Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δημητρούλα σε απογοήτευσα με τα κατεψυγμένα????Ελπίζω πως όχι γιατί δεν ήταν αυτός ο λόγος που το ανέφερα.Απλά στο είπα για να ξέρεις πως περίπου σκέφτεται.Τα δικά σου άλλωστε μπορεί να είναι πολύ καλά και να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας.Συγγνώμη πάντως,δεν ήθελα να σε αναστατώσω!!!!

Γινεται αυτο;να πας και να σου δωσουν το φακελο σου;Αν γινεται θα παω και εγω,αλλα μετα απο 4 χρονια θα τον εχουν;

Χωρίς να το γνωρίζω, θεωρώ οτι ειναι υποχρεωμένοι να τα κρατάνε αυτά σε αρχείο.

Δεν κάναμε βαφή μαλλιών. .

Εξωσωματική κάναμε.

Ειναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Σίγουρα θα κρατάνε αρχείο.

Εγώ θα παρω τη Δευτέρα και θα τους πω να μου τον ετοιμάσουν να παω να τον πάρω.

Και θα χαρώ πολυ να με ρωτησουν το λόγο που τον θελω! :evil:

Θα φανε τοτε το χεσ@^@/@μο!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρούλα σε απογοήτευσα με τα κατεψυγμένα????Ελπίζω πως όχι γιατί δεν ήταν αυτός ο λόγος που το ανέφερα.Απλά στο είπα για να ξέρεις πως περίπου σκέφτεται.Τα δικά σου άλλωστε μπορεί να είναι πολύ καλά και να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας.Συγγνώμη πάντως,δεν ήθελα να σε αναστατώσω!!!!

Οχι βέβαια κοπελίτσα μου!

Εξάλλου εγώ τα κατεψυγμένα τα έχω. ... σχεδόν ξεχάσει.

Εμάς όλα κακα πρέπει να είναι τα εμβρυα.

Δυστυχώς. ..

Και θα αποδειχθεί πιο πολύ οταν δειξω τις φωτογραφιες στο μάντουδη και στον Τσίλι - μπιλι.

Ειμαι σίγουρη οτι δε θα ακούσω καλά λόγια.

:-(

Στερνη μου γνώση να σ ειχα πρώτα. ..

Αχ βαχ.. :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Χωρίς να το γνωρίζω, θεωρώ οτι ειναι υποχρεωμένοι να τα κρατάνε αυτά σε αρχείο.

Δεν κάναμε βαφή μαλλιών. .

Εξωσωματική κάναμε.

Ειναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Σίγουρα θα κρατάνε αρχείο.

Εγώ θα παρω τη Δευτέρα και θα τους πω να μου τον ετοιμάσουν να παω να τον πάρω.

Και θα χαρώ πολυ να με ρωτησουν το λόγο που τον θελω! :evil:

Θα φανε τοτε το χεσ@^@/@μο!

Και εγώ θα τους πάρω τότε να τους πω,ε ρε γέλια που θα κάνουμε

Οχι βέβαια κοπελίτσα μου!

Εξάλλου εγώ τα κατεψυγμένα τα έχω. ... σχεδόν ξεχάσει.

Εμάς όλα κακα πρέπει να είναι τα εμβρυα.

Δυστυχώς. ..

Και θα αποδειχθεί πιο πολύ οταν δειξω τις φωτογραφιες στο μάντουδη και στον Τσίλι - μπιλι.

Ειμαι σίγουρη οτι δε θα ακούσω καλά λόγια.

:-(

Στερνη μου γνώση να σ ειχα πρώτα. ..

Αχ βαχ.. :-(

Αχ μου έφυγε ένα βάρος,γιατί ρώτησα για τα κατεψυγμένα έχοντας στο μυαλό μου εσένα και την δική σου εμπειρία,αφού εγώ ως γνωστόν είμαι πρωτάρα,οπότε οι δικές σας εμπειρίες βοηθάνε πολύ.Δεν ήθελα όμως τόσο καιρό να αναφέρω κάτι για να μην σε στεναχωρήσω και τώρα που είδα ότι το πήρες απόφαση να προσπαθήσεις φυσιολογικά είπα να το ξεφουρνήσω.Πάντως είναι καλό που έχεις φωτογραφίες,ώστε να πάρεις και δεύτερη γνώμη.Πάντως εγώ εύχομαι να είναι καλά,ώστε να έχεις ανοιχτές τις επιλογές σου.

