Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Cacao είπε:
Εγω εχω διπλη ετεροζυγη μεταλλαξη σε ενα mtκατι δεν το θυμαμαι.Μου ειπαν τεσσερις γιατροι οτι δεν ειναι θρομβοφιλια.Η αληθεια ειναι οτι με ιδια μεταλλαξη ακουω κοπελες να παιρνουν θεραπεια και ψιλοπροβηματιζομαι αλλα νομιζω οντως δεν χρειαζεται θεραπεια αυτο.Ολοι οσοι ρωτησα λαθος κανουν;Επισης σκεφτομαι οτι και στις δυο εγκυμοσυνεα ειζα αιμα και οι αντιπηκτικες μονο κακο θα μου εκαναν και ειδικα αν τις επαιρνα χωρις λογο και καλα προληπτικα.Νομιζω για να τα παιρνουν οι εταιρειες οι ειδικοι αιματολογοι και τα αιματολογικα.Αν τις δινουν προληπτικα ετσι κι αλλιως εμενα γιατι με εστειλαν να κανω τις εξετασεις και να τις πληρωσω;

και εγω ετεροζυγη σε 3 μεταλλαξεις και προβλημα στη πηξη του αιματος...

ενεσεις απαραιτητα με την εναρξη του προγραμματος και σε ολη την εγκυμοσυνη ειπε η δικια μου αιματολογος

Διαφημίσεις

leuta είπε:
Κοριτσακια μου σας χαιρετω...μολις τελειωσαμε...θα επιστρεψουμε εξοχικο...ΚΑΛΟ ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλο σαββατοκυριακο!!Να υποθεσεις οτι αυτο που εχεις δεν ειναι θρομβοφιλια κι αν το ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις τι ακριβως ειναι η μεταλλαξη αυτη.Βεβαια οτι σου λεει ο γιατρος θα κανεις σε τελικη αναλυση κι εμενα αν μου ελεγε να τις κανω οπωσδηποτε θα τις εκανα.Ετσι ειναι...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

leuta είπε:
Εσεις κορίτσια εχετε θρομβοφιλία??? Εγω ναι αλλα την ήπια μορφή..

Εγω οταν την ρωτησα αν ειναι ηπιας μορφης... μου απαντησε"αν εχεις θρομβ. εχεις" τελος... δεν υπαρχει ελαφρια ή βαρεια....

αλλη απολυτη απο εκει:evil:

Nastazia11 είπε:
και εγω ετεροζυγη σε 3 μεταλλαξεις και προβλημα στη πηξη του αιματος...

ενεσεις απαραιτητα με την εναρξη του προγραμματος και σε ολη την εγκυμοσυνη ειπε η δικια μου αιματολογος

Ειναι αναλογα το παραγοντα που εχεις τη μεταλλαξη.Εμενα περα απο αυτο ολες οι αλλες ητα καλες.Και αυτες που δειχνουν την πηξη του αιματος και αντικαρδιολιπινες κλπ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Cacao είπε:
Ειναι αναλογα το παραγοντα που εχεις τη μεταλλαξη.Εμενα περα απο αυτο ολες οι αλλες ητα καλες.Και αυτες που δειχνουν την πηξη του αιματος και αντικαρδιολιπινες κλπ

ok μαλλον δεν χρειαζεσαι... για να το λενε....

Nastazia11 είπε:
Εγω οταν την ρωτησα αν ειναι ηπιας μορφης... μου απαντησε"αν εχεις θρομβ. εχεις" τελος... δεν υπαρχει ελαφρια ή βαρεια....

αλλη απολυτη απο εκει:evil:

Αντε απο εκει πες της.Εγω γι αυτο ρωτησα κι αλλου να ξερω τι γινεταιγιαυι ακουω πολλα.Για να τα παιρνει αυτη μπορει να σε βγαλει οτι θελει αλλιως με σκετο φιλισιν δεν θα σε ξαναδει...

3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao είπε:
Επισης με ενημερωσαν οτι ο περισσοτερος κοσμος μπορει να εχει την ετεροζυγη μεταλλαξη που εχω και απλα δεν το γνωριζει.Παρολαυτα δεν εχουν κανενα προβλημα...

θρομβο εχει 1 στους 7 Ελληνες και συνηθως δεν το γνωριζει.... γιατι εμεις αν δεν ειχαμε τα θεματα μας θα το ξεραμε;;;

εμενα μου ειπε οσο εχεις περιοδο μην φοβασαι... ολα καλα....

για μετα δεν ξερω.... δεν ρωτησα:evil:

Cacao είπε:
Αντε απο εκει πες της.Εγω γι αυτο ρωτησα κι αλλου να ξερω τι γινεταιγιαυι ακουω πολλα.Για να τα παιρνει αυτη μπορει να σε βγαλει οτι θελει αλλιως με σκετο φιλισιν δεν θα σε ξαναδει...

σκετο φιλισιν και ασπιρινη για εμενα μου ειπε οτι δεν αρκουνε....

ευτυχως τις ενεσεις δεν τις πληρωνουμε....

την επισκεψη σ αυτην.... πολλακις

Διαφημίσεις

Εμενα μονο φιλισιν μου ειπςν να παιρνψω.Για ην Εφη λεω που μαλλον εχει την ιδια μεταλλαξη με μενα.Αληθεια εσυ τι εχεις θυμασαι;Ετσι απο περιεργεια.Δεν μου ειπαν ακριβως οτι εχουν θρομβοφιλια και δεν το γνωριζουν αλλα οτι ο περισσοτερος πληθυσμος εχει τη συγκεκριμενη ετεροζυγη μεταλλαξη.Οτι ειναι πολυ κοινη και δεν δημουργει προβληματα στην πηξη αλλα σ αυτο που λεγαμε χθες προχθες κατι συμβαινει με κατι που τωρα δεν θυμαμαι πως λεγεται σε φωτισα τωρα ξερω....και το βοηθαει το φυλικο οξυ...

3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao είπε:
Εμενα μονο φιλισιν μου ειπςν να παιρνψω.Για ην Εφη λεω που μαλλον εχει την ιδια μεταλλαξη με μενα.Αληθεια εσυ τι εχεις θυμασαι;Ετσι απο περιεργεια.Δεν μου ειπαν ακριβως οτι εχουν θρομβοφιλια και δεν το γνωριζουν αλλα οτι ο περισσοτερος πληθυσμος εχει τη συγκεκριμενη ετεροζυγη μεταλλαξη.Οτι ειναι πολυ κοινη και δεν δημουργει προβληματα στην πηξη αλλα σ αυτο που λεγαμε χθες προχθες κατι συμβαινει με κατι που τωρα δεν θυμαμαι πως λεγεται σε φωτισα τωρα ξερω....και το βοηθαει το φυλικο οξυ...

Factor H1299R

mthfr a1298/c ΕΤΕΡΟΖΥΓΩΤΗΣ

b-fg 455g/a

Αντιθρομβινη ΙΙΙ οριακα στο 80% φτ(80-130)

Πρωτεινη S ελευθερη 62 φτ(63-135)

απλα αυτες οι 2 στην εγκυμ. πεφτουν και αλλο... ειναι ηδη χαμηλες μου ειπε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...