Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

τι κανεις κοριτσαρα;; ξεκουραζεσαι;;;

μην κανεις εμβολια εννοειται... απλα εμενα προσωπικα(χωρις να τον αμφισβητω)γιατι δεν τον ξερω... μου φαινεται απολυτος σε καποια πραγματα και εμενα αυτο δεν μου αρεσει... γμωμη μου...

τι εξετασεις θα κανεις εκει;

Ναι πολλες ξαπλες!!!!!!!!! :P:p

Σημερα μεσημερι εκανα ενα break ηρθα μαγαζι και μετα συνεχιζω...σε λιγο θα ξαναφυγουμε

Απολυτος ε? :shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

τι εξετασεις θα κανεις εκει;

Λεω καρυοτυπο....και ΝΚ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ναι πολλες ξαπλες!!!!!!!!! :P:p

Σημερα μεσημερι εκανα ενα break ηρθα μαγαζι και μετα συνεχιζω...σε λιγο θα ξαναφυγουμε

Απολυτος ε? :shock::shock:

απο οτι διαβαζω εδω... δεν τον ξερω....αλλα καποια ειχε πει οτι δεν δεχεται αποτελεσματα εξετασεων απο αλλα κεντρα... και εμενα αυτο δεν μου αρεσε.... και στην Μενεγω ειπε 100 φορες οτι αυτος ειναι ο πρωτοπωρος της εξετασης με αιμα περιοδου.... δεν μου πολυαρεσε για να ειμαι ειλικρινης,

αφου εχεις ανοσολογο πανω γιατι θα τον επισκεφτεις;; θες να τον πλουτισεις;;

Εγω ηταν να κανω στο Παιδων τζαμπα τον καρυοτυπο αλλα ηταν τοτε που χτυπησε το μωρο και δεν καναμε τιποτα τελικα...

Τωρα που θα παω Τσιλι Μπιλυ λεω να τα κανω ολα...και οτι βρεξει ας κατεβασει...:shock::shock::shock::shock:

Εμβολια ομως ΔΕΝ ΚΑΝΩ! :cool:

Δε πειραζει απλα ειναι πολλα τα χρηματα ιδιωτικα.Γενικα εμπιστευομαι πολυ περισσοτερο τα δημοσια νοσοκομεια απο τα ιδιωτικα αιματολογικα.Και τη καλλιεργια ελεγα να την κανω στο αρεταιειο αλλα δεν εχω ψαξει καθολου τι γινεται με ραντεβου κι επειδη δεν θελω να αγχωνομαι και για τετοιαα θεματα θα τη κανω στο γυναικολογο μου μαζι με το τεστ παπ.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γι αυτα που λες εντεροκοκο κλπ δε γνωριζω δεν μιλησαμε γι αυτα με το συγκεκριμενο γιατρο.Ισως και να μην κο λλανε;Δεν ξερω καθολου.Και τωρα που ειπες για το λαικο οταν εκανα τις εξετασεις για τη θρομβοφιλια ρωτησα κι εκει αιματολογο και μου ειπε το ιδιο πραγμα με τον αλλο αιματολογο και το γυναικολογο μου.Μονο φιλισιν δεν εχεις τιποτα.Ο γυναικολογος μου ξερεις τι μου ειπε οταν του πηγα τις εξετασεις;Αν ειχες παει σε αλλο αιματολογο θα σου εβρισκε κι απο κατι

δεν κολλανε ολα.... αυτο ειναι αληθεια...

ο καθενας τα δικα του.... εσυ εχεις θρομβο;

Διαφημίσεις

Δε πειραζει απλα ειναι πολλα τα χρηματα ιδιωτικα.Γενικα εμπιστευομαι πολυ περισσοτερο τα δημοσια νοσοκομεια απο τα ιδιωτικα αιματολογικα.Και τη καλλιεργια ελεγα να την κανω στο αρεταιειο αλλα δεν εχω ψαξει καθολου τι γινεται με ραντεβου κι επειδη δεν θελω να αγχωνομαι και για τετοιαα θεματα θα τη κανω στο γυναικολογο μου μαζι με το τεστ παπ.

