Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

:oops:KALA THA SAS PW TI HTAN POU ME EKANE NA NIOSO POLI ASXIMA

KSAPLONO STO EKSETASTIRIO KREVATAKI K MOU LEEI ANOIKSE KALA TA PODIA SOU K PIASE APO KATW TA X.... K ANOIKSETA KALA LEW GIATRE DWSTE MOY GANTI APOS K NA EINAI EINAI EYAISTHITH PERIOXH KAI TA XERIA MAS OSO NANE EXOYN MIKROVIA AN DEN EXOUN PLITHI EKEINH TH STIGMH MOU LEEI DEN XREIAZETE GANTI ANTE TELEIONE PIASE APO KATW ENIOSA POLI POLI ASXHMA KAI KSAFNIKA PERNI TO PODI MOU KAI TO VAZI PANW STO DIKO TOU:oops:

:evil::evil::evil::evil::evil:

έχεις ξαναπάει σε αυτόν .... ???

πολύ μαλ@κας μην πω και χειρότερα .. τον παλιο μπιμπ .. που χαρά να μην ξαναδει ανάμεσα στα πόδια του ....

Απαράδεκτος και να μην ξαναπας σε αυτόν, ανώμαλος μου φαίνεται ήταν ....

Μου θύμησες έναν παλιο μαλ@κα που είχα πετύχει και εγώ στα 17 μου και μου είχε πει κάτι κορυφαία ... και αντί να ντρέπεται αυτός είχα φύγει εγώ με το κεφάλι κάτω και κατακόκκινη ...

Αι σιχτιρ με τον κάθε μαλ@κα ...

url]

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοπελούδες μου ...

Πενέλοπε μωρό μου, είχα αφήσει το pc ανοιχτό αλλά είχα φύγει ...

Τετάρτη φεύγουμε για χωριό και την άλλη Δευτέρα για Αμμουλιανή...

Εσύ πως είσαι καρδιά μου ??? Ήρθε η μανούλα, να ηρεμήσεις λίγο ???

Λινάκι μου και εγώ όταν είχα με πέθανε μια παλιορουφ ήταν και με τσάκισε μιλάμε ... εγώ είχα κανονικά αιματάκι μετά .. είχα βάλει και σερβιετάκι ...λες και θα έβρισκε κανένα κρυμμένο θησαυρό ...

όσο για τη μαστογραφία Νατασάκι μου ... και εμένα γυναίκα ήταν και επίσης με τσάκισε ... άλλη παλιορουφ και αυτή μιλάμε τραβούσε και πατούσε κόντεψε να μου τα ξηλώσει ...

Γι αυτό και εγώ είπα γυναίκες ΤΕΛΟΣ ... κι ας ντρέπομαι να πάω σε άντρα ...

Cacao μου, τι κάνεις εσύ ???

Τι κανεις ομορφιά μου;;;

Ασε νομιζω οτι οι γυναικες εχουνε θεμα... πολυ νευρικες.... ασε που οσο της μιλουσα γιατι με φοβισε πολυ μου ανοιξε την πορτα να φυγω.... :shock:

μην ντρεπεσαι.... εμενα με εχουνε δει ουκ ο λιγοι... αλλα τους προτιμω... ειναι ηρεμοι.. δειχνουνε να το αγαπανε βρε παιδι μου... το σεβονται... χιχι.... τί λεω βραδιατικα... θα μας κλεισουνε:shock:;)

:evil::evil::evil::evil::evil:

έχεις ξαναπάει σε αυτόν .... ???

πολύ μαλ@κας μην πω και χειρότερα .. τον παλιο μπιμπ .. που χαρά να μην ξαναδει ανάμεσα στα πόδια του ....

Απαράδεκτος και να μην ξαναπας σε αυτόν, ανώμαλος μου φαίνεται ήταν ....

Μου θύμησες έναν παλιο μαλ@κα που είχα πετύχει και εγώ στα 17 μου και μου είχε πει κάτι κορυφαία ... και αντί να ντρέπεται αυτός είχα φύγει εγώ με το κεφάλι κάτω και κατακόκκινη ...

Αι σιχτιρ με τον κάθε μαλ@κα ...

Και εμενα για ανωμαλος μου φαινεται.... ΛΙΝΑΚΙ βρες αλλον κοριτσι μου

καλησπέρα κοπελούδες μου ...

Πενέλοπε μωρό μου, είχα αφήσει το pc ανοιχτό αλλά είχα φύγει ...

Τετάρτη φεύγουμε για χωριό και την άλλη Δευτέρα για Αμμουλιανή...

Εσύ πως είσαι καρδιά μου ??? Ήρθε η μανούλα, να ηρεμήσεις λίγο ???

