATHARES OI EKSETASIS XWRIS MIKROVIA

Μακαρι και να παει καλα να μην χρειαστει να κανεις αλλη προσπαθεια.Ειδικα σ αυτον...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εχω πάθει ΣΟΚ από όλα αυτά που διάβασα χθες το βράδυ...είμαι εξαγριωμένη...

Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν εκεί έξω τέτοιοι γιατροί?

Λινάκι μου τα είπες στον αντρα σου ολα αυτά....

Αν τα έκανε και τα έλεγε όλα αυτά σε εμένα θα τον είχα μαμησει τον φούστη...

Μίλα με τον Π...ο και πεστου όλα αυτά που γίναν και βρες άλλο γιατρό για να συνεργαστεί μαζί του....ο ανθρωπος που πας είναι κάφρος...τίποτα άλλο δεν έχω να σου πω...

ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ....Με όλους του παλιοπ@π@ρες.....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ANASTASIA1976 είπε:
Tι κανεις κορίτσι μου?

Εμένα με πονάει το κεφάλι...μονη είσαι?

Πονάς μπέμπα? Μήπως έχεις κουραστεί αυτές τις μέρες?

Με τον άντρα είμαι. Τώρα ξυπνήσαμε και θα πάμε μάρκετ και μετά θα μαζέψουμε λίγο το χάος. .. χάος =σπίτι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

mimitra είπε:
Πονάς μπέμπα? Μήπως έχεις κουραστεί αυτές τις μέρες?

Με τον άντρα είμαι. Τώρα ξυπνήσαμε και θα πάμε μάρκετ και μετά θα μαζέψουμε λίγο το χάος. .. χάος =σπίτι.

Από εχθές πάει να σπάσει....το βράδυ πήρα 2 ντεπόν για να ηρεμήσω να κοιμηθώ και σήμερα ξύπνησα πάλι με πονοκέφαλο...θα πλυθώ με αγιασμό μήπως μου περάσει...

Με το μαλακό τις δουλίτσες Δημητρούλα...

Πως τα περάσατε εχθές?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

καλημέρα κορίτσια μου... καλά εχει φρικαρει με αυτά που είπε η Λιν για το γιατρο. Εχω πάει σε πολλούς γυναικολόγους στη ζωή μου και ποτέ μα ποτέ δεν μου ζητησαν κάτι τέτοιο...δεν ειναι δυνατό...και εχω και το ερωτημα, πηρε δειγμα απο τον τραχηλο χωρις διαστολέα; αν ναι τοτε και τα αποτελέσματα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα...

Α να σας πω οτι εχετε όλες χαιρετισμους και φιλιά απο τη Νάντια... περναει καλά και επιστρέφει το άλλο Σαββατο..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...