ειναι πολλα τα λεφτα.... αλλα ετσι που ειναι τα δημοσια νοσοκ. πρεπει να διαθετεις γαιδουρινη υπομονη.... και εγω σ αυτο το ζητημα δεν την διαθετω:shock:

απο οτι διαβαζω εδω... δεν τον ξερω....αλλα καποια ειχε πει οτι δεν δεχεται αποτελεσματα εξετασεων απο αλλα κεντρα... και εμενα αυτο δεν μου αρεσε.... και στην Μενεγω ειπε 100 φορες οτι αυτος ειναι ο πρωτοπωρος της εξετασης με αιμα περιοδου.... δεν μου πολυαρεσε για να ειμαι ειλικρινης,

αφου εχεις ανοσολογο πανω γιατι θα τον επισκεφτεις;; θες να τον πλουτισεις;;

Α...σοβαρα? Εγω παντως θρομβοφιλια δεν ξαναπληρωνω...:evil::evil::evil::evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

εννοειται... ή θα τα δεχτει ή θα του τις τριψεις στην κασίσα:evil:

Ε ναι...πλακα μας κανουν? Εχουμε ξεπαραδιαστει με τις μαμακιες!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εσεις κορίτσια εχετε θρομβοφιλία??? Εγω ναι αλλα την ήπια μορφή..

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

δεν κολλανε ολα.... αυτο ειναι αληθεια...

ο καθενας τα δικα του.... εσυ εχεις θρομβο;

Εγω εχω διπλη ετεροζυγη μεταλλαξη σε ενα mtκατι δεν το θυμαμαι.Μου ειπαν τεσσερις γιατροι οτι δεν ειναι θρομβοφιλια.Η αληθεια ειναι οτι με ιδια μεταλλαξη ακουω κοπελες να παιρνουν θεραπεια και ψιλοπροβηματιζομαι αλλα νομιζω οντως δεν χρειαζεται θεραπεια αυτο.Ολοι οσοι ρωτησα λαθος κανουν;Επισης σκεφτομαι οτι και στις δυο εγκυμοσυνεα ειζα αιμα και οι αντιπηκτικες μονο κακο θα μου εκαναν και ειδικα αν τις επαιρνα χωρις λογο και καλα προληπτικα.Νομιζω για να τα παιρνουν οι εταιρειες οι ειδικοι αιματολογοι και τα αιματολογικα.Αν τις δινουν προληπτικα ετσι κι αλλιως εμενα γιατι με εστειλαν να κανω τις εξετασεις και να τις πληρωσω;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω εχω διπλη ετεροζυγη μεταλλαξη σε ενα mtκατι δεν το θυμαμαι.Μου ειπαν τεσσερις γιατροι οτι δεν ειναι θρομβοφιλια.Η αληθεια ειναι οτι με ιδια μεταλλαξη ακουω κοπελες να παιρνουν θεραπεια και ψιλοπροβηματιζομαι αλλα νομιζω οντως δεν χρειαζεται θεραπεια αυτο.Ολοι οσοι ρωτησα λαθος κανουν;Επισης σκεφτομαι οτι και στις δυο εγκυμοσυνεα ειζα αιμα και οι αντιπηκτικες μονο κακο θα μου εκαναν και ειδικα αν τις επαιρνα χωρις λογο και καλα προληπτικα.Νομιζω για να τα παιρνουν οι εταιρειες οι ειδικοι αιματολογοι και τα αιματολογικα.Αν τις δινουν προληπτικα ετσι κι αλλιως εμενα γιατι με εστειλαν να κανω τις εξετασεις και να τις πληρωσω;

Και γω ετεροζυγωτικη εχω..πήγα σε αιματολογο ειπε να κανω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!..

Ο καθενας τα δικα του λεει τελικα...:evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσακια μου σας χαιρετω...μολις τελειωσαμε...θα επιστρεψουμε εξοχικο...ΚΑΛΟ ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...