Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πολυ πονο μιλαμε.Με το που ξεκινησαν τη προετοιμασια πριν καν βαλουν το σκιαγραφικο και πολυ αιμα μετα....Γενικα με το κολποδιαστολεα εχω ενα θεμα εγω...

μαλλον εχεις ευαισθησια.... ο καθενας την εχει και απο καπου

Διαφημίσεις

PARA POLI PONESA APO TON PONO DAKRISAN TA MATIA MOU. DEN EXW KANEI POTE MASTOGRAFIA AN K THA EPREPE ME TOSES ORMONES POU EXW PAREI, EIXA THN ENTIPOSH OTI EINAI MIA EKSETASH XWRIS PONOUS

νομιζω οτι μονο εγω εχω πονεσει τοσο....

οσες ρωτησα μου απαντησαν πως δεν πονεσαν:shock:

αλλα να κανεις μια ψηφιακη...

τοσο πολυ ποναει η μαστογραφια;Εγω εχω σχεδον ανυπαρκτο στηθος λες να πονεσω περισσοτερο;Μια φορα εχω κανει υπερηχο επειδη ειχα θεμα με τη προλακτινη.

τι να σου πω... μπορει να πονεσα μονο εγω τοσο.... καθησα και μου φερανε νερο ... τί να σου λεω τωρα....

υπερηχο κανω καθε χρονο γιατι εχω κυστες

μην σας τρομαζω

και εγω σε 2. η πρωτη γυναικα... μουρλη και αρλοπαρμενη... με εβαλε 20 χρονων να μου κανει βιοψια στη μια σταγονα υγρο(γαλα) μου εβγαλε το στηθος μου...

στον επομενο που το ειπα... γελαγε..

Μου ειπε συγκεκριμενα" σε πιεσε πολυ";

παρα πολυ απαντησα ποναγα μερες

"Ε αμα πιεσω και τα δικα μου ειπε ο γιατρος θα βγαλουνε και τα δικα μου γαλα"

απο τοτε ειπα τελος η γυναικα γιατρος για εμενα:shock:

Καλα γραφω απο το κινητο και βλεπω μετα οτι να ναι εχω πατησει....

Τωρα που το λες μια φορα προπερσι ειχα παει σε μια ενδοκρινολογο στο ιπποκρατειο και μου ζουλαγε μια ωρα το στηθος να σιγουρευτει οτι δεν βγαζει τιποτα χαχαχα εχω και το ιστορικο με τη προλακτινη και ηθελε να το τσεκαρει.Δεν με εβαζε η χριστιανη να κανω μια αιματολογικη με εστιβε λες και ημουν αγελαδα...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλα γραφω απο το κινητο και βλεπω μετα οτι να ναι εχω πατησει....

Τωρα που το λες μια φορα προπερσι ειχα παει σε μια ενδοκρινολογο στο ιπποκρατειο και μου ζουλαγε μια ωρα το στηθος να σιγουρευτει οτι δεν βγαζει τιποτα χαχαχα εχω και το ιστορικο με τη προλακτινη και ηθελε να το τσεκαρει.Δεν με εβαζε η χριστιανη να κανω μια αιματολογικη με εστιβε λες και ημουν αγελαδα...

εμενα και με εστιψε και με εβαλε να κανω προλακτινη... η οποια ηταν φυσιολογικη

τι να σου πω... μπορει να πονεσα μονο εγω τοσο.... καθησα και μου φερανε νερο ... τί να σου λεω τωρα....