Λινάκι μου και εγώ όταν είχα με πέθανε μια παλιορουφ ήταν και με τσάκισε μιλάμε ... εγώ είχα κανονικά αιματάκι μετά .. είχα βάλει και σερβιετάκι ...λες και θα έβρισκε κανένα κρυμμένο θησαυρό ...

όσο για τη μαστογραφία Νατασάκι μου ... και εμένα γυναίκα ήταν και επίσης με τσάκισε ... άλλη παλιορουφ και αυτή μιλάμε τραβούσε και πατούσε κόντεψε να μου τα ξηλώσει ...

Γι αυτό και εγώ είπα γυναίκες ΤΕΛΟΣ ... κι ας ντρέπομαι να πάω σε άντρα ...

Cacao μου, τι κάνεις εσύ ???

Καλα ειμαι Ζεττα.Εσυ;Κι εγω απο κινητο σημερα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Τι κανεις ομορφιά μου;;;

Ασε νομιζω οτι οι γυναικες εχουνε θεμα... πολυ νευρικες.... ασε που οσο της μιλουσα γιατι με φοβισε πολυ μου ανοιξε την πορτα να φυγω.... :shock:

μην ντρεπεσαι.... εμενα με εχουνε δει ουκ ο λιγοι... αλλα τους προτιμω... ειναι ηρεμοι.. δειχνουνε να το αγαπανε βρε παιδι μου... το σεβονται... χιχι.... τί λεω βραδιατικα... θα μας κλεισουνε:shock:;)

καλά είμαι ... περιμένω να περάσουν οι μερούλες και να πάω επιτέλους λίγες μέρες διακοπούλες ...

μωρέ και εγώ σε πολλούς έχω πάει ... δλδ έχω ανοίξει τα πόδια στο μισό ιατρικό σύλλογο γυναικολόγων .... (καλά στανταρ θα μας κλείσουν) αλλά πάλι ντρέπομαι ...

ναι ρε οι γυναίκες είναι σάικο ... όχι οτι δεν έχει και άντρες ... έχω πετύχει και εγώ βλαμμένο ...

Καλα ειμαι Ζεττα.Εσυ;Κι εγω απο κινητο σημερα

χιχιχι εγώ απο το σταθερό σήμερα ... η κολόνα βλέπει tv και έτσι κάθομαι εγώ ...

url]

Τι κανεις ομορφιά μου;;;

χαχαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

STO GIATRO DEN EINAI H PRWTH FORA POU EXW PAEI AYTOS ME PARAKOLOUTHI

Λινακι μου θα στο πω ευθεως.... δεν μου αρεσει αυτος ο γιατρος.... μπορεις να βρεις αλλον να συνεργαζεται με το Π...ο;

αν μιλαει ετσι μηπως φερεται και στα υπολοιπα "λαμογιστικα" ... το εχεις σκεφτει;

Διαφημίσεις

Λινακι μου θα στο πω ευθεως.... δεν μου αρεσει αυτος ο γιατρος.... μπορεις να βρεις αλλον να συνεργαζεται με το Π...ο;

αν μιλαει ετσι μηπως φερεται και στα υπολοιπα "λαμογιστικα" ... το εχεις σκεφτει;

Συγνωμη αλλα εχω κανει σε πααρα πολλους γιατρους τεστ παπ.Αντρες και γυναικες.Δεν μου εχει πει ποτε κανεις να πιασω το αππαυτο μου για να βλεπει εκεινος καλυτερα.Μας δουλευουν;;;Τι κυκλοφορει εκει εξω ελευθερο;Τωρα αυτος συνεργαζεται με το γιατρο σου Λιν και πηγες εκει;Μη σου πω μπορει να ειχα φυγει επιτοπου εγω γιατι δεν μασαω κιολας.Σιγα να μη ντραπω να φυγω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Συγνωμη αλλα εχω κανει σε πααρα πολλους γιατρους τεστ παπ.Αντρες και γυναικες.Δεν μου εχει πει ποτε κανεις να πιασω το αππαυτο μου για να βλεπει εκεινος καλυτερα.Μας δουλευουν;;;Τι κυκλοφορει εκει εξω ελευθερο;Τωρα αυτος συνεργαζεται με το γιατρο σου Λιν και πηγες εκει;Μη σου πω μπορει να ειχα φυγει επιτοπου εγω γιατι δεν μασαω κιολας.Σιγα να μη ντραπω να φυγω.

και εγω θα χα φυγει τρεχοντας.... απαγορευεται να σου πουνε να το πιασεις.... κολποδιαστολεα δεν ειχε ο παπαρας;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...