Αχ μου έφυγε ένα βάρος,γιατί ρώτησα για τα κατεψυγμένα έχοντας στο μυαλό μου εσένα και την δική σου εμπειρία,αφού εγώ ως γνωστόν είμαι πρωτάρα,οπότε οι δικές σας εμπειρίες βοηθάνε πολύ.Δεν ήθελα όμως τόσο καιρό να αναφέρω κάτι για να μην σε στεναχωρήσω και τώρα που είδα ότι το πήρες απόφαση να προσπαθήσεις φυσιολογικά είπα να το ξεφουρνήσω.Πάντως είναι καλό που έχεις φωτογραφίες,ώστε να πάρεις και δεύτερη γνώμη.Πάντως εγώ εύχομαι να είναι καλά,ώστε να έχεις ανοιχτές τις επιλογές σου.

Κουκλίτσα μου μη φοβασαι εγώ εχω πολυυυυυυ ανοιχτό μυαλό. Δεν παρεξηγώ.

Δηλαδή και τα κατεψυγμένα να ήθελα να βάλω και να μου έγραφες την άποψη σου, θα σε ευχαριστουσα πολύ, θα ζυγιζα αυτό που είπες, θα το συζητουσα με το γιατρό μου και θα πήγαινα παρακάτω.

Δεν παρεξηγώ ποτέ γιατί ξερω όλες έδω έχετε καλή πρόθεση. :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ!!!!!!!!!!!!

Είναι Παρασκευή, ακολουθεί σκ και ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!;);););)

Δευτέρα κάτι έχω,

την Τρίτη δεν αντέχω.

Τετάρτη πώς βαριέμαι,

την Πέμπτη δεν κρατιέμαι.

Παρασκευή πρωί,

λα λα λα λα λα λα λα

Δε μπόρεσα να μπω εχθες, ειχε πολλή δουλειά...Διαβασα σήμερα το πρωί τα σεντόνια που γράψατε!

Δημητρούλα καλή επιτυχία με τις εξετάσεις του αντρουλη σου..

ΑΝΙΤΑΚΙ τελικα ποια ηταν τα νεα??????????????????????

Χριστινάκι απο Κύπρο η ξαδέρφη μου ειναι εγκυος σε δίδυμα κοριτσάκια..Θελεις να συμπεθερέψουμε?????? :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΙΜΙΤRA μου μελετάω τώρα τη δίαιτα και εχω κρατήσει όλους τους συνδυασμούς τροφών που μας πρότεινες εχθές αλλα εχω παλι 1-2 αποριες:

1. ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΑΧΑΡΗ??????????????
  2. Τι εννοείς ΟΧΙ ΛΑΔΙ??
  3. ΦΡΟΥΤΑ : ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ( & ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ) ...Δηλαδή αν φάω φρούτο μετά 4 ώρες απο το φαγητο?
  4. Και καλά καταλαβα...οση ποσοτητα θελουμε απο κάθε ομάδα, αλλα μονο 4 φορες τη μερα τρώμε απο 1 ομάδα τη φορά....?
  5. TA KOΡΝ ΦΛΕΙΚΣ με γάλα επιτρέπονται? ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ τι άλλο μπορούμε? Αn φαμε γάλα με κορν φλέικς καφέ μετα απο πόση ώρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΙΜΙΤRA μου μελετάω τώρα τη δίαιτα και εχω κρατήσει όλους τους συνδυασμούς τροφών που μας πρότεινες εχθές αλλα εχω παλι 1-2 αποριες:

1. ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΑΧΑΡΗ??????????????
  2. Τι εννοείς ΟΧΙ ΛΑΔΙ??
  3. ΦΡΟΥΤΑ : ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ( & ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ) ...Δηλαδή αν φάω φρούτο μετά 4 ώρες απο το φαγητο?
  4. Και καλά καταλαβα...οση ποσοτητα θελουμε απο κάθε ομάδα, αλλα μονο 4 φορες τη μερα τρώμε απο 1 ομάδα τη φορά....?
  5. TA KOΡΝ ΦΛΕΙΚΣ με γάλα επιτρέπονται? ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ τι άλλο μπορούμε? Αn φαμε γάλα με κορν φλέικς καφέ μετα απο πόση ώρα?

Καλημέρα Καλημέρα!

Ζάχαρη καθόλου!

Λαδι επιτρέπεται βρε!

Αλλά οχι με όσπρια που είναι σε άλλη ομάδα και όχι με το ψωμί το μαυρο που ειναο σε άλλη.

Ολα τα φαγητά ειναι με λαδι εκτοσ τα όσπρια!

ΤΩρα αν φας φρουτο εφόσον η διαρκεια χωνεψης ειναι μια ωρα οπως λεει η δίαιτα, περιμένεις μια ωρα και μετα τρως πχ κρεας.

Αν έχεις φαει ομως κρεας περιμενεις 4 για να φας φρούτο!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...