υπερηχο κανω καθε χρονο γιατι εχω κυστες

μην σας τρομαζω

Αμα ειναι να ποναω στο πανω απαυτο οπως στο κατω τη κατσαμε

3231580x15ta1yz3w.gif

Αμα ειναι να ποναω στο πανω απαυτο οπως στο κατω τη κατσαμε

μην το λες... και η αδερφη μου ποναει πολυ στο απο κατω... και στην μαστο δεν πονεσε... ειναι που εχει το θεμα ο καθενας.... εγω εχω και κυστες

:oops:KALA THA SAS PW TI HTAN POU ME EKANE NA NIOSO POLI ASXIMA

KSAPLONO STO EKSETASTIRIO KREVATAKI K MOU LEEI ANOIKSE KALA TA PODIA SOU K PIASE APO KATW TA X.... K ANOIKSETA KALA LEW GIATRE DWSTE MOY GANTI APOS K NA EINAI EINAI EYAISTHITH PERIOXH KAI TA XERIA MAS OSO NANE EXOYN MIKROVIA AN DEN EXOUN PLITHI EKEINH TH STIGMH MOU LEEI DEN XREIAZETE GANTI ANTE TELEIONE PIASE APO KATW ENIOSA POLI POLI ASXHMA KAI KSAFNIKA PERNI TO PODI MOU KAI TO VAZI PANW STO DIKO TOU:oops:

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοπελούδες μου ...

Πενέλοπε μωρό μου, είχα αφήσει το pc ανοιχτό αλλά είχα φύγει ...

Τετάρτη φεύγουμε για χωριό και την άλλη Δευτέρα για Αμμουλιανή...

Εσύ πως είσαι καρδιά μου ??? Ήρθε η μανούλα, να ηρεμήσεις λίγο ???

Λινάκι μου και εγώ όταν είχα με πέθανε μια παλιορουφ ήταν και με τσάκισε μιλάμε ... εγώ είχα κανονικά αιματάκι μετά .. είχα βάλει και σερβιετάκι ...λες και θα έβρισκε κανένα κρυμμένο θησαυρό ...

όσο για τη μαστογραφία Νατασάκι μου ... και εμένα γυναίκα ήταν και επίσης με τσάκισε ... άλλη παλιορουφ και αυτή μιλάμε τραβούσε και πατούσε κόντεψε να μου τα ξηλώσει ...

Γι αυτό και εγώ είπα γυναίκες ΤΕΛΟΣ ... κι ας ντρέπομαι να πάω σε άντρα ...

Cacao μου, τι κάνεις εσύ ???

url]

μην το λες... και η αδερφη μου ποναει πολυ στο απο κατω... και στην μαστο δεν πονεσε... ειναι που εχει το θεμα ο καθενας.... εγω εχω και κυστες

Μπορει γι αυτο να πονας.Εμενα μετα τις αποβολες με ποναει πολυ το ατηθος μουΠηγα κι εκανα τν εξεταση για τη προλακτινη και ηταν καλη.Μου λεει εκει η κοπελα.Γιατι δεν πας σε μαστολογο;Ελεος λεω εχω βαρεθει να γυριζω απο γιατο σε γιατροΜαλλον οι ορμονες μου εχουν γινει οτι να ναι...

3231580x15ta1yz3w.gif

KSAPLONO STO EKSETASTIRIO KREVATAKI K MOU LEEI ANOIKSE KALA TA PODIA SOU K PIASE APO KATW TA X.... K ANOIKSETA KALA LEW GIATRE DWSTE MOY GANTI APOS K NA EINAI EINAI EYAISTHITH PERIOXH KAI TA XERIA MAS OSO NANE EXOYN MIKROVIA AN DEN EXOUN PLITHI EKEINH TH STIGMH MOU LEEI DEN XREIAZETE GANTI ANTE TELEIONE PIASE APO KATW ENIOSA POLI POLI ASXHMA KAI KSAFNIKA PERNI TO PODI MOU KAI TO VAZI PANW STO DIKO TOU:oops:

δεν εχω λογια:oops::oops:

γινεται να μην ξαναπας κοριτσι μου σ'αυτον....

ΑΙΣΧΟΣ:shock::shock:

οριστε;;;Τι εξεταση ηταν αυτη για ροζ βιντεο;;Να μην ξαναπας.Δεν το εχω ξανακουσει τετοιο πραγμα!

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...