Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εχεις διαφορους παραγοντες οποτε μαλλον εχει δικιο που στα δινει.Εγω μιλαω μονο γι αυτο που μου βρηκαν γτ μονο γι αυτο συζητησα με τους γιατρους.Για τα υπολοιπα δεν εχω ιδεα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

KALHSPERA KORITSIA, PHGA STO GIATRO K META PHGA GIA KAFEDAKI NA HREMISO APO TON PONO POU TRAVIKSA GIA NA KANW TEST PAP K KALLIERGIA MILAME POLI PONO ME TRAVMATISE META PONOUSA K EIXA POLI POLI ELAXISTO ROZ AIMA DEN MOU EXEI KSANASIMBI:(.

SE ESAS EXEI TIXH??

EKTOS APO AUTO POU VIOSA DEN MOU ARESE K O TROPOS POU EVALE TO STIK GIA NA PAREI DEIGMA....

MA OLA SE EMENA NA TIXENOUN:evil:

TOU EIPA GIATRE EKTOS APO THS DIO EKSETASIS POU THA KANW TWRA MHPWS XREIAZETE NA KANW LAPAROSKOPISH K MOU LEEI POU TA KSEREIS ESI AUTA E! TOY LEW ENHMERONOME APO TO INTERNET MOU LEEI ESI DEN PAS KALA STA MIALA, AKOU EKEI NTI NA MOU PEI KALA LEW OTI KANEIS DEN KATALAVENI SE OTI PERNAME KALA POU EXW ESAS KALA MOU KORITSAKIA POU ME KATALAVETENE.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

στο εμφραγμα ή στο εγκεφαλικο:evil:

οσο εχω περιοδο δεν κυνδυνευω

Αα ναι καταλαβα.Το εχω ακουσει οτι μετα την εμμηνοπαυση μας περιμενουν διαφορα...Και θα με βρει και μικρη αστα να πανε.Και τα υποκαταστατα λενε δεν κανουν την ιδια δουλεια με τις κανονικες ορμονες που εχουμε τωρα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Αα ναι καταλαβα.Το εχω ακουσει οτι μετα την εμμηνοπαυση μας περιμενουν διαφορα...Και θα με βρει και μικρη αστα να πανε.Και τα υποκαταστατα λενε δεν κανουν την ιδια δουλεια με τις κανονικες ορμονες που εχουμε τωρα.

μην αγχωνεσαι... αφου εσυ δεν εχεις στην ουσία....

ασε τι εχουμε να τραβηξουμε

KALHSPERA KORITSIA, PHGA STO GIATRO K META PHGA GIA KAFEDAKI NA HREMISO APO TON PONO POU TRAVIKSA GIA NA KANW TEST PAP K KALLIERGIA MILAME POLI PONO ME TRAVMATISE META PONOUSA K EIXA POLI POLI ELAXISTO ROZ AIMA DEN MOU EXEI KSANASIMBI:(.

SE ESAS EXEI TIXH??

EKTOS APO AUTO POU VIOSA DEN MOU ARESE K O TROPOS POU EVALE TO STIK GIA NA PAREI DEIGMA....

TOU EIPA GIATRE EKTOS APO THS DIO EKSETASIS POU THA KANW TWRA MHPWS XREIAZETE NA KANW LAPAROSKOPISH K MOU LEEI POU TA KSEREIS ESI AUTA E! TOY LEW ENHMERONOME APO TO INTERNET MOU LEEI ESI DEN PAS KALA STA MIALA, AKOU EKEI NTI NA MOU PEI KALA LEW OTI KANEIS DEN KATALAVENI SE OTI PERNAME KALA POU EXW ESAS KALA MOU KORITSAKIA POU ME KATALAVETENE.

Γεια σου Λιν.Μην ανυσηχεις εγω σχεδον καθε φορα εχω και λιγο ροζ μετα το τεστ παπ.Το χειροτερο μου ηταν η σαλπιγγογραφια απο πονο δεν θα θελα να ξανακανω ποτε στη ζωη μου.Καλα πως σου μιλησε ετσι ο γιατρος;Ουτε για αστειο δεν το λενε αυτο.Τι να πω...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

SE ESAS EXEI TIXH??

Τι κανεις Λινακι μου καλησπερα...

μα ηθελα να ξερα βρε παιδι μου, σε βλακα επεσες παλι;

εγω στο παπ δεν ποναω ποτε, οχι να σε τραυματισει κιολας.... μα τί γιατροι υπαρχουνε... αλλος δεν υπαρχει στον νησι να πας;;

οσο για αυτο που σου ειπε, πες του οτι αυτος εχει προβλημα και οχι εσυ... 'αντε ρε καραγκιοζη που θελεις να λεγεσαι γιατρος και δεν εχεις μαθει να κανεις τεστ παπ'... ετσι του χρειαζεται... αισχος:evil:

μην αγχωνεσαι... αφου εσυ δεν εχεις στην ουσία....

ασε τι εχουμε να τραβηξουμε

Εχω βαρυ οικογενειακο ιστορικο απο εγκεφαλικα καρδιακα και τετοια ομορφα.Αραγε απο που πηρα το σκαρτο γονιδιο που λεμε;;;Ολο σχεδον το σοι του πατερα μου προβληματικο ειναι.Απο τη μερια του πατερα του κι εκεινου.

3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σου Λιν.Μην ανυσηχεις εγω σχεδον καθε φορα εχω και λιγο ροζ μετα το τεστ παπ.Το χειροτερο μου ηταν η σαλπιγγογραφια απο πονο δεν θα θελα να ξανακανω ποτε στη ζωη μου.Καλα πως σου μιλησε ετσι ο γιατρος;Ουτε για αστειο δεν το λενε αυτο.Τι να πω...

πονεσες τοσο πολυ;; εγω αρκετα αλλα εκει που μου ρθε λυποθιμια απο τον πονο ηταν στην μαστογραφια:shock: η επομενη με ναρκωση:shock:

Εχω βαρυ οικογενειακο ιστορικο απο εγκεφαλικα καρδιακα και τετοια ομορφα.Αραγε απο που πηρα το σκαρτο γονιδιο που λεμε;;;Ολο σχεδον το σοι του πατερα μου προβληματικο ειναι.Απο τη μερια του πατερα του κι εκεινου.

ναι αλλα εσυ μπορει να πηρες απο την μητερα σου...

καλα και εμενα ο ενας μου παπους πεθανε 61 ετων... το πρωτο εμφραγμα το επαθε στα 59!:confused:

καταλαβαινεις τωρα.... και ολα αυτα μου τα ρωτησε...

SALPIGGOGRAFIA POU EIXA KANEI TETOIO PONO DEN ENNIWSA.

KAI KATI ALLO EIPE POU ME ENOXLISE ALLA NTREPOME NA TO PW:oops:

Διαφημίσεις

Τι κανεις Λινακι μου καλησπερα...

μα ηθελα να ξερα βρε παιδι μου, σε βλακα επεσες παλι;

εγω στο παπ δεν ποναω ποτε, οχι να σε τραυματισει κιολας.... μα τί γιατροι υπαρχουνε... αλλος δεν υπαρχει στον νησι να πας;;

οσο για αυτο που σου ειπε, πες του οτι αυτος εχει προβλημα και οχι εσυ... 'αντε ρε καραγκιοζη που θελεις να λεγεσαι γιατρος και δεν εχεις μαθει να κανεις τεστ παπ'... ετσι του χρειαζεται... αισχος:evil:

Εγω εχω κανει τεδτ παπ σε πολλους γιατρους και πολλες φορες ειχα ροζ.Εχω ευαισθητο απαυτο φαινεται χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

πονεσες τοσο πολυ;; εγω αρκετα αλλα εκει που μου ρθε λυποθιμια απο τον πονο ηταν στην μαστογραφια:shock: η επομενη με ναρκωση:shock:

PARA POLI PONESA APO TON PONO DAKRISAN TA MATIA MOU. DEN EXW KANEI POTE MASTOGRAFIA AN K THA EPREPE ME TOSES ORMONES POU EXW PAREI, EIXA THN ENTIPOSH OTI EINAI MIA EKSETASH XWRIS PONOUS

SALPIGGOGRAFIA POU EIXA KANEI TETOIO PONO DEN ENNIWSA.

KAI KATI ALLO EIPE POU ME ENOXLISE ALLA NTREPOME NA TO PW:oops:

Πολυ πονο μιλαμε.Με το που ξεκινησαν τη προετοιμασια πριν καν βαλουν το σκιαγραφικο και πολυ αιμα μετα....Γενικα με το κολποδιαστολεα εχω ενα θεμα εγω...

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω εχω κανει τεδτ παπ σε πολλους γιατρους και πολλες φορες ειχα ροζ.Εχω ευαισθητο απαυτο φαινεται χαχαχα

και εγω σε 2. η πρωτη γυναικα... μουρλη και αρλοπαρμενη... με εβαλε 20 χρονων να μου κανει βιοψια στη μια σταγονα υγρο(γαλα) μου εβγαλε το στηθος μου...

στον επομενο που το ειπα... γελαγε..

Μου ειπε συγκεκριμενα" σε πιεσε πολυ";

παρα πολυ απαντησα ποναγα μερες

"Ε αμα πιεσω και τα δικα μου ειπε ο γιατρος θα βγαλουνε και τα δικα μου γαλα"

απο τοτε ειπα τελος η γυναικα γιατρος για εμενα:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...