Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Παντως ειναι εδω γειτονισα καλα που μου το ειπες να μην πατησω καμια μερα χαχαχα Εδω κοντα μενεις και πηγες εκει;

οχι.... μου την ειχανε συστησει για καλη:shock::shock::shock::shock:

και εγω θα χα φυγει τρεχοντας.... απαγορευεται να σου πουνε να το πιασεις.... κολποδιαστολεα δεν ειχε ο παπαρας;;;

Γιατρε μηπως να πιανομαι γενικα την ωρα της εξετασης να περασει ευχαριστα και η ωρα;χαχαχα ελεος Σορυ Λιν δεν κοροιδευω εσενα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

οχι.... μου την ειχανε συστησει για καλη:shock::shock::shock::shock:

ααα μαλιστα.Κι εμενα μια ενδοκρινολογο στο πειραια μου ειχανε συστησει για καλη και με κατεστρεψε.Τρια χρονια εκαναν να φτιαξουν οι ορμονες μου.Εξαιτιας της εγιναν ολα να μην πω πως....Μ αρεσει που ηταν και ενδοκρινολογος αναπαραγωγης.Οπως φαινεται για ολα τα αλλα ηταν ασχετη γιατι εγω για θυρεοειδη ειχα παει τοτε.

3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατρε μηπως να πιανομαι γενικα την ωρα της εξετασης να περασει ευχαριστα και η ωρα;χαχαχα ελεος Σορυ Λιν δεν κοροιδευω εσενα.

κλαιω απο τα γελια..... εγραψες....

ενταξει Λινακι μου βρες καποιον αλλον κουκλα μου, ο τυπος ειναι ανωμαλαρα

Διαφημίσεις

ααα μαλιστα.Κι εμενα μια ενδοκρινολογο στο πειραια μου ειχανε συστησει για καλη και με κατεστρεψε.Τρια χρονια εκαναν να φτιαξουν οι ορμονες μου.Εξαιτιας της εγιναν ολα να μην πω πως....Μ αρεσει που ηταν και ενδοκρινολογος αναπαραγωγης.Οπως φαινεται για ολα τα αλλα ηταν ασχετη γιατι εγω για θυρεοειδη ειχα παει τοτε.

ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουνε και ιατροι που εχουνε τελιωσει Ρουμάνια.... :oops:

ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουνε και ιατροι που εχουνε τελιωσει Ρουμάνια.... :oops:

Α καλα οντως...Εχω μια παλια φιλη που πηγε ρουμανια και πηρε καποια στιγμη μεταγραφη εδω δεν ξερω τι ακριβως εκανε τελικα και οως πηρε μεταγραφη παντως την εχει ψωνιαει και με το ζορι μας μιλαει.Ουτε στις πανελληνιες δεν περασε το γιδι χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Α καλα οντως...Εχω μια παλια φιλη που πηγε ρουμανια και πηρε καποια στιγμη μεταγραφη εδω δεν ξερω τι ακριβως εκανε τελικα και οως πηρε μεταγραφη παντως την εχει ψωνιαει και με το ζορι μας μιλαει.Ουτε στις πανελληνιες δεν περασε το γιδι χαχαχαχα

τους γιατρους του εξωτερικου τους φοβαμαι.... θεωρω αν εισαι μαγκας να βγαλεις την σχολη εδω...

για τα υπολοιπα δεν εχω θεμα

Διαφημίσεις

το ξερω... και ο Καραφωτης.... γιατραρες με τα ολα τους

Μονο εγω δεν τελειωσα γιατρος μου φαινεται.Καλα η αλλη που σου λεω μου ειχε σπασει τα νευρα απο οταν διναμε πανελληνιες και μου λεγε οτι λεω ψεματα για τους βαθμους μου γιατι αν ηταν οπως τα ελεγα θα ειχα περασει σε καλυτερη σχολη.Δεν κοιταγε τα χαλια της που δεν ειχε περασει καθολου